Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ήττα πισωγύρισμα...

Ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου για την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΜ και την Δόξα Μανωλάδας.

Αν μπορούσαμε να πούμε ότι μια ομάδα ήταν στον αγωνιστικό χώρο αυτή ήταν οι φιλοξενούμενοι, που ήξεραν τι θέλουν και κατάφεραν με αρκετά μεγάλη ευκολία να το πετύχουν.

Οι γηπεδούχοι χωρίς τέλος και αρχή δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, και όταν κατάφεραν να το κάνουν δεν μπόρεσαν να το μετουσιώσουν σε ένα τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Αυτή η ήττα πιθανών είναι και η ταφόπλακα στα όνειρα όσον πίστεψαν στην παραμονή της ομάδας, καθώς η διάφορα από την γραμμή της παραμονής αυξήθηκε στους 6 βαθμούς.

Συγκλονιστικός ο κόσμος για ακόμα ένα παιχνίδι, ξεχωριστή η ατμόσφαιρα από τους οργανωμένους, όμως δεν φτάνει για να μπορέσεις να πάρεις τους τρεις βαθμούς.

Το φιλμ του παιχνιδιού: 
30΄κορνερ του Ζέρβα από αριστερά, κεφάλια του Τσιούνη θα μπλοκάρει ο Τσάκωνας. 
36΄σουτ του Νικολόπουλο έξω από την μεγάλη περιοχή θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.

Γκολ για την Μανωλάδα στο 52΄,σέντρα από δεξιά για τους φιλοξενούμενους με τον Λαζανά στο δεύτερο δοκάρι, κεφάλια του Μελετίδη και 0-1.

55΄μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ να ισοφαρίσει, όταν από αριστερά και πλάγια ο Ζέρβας θα κάνει σέντρα σουτ με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο του Τσάκωνα. 
66΄φαουλ του Νάκου με αποδέκτη τον Λίτσο, κεφαλιά του τελευταίου θα περάσει άουτ. 
83΄σεντρα του Νάκου, κεφαλιά Καβαλλάρη θα μπλοκάρει σταθερά ο Τσάκωνας.

ΑΕ Μεσολογγίου: Ζέρβας Δ, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μεταξούλης (80΄Μιχαλόπουλος), Ζαχαράκης (59΄Αρώνης), Τσιούνης, Νάκος, Ζέρβας Ν (63΄Σαραντόπουλος).

Δόξα Μανωλάδας: Τσακωνάς, Νιφορόπουλος, Μπίζος, Καλυβοκάς, Νικολόπουλος, Λαζανάς, Μελετίδης (63΄Μιχαηλίδης), Γούρμος (90΄Πλαστουργός), Σωτηρόπουλος (42΄Σειτάι).

Μιχάλης Δημητρίου