Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ευχαριστίες σε Κεραυνό Θεσπρωτικού

Τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση του Κεραυνού Θεσπρωτικού εξέφρασε δημόσια η Α.Ε. Μεσολογγίου, με δελτίο τύπου που απέστειλε. 

Αναλυτικά, στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής: ''Η Α.Ε. Μεσολογγίου ευχαριστεί την διοίκηση του Κεραυνού Θεσπρωτικού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και στα μέλη της διοίκησης που προσήλθαν στο Δημοτικό Στάδιο του Θεσπρωτικού. Η ΑΕ Μεσολογγίου εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα του Κεραυνού''.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Φωτορεπορτάζ από το Κευρανός-ΑΕΜ












Κατώτερη των προσδοκιών!!!

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Κώστας Φέκκας λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού ο Κεραυνός Θεσπρωτικού επέστρεψε στις νίκες. 

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού που ήταν έξυπνα στημένος μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τον Βαγγέλη Φίντζο κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι στην μέχρι σήμερα αήττητη και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ ΑΕΜ η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια θεωρείται μια από τις ομάδες φαβορί για την άνοδο. 

H AEM για δεύτερη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και όπως καταλαβαίνουν όλοι είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης πρόσληψης προπονητή. Ήδη έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό μόνο κακό κάνει.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
3΄ λεπτό διαμαρτυρίες της ΑΕΜ για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λέκκου στον Καβαλάρη μέσα στην περιοχή, κοντά στην φάση ο κ. Σταματελόπουλος έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
17΄ λεπτό σέντρα Λέτσου κεφαλιά του Λάππα μπλόκαρε ο Δουλιώτης.
22΄ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Δενδρινό.
23΄ λεπτό κεφαλιά του Κολιού Γ. από καλή θέση άουτ.
26΄ λεπτό απ’ ευθείας φάουλ του Λέτσου άουτ.
28΄ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Λέκκο.
31΄ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Πετσίνη.
35΄ λεπτό κεφαλιά του Πέντσα μπλόκαρε ο Μπάμπης.
36΄ λεπτό σουτ του Πέντσα από καλή θέση άουτ.
40΄ λεπτό κεφαλιά του Καβαλάρη από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε εύκολα ο Μπάμπης.
45΄ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Καβαλάρη.
46΄ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Χήτο.
61΄ λεπτό πλασέ του Πετσίνη άουτ.
62΄ λεπτό σουτ του Κολιού Γ. από καλή θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Δουλιώτης.
66΄ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Πέντσα.
68΄ λεπτό δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Καβαλάρη.
80΄ λεπτό σουτ του Κολιού Γ. άουτ.
ΓΚΟΛ: 84΄ λεπτό ο Φέκκας φεύγει στην κόντρα και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δουλιώτη πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ.
88΄ λεπτό κίτρινη κάρτα στον Χωραβάτη.

Διαιτητής: Σταματελόπουλος (Άρτας) Βοηθοί: Γαρδικιώτης-Μαλτέζος (Άρτας)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Μπάμπης, Λέκκος, Ρακόπουλος, Τζιάκος Γ.Δ., Παπαδόπουλος, Λέτσος, Τζιάκος Γ.Ν.(64΄ Ναστούλης), Χήτος(71΄ Τζιάκος Δ.Ν.), Λάππας, Κολιός Γ., Φέκκας (86΄ Χωραβάτης)

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:
Δουλιώτης, Καντάνης, Μαντέλος, Μπαλαούρας, Δάρδας, Δενδρινός, Πετσίνης (65΄ Ξευγένης), Μακρής, Πέντσας (73΄ Τσιούνης), Νικολόπουλος (77΄ Καρακίτσος), Καβαλάρης.

ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΣΑΚΚΟΣ για το prevezasports.gr

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΕΜ
0
1
Άρης Αιτωλικού-Εθνικός Φιλ.
0
2
Μετέωρα-Οδυσσέας Νυδρίου
1
1
Αναγέννηση Περ.-Φιλοθέη Άρτας
2
0
ΑΕ Καραϊσκάκης-Όλυμπος Κερ.
0
Τρίκαλα 2011 ΡΕΠΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
12
12-5
2
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
10
8-1
3
KEΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
10
9-5
4
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
9
8-4
5
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
8
9-3
6
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
8
6-4
7
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
7
5-6
8
ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ
7
3-10
9
ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
6
5-6
10
ΜΕΤΕΩΡΑ
6
4-9
11
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
0
2-18

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 7η
2/12
15.00
ΑΕΜ-Μετέωρα
2/12
15.00
Τρίκαλα 2011-Άρης Αιτωλικού
2/12
15.00
Οδυσσέας Νυδρίου-Φιλοθέη Άρτας
2/12
15.00
Όλυμπος Κέρκυρας-Αναγέννηση Περ.
2/12
15.00
Εθνικός Φιλ.-Κεραυνός Θεσπρωτικού
ΑΕ Καραϊσκάκης ΡΕΠΟ

Τέλος η Δ' εθνική!!

Άμεση εφαρμογή της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών από την προσεχή αγωνιστική περίοδο, είναι η απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. Εν μέσω κρίσης, η ανάγκη αλλαγής του ποδοσφαιρικού χάρτη της Ελλάδας, οδήγησε τα μέλη της Ομοσπονδίας στην αποδοχή του σχεδίου της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως από τη σεζόν 2013-2014 η Super League θα αριθμεί 18 συλλόγους στο δυναμικό της, η Football League δύο ομίλους των 14 συλλόγων, ενώ Football League 2 και Δ' Εθνική θα συγχωνευθούν για να συγκροτήσουν τη νέα Γ' Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία με 6 ομίλους των 16 συλλόγων, που σταδιακά θα μειωθούν.

Το μόνο που απομένει για την ισχύ των παραπάνω είναι να ''περάσει'' μια νέα νομοθετική διάταξη, όπου θα προβλέπει πως η Γ' Εθνική από την επόμενη χρονιά θα ανήκει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Κόλλησαν στο μηδέν!!

Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπι του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου μεταξύ ΑΕΜ και Άρη Αιτωλικού. 

Παρουσία 1200 και πλέων φιλάθλων από την ευρύτερη περιοχή παρακολουθήσαμε ίσως το πιο ήσυχο ντέρμπι των τελευταίων ετών τόσο στην κερκίδα όσο και στον αγωνιστικό χώρο.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα η ΑΕΜ ως γηπεδούχος προσπάθησε να ξεκινήσει δυνατά το παιχνίδι, να πάρει τον έλεγχο του νευραλγικού χώρου του κέντρου και να επιβάλει τον ρυθμό της.

Ο ΑΡΗΣ από την άλλη ξεκίνησε το παιχνίδι με ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κυρίως με τον Γαβρίνα να πετύχει κάτι καλό στην επίθεση.

Η ΑΕΜ κατάφερε τον στόχο της και πήρε από την αρχή του αγώνα την κατοχή μπάλας και με πίεση ψηλά ανάγκαζε τους παίκτες του ΑΡΗ σε αβίαστα λάθη.

Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, να αναπτυχτεί σωστά και με πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΜ να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του. Το ευτύχημα για τον ΑΡΗ ήταν ότι βρέθηκε σε καλή μέρα ο Ζέρβας που αποσόβησε σε πολλές περιπτώσεις την παραβίαση της εστίας του.

Μόλις στο 7΄ μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Πέντσας σούταρε από πλάγια αριστερά αλλά ο Ζέρβας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 11΄ μετά από καταπληκτική μπαλιά του Πελέκη ο Φράγκος από καλή θέση θα πλασάρει αλλά και πάλι ο Ζέρβας θα διώξει σε κόρνερ.

Στο 15΄μετα από τρομερή μπαλιά 40 μέτρων του Δενδρινού στον Πέντσα ο τελευταίος με κοντρόλ-ντρίπλα στην κίνηση θα βγει τετ α τετ αλλά και πάλι ο φύλακας άγγελος της εστίας του ΑΡΗ θα πετάξει εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 17΄ η πρώτη απόπειρα του ΑΡΗ να απειλήσει μετά από προσπάθεια του Γαβρίνα και πάσα του στον Ευθυμίου το σουτ του τελευταίου καταλήγει άουτ.

Στο 19΄η πρώτη σοβαρή απειλή για την εστία την ΑΕΜ όπου μετά από κόρνερ ο Γαβρίνας πιάνει ένα εντυπωσιακό βον πλανε και η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη.

Στο 24΄ μπαλιά του Φράγκου στον Καβαλάρη ο τελευταίος μόνος απέναντι στον Ζέρβα πλασάρει και ο απερχόμενος αμυντικός του ΑΡΗ με αυτοθυσία διώχνει την μπάλα με το σώμα του. ( υπάρχει μια υποψία για χέρι του αμυντικού στην φάση αυτή).

Το ημίχρονο θα τελειώσει όταν από ελεγχόμενη θέση ο Κόκκαλης θα βγει τετ α τετ απέναντι στον Δουλιωτη αλλά ο Δέντρινος με ένα υποδειγματικό τάκλιν θα πάρει την μπάλα και στην ουσία θα σώσει την ομάδα του από σχεδόν βέβαιη παραβίαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η ΑΕΜ είχε και πάλι την υπεροχή στην αρχή αλλά ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι σχετικά γρήγορα και στο τέλος θ μπορούσε να φύγει με κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας αν οι επιθετικοί του ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Μόλις στο 46΄μετα από μπαλιά του Φράγκου στην πλάτη της άμυνας στον Πέντσα ο τελευταίος θα κάνει ένα πλασέ στην κίνηση αλλά ο Ζέρβας διώχνει σε κόρνερ.

Στο 50’ ωραία προσπάθεια του Ευθυμίου για τον ΑΡΗ το σουτ του τελευταίου θα φύγει άουτ.

Στο 52’ στου του Φράγκου για την ΑΕΜ και πάλι ετοιμοπόλεμος ο Ζέρβας μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 70΄ μοναδική ευκαιρία για τον ΑΡΗ όταν μετά από πλασέ του Μάνθου η μπάλα φεύγει βασανιστικά μόλις άουτ.

Στο 75΄ μπαλιά τρύπα στον Πέντσα που ενώ μπορεί να προχωρήσει ανενόχλητος μέσα στην περιοχή επιλέγει να κάνει ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ και η μπάλα να καταλήξει άουτ προς απογοήτευση των φιλάθλων της ΑΕΜ.

Στο 84΄υποδειγματικη αντεπίθεση για τον ΑΡΗ με τον Γαβρίνα δίνει πάσα πάρε βαλε στον Κόκκαλη αλλά αυτός αδυνατεί να κάνει το 0-1 και να χαρίσει την νίκη στην ουσία στην ομάδα του. (εδώ διαμαρτύρονται, μάλλον άδικα, οι του ΑΡΗ για παράβαση πέναλτι)

Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα κύλισαν χωρίς κάτι αξιόλογο για τις δυο ομάδες που βρέθηκαν στο φινάλε και οι δυο ευχαριστημένες έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με το αποτέλεσμα. 

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Καντάνης, Νούλας Β, Μπαλαούρας, Πελέκης, Δενδρινός, Ξευγένης, Μακρής (61'Δάρδας), Πέντσας, Καβαλλάρης (74'Τσιούνης), Φράγκος (69'Πετσίνης)

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Ζέρβας, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης, Πατσέας, Ζηνεμπής, Μάνθος, Τσάμης
(46'Τζαμαλής), Γρηγοριάδης (83'Σαμψώνας), Κόκκαλης, Ευθυμίου (70'Βλαχογιάννης) Γαβρίνας

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
0
ΑΕΜ-Άρης Αιτωλικού
0
2
Μετέωρα-Κεραυνός Θεσπρωτικού
1
0
Φιλοθέη Άρτας-ΑΕ Καραϊσκάκης
0
4
Όλυμπος Κέρκυρας-Τρίκαλα 2011
1
1
Οδυσσέας Νυδ-Αναγέννηση Περ
0
Εθνικός Φιλιππιάδας ΡΕΠΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
12
12-5
2
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
10
8-0
3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
8
9-2
4
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
8
8-4
5
KEΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
7
8-5
6
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
7
4-4
7
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
5
5-4
8
ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
5
5-6
9
ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ
4
1-9
10
ΜΕΤΕΩΡΑ
3
2-8
11
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
0
1-16

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 6η
25/11
15.00
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΕΜ
25/11
15.00
Άρης Αιτωλικού-Εθνικός Φιλιππιάδας
25/11
15.00
Μετέωρα-Οδυσσέας Νυδρίου
25/11
15.00
Αναγέννηση Περιβολίου-Φιλοθέη Άρτας
25/11
15.00
ΑΕ Καραϊσκάκης-Όλυμπος Κέρκυρας
Τρίκαλα 2011 ΡΕΠΟ