Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επιβάλλεται η νίκη

Με προπόνηση στο κύριως γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την ΑΕΜ για τον αυριανό εντος έδρας άγονα απέναντι στο Πανόπουλο.

Ιδιαίτερα προβλήματα για τον Δημήτρη Σκούνα δεν υπάρχουν μιας και εκτός του τιμωρημένου Δενδρινού δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι ο Θεσσαλονικιός τεχνικός την ομάδα του βάση τα όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις.

Στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων δεν βλέπουν όπως είναι φυσιολογικό άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη, που θα τους κρατήσει ζωντανούς στην προσπάθεια που κάνουν για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Αύριο το βραδύ θα πραγματοποιηθεί και ο χoρος στης ομάδας στο Ράδιομέγαρο στο Μεσολόγγι.

Μιχάλης Δημητρίου

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Η βραδιά των ΜΠΛΕ!!!

Χορό διοργανώνει το Σάββατο 1 Μάρτιου στο Restaurant Ράδιομεγαλο στο Μεσολόγγι η ΑΕ Μεσολογγίου με την υποστήριξη του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας και των τμημάτων των Ακαδημιών του συλλόγου.

Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις με αφορμή την συμπλήρωση της 83ης ιστορίας του συλλόγου, η βραδιά θα περιλαμβάνει πλούσιο μενού με την συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα.

Τιμή εισόδου 15 ευρώ.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ανακοίνωση για την άψογη φιλοξενία και που έτυχε στην Πάτρα τόσο η αποστολή της ομάδας του Μεσολογγίου όσο και ο φίλαθλος κόσμος που ακολούθησε την ομάδα εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ΑΕ Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου ευχαριστεί τη Διοίκηση του Ατρόμητου Αχαΐας για την άψογη φιλοξενία και εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα της Αχαΐας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Παράλληλα, ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Πατρών για την άριστη συνεργασία".

Δ.Βισβίκης: "Θα δώσουμε τα πάντα μέχρι τέλος"

Σε δηλώσεις στο Aitosports.gr προχώρησε ο πρόεδρος της ΑΕ Μεσολογγίου Διονύσης Βισβίκης μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αχαΐας και την συμπαράσταση που είχε η ομάδα από το φίλαθλο κοινό της για ακόμα ένα παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας.

Δηλώσεις:
"Όσοι πίστεψαν πριν από ένα μήνα ότι θα ρίξουμε λευκή πετσέτα έχουν διαψευστεί πανηγυρικά.
Όλοι μας θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την σωτηρία της ομάδας. 

Δεν το οφείλουμε μόνο στην ιστορία της ΑΕΜ αλλά και στον συγκλονιστικό κόσμο της που η στήριξη του φέτος είναι πρωτόγνωρη.

Σήμερα ζήσαμε κάτι απίστευτο σε ματς εκτός έδρας που είχαμε δεκαετίες να το δούμε. Πραγματικά γι'αυτόν τον κόσμο παίχτες, προπονητές και Διοίκηση θα δώσουμε τα πάντα μέχρι τέλος."

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Στιγμιότυπα από την Πάτρα (pho+vid)
















Φωτογραφίες: Σαρρής Δημήτριος

Φασουλί το φασουλί γεμίζει το σακούλι!!!

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση από την ΑΕ Μεσολογγίου που εξαργυρώθηκε με τον βαθμό της ισοπαλία.

Ένα ισορροπημένο παιχνίδι από δυο ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία παρακολούθησαν το μεσημέρι της Κυριακής 300 φίλαθλοι που ποδοσφαίρου εκ των οποίων 200 εκδρομείς από το Μεσολόγγι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και για της δυο ομάδες με φάσεις εκατέρωθεν και με τους δυο τερματοφύλακες να φωνάζουν παρών όποτε χρειαστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πρώτα 20 λεπτά οι φιλοξενούμενοι θα είναι ωσεί παρών στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στα καρέ του Ζέρβα. Στο 62΄ η υπεροχή των γηπεδούχων θα μετουσιωθεί σε γκολ, σέντρα σουτ του Λιβάνη λάθος εκτίμηση από τον Ζέρβα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο τεχνικός τον κανονιέρηδων Δημήτρη Σκούνας σε αυτό το σημείο θα κάνει την κίνηση ματ στο παιχνίδι προχωρώντας σε δυο αλλαγές στο παιχνίδι, με τους Αρώνη και Ζέρβα Ν. να βοηθούν στην αλλαγή της ροής του αγώνα.

Στο 79΄ ο Ατρόμητος θα μείνει με δέκα παίκτες, με τον Σιδέρης να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Τσιούνη. Στο 84΄θα έχουμε την ισοφάριση για την ΑΕΜ, Ωραία ενέργεια του Λίτσου δίνει στον Καβαλλάρη, ο τελευταίος βγάζει ωραία σέντρα στον Τσιούνη και με κεφαλία στο πρώτο δοκάρι κάνει το 1-1.

Δυο ακόμα καλές ευκαιρίες για την ΑΕΜ στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι το τελικό σφύριγμα με τους Τσιούνη και Ζέρβα, με την μπάλα όμως να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Το φιλμ του παιχνιδιού:
1′  Κοντινή προβολή του Πουλάκου ο Ζέρβας υποχρεώθηκε σε μεγάλη απόκρουση.
16′ Σέντρα Λιβάνη ο Θωνιάτης με κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ.
19΄ Σουτ του Καβαλλάρη με την μπαλα να περναει αουτ.
44′ Διπλό σουτ του Τσιούνη μπλόκαρε δύσκολα ο Τζουραμάνης.
45′ Ο Λιβάνης έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.

51΄ Γυριστό σουτ του Θωνιάτη έδιωξε ο Ζέρβας.
62΄ Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Μαντάς έβγαλε την μπαλιά στον Λιβάνη εκείνος σύγκλινε μέσα στην περιοχή έκανε σέντρα σουτ δεν το υπολόγισε σωστά ο Ζέρβας και 1-0…
79′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ και Τσιουνη αποβάλλεται ο Σιδέρης
84′ Γκοοοολ για την ΑΕΜ, Ωραία ενέργεια του Λίτσου δίνει στον Καβαλλάρη, ο τελευταίος βγάζει ωραία σέντρα στον Τσιούνη και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κάνει το 1-1...
92′ Πολύ καλό σουτ του Τσιούνη θα πέσει στην δεξιά γωνία του ο Τζουραμάνης και θα διώξει σε κορνερ.
93΄ Πάσα του Δενδρινού στον Ζέρβα, σουτ του τελευταίου με την μπαλα και ενώ έχει πορεία προς τα δίχτυα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να απομακρύνεται.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧ: (Γ. Τόγας) Τζουραμάνης, Λιβάνης, Σιδέρης, Θ. Βέρρας (38′ λ.τ. Ζέλιος), Παπαδόπουλος, Θωνιάτης, Πουλάκος, Ν. Τρίγκας, Σαμπανέϊ (78′ Λαφύρης), Γκάτσης, Μαντάς (58′ Ντόμας).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ: (Δ. Σκούνας) Δ. Ζέρβας, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (85΄Ζαχαράκης), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Νάκος (74′ Ν. Ζέρβας), Μεταξούλης (67΄Αρώνης).

Μιχάλης Δημητρίου

Αποτελέσματα Γ΄Εθνικης (4ος Όμιλος)


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1
Ατρόμητος Αχαϊας – ΑΕ Μεσολογγίου
1
2
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Καραϊσκάκης
1
1
Παναργειακός – ΠΑΣ Κόρινθος
0
2
Καλαμάτα – ΑΕ Ερμιονίδας
3
2
Άρης Αιτωλικού – Αχαϊκή
2
1
ΠΦΟ Πανόπουλο – Δόξα Ν. Μανωλάδας
1
0
Εθνικός Σαγέικων – Μεσσηνιακός
2
1
Παναρκαδικός – Πανναυπλιακός
0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου Ομίλου - Γ’ Εθνικής
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
43
33-15
2
ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
40
24-16
3
 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
38
32-16
4
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
37
30-13
5
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
30
26-18
6
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
30
25-18
7
ΑΧΑΙΚΗ
29
22-16
8
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
28
15-13
9
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
27
19-15
10
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
23
16-18
11
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ
22
23-21
12
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
19
20-26
13
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ
14
17-35
14
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ
10
10-36
15
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
8
12-28
16
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
6
11-37

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 19η
1/3/14
15.00
ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΦΟ Πανόπουλο
1/3/14
15.00
Αχαϊκή – Παναργειακός
1/3/14
15.00
ΑΕ Καραϊσκάκης – Καλαμάτα
1/3/14
15.00
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Άρης Αιτωλικού
1/3/14
15.00
Μεσσηνιακός – ΠΑΟ Βάρδας
1/3/14
15.00
Κόρινθος – ΑΕ Ερμιονίδας
1/3/14
15.00
Παναρκαδικός - Εθνικός Σαγεικων
1/3/14
15.00
Πανναυπλιακός – Ατρόμητος Λάππα

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Για το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την ΑΕ Μεσολογγίου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αχαΐας στην Πάτρα.

Ο Δημήτρης Σκούνας στην τελευταία προπόνηση θέλησε να προφυλάξει τον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Δενδρινό που τον τελευταία καιρό ταλαιπωρείτε από ένα πρόβλημα στο δεξί του πόδι και έτσι δεν πηρέ μέρος σε αυτή.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ανεβασμένη ψυχολογικά από τα τελευταία συνεχή επιτυχημένα αποτελέσματα θέλει αύριο απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχουν τους ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα να πάρει ένα θετικό αποτελέσματα.

Έμφαση στις στημένες φάσεις έδωσε το τεχνικό τιμ κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα μεταβεί αύριο από το Μεσολόγγι στην Πάτρα και το γήπεδο της Παναχαϊκής ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των κανονιέρηδων.

Μιχάλης Δημητρίου