Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μία πόλη..μια ομάδα!!

Έναρξη εγγραφών και ανανεώσεων για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014 για τα τμήματα 
υποδομής της ΑΕ Μεσολογγίου.

Οι εγγραφές – ανανεώσεις γίνονται καθημερινά από τις 29/8 έως 6/9 και ώρες από της 7-9 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου στα γραφεία της ΑΕ Μεσολογγίου.

Υπεύθυνοι Ακαδημιών: 
Γιάννης Γουλής – Μπάμπης Κιρκινέζος 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6974837894, 6938409760

Προπονητές Ακαδημιών: 
Πετσίνης Γιώργος:Προπαίδων – Παίδων
Καραμανοπούλου Σοφία: Bambino – Projunior – Junior

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ήττα από Δόξα Μανωλάδας

Την ήττα με 1-0 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι το απόγευμα της Τέταρτη στο βοηθητικό γήπεδο
του ΔΑΚ Μεσολογγίου η ΑΕΜ που αντιμετώπισε την ομάδα της Δόξας Μανωλάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με του ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του παιχνιδιού άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και κύριο εκφραστή από αριστερά τον Ανυφαντή να βγαίνουν με αξίωσης αρκετές φόρες στην περιοχή του Λιούρδη.

Η ομάδα του της Δόξας ενώ στο πρώτο μισό έδειξε πολύ καλά στοιχειά, στην επανάληψη έδειξε αρκετά κουρασμένη κάτι που είναι φυσιολογικό για όλες τις ομάδες τέτοια εποχή, και επειδή η μπάλα τιμωρεί σε μια από τις ελάχιστες φορές στο δεύτερο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι πάτησαν την περιοχή του Δουλιώτη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ , όταν στο 75΄ ο Πλαστουργός θα σηκωθεί ψηλότερα απ όλους και με κεφάλια θα κάνει το 0-1.

Στον εναπομείναντα χρόνο οι γηπεδούχοι θα πιέσουν ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 86΄ όταν το σουτ που θα επιχειρήσει από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Πασπαλιάρης θα περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Λιούρδη.

Πολύ καλή η διαιτησία τον κ. Διώτη – Ζυγούρη – Χουλιάρα.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Μπούρος, Νούλας Β, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Καβαλλάρης, Νάκος, Μαλί, Μιχαλόπουλος, Ξευγένης, Πέντσας.

Έπαιξαν και οι: Δουλιώτης, Καντάνης, Θεοδωρίδης, Χαρατσής, Νούλας Σ, Σαραντόπουλος, Ζέρβας, Πασπαλιάρης, Ανυφαντής.

Δόξα Μανωλάδας: (Χρήστος Καραπίτσος) Λιούρδης, Νιφορόπουλος, Λαζανας, Δαβουρλής, Νικολόπουλος , Γούρμος, Μιχαηλίδης, Σανδραβέλλης, Σεϊτάι, Πλαστουργός, Κυριαζόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Κωστής, Λιούρης, Μπλεσάκης, Παναγόπουλος, Μηλαδόπουλος.

Μιχάλης Δημητρίου - www.aitosports.gr

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

3-3 με Όμηρο

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και τον Όμηρο
Νεοχωρίου .

Καλό θέαμα κατά διαστήματα και από της δυο ομάδες, που έδειξαν όμως για ακόμα ένα παιχνίδι πως η προετοιμασίες είναι σκληρές και επίπονες με τους παίχτες να μην μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Ο Όμηρος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, και χάρη σε χατ – τρικ του Λαγού (τα δυο από τα 11 μέτρα) κατάφερε να πάει προηγούμενος στην ανάπαυλα με σκορ 1-3.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει δικαιωματικά στους παίκτες της ΑΕΜ που όμως δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν εύκολα την άμυνα τον φιλοξενούμενων, καταφέρνοντας να μειώσουν και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι μέσα από στημένες φάσης , χάρη σε τέρματα τον Μιχαλόπουλου και Αποστολόπουλου, και το πρώτο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο ήρθε μέσα από στημένη φάση με τον Μπαλαούρα σκόρερ.

Οι φάσεις των τερμάτων:

13΄Ομορφο σουτ του Λαγού έξω από την μεγάλη περιοχή στο παραθυράκι της εστίας του Δουλιώτη, και 0-1.

25΄Ανατροπη του Κούσουλα μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Δουλιώτη πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Λαγός και θα κάνει το 0-2.

27΄Εκτέλεση φάουλ από αριστερά για την ΑΕΜ με τον Νάκο, κεφαλιά ψαράκι του Μπαλαούρα και το 1-2.

36΄Λαθος έξοδος του Δουλιώτη, με τον Λαγό να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και να ανατρέπεται από τον Δενδρινό και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ίδιος κάνοντας το 1-3.

79΄ Θαυμάσια εκτέλεση φάουλ από τον Μιχαλόπουλο έξω από την μεγάλη περιοχή, στο γαμα της εστίας του Λιαπήκου και 2-3.

87΄Εκτελεση φάουλ από τον Σαραντόπουλο, ασταθής απόκρουση του Λιαπήκου το ριμπάουντ θα πάρει ο Αποστολόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Αρκετός ο κόσμος που αψήφησε την ζέστη και βρέθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την Κυριακή το απόγευμα .

Κακή η διαιτησία του Καλύβα, απαρατήρητη πέρασαν οι επόπτες Ροδάτος και Μωραΐτης.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού εντύπωση μας προκάλεσαν τα λόγια από μέλη της διοικήσεις τον «κανονιέρηδων» που αναφέρουν πως ο διαιτητής καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το τέλος αυτού, φέρθηκε απαξιωτικά προς ποδοσφαιριστές και παράγοντες του συλλόγου.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Νούλας Β, Μπούρος, Καβαλλάρης, Ζέρβας, Νάκος, Πασπαλιάρης , Πέντσας, Τσιούνης.

Έπαιξαν και οι: Καντάνης, Θεοδωρίδης, Μιχαλόπουλος, Νούλας Σ, Σαραντόπουλος, Αποστολόπουλος, Ανυφαντής και Μπαλαφούτης.

Όμηρος Νεοχωρίου: (Γιώργος Ζήκος) Τσακανίκας, Πασπαλιάρης, Καπώνης, Τσιρώνης, Τσάμης, Τσιφοπανόπουλος, Σεραφίγκος, Κούσουλας, Λαγός, Βαλτογιάννης Κ, Βαλτογιάννης Σ,.

Έπαιξαν και οι: Ρεντόν, Καλύβας, Γούργαρης, Γερατσιάν, Κάκκος, Λιαπήκος και Χρυσικός.
Μιχάλης Δημητρίου - www.aitosports.gr

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ξεκίνημα με το.. αριστερό


Με το αριστερό ξεκίνησε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της η ΑΕ Μεσολογγίου.

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Λουτρού η ΑΕΜ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Αμβρακικού.

Ο τεχνικός τον κανονιέρηδων Βασίλης Ξανθόπουλος παρέταξε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο με τους, Δουλιώτη, Δενδρινό, Μπαλαούρα, Νούλα Β, Θεοδωρίδη, Καντάνη, Καβαλλάρη, Πέντσα, Γούλα, Ξευγένη, Τσιούνη, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν φυσικό είχαμε πολλές αλλαγές λόγο και της κόπωσης που υπήρχε στους ποδοσφαιριστές από τις καθημερινές και εξαντλητικές προπονήσεις, το σκορ στο παιχνίδι θα ανοίξει για λογαριασμό τον γηπεδούχων ο Βαμβακάς για να έρθει ο Μιχαλόπουλος για λογαριασμό τον φιλοξενούμενων να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους θα σημειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κάλιος.

Πολύ καλά στοιχειά έδειξε η ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού που την φετινή χρονιά θα αγωνιστή στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και απ ότι δείχνει από τα πρώτα φιλικά και την πολύ καλή και οργανωμένη δουλεία που γίνεται ήρθε όχι μόνο για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και να πρωταγωνιστήσει.

Από την άλλη η ομάδα του Μεσολογγίου κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχειά αλλά και πάρα πολύ κουρασμένη από την επίπονη προετοιμασία καθημερινά με διπλές προπονήσεις.

Επόμενες φιλικές αναμετρήσεις και για τις δυο ομάδες είναι προγραμματισμένες την προσεχή Κυριακή, με το Λουτρό να υποδέχεται την ομάδα του Άρη Αιτωλικού, και την ΑΕΜ να φιλοξενεί στο Μεσολόγγι την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

www.aitosports.gr

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Συμφώνησε με Σαραντόπουλο και Ανυφαντή

Τον Άγγελο Σαραντόπουλο έκλεισε η ΑΕΜ ο οποίος πριν από ένα περίπου μήνα έμενε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος αυτός 20χρονος επιθετικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πάμισο Μεσσήνης στη συνέχεια μεταγράφει στον Αστέρα Τρίπολης όπου έγινε και επαγγελματίας από τον Σάκη Τσιώλη, τον χειμώνα που μας πέρασε δόθηκε δανεικός στη Καλαμάτα με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στον νότιο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Έκλεισε και Ανυφαντή

Παίκτες της Α.Ε. Μεσολογγίου είναι από το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιώργος Ανυφαντής.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και το πρωί, αν όλα κυλούσαν ομαλά ο ποδοσφαιριστής την φετινή χρόνια θα φορούσε την φανέλα με το κανόνι στο στήθος, αυτό και έγινε.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο 22χρονος μετέβη από την Κέρκυρα στο Μεσολόγγι ώστε να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του, μετά την συμφωνία ο ποδοσφαιριστής αναχώρησε εκ νέου με προορισμό την Κέρκυρα, ώστε να μαζέψει τα πράγματα του και την Τρίτη αναμένεται στο Μεσολόγγι για μόνιμη εγκατάσταση.

www.aitosports.gr

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Χαρατσής και τη νέα χρονιά

Σε μια ακόμα ανανέωση προχώρησε χθες το πρωί η ΑΕ Μεσολογγίου.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτης της ομάδας και για την νέα χρόνια θα είναι ο Σπύρος Χαρατσής, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός προς το τέλος τις περσινής χρόνια απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγο της κατάταξης του στον στρατό, η έλευση του όμως στο Μεσολόγγι με μετάθεση άνοιξε ξανά το δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα με αποτέλεσμα την ευτυχή κατάληξη με την παραμονή του παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής χθες το απόγευμα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας ακολουθώντας ξεχωριστώ πρόγραμμα εκγύμνασης.

www.aitosports.gr


Με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ

Σε εργομετρικές εξετάσεις ανά γκρουπ υποβλήθηκαν το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε Μεσολογγίου.

Τα εργομετρικά διεξήχθησαν σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης υπό την καθοδήγηση του έμπειρου και καταξιωμένου εργοφυσιολόγου κ. Θανάση Μουρτζιάπη και την βοήθεια του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, του Γιώργου Πετσίνη και του Αντώνη Τσάτσου.



Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα ..!

Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση τον εισιτηρίων διάρκειας για την περίοδο 2013-2014. 
Οι τιμές των νέων καρτών είναι: 100 ευρώ και 50 ευρώ.

Τα μέλη της ομάδας μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες των 100 ευρώ με έκπτωση 50%(προσοχή η έκπτωση ισχύει για τις κάρτες μόνο τον 100 ευρώ , και κάθε μέλος έχει δικαίωμα μιας κάρτας με έκπτωση)

Οι κάρτες των 50 ευρώ απευθύνονται σε: Μαθητές – Φοιτητές – Γυναίκες – Ανέργους , για τους Φοιτητές και τους Ανέργους η αγορά μπορεί να γίνεται μόνο με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών (φοιτητικό πάσο – κάρτα ανεργίας )

Σημεία πώλησης:Café Bar Ανάκαρα - Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου και τα Γραφεία της ομάδας.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Γιατρός και την νέα χρονιά ο Ιωάννης Τσώλος

Η διοίκηση της ΑΕΜ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον γιατρό Τσώλο Ιωάννη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Α.Ε Μεσολογγίου ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας της για ακόμα μια χρονιά με τον διακεκριμένο Μεσολογγίτη χειρούργο ορθοπεδικό Κο Τσώλο Ιωάννη.

Αν και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κο Τσώλο καθώς έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι ο διακεκριμένος συντοπίτης μας υπήρξε γιατρός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για 5 χρόνια αλλά και της Ουκρανικής Azovmashγια ένα χρόνο.

Εκ του Δ.Σ. του συλλόγου"

Δήλωσαν παρών Μπαλαούρας - Ξευγένης

Στην ΑΕΜ θα συνεχίσουν και εφέτος την καριέρα τους δύο βασικοί συντελεστές της περσινής ομάδας. 

Ο επιθετικός Άρης Ξευγένης και ο αμυντικός Κώστας Μπαλαούρας συμφώνησαν με την διοίκηση των "μπλε" και αναμένεται να δώσουν αρκετές λύσεις στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι αντίστοιχα. 

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Συμφώνησε με Νάκο

Παίκτης της ΑΕΜ και με τη "βούλα" είναι πλέον ο Χαράλαμπος Νάκος. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των "μπλε" και υπέγραψε στην μεσολογγίτικη ομάδα για δεύτερη φορά στην καρίερα του (προηγούμενη το 2011). 

Ο Νάκος είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται είτε ως αριστερός χαφ, είτε ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναιτωλικό, ενώ φόρεσε και τις φανέλες Ναυπάκτου, Ελαιοφύτου και Τηλυκράτη.

Διπλές προπονήσεις - Ανανέωσε ο Ρόκκος

Από την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία των "μπλε" για το δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.  Από εχθές άρχισαν και οι διπλές προπονήσεις. Στις πρωινές προπονήσεις δίνεται μεγάλη έμφαση στην φυσική κατάσταση, ενώ στις απογευματινές το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια με την μπάλα. 

Ο προπονητής των "κανονιέρηδων" Βασίλης Ξανθόπουλος και το επιτελείο έμειναν ευχαριστημένοι από την θέληση που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας, παρόλο την αφόρητη ζέστη που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.

Με Χρήστου προπονητή τερματοφυλάκων - Ανανέωσε ο Ρόκκος

Ο επί σειρά ετών τερματοφύλακας Γιώργος Χρήστου συμφώνησε με την διοίκηση να είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων για την ομάδα των "κανονιέρηδων", ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕΜ ο 23χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Ρόκκος και θα υπερασπίζεται για ακόμα μια χρονιά την εστία της ομάδας.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Κύπελλο Γ’ Εθνικής από την ΕΠΟ

Το Κύπελλο Γ’ Εθνικής είναι γεγονός, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει και επίσημα πως η νέα διοργάνωση θα ξεκινήσει από την προσεχή σεζόν. Η συμμετοχή στο Κύπελλο είναι υποχρεωτική για τις ομάδες της κατηγορίας, ενώ ο νικητής θα παίξει super cup με την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ο τρόπος διεξαγωγής και η ημερομηνία έναρξης του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα καθοριστούν τις προσεχείς ημέρες, καθώς θα συνταχθεί η σχετική προκήρυξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ομόφωνα το διοικητικό της συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 2/8/2013 αποφάσισε όπως προχωρήσει στη διοργάνωση Κυπέλλου Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Η προσθήκη που έγινε στο αντίστοιχο άρθρο του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, είναι η ακόλουθη:

«Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Άρθρο 38, παρ 3

α. Κάθε έτος, είναι δυνατό, με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., να διοργανώνεται πρωτάθλημα Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο οποίο η συμμετοχή των ομάδων είναι υποχρεωτική 
β. Το σύστημα τέλεσης των αγώνων του Κυπέλλου αυτού καθώς και κάθε άλλη κανονιστική διάταξη καθορίζονται με την οικεία προκήρυξη που εγκρίνει το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. 
γ. Οι λοιπές διατάξεις του κεφαλαίου του παρόντα κώδικα που αφορούν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ισχύουν ανάλογα 
δ. Διοργανώτρια του πρωταθλήματος του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι η Ε.Π.Ο., η οποία κατέχει και τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων. 
ε. Το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών, εφόσον προκηρυχθεί και το Κύπελλο Ελλάδος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, διεξάγεται κανονικά με τις ομάδες των Ε.Π.Σ., εκτός αυτών που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στην πρώτη φάση από τις Ε.Π.Σ. και στις υπόλοιπες από την Ε.Π.Ο. 
στ. Μετά την ανακήρυξη του Κυπελλούχου του Κυπέλλου των Ε.Π.Σ. και του Κυπελλούχου του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας διεξάγεται ο τελικός (Super Cup) αγώνας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

πηγή: www.onsports.gr

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πήρανε μια πρώτη γεύση

Με μεγάλο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΜ. Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, αλλά και με όρεξη για πολλή δουλειά, το συγκρότημα του Bασίλη Ξανθόπουλου είχε μια πρώτη συνάντηση πριν την έναρξη των προπονήσεων που στοχεύουν στη δημιουργία ενός συνόλου που θα είναι ανταγωνιστικό στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο προπονητής των "μπλε" Βασίλης Ξανθόπουλος μαζί με τους συνεργάτες Γιώργο Πετσίνη και Αντώνη Τσάτσο μάζεψε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και αφού τους καλωσόρισε, τους ανέλυσε το πλάνο για την εφετινή χρόνια.

Επίσης τους παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων όσο και των μέχρι τώρα κλεισμένων φιλικών παιχνιδιών της ομάδας.

Αναλυτικά τα πρώτα φιλικά της ομάδας είναι: 
Τετάρτη 21/8 με Αμβρακικό Λουτρού (εκτός έδρας)
Κυριακή 25/8 με Όμηρο Νεοχωρίου (εντός έδρας)
Τετάρτη 28/8 με Δόξα Μανωλάδας (εντός έδρας)
Κυριακή 1/9 με Ατρόμητο Αχαΐας (εκτός έδρας)
Τετάρτη 11/9 με Ατρόμητο Αχαΐας (εντός έδρας)

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση ΕΠΟ για την κλήρωση


Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τα σωματεία που έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 να έχουν προχωρήσει στην εξόφληση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων προς την ΕΠΟ και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Επισημαίνεται ότι η ΕΠΟ θα ζητήσει από τις ΕΠΣ βεβαιώσεις εξόφλησης και σε περίπτωση οποιασδήποτε οφειλής τα σωματεία αυτά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση των ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία.

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Ανανεώσεων συνέχεια και "πρώτη"

Η ΑΕΜ έθεσε ως στόχο να επενδύσει στη νέα γενιά και αυτό το αποδεικνύει με τις κινήσεις της. Οι Γιώργο Καντάνη, Βασίλη Νούλα και Σπύρο Νούλα. Οι "μπλε" συνεχίζουν τις ανανεώσεις με νεαρούς παίκτες που πέρσι απέδειξαν ότι αξίζουν να φοράνε την φανέλα της ΑΕΜ. Οι "μπλε" ήρθαν σε συμφωνία με τους

Πρώτη με τρέλα

Την Δευτέρα 5/8 στις 6:30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση για τους "κανονιέρηδες". Στην προπόνηση αναμένεται να πάρουν μέρος παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές, ενώ θα πάρουν μέρος και παίκτες που δοκιμάζονται από την ΑΕΜ. Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ανακοινώθηκαν γυμναστής και βοηθός

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση της ΑΕΜ η ένταξη του γυμναστή Αντώνη Τσάτσου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο νέος γυμναστής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και έχει δουλέψει σε Μοσχάτο, Αμφίλοχο, Παναιτώλιο, Γλυκά Νερά και στις Ακαδημίες Βασίλη Λάκη. 

Βοηθός προπονητή ο Γιώργος Πετσίνης

Από το πόστο του βοηθού προπονητή θα προσφέρει της υπηρεσίες του την νέα ποδοσφαιρική χρόνια ο μέχρι πρότινος παίκτης της ΑΕΜ, Γιώργος Πέτσινης. Η καλή δουλεία που έχει δείξει στις Ακαδημίες της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Βασίλη Ξανθόπουλου ώστε να τον προτείνει στην διοίκηση ως άμεσο συνεργάτη του.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ανανέωσαν πέντε παλιοί

Τις ενέργειες για την καλύτερη στελέχωση του βασικού του κορμού συνεχίζει η διοίκηση της ΑΕΜ. Αυτή τη φορά ήταν σειρά των ανανεώσεων. Οι Παναγιώτης Δενδρινός, Χρήστoς Πέντσας, Θανάσης Καβαλλάρης, Αποστόλης Τσιούνης, Ανδρέας Δουλιώτης ήρθαν σε συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου και για την ερχόμενη σεζόν.

Οι πέντε παίκτες αποτέλεσαν τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους "μπλε". Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση της ΑΕΜ προχωράει στην ανανέωση με ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την βάση κατά την περσινή χρονιά.