Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Δ.Σ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ της ΑΕ Μεσολογγίου για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν στο χθεσινό παιχνίδι τόσο τα μελή της διοίκησης όσο και οι φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Η ανακοίνωση:
"Το Δ.Σ. της Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΙΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ για την άψογη φιλοξενία τους."

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλώσεις Ξανθόπουλου και παικτών

Βασίλης Ξανθόπουλος (προπονητής ΑΕ Μεσολογγίου):

"Όταν πας να παίξεις στον Παναρκαδικό και έχεις τη νίκη στα χέρια σου, έστω και αν πριν ξεκινήσει το ματς λες και η ισοπαλία καλή είναι, τότε είσαι πικραμένος. Το 2-2 νομίζω ότι είναι δίκαιο. Μας πίεσε στα τελευταία λεπτά με το 2-1 ο Παναρκαδικός, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να ηρεμήσουμε το παιχνίδι. Όταν δέχεσαι ένα γκολ στις καθυστερήσεις πάντα είναι πικρό, έστω κι αν είναι καλό το 2-2.

Και εμείς κάναμε δύο πολύ καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν, με τον Πέντσα που απέκρουσε τη μπάλα ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού. Έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία ο Παναρκαδικός. Η εμπειρία του Σκούφαλη, ο οποίος δημιούργησε πολύ μεγάλα προβλήματα από την πλευρά που έπαιζε, είναι καθοριστική. Δημιούργησε πολλές φάσεις, κέρδισε και το πέναλτι. Ήταν πολύ καλή η προσφορά του στον επιθετικό τομέα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι κάποιες στιγμές ελέγχαμε το παιχνίδι, άλλες στιγμές χάναμε τον έλεγχο, άλλες είχαμε υπεροχή. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθήσαμε.

Εμείς να μην ξεχνάτε ότι είχαμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη για το οποίο ευθύνονται άλλοι για μια φυσούνα που είχαμε. Μπορούσε να ελεγχθεί από το καλοκαίρι αν έπρεπε να είχε τοποθετηθεί, παραμονή αγώνος. Παίξαμε 120 λεπτά με 10 παίκτες, επηρέασε πάρα πολύ την φρεσκάδα των παικτών και σήμερα θα έλεγα ότι ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου. Πίστευα θα παίζαμε πάρα πολύ καλύτερα, αλλά έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτή η κόπωση κι όπως ξέρετε, οι ομάδες δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους με αποτέλεσμα όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα να έχεις 8 παιχνίδια σε 3 μέρες. Είναι πρόβλημα.

Το φετινό πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχει επίπεδο, είναι καλύτερο από την Δ’, καλύτερα γήπεδα, καλύτερες συνθήκες. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο και τον δικό μας που ήρθε από το Μεσολόγγι, αλλά και τον κόσμο του Παναρκαδικού, μια ιστορική ομάδα την οποία εκτιμώ και σέβομαι γιατί ήμουν ποδοσφαιριστής. Έχω έρθει πολλές φορές εδώ και με χιόνια και με κρύο. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν την έβλεπα αυτή την ομάδα εκεί που αξίζει. Έδειξαν πολύ καλό επίπεδο και ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές, έγινε ένα παιχνίδι πέρα του ότι δεν ήταν τόσο ικανοποιητικό, έδειξαν ποιότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλο οι ποδοσφαιριστές.

Επειδή είδα κάποιες ομάδες, ο Παναργειακός πιστεύω, ο Παναρκαδικός, ο Ατρόμητος Λάππα, η Αχαϊκή είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες. Όπως ξέρετε υποβιβάζονται 8 και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. »

Δηλώσεις Άγγελου Σαραντόπουλου (ποδοσφαιριστή ΑΕ Μεσολογγίου):

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναρκαδικός θεωρείται από τα φαβορί στην κατηγορία. Πιστεύω ότι αντεπεξήλθαμε πολύ καλά. Αν και στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μπήκαμε πιο δυνατά στο δεύτερο, καταφέραμε και γυρίσαμε το εις βάρος μας σκορ, και σε μια άτυχη στιγμή, ισοφαριστήκαμε σε 2-2. Θεωρώ ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά ήθελα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι πρώτα από όλα να μείνει κατηγορία και αν τύχει να βγούμε και πρώτοι, δεν θα πούμε όχι! Για τον Άγγελο (σ.σ: τον ίδιο) εύχομαι μια καλή πορεία και του χρόνου βλέπουμε. Αν τύχει κάτι καλό, ελπίζω πως ναι, θα δούμε. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που ήμασταν μαζί στον Αστέρα και ήρθαν να με δουν. Ιδιαιτέρως τα παιδιά, γιατί έχουμε ζήσει πολλά μαζί. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί, θεωρώ ότι με αγαπάνε, τους αγαπάω. Κι αυτό ήταν ένα πολύ καλό σημάδι για εμάς, ότι ήμασταν αγαπημένοι σαν ομάδα".

Γιώργος Αρώνης (ποδοσφαιριστής ΑΕ Μεσολογγίου):

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασιστικά. Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα τυχαίο γκολ. Μετά παλέψαμε, βάλαμε ένα δεύτερο αλλά ισοφαριστήκαμε. Καλή συνέχεια εύχομαι στον Παναρκαδικό.

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που γύρισα πάλι στην Τρίπολη και είδα τους πρώην συμπαίκτες μου στον Αστέρα Τρίπολης. Έφυγα από τον Αστέρα για να πάρω παρουσίες, να πάρω εμπειρίες και να γυρίσω καλύτερος στην ομάδα του Αστέρα".

Αρίσταρχος Κολλιντζογιαννάκης

Φάσεις από την Τρίπολη (vid)

Τρομερή εμφάνιση μέσα στην Τρίπολη!!!

Ατυχή η ΑΕ Μεσολογγίου δεν κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό καθώς ισοφαρίστηκε στο 92΄, σε μια έδρα που δύσκολα θα μπορέσει να περάσει ομάδα την φετινή χρόνια.

Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου που παρά την κούραση των 120΄ λεπτών από τον αγώνα μεσοβδόμαδα απέναντι στην Αχαϊκή για το κύπελλο (που πήραν και την πρόκριση για την επόμενη φάση) κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι από 1-0 σε 2-1, αλλά λίγο ο παράγοντας κούραση, λίγο η στιγμιαία αδράνεια έφεραν την ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μεσολογγίου, που παρά την μεγάλη αμφισβήτηση του δέχτηκε μετά τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων, κάθε εβδομάδα μας εκπλήσσει ευχάριστα με την αγωνιστικότητα που δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα:

13΄ Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, σέντρα από δεξιά του Σκούφαλη με τον Μουστογιάννη να μην καταφέρνει να κάνει την προβολή.

15΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ να μπει μπροστά στο σκορ, εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σαραντόπουλου, εντυπωσιακή εκτίναξη από τον Ανδριόλα στο παραθυράκι και να διώχνει σε κόρνερ. 

20' Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ωραία προσπάθεια του Σκούφαλη, γύρισμα του Μουστόγιαννη, άσχημο όμως τελείωμα του Γαλάνη

33' Γκολ για του γηπεδούχους, πέναλτι εφεύρεση του κ. Κακριδή που σε πέσιμο του Σκούφαλη μέσα στην μεγάλη περιοχή θα καταλογίσει την έσχατη των ποινών, το πέναλτι θα εκτέλεση ο ίδιος παίκτης και θα κάνει το 1-0.

44' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, τετ α τετ του Πέντσα με τον Ανδριόλα να κάνει ακόμα μια μεγάλη απόκρουση και να κραταει το 1-0.

54' Σουτ του Μουστογιάννη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Ρόκκο να αποκρούει.

60' Ανάποδο ψαλίδι με τον κορυφαίο παίκτη των γηπεδούχων (Σκούφαλη) με την μπάλα να περναει λίγο άουτ.

64' Γκοοοοολ για την ΑΕΜ, εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου με τους αμυντικούς να μην διώχνουν και την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Ανδριόλα και να γίνεται το 1-1.

79' Σουτ με τον Σκούφαλη, η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρόκκου.

83' Γκοοοοολ για το ΑΕΜ, φάουλ του Σαραντόπουλου στην καρδία της άμυνας των γηπεδούχων με τον Τσιούνης να παίρνει την κεφάλια και να κάνει το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

89' Εκτέλεση κόρνερ του Μέλλου η μπάλα φτάνει στον Σκούφαλη με ανορθόδοξο τρόπο, το σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ.

92' Γκολ για τους γηπεδούχους, όταν σε σέντρα από δεξιά ο Μουστογιάννης θα πάρει την κεφαλιά και θα διαμόρφωση το τελικό 2-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μεσολογγίου με κατεβασμένα τα κεφαλιά δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως χάθηκε αυτό το μεγάλο διπλό, απέναντι σε έναν αντίπαλο εκτός έδρας που έχει ως στόχο την φετινή χρόνια την άνοδο στην Β εθνική.

Την προσεχή Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αχαΐας το γήπεδο του Μεσολογγίου θα πρέπει να είναι γεμάτο, μόνο και μόνο γι αυτά τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνουν την φετινή χρονιά.

Κακή η διαιτησία του κ. Κακριδής , καλύτερα τα πήγαν οι βοηθοί Μπετσόγλου , Παπανικολάου (Κορινθίας)

Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: (Βαγγέλης Γούτης)Ανδριόλας, Γ.Κυριακόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Δ.Κυριακόπουλος, Παπαζούδης, Μουστόγιαννης, Μπινιχάκης (Καδάς 65'), Γαλάνης (Ντινιωτάκης 71'), Σκάρος, Σκούφαλης

Α.Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής (Τσιούνης 46'), Καβαλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (Ξευγένης 72'), Ζαχαράκης, Σαραντόπουλος, Πέντσας, Αρώνης (Νάκος 82')

Αποτελέσματα Γ΄Εθνικης (4ος Όμιλος)


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
2
Παναρκαδικός – ΑΕ Μεσολογγίου
2
0
Αρης Αιτωλικού – Παναργειακός
1
1
Καλαμάτα – Κόρινθος
2
1
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Ερμιονίδας
0
0
ΠΦΟ Πανόπουλου – Αχαϊκή
1
0
Εθνικός Σαγέικων – ΑΕ Καραϊσκάκης
1
3
Ατρόμητος Αχαΐας – Δόξα Ν. Μανωλάδας
1
1
Πανναυπλιακός – Μεσσηνιακός
2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου Ομίλου - Γ’ Εθνικής
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
6
4-0
2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
6
4-1
3
ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
6
3-1
4
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
6
2-0
5
ΑΧΑΙΚΗ
6
4-1
6
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
4
3-2
7
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ
3
4-4
8
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
3
3-0
9
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
3
2-3
10
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
2
2-2
11
ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
1
1-3
12
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ
0
2-4
13
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
0
1-3
14
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
0
0-3
15
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
0
0-4
16
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ
0
0-4

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3Η
6/10/13
16.00
ΑΕ Μεσολογγίου – Ατρόμητος Αχαΐας
6/10/13
16.00
Αχαϊκή – Αρης Αιτωλικού
6/10/13
16.00
Κόρινθος – Παναργειακός
6/10/13
16.00
ΑΕ Ερμιονίδας – Καλαμάτα
6/10/13
16.00
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΑΟ Βάρδας
6/10/13
16.00
Δόξα Ν. Μανωλάδας – ΠΦΟ Πανόπουλου
6/10/13
16.00
Μεσσηνιακός – Εθνικός Σαγέικων
6/10/13
16.00
Πανναυπλιακός – Παναρκαδικός

Έτοιμη για το διπλό!!

Στην πόλη της Τρίπολης διανυκτερεύει από χθες Σάββατο η αποστολή της ΑΕΜ, εν όψει του σημερινού παιχνιδιού με τον Παναρκαδικό στις 4.30μμ. 

Η προετοιμασία της ΑΕΜ ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με την προπόνηση να περιλαμβάνει χαλάρωμα, ενώ στην συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Τρίπολη είναι οι: Ρόκκος, Χρήστου, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Ζαχαράκης, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Αρώνης, Καβαλλάρης, Σαραντόπουλος, Μιχαλόπουλος, Πέντσας, Τσιούνης, Ξευγένης, Νάκος, Νούλας Σ, Νούλας Β, Μπούρος.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2Η
29/9/13
16.30
Παναρκαδικός – ΑΕ Μεσολογγίου
29/9/13
16.30
Αρης Αιτωλικού – Παναργειακός
29/9/13
16.30
Καλαμάτα – Κόρινθος
29/9/13
16.30
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Ερμιονίδας
29/9/13
16.30
ΠΦΟ Πανόπουλου – Αχαϊκή
29/9/13
16.30
Εθνικός Σαγέικων – ΑΕ Καραϊσκάκης
29/9/13
16.30
Ατρόμητος Αχαΐας – Δόξα Ν. Μανωλάδας
29/9/13
16.30
Πανναυπλιακός – Μεσσηνιακός

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Την καβάλ(λαρης)ησε και περιμένει Καλαμάτα!!

Επική πρόκριση στον εξ αναβολής αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής πήρε η ΑΕΜ, επικρατώντας 5-3 στα πέναλτι της Αχαϊκής, παίζοντας χωρίς τερματοφύλακα από το 88’.

Ο Καβαλλάρης αποδείχτηκε σε μεγάλη μορφή του αγώνα, καθώς μετά την αποβολή του Δουλιώτη, υπεράσπισε την εστία των "μπλε" και στα πέναλτι ευστόχησε στο τελευταίο και καθοριστικό. Πλέον η ΑΕΜ θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική την Καλαμάτα στις 13 Οκτωβρίου.

Το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια δεν είχε πολλές φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που οι 600 περίπου θεατές δεν έχουν τίποτα να θυμούνται. Ο ρυθμός της αναμέτρηση βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος. Στο 46’ η κεφαλιά του Σαραντόπουλου για την ΑΕΜ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 49’ η Αχαϊκή απάντησε, με το σουτ του Αποσκίτη να σταματά στο δοκάρι.

Η επόμενη αξιοσημείωτη φάση έγινε στο 88’, όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ, Δουλιώτης, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, επειδή έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είχε κάνει όλες τις αλλαγές του και γάντια φόρεσε ο Καβαλλάρης. Το 0-0 διατηρήθηκε ως το 88’ και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου κι εκεί δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ, ή έστω κάποια ευκαιρία.

Στα πέναλτι, οι παίκτες των "κανονιέρηδων" αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι, με τον Καβαλλάρη να σκοράρει στην τελευταία εκτέλεση, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του. Αντίθετα, ο Νίκας της Αχαϊκής ήταν μοιραίος, καθώς αστόχησε.

Η σειρά των πέναλτι:
0-1 Πέντσας
1-1 Πρίφτης
1-2 Μπαλαούρας
2-2 Λαμπρόπουλος
2-3 Μιχαλόπουλος
3-3 Καζαντζής
3-4 Μενδρινός
3-4 Νίκας - αστόχησε
3-5 Καβαλάρης.

Αχαϊκή (Ζερδεβάς): Χάχαλης, Ντάζος, Νιάρος (46’ Νίκας), Λαμπρόπουλος, Μπεκίρης, Τόγιας (80’ Αγγελόπουλος), Καζαντζής, Διακάτος, Μπουρδανιώτης, Δημητρακόπουλος, Αποσκίτης

ΑΕ Μεσολογγίου (Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Ζαχαράκης, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Ξευγένης (46’ Σαραντόπουλος), Καντάνης (70’ Αρώνης), Τσιούνης (83’ Μιχαλόπουλος), Πέντσας, Νάκος

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σαραντόπουλος: "Θα τα δίνω πάντα όλα για το καλύτερο"

Σκόρερ και κορυφαίος παίκτης της ΑΕ Μεσολογγίου στην νίκη της με σκορ 1-0 επί του Μεσσηνιακού ήταν αναμφίβολα ο Άγγελος Σαραντόπουλος από τον αγώνα της Κυριακής, στο Μεσολόγγι!

Ο πρώην άσσος του Παμίσου, του Αστέρα Τρίπολης και βέβαια της Μαύρης Θύελλας – που το καλοκαίρι κάποιοι τοπικοί «μελανόλευκοι» φωστήρες. έκριναν πως δεν κάνει και αυτός για την Καλαμάτα – «έβγαλε μάτια» «κόντρα» στον ΜΓΣ νικώντας χωρίς υπερβολή μόνος του τους «πράσινους» του Δημήτρη Τσάκωνα.

«Αφιερώνω το γκολ που σημείωσα στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα και τον προπονητή μας, στην διοίκηση και πάνω απ όλα στον κόσμο της ΑΕΜ που γέμισε σήμερα (χθες) το γήπεδο και μας έδωσε την δύναμη να πάρουμε την πολύ σημαντική αυτή νίκη που θα μας δώσει άλλο αέρα για την συνέχεια», δήλωσε αποκλειστικά στο Sportstonoto.gr o ταλαντούχος Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός, για να συμπληρώσει τα εξής:

«Βρήκα πολύ ωραίο κλίμα εδώ στο Μεσολόγγι και τους ευχαριστώ όλους στην ομάδα που με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα με αγάπη. Εγώ απλά τους υπόσχομαι ότι θα τα δίνω πάντα όλα για το καλύτερο και πως αυτή η νίκη θα έχει σίγουρα και ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα…».

Δηλώσεις προπονητών

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το νικηφόρο ξεκίνημα των "μπλε".

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  Βασίλης Ξανθόπουλος
Να συγχαρώ τους παίχτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και την καλή ψυχολογία που είχαν. Πιστεύω ότι υπερέβαλαν εαυτούς, γιατί είχαμε σήμερα πολλά συν και πολλά πλην. Στα συν ότι δουλεύουμε πειθαρχημένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα για να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Στα πλην είχαμε ότι ξεκινήσαμε πολύ αργά την προετοιμασία, δεν είμαστε όλοι μαζί και κάθε μέρα έρχονταν νέοι παίχτες, ο Ζαχαράκης με τον Τσιμάνη, ο Αρώνης με τον Σαραντόπουλο και άλλα παιδιά, αυτό έχει αντίκτυπο στον αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Βισβίκης είναι κοντά σ' αυτή μας την προσπάθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την καλή του διαγωγή. Είχα καιρό να δω τόσο κόσμο κι αυτό χαροποιεί και μένα και τους παίχτες μου. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, με τους οποίους έχω άψογη συνεργασία. Όσο αφορά τις προοπτικές της ομάδας, χρειάζεται πολύ δουλειά για να πετύχουμε την παραμονή μας. Έχουμε πολλούς νέους παίχτες στην ομάδα, που πρέπει να τους βοηθήσουμε να βελτιωθούν, αυτό απαιτεί χρόνο και υπομονή. Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια φορά τους παίχτες μου. Αν μας βοηθήσουν τα αποτελέσματα όσο περνά ο καιρός θα πατάμε καλύτερα στα πόδια μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημήτρης Τσάκωνας
Ήρθαμε με στόχο την νίκη. Παίξαμε σφιχτά στο κέντρο και αντεπιθέσεις. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού φαινόταν ότι ένα γκολ θα έκρινε το ματς. Το πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο το Μεσολόγγι σε μια αντεπίθεση. Στο β' ημίχρονο κυριαρχήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Η ομάδα φροντίσαμε να έχει όλους του παίχτες Μεσσήνιους. Νεαρούς κυρίως, αλλά και έμπειρους. Στόχος μας αυτή τη σεζόν να μείνουμε στην κατηγορία. Την επόμενη χρονιά με τις εμπειρίες που θα έχουμε αποκομίσει θα κοιτάξουμε την επόμενη κατηγορία.