Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη με Λάππα, Κυριακή με Καραϊσκάκη

Με νίκη επί του Ατρόμητου Λάππα συνέχισε τα φιλικά παιχνίδια της η ΑΕΜ, καθώς επικράτησε στο γήπεδο Λιμνοχωρίου με 3-2, συνεχίζοντας το αήττητο σερί της σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια.

Οι "μπλε" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2' με γκολ του Γραμματικόπουλου, κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να προηγηθεί. Ο Καρακίτσος από 25 μέτρα έκανε το 1-1 στο 15' και ο Ξευγένης στο 25' το 1-2. Ο Ατρόμητος στο 45' ισοφάρισε με τον Νικολόπουλο και κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο. Την νίκη στους "κανονιέρηδες" έδωσε με κεφάλια μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπαλαούρας.

Ατρόμητου Λάππα: Τζουραμάνης, Θ. Βέρρας, Λιβάνης, Μπίζος, Κυριαζόπουλος, Νικολόπουλος, Ν. Γραμματικόπουλος, Λαθύρης, Γ. Γραμματικόπουλος, Ντόμας, Παναγιωτόπουλος.​

ΑΕΜ: Δουλιώτης, Δενδρινός, Μακρής Π, Δάρδας, Πελέκης, Νούλας Β, Καρακίτσος, Καντάνης, Καβαλλάρης, Τσιούνης, Ξευγένης


Με Καραϊσκάκη την Κυριακή
Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΜ που την προσεχή Κυριακή 30/09 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Αμφιλοχίας την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης. 
 
Η ομάδα της Άρτας δημιουργήθηκε από την συνένωση τον σωματίων Αετού Διασέλου και της Ομόνοιας Πέτρας και θα αγωνίζεται μαζί με τους "μπλε".

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αμφιλοχίας λόγω έλλειψης κατάλληλου αγωνιστικού χώρου σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό, μιας και ανακατασκευάζονται τα εν λόγω στάδια.


Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Mε Λάππα αύριο στις 5

Νέο φιλικό παιχνίδι, δίνει η ΑΕΜ, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Ατρόμητο Λάππα. Ο αγώνας αύριο Τετάρτη 26/9 στο Γήπεδο Λιμνοχωρίου και θ' αρχίσει στις 5μμ.

Ο Ατρόμητος Λάππα αγωνίζεται στον 6ο όμιλο του Περιφερειακού και πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς.

Ο προπονητής των "μπλε" Χρήστος Βασιλείου αναμένετε να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διαθεσή του.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Έγινε η κλήρωση

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των αγώνων της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Η ΑΕΜ την 1η αγωνιστική θα ταξιδέψει μέχρι την Kέρκυρα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Περιβολίων. Η κλήρωση έγινε με 11 ομάδες!! Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου. 



Αναλυτικά το πρόγραμμα

 1η αγωνιστική 12η
Οδυσσέας Νυδρίου-Τρίκαλα
Αετός Διασέλου-Εθνικός Φιλιππιάδας
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Όλυμπος Κέρκυρας
Αναγέννηση Περιβολίου-ΑΕ Μεσολογγίου
Μετέωρα-Φιλοθέη Άρτας
Ρεπό: Αρης Αιτωλικού

2η αγωνιστική 13η
Αρης Αιτωλικού-Οδυσσέας Νυδρίου
Τρίκαλα-Αετός Διασέλου
Εθνικός Φιλιππιάδας-Αναγέννηση Περιβολίου
Όλυμπος Κέρκυρας-Μετέωρα
Φιλοθέη Άρτας-ΑΕ Μεσολογγίου
Ρεπό: Κεραυνός Θεσπρωτικού

3η αγωνιστική 14η
Οδυσσέας Νυδρίου-Αετός Διασέλου
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Αρης Αιτωλικού
Αναγέννηση Περιβολίου-Τρίκαλα
Φιλοθέη Άρτας-Εθνικός Φιλιππιάδας
ΑΕ Μεσολογγίου-Όλυμπος Κέρκυρας
Ρεπό: Μετέωρα

4η αγωνιστική 15η
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Οδυσσέας Νυδρίου
Αετός Διασέλου-Αναγέννηση Περιβολίου
Αρης Αιτωλικού-Μετέωρα
Τρίκαλα-Φιλοθέη Άρτας
Όλυμπος Κέρκυρας-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρεπό: ΑΕ Μεσολογγίου

5η αγωνιστική 16η
Οδυσσέας Νυδρίου-Αναγέννηση Περιβολίου
Μετέωρα-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Φιλοθέη Άρτας-Αετός Διασέλου
ΑΕ Μεσολογγίου-Αρης Αιτωλικού
Όλυμπος Κέρκυρας-Τρίκαλα
Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας

6η αγωνιστική 17η
Μετέωρα-Οδυσσέας Νυδρίου
Αναγέννηση Περιβολίου-Φιλοθέη Άρτας
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΕ Μεσολογγίου
Αετός Διασέλου-Όλυμπος Κέρκυρας
Αρης Αιτωλικού-Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρεπό: Τρίκαλα

7η αγωνιστική 18η
Οδυσσέας Νυδρίου-Φιλοθέη Άρτας
ΑΕ Μεσολογγίου-Μετέωρα
Όλυμπος Κέρκυρας-Αναγέννηση Περιβολίου
Εθνικός Φιλιππιάδας-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Τρίκαλα-Αρης Αιτωλικού
Ρεπό: Αετός Διασέλου

8η αγωνιστική 19η
ΑΕ Μεσολογγίου-Οδυσσέας Νυδρίου
Φιλοθέη Άρτας-Όλυμπος Κέρκυρας
Μετέωρα-Εθνικός Φιλιππιάδας
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Τρίκαλα
Αετός Διασέλου-Αρης Αιτωλικού
Ρεπό: Αναγέννηση Περιβολίου

9η αγωνιστική 20η
Οδυσσέας Νυδρίου-Όλυμπος Κέρκυρας
Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΕ Μεσολογγίου
Τρίκαλα-Μετέωρα
Αρης Αιτωλικού-Αναγέννηση Περιβολίου
Αετός Διασέλου-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Ρεπό: Φιλοθέη Άρτας

10η αγωνιστική 21η
Εθνικός Φιλιππιάδας-Οδυσσέας Νυδρίου
ΑΕ Μεσολογγίου-Τρίκαλα
Φιλοθέη Άρτας-Αρης Αιτωλικού
Μετέωρα-Αετός Διασέλου
Αναγέννηση Περιβολίου-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Ρεπό: Όλυμπος Κέρκυρας

11η αγωνιστική 22η
Τρίκαλα-Εθνικός Φιλιππιάδας
Αρης Αιτωλικού-Όλυμπος Κέρκυρας
Αετός Διασέλου-ΑΕ Μεσολογγίου
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Φιλοθέη Άρτας
Αναγέννηση Περιβολίου-Μετέωρα
Ρεπό: Οδυσσέας Νυδρίου

Φωτορεπορτάζ από το Super Cup


















Πήρε το πρώτο!!!

Η ΑΕΜ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Super Cup, κόντρα στον περσινό πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας, Άρη Αιτωλικού, κατακτώντας τον εν λόγω τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Σ' ένα παιχνίδι με ωραίο θέαμα και απέναντι σ' έναν αντίπαλο που πάλεψε όσο καλύτερα όσο μπορούσε, η Κυρία κέρδισε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, επικρατώντας με 3-2 του αξιόμαχου Άρη Αιτωλικού. Ευχή όλων είναι να επαναληφθούν ίδιες σκηνές και στο τέλος του πρωταθλήματος με άνοδο στην Γ' Εθνική στο τέλος της χρονιάς!

Η ΑΕΜ παρά την νίκη προβλημάτισε με την εμφανισή της, καθώς έδειξε πολλά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της. Οι "μπλε" τα βρήκαν σκούρα κόντρα στον Άρη, παίζοντας χωρίς πλάνο και βασιζόμενη σε ατομικές προσπάθειες των παικτών της. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για "δέσιμο" και βελτιώση της ομάδας, από παίκτες που ασφαλώς μπορούν να αποδόσουν καλύτερα.

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο με την ΑΕΜ να έχει τον κύριο λόγο στο πρώτο μισό της αναμέτρησης και να ευτυχίσει να ανοίξει το σκορ στο 15′ λεπτό με τον Δενδρινο μετά από εκτέλεση φάουλ του τελευταίου η μπάλα κοντράρει σε σώμα αμυνόμενου και αλλάζει πορεία με τον τερματοφύλακα του Άρη Σπυρόπουλο ανήμπορο να κάνει κάτι..

Το σκορ για την ΑΕΜ άνοιξε στο 15' ο Δενδρινός με μακρινό φάουλ, το οποίο κόντραρε σε παίκτη, ξεγελώντας τον τερματοφύλακα του Άρη.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 28', όταν σε σέντρα του Καβαλιέρη, ο Παναγιώτης Δενδρινός στην προσπαθειά του να διώξει σε κόρνερ πέτυχε αυτογκόλ.

Στο 35' μετά από μεγάλη μπαλιά ο Πέντσας έβγαλε τον Ξευγένη σε θέσε τετ α τετ και να γράφει το 2-1. Στο 44΄ με ατομική ενέργεια του Τσιούνη και σέντρα στον Καρακίτσο με δεξί συρτό σουτ κάνει το 3-1.

Το καλό ξεκίνημα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, έφερε την μείωση του σκορ στο 51' ο Βλαχογιάννης που πέτυχε ένα όμορφο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Από εκεί και πέρα θα είχαμε ένα παιχνίδι που θα έχει κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, λίγα νευρά και μια αξιόλογη φάση για τον Άρη στο 60′ λεπτό με τον Καβαλιέρη να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, με την μπαλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρόκκου.

Άρης Αιτωλικού: Σπυρόπουλος, Καλοκαίρης (46′ Τζαμαλης), Πατσέας, Παναγιωτόπουλος, Καπελάρης, Γρηγοριάδης (52′ Γαβρίνας), Τσάμης (81′ Ζηνεμπής), Καβαλιέρης, Χονδρογιάννης, Τσίρκας, Βλαχογιάννης.

ΑΕΜ: Ρόκκος, Μπαλαούρας, Νούλας Σ, Δάρδας, Πελέκης, Δενδρινός, Ξευγένης (77′ Σωτηρίου) Καβαλλάρης, Πέντσας, Καρακίτσος (52′ Μακρής) Τσιούνης (69′ Φράγκος).

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη τύπου Super Cup 2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Ενωσιακο γήπεδο Μεσολογγίου "Θεόδωρος Πασσιόπουλος" η συνέντευξη τύπου του Super Cup που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο μεταξύ τον ομάδων της ΑΕΜ και του Άρη Αιτωλικού. 

Στην αρχή στο βήμα ανέβηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας Τάκης Παπαχρήστος και οι δυο προπονητές τον ομάδων για τον Άρη Αιτωλικού ο Δημήτρης Θεοδοσίου και για την ΑΕΜ ο Χρήστος Βασιλείου. Πρώτος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα εξήγησε ότι αυτή η διοργάνωση έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια από την ήμερα ανάληψης τον καθηκόντων του και ευχήθηκε να γίνει θεσμός,την φετινή χρονιά έχουμε την δυνατότητα να δούμε δυο ιστορικά σωματεία να αγωνίζονται για αυτόν τον θεσμό και μακάρι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι να έρθει ο κόσμος να το παρακολούθηση και ο καλύτερος ας κερδίσει..

Τον λόγο πήρε ο προπονητής του Άρη Αιτωλικού Θεοδοσίου και ανέφερε πως η ομάδα του είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο ώστε να μπορέσει να πει πως είναι έτοιμη για έναν τόσο δύσκολο αγώνα. Στο τέλος ευχήθηκε στην ΑΕΜ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και έχρισε την ομάδα του Μεσολογγίου ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΜ Βασιλείου αφού ευχαρίστησε τον συνάδελφο του για τα καλά λόγια είπε πως καθρέφτης θα είναι το γήπεδο για τη ομάδα του και μακάρι στο τέλος να δικαιωθούν οι κόποι όλον. Όσο αναφορά στο παιχνίδι θα παρατάξει την ομάδα του όπως ο κάθε προπονητής για να πάρει την νίκη και τον πρώτο τίτλο για την φετινή χρονιά. Τόνισε ότι έχει 18 νέους ποδοσφαιριστές και πως θέλουν ακόμη δουλεία, ειδικότερα στα νέα παιδιά που δεν έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκαν οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούσαν τις ομάδες, για τον Άρη ο Γιάννης Πατσέας και για την ΑΕΜ ο Χρήστος Πέντσας.

Τον λόγο πήρε ο ποδοσφαιριστής των "μπλε" και αφού καλησπέρισε όλους τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε το προπονητικό τιμ της ομάδας του και την διοίκηση του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα σε ότι χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές, τον φίλαθλο κόσμο για την συμπαράσταση προς την ομάδα και είπε ότι αυτός και οι συμπαίχτες του θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για τον πρώτο τίτλο για την χρονιά αυτή και ελπίζει να είναι η αρχή και για τους επόμενους εννοώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Επισήμανε ότι η ΑΕΜ είναι μια καινούργια ομάδα με πολλούς έμπειρους άλλα και νεαρούς ποδοσφαιριστές και σε συνεργασία με το καταξιωμένο τεχνικό τιμ πιστεύει ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο ποδοσφαιριστής του Άρη και με τις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του είναι στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

3-2 το Παναιτώλιο (pics)

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου μεταξύ τον ομάδων της ΑΕΜ και του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, με τους μπλε να επικρατούν με 3-2.

Ο προπονητής της ομάδας του Μεσολογγίου Χρηστός Βασιλείου είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους μικρούς της ομάδας απέναντι σε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της Α' Αιτωλοακαρνανίας.

Το σκορ για την ΑΕΜ άνοιξε στο 30' ο Καντάνης. Στα επόμενα έντεκα λεπτά σημειώθηκαν άλλα τρία τέρματα, με το Παναιτώλιο να φέρνει τέσσερα λεπτά το ματς στα ίσια με τον Αυγέρη. Οι "μπλε" απάντησαν σχεδόν γρήγορα και συγκεκριμένα στο 38' με τον Σ. Νούλας. Στο 41' ο Τσάμαλης έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το τελικό 3-2 διαμώρφοσε για την ΑΕΜ στο 83' ο Σωτηρίου στο 83'.

ΑΕΜ: Δουλιώτης,Μαντέλος, Μακρής, Παλιάτσας, Δάρδας, Νούλας Σ, Φάτσαλης, Φράγκος, Κολοβάκης, Καντάνης, Σωτηρίου. Έπαιξαν ακόμη : Ρόκκος, Καπώνης, Νικολόπουλος, Νούλας Β, Τσιούνης.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου: Διαμαντής, Μάκος, Μολώνης, Σερμετζέλης, Τζάμακης, Τσιμπούκας, Αυγέρης, Πανταζής, Κουτσουβέλης, Μπαλάφας, Μπρεσίακας. Έπαιξαν ακόμη :Βλάχος, Παναγιωτόπουλος, Φρούτζος, Βέλλιος, Νικολάου, Παπαευθυμίου.






Έδειξε ότι μπορεί!! 1-1 στον Πύργο

Ισόπαλη 1-1 με τον Πανηλειακό ήρθε η ΑΕΜ σε ένα ακόμη φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Οι "μπλε" έπαιξαν αρκετά καλά στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ότι μπορούν να κοντράρουν στα ίσια ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. 

Το 1-0 έγινε μόλις στο 3ο λεπτό με αυτογκόλ του Μακρή, μετά από προσπάθεια και σέντρα του Τζουμάκα. Η ισοφάριση ήρθε στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 87′ με πέναλτι που έκανε ο Νομικός και εκτέλεσε ο Χρήστος Πέντσας.

Για το απόγευμα της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλιού και θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Μεσολογγίου, στις 5μμ.Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Βασιλείου αναμένεται να χρησιμοποίησει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πανηλειακό.

Πανηλειακός: Μπρόκος, Γκρίλας (65' Σοφός), Σαραμαντάς, Τσίκλος, Νομικός, Ντάλλας (46' Κοτσόκολος), Ζέλιος (58' Δημόπουλος), Τζουμάκας (46' Κατσαρός), Φράγκος (72' Κολτσίδας), Κάτσικας, Μήτρου (75' Δημ. Γαλανόπουλος - 19χρονος επιθετικός, μέχρι πρότινος στον Ήφαιστο Βουνάργου, εντάσσεται στον Πανηλειακό και θα δοθεί δανεικός αρχικά στον Ολυμπιακό Λαμπετίου).

ΑΕΜ: Ρόκκος, Μπαλαούρας, Νούλας, Δενδρινός, Μακρής, Πελέκης, Καρακίτσος, Καβαλλάρης, Τσιούνης, Ξευγένης, Πέντσας, (στην επανάληψη και οι Σ. Νούλας, Φράγκος, Δουλιώτης, Δάρδας, Κολοβάκης, Καπώνης, Παλιατσάς).
φωτό: www.patrisnews.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πελέκης: "Να επιτύχουμε την άνοδο"

Στο αθλητικό site Aitosports.gr και τον Μιχάλη Δημητρίου μίλησε ο Κώστας Πελέκης μια έκ των σπουδαίων μεταγραφικών κινήσεων του φετινού καλοκαιριού από την ομάδα της ΑΕΜ. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Παναιτωλικό, Αναγέννηση Άρτας, Πανηλειακό, Αιολικό, Παναιγιάλειο, Ρόδο και αναμένεται να βοηθήσει την ΑΕΜ για τον μεγάλο στόχο.

Κώστα καλησπέρα θα ήθελα να μου πεις ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν φέτος να έρθεις στην ΑΕ Μεσολογγίου και το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής ενώ τόσα χρόνια αγωνιζόσουν με μεγάλη επιτυχία σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Καλησπέρα Μιχαλη. Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι κυρίως το ενδιαφέρον που έδειξαν οι άνθρωποι τις ΑΕΜ προς το πρόσωπο μου. Είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να αισθάνεται ότι πιστεύουν σε αυτόν και τις δυνατότητες του και αυτο ακριβώς ήταν που εισέπραξα απο τον τροπο που με προσέγγισαν. Κατάλαβα ότι έχω να κάνω με σοβαρούς ανθρώπους που έχουν σχέδια και φιλοδοξίες για την ομάδα, και γενικότερα η φιλοσοφία τους για το ποδόσφαιρο ταιριάζει απόλυτα με την δική μου. Τέλος σημαντικό παράγοντα σε αυτή την απόφαση έπαιξε το γεγονός ότι λείπω αρκετά χρόνια και μέσω της ΑΕΜ βρήκα την ευκαιρία να επιστρέψω σπίτι μου και να βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια μου.

Την υπόλοιπη συνέντευξη διαβάστε την εδώ

Φωτορεπορτάζ από την πρόκριση