Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!!

Με νίκη 1-0 έκλεισε την φετινή ξέφρενη πορεία της η ΑΕΜ απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης χάρη σε τέρμα του Καρακίτσου στο 84΄. Η "Κυρία" πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στην νέα Γ Εθνική μετά από 19 χρονιά. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον δε σταματάμε μόνο εκεί. 

Μοναδικός στόχος για την ΑΕΜάρα είναι να φτάσει ακόμη πιο ψηλά! Το τέλος του αγώνα βρήκε όλους τους παίκτες της ΑΕΜ ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την άνοδο και φυσικά την πρωτιά στον όμιλο. 

Οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια, όπου την τιμητική τους είχανε οι καθαιρεμένες  σαμπάνιες. Η συνέχεια θα δοθεί αργά το βράδυ σε γνωστό μαγαζί της πόλης.

Στα αγωνιστικά η πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση ανήκε στους πρωταθλητές του 5ου ομίλου, όταν στο 8ο λεπτό ο Καβαλλάρης έκανε τη σέντρα και ο Καρακίτσος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. 

Στο 15ο λεπτό του αγώνα η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Βερλέκης με ωραία πάσα έβγαλε τον Μάλλιο σε θέση τετ α τετ, ο επιθετικός της ΑΕΚ πέρασε και τον Δουλιώτη αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Λίγα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Τσιούνης, όμως ο Καραγκούνης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και κράτησε το μηδέν. 

Στο 28΄ το σουτ του Τσάπαλη πέρασε άουτ, όπως και αυτό του Σ. Νούλα στο 34΄. 

Τελευταία καλή φάση για το πρώτο ημίχρονο ήταν στο 42΄, όταν ο Μπρέσιακας προσπάθησε να σκοράρει με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Δουλιώτης με υπερένταση απομάκρυνε την μπάλα. 

Στις αρχές τους δευτέρου μέρους ο Πέντσας έχασε μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΜ και στο 64΄ το σουτ του Μαργαρίτη μπλόκαρε ο Δουλιώτης. Το γκολ της νίκης για τους "Κανονιέρηδες" ήρθε λίγο πριν το τέλος, στο 84΄, όταν ο Φράγκος έκανε τη σέντρα και ο Καρακίτσος έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκούνη, για να δώσει στην ΑΕΜ το τρίποντο στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι η ευκαιρία μας. Όλοι μαζί να φτάσουμε την ΑΕΜ εκεί που πρέπει. Με τις σωστές βάσεις μπορούμε!! Γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Καντάνης, Νούλας Β., Καβαλλάρης, Μαντέλος, Δενδρινός, Τσιούνης (59΄ Πετσίνης), Νούλας Σ. (90΄ Φάτσαλης), Πέτσας, Καρακίτσος (86΄ Πετσίνης), Φράγκος.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Καραγκούνης, Κατσαρός, Μπρέσιακας, Καρτσακλής, Πέτσας, Βασιλάκης (88΄ Σταμούλης Π.), Τσάπαλης, Βερλέκης, Μάλλιος, Μαργαρίτης (88΄ Μπαλαδήμας), Αντωνίου (85΄ Δήμος).