Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τελευταία προπόνηση και πληρωμές!

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το 2013 για την ΑΕ Μεσολογγίου. Οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου όπου πραγματοποιήθηκε κανονική προπόνηση, βλέπετε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής διεξάγεται κανονικά την προσέχει Κυριακή, με την ομάδα του Μεσολογγίου να υποδέχεται σε ένα κρίσιμο και κομβικής σημασίας για την συνεχεία του πρωταθλήματος παιχνίδι την ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για την ομάδα είναι την Πέμπτη το μεσημέρι ώστε να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι, πολύ πιθανόν στην προπόνηση της Πέμπτης να έχουμε και 2 νέες άφιξης για την ΑΕΜ με ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την ομάδα.

Συνεπείς για ακόμα μια φορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσης Βισβίκης καθώς όπως είχε υποσχεθεί οι παίκτες πληρώθηκαν, και έτσι θα κάνουν με γεμάτες τσέπες όπως συνηθίζουμε να λεμέ, γιορτές.

Μιχάλης Δημητρίου

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος ο Πέντσας

Παρελθόν αποτελεί από χθες το απόγευμα από την ΑΕ Μεσολογγίου ο επιθετικός Χρήστος Πέντσας.

Όπως έγινε γνωστό, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Σαγεϊκων ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Διονύση Βισβίκη για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μεσολογγίου.

Ο Πέντσας είναι ο τρίτος κατά σειρά παίκτης που αποτελεί παρελθόν μετά τους Βασίλη Νούλα και Γιώργο Καντάνη.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αποτελέσματα Γ΄Εθνικης (4ος Όμιλος)



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
2
Εθνικός Σαγέικων – ΑΕ Μεσολογγίου
2
3
Κόρινθος – Πανναυπλιακός
1
1
Ατρόμητος Αχαΐας – Παναρκαδικός
1
0
ΠΦΟ Πανόπουλου – Μεσσηνιακός
1
2
ΠΑΟ Βάρδας – Δόξα Νέας Μανωλάδας
0
2
Αρης Αιτωλικού – ΑΕ Καραϊσκάκης
3
1
Καλαμάτα – Αχαϊκή
0
0
Παναργειακός – ΑΕ Ερμιονίδας
1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου Ομίλου - Γ’ Εθνικής
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
28
15-9
2
ΑΧΑΙΚΗ
23
13-7
3
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
22
19-8
4
 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
22
17-9
5
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
22
15-7
6
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
20
16-10
7
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
19
14-9
8
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
17
9-8
9
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
14
12-12
10
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ
13
12-12
11
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
13
10-11
12
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
10
13-18
13
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ
10
12-24
14
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
5
7-15
15
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ
6
6-24
16
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
4
8-21
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 12Η
5/1/14
15.00
ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΑΟ Βάρδας
5/1/14
15.00
Ατρόμητος Αχαΐας – Κόρινθος
5/1/14
15.00
Πανναυπλιακός – Εθνικός Σαγέικων
5/1/14
15.00
Παναρκαδικός – ΠΦΟ Πανόπουλου
5/1/14
15.00
Μεσσηνιακός – Αρης Αιτωλικού
5/1/14
15.00
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Καλαμάτα
5/1/14
15.00
ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναργειακός
5/1/14
15.00
Αχαϊκή – ΑΕ Ερμιονίδας

Το σύνδρομο των καθυστερήσεων!!!

Κακό πρώτο ημίχρονο για τους παίκτες της ΑΕ Μεσολογγίου που για ακόμα μια φορά κατάφεραν στα πρώτα λεπτά της αναμετρήσεις να δεχτούν γκολ.

Στο 8΄ οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Αγγελάτος θα κάνει την μπαλιά με τελικό αποδέκτη τον Μπούρδο και αυτός από πλεονεκτική θέση θα κάνει το 1-0.

Στο 20΄ θα έχουμε γκολ για την ΑΕΜ με τον Τσιούνη μετά από μπαλιά του Δενδρινού που θα ακυρώσει ο ρέφερι λανθασμένα ως οφσάιντ και ενώ ο παίκτης του Μεσολογγίου καλυπτόταν.

Στο 35΄ θα έχουμε ακόμα ένα απίστευτο σφύρισα για οφσάιντ, όταν σε εκτέλεση πλαγίου, παίκτης της ΑΕΜ θα φύγει μόνος του στον κενό χώρο και ο ρέφερι θα τον σταματήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα θα έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ όλη την διάρκεια, με τους γηπεδούχους να αμύνονται και να προσπαθούν να δημιουργήσουν όποιο κίνδυνο με αντεπιθέσεις.

Τελικά αυτή η υπεροχή θα μετουσιώσει σε γκολ στο 87΄ο Μπαλαούρας και ο Ξευγένης στο 91΄, και εκεί που όλοι πίστεψαν ότι όλα είχαν τελείωση, θα έρθει στο 93΄σαν από μηχανής θεός ο Μπούρδος από κοντά, και μετά από παράλληλη κεφαλιά του Φωτόπουλου θα κάνει το 2-2.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, πολλά ήταν τα παράπονα προς το διαιτητικό τρίο (Κακρίδη – Μπέτζογλου – Πυργάκη )του παιχνιδιού από τους φιλοξενούμενους τόσο για τις δυο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου που θα μπορούσε η ομάδα του Μεσολογγίου να είχε φέρει το παιχνίδι νωρίτερα στα ίσια, αλλά και για την ευκολία με την οποία έβγαιναν οι κίτρινες κάρτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Κανελλόπουλος, Αγγελάτος, Δαλιάνης (69’ Μπινιέρης), Ιωάννου, Νικολακόπουλος, Φωτόπουλος, Τζίφας, Βουρλούμης (79’ Θεοφανόπουλος), Μπούρδος, Μικελάτος (91’ Σπαθής), Αθανασόπουλος.

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, , Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (77’ Ξευγένης), Αρώνης (70’ Νάκος), Πέντσας (46’ Σαραντόπουλος), Τσιούνης, Ντζιμάνης.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Έκλεισε Σκούνα!!

Σε μια δυνατή λύση για τον πάγκο της ΑΕ Μεσολογγίου κατέληξε η διοίκηση, καθώς προσέλαβε τον Δημήτρη Σκούνα.


Ο 53χρονος προπονητής έχει πλούσια εμπειρία τόσο σε ομάδες Δ' Εθνικής όσο και Γ' Εθνικής, όπως προδίδει το βιογραφικό του. Στη Διοίκηση των "μπλε" θεωρούν πως είναι η ιδανική λύση, ύστερα από την παραίτηση του Ξανθόπουλου. Λίγες οι μέρες εν όψη του παιχνιδιού στα Σαγέϊκα με τον Εθνικό και ο νέος τεχνικός των "μπλε" θα κάνει ότι καλύτερο για να γνωρίσει και να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Σκούνα στην θέση του προπονητή. Ο Δημήτρης Σκούνας είναι 53 ετών και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A. Μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε Λεβαδιακό, Ρόδο, Χανιά, Επανωμή, Ναυπακτιακό, Χαλκίδα, Αγερσανί, Πανναξιακό και Ένωση Ερμιονίδας.»

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Β. Ξανθόπουλος: "Ενήργησα με γνώμονα το συμφέρον της ΑΕΜ"

Ανακοίνωση μέσα από την όποια ευχαριστεί όλους όσους ήταν δίπλα του αυτούς τους μήνες 
εξέδωσε πριν λίγα λεπτά ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΑΕ Μεσολογγίου Βασίλης Ξανθόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Διονύση Βισβίκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, την οποία θέλω να πιστεύω ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Αυτούς τους 4 μήνες έζησα στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, δεν σας κρύβω ότι η απόφαση μου δεν ήταν καθόλου εύκολη για μένα αλλά έπρεπε κάτι να αλλάξει.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Γιώργο Πέτσινη και Αντώνη Τσάτσο, τον Βασίλη Κατσαγάνη, το φροντιστή Ανδρέα Κατσουλάκη τους ποδοσφαιριστές, όπως επίσης τους δημοσιογράφους του Νομού και όχι μόνο για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την στήριξη που μου παρείχαν αυτούς τους μήνες, και θέλω να ξέρουν ότι η ΑΕ Μεσολογγίου όπως και ο Παναιτωλικός είναι οι δυο ομάδες που έχω αγωνιστεί και υπηρετήσει που είναι χαραγμένες στην καρδιά μου.

Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να βρει γρήγορα το δρόμο της, και να πετύχει τους στόχους της για το αξίζει.

Φεύγω σαν φίλος έχοντας την πεποίθηση ότι ενήργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.
Βασίλης Ξανθόπουλος
Προπονητής Ποδοσφαίρου"

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Παρελθόν ο Ξανθόπουλος!!

Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΜ είναι εδώ και λίγη ώρα ο μέχρι πρότινος προπονητής της Βασίλης Ξανθόπουλος. Σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας Διονύση Βισβίκη συμφώνησαν πως για το καλό της ομάδας θα πρέπει να υπάρξει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στη συνέχεια βγήκε σχετική ανακοίνωση, αλλά αυτή την φορά προσωπικά από τον πρόεδρο των "μπλε". Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Είναι η πρώτη φορά που για μια συνεργασία μου δεν θα υπάρξει ανακοίνωση της Διοίκησης, αλλά θέλω να το κάνω εγώ προσωπικά. Ο λόγος είναι ότι αυτή τη φορά πρόκειται για έναν άνθρωπο, όπως ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Πάντα στη ζωή μου στηρίζω ανθρώπους τους οποίους πιστεύω, αλλά μετά τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα και την παραίτησή του, κάναμε συζήτηση με τον ίδιο και καταλήξαμε ότι το καλύτερο για την ΑΕΜ είναι η λύση της συνεργασίας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Ξανθόπουλο για όλα όσα προσέφερε στην ΑΕΜ, η σκληρή και επαγγελματική δουλειά του οποίου είναι παρακαταθήκη για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Για μένα θα είναι  από τους ελάχιστους πραγματικούς φίλους που απέκτησα στο ποδόσφαιρο και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Όσον αφορά στο μέλλον της ΑΕΜ, η απόκτηση νέου προπονητή καθώς και η ενίσχυση με έμψυχο δυναμικό θα γίνουν με γνώμονα την επίτευξη του στόχου της ομάδας μας .
Διονύσης Βισβίκης
Πρόεδρος ΑΕ Μεσολογγίου