Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Γεύμα και διακοπές για παίκτες

Αυλαία είχαμε σήμερα στην ΑΕΜ, με την ομάδα να πραγματοποιεί την τελευταία προπόνηση για την εφετινή χρονιά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό διπλό ανάμεσα σε ομάδα επίλεκτων και νεαρών παικτών.

Αργότερα η Διοίκηση των "μπλε" παρέθεσε γεύμα σε εστιατόριο της πόλης, στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά και άκρως οικογενειακά. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες να βρεθούν μαζί με τη διοίκηση και σε ευχάριστο κλίμα να ανταλλάξουν απόψεις για τη φετινή χρονιά, καθώς και να αναλύσουν τις σκέψεις τους για την ερχόμενη χρονιά.

H Διοίκηση ανανέωσε το ραντεβού της, για την επόμενη Τετάρτη 6 Ιουνίου, στην Γενική Συνέλευση της ομάδας.


Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Tο καλοκαιρινό πρόγραμμα των Ακαδημιών

Ανακοινώθηκε από τους υπεύθυνους της ΣΠΑΕΜ το προγράμματα της μεταβατικής περιόδου για την Σχολή ποδοσφαίρου της ΑΕΜ. Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε εδώ.

Επίσης το τεχνικό επιτελείο της Σχολής δεν ξέχασε να συστήσει στους ποδοσφαιριστές τις αθλητικές δραστηριότητες που θα πρέπει να εκτελούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. 
  • Κολύμπι στην θάλασσα.
  • Χαλαρό τρέξιμο – χωρίς ένταση.
  • Ασκήσεις κοιλιακών, ραχιαίων, κάμψεων και squad με αργό ρυθμό.
  • Διατατικές ασκήσεις καθημερινά. Χρόνος κάθε διάτασης περίπου 20 δευτερόλεπτα.
  • Εκτέλεση ελεύθερων σπορ (κολύμπι, καλαθόσφαιρα, βόλεϊ) – όχι ποδόσφαιρο τουλάχιστον για δύο βδομάδες
Δέκα μέρες πριν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις να κάνετε αερόβιο τρέξιμο με ρυθμό καρδιακής συχνότητας 130-140, διάρκεια 30-40 λεπτά, με συνδυασμό συνεχόμενης και διαλειμματικής προπόνησης π.χ. συνεχόμενο τρέξιμο 7-10 λεπτά το μέγιστο (συνεχόμενη προπόνηση) και 4 φορές Χ 5 λεπτά τρέξιμο (διαλειμματική προπόνηση) με 1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στις επαναλήψεις). Στο διάλειμμα κάνουμε χαλαρό περπάτημα, αναπνευστικές και χαλαρωτικές ασκήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει ακόμη:
  • Να κοιμούνται περισσότερο από 9-10 ώρες την ημέρα
  • Να τρώνε κανονική ποσότητα φαγητού (όχι υπερβολές)
  • Να αποφεύγουν τα αναψυκτικά
  • Να έχουν σωστές διατροφικές συνήθειες
  • Να μην ξενυχτούν μετά τις 12 τα μεσάνυχτα
  • Να αποφύγουν τον ήλιο
Σκοπός της μεταβατικής περιόδου:
Η μεταβατική περίοδος στο ποδόσφαιρο συστάθηκε για να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να αναζωογονήσει τον οργανισμό του, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, μετά από μια έντονη ποδοσφαιρική σεζόν.

Μέσο αυτής πετυχαίνουμε:
  • Την ξεκούραση του οργανισμού.
  • Την επούλωση από τους διάφορους τραυματισμούς.
  • Την ψυχολογική ηρεμία του ποδοσφαιριστή από το απερχόμενο πρωτάθλημα αλλά και την ψυχολογική προδιάθεση για μια καλή προετοιμασία την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Την καλή και σωστή κινητική δραστηριότητα αυτή την περίοδο. Είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να αποτρέψουμε τραυματισμούς, πιασίματα ή κράμπες την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Το πιο πάνω πρόγραμμα έχει σκοπό να σας διατηρήσει σε μικρής έντασης αθλητική – κινητική δραστηριότητα, χωρίς όμως να σας κουράσει ιδιαίτερα σωματικά ή ψυχολογικά.
Τεχνικός υπεύθυνος: Γιάννης Γουλής 
Προπονητές: Γιώργος Πετσίνης - Σοφία Καραμανοπούλου 

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Φινάλε στον όμιλο

Φινάλε είχαμε σήμερα στον 5ο όμιλο, με την ΑΕΜ να καταλαμβάνει την 4η θέση με 48. Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Kασσιώπη, ενώ αποχαιρέτησαν την κατηγορία Αμφίλοχος, Θεσπρωτός, Κόνιτσα, Ομόνοια Πέτρας, Πρέβεζα και ΑΟΤ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
4
ΑΕΜ - Αμφίλοχος
3
0
Ομόνοια Πέτρας - Τρίκαλα 2011
4
5
Θεσπρωτός - Οδυσσέας Νυδρίου
1
1
ΑΟ Κασσιώπης - Εθνικός Φιλ.
1
0
Πρέβεζα - Φιλοθέη Άρτας
3 (α.α)
0
ΑΟΤ - Πίνδος Κόνιτσας
3 (α.α)
ΡΕΠΟ Όλυμπος Κέρκυρας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ
57
53-8
2
 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
55
46-8
3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
49
48-15
4
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
48
41-21
5
ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ
45
39-20
6
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
41
28-23
7
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
39
40-23
8
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
37
45-34
9
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
23
35-47
10
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
21
31-44
11
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
19
27-59
12
ΠΡΕΒΕΖΑ *
0
0-63
13
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ **
0
0-63
* Πρέβεζα δεν συμμετέχει
** ΑΟ Τρίκαλα αναπληρώνεται ουσιαστικά από την Θύελλα Πετρωτού που μετονομάστηκε σε Τρίκαλα 2011

Πιστοί στο ραντεβού τους (pics)

Πραγματοποιήθηκε εχθές στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ο καθιερωμένος φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων μεταξύ Α.Ε. Μεσολογγίου και Πανιωνίου. Ο αγώνας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς οι εισπράξεις του αγώνος διατέθηκαν σε  σύλλογο αυτιστικών παιδιών. 

To παιχνίδι έγινε παρουσία λίγων φιλάθλων και παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον. Έγιναν πολλές φάσεις και το τελικό σκορ, δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του αγώνα! Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 1-4 υπέρ του Πανιώνιου. Mε τους παλαίμαχους του Πανιωνίου αγωνίστηκε και ο αγαπητός σε όλους τους μεσολογγίτες, Νόνι Λίμα. Ο άνθρωπος που για δύο χρόνια άφησε ιστορία στην ΑΕΜ και λατρεύτηκε όσο λίγοι. 

Πριν την έναρξη του αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους συγγενείς των Γιάννη Γραβάνη και Σκαρλάτο που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή. 




















Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Φωτορεπορτάζ από το ΑΕΜ - Αμφίλοχος











Εντυπωσιακό 4-3 με απερίγραπτη διαιτησία!!!

Με επεισοδιακό τρόπο τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΜ, αφού ένα ανεκδιήγητο διαιτητικό τρίο από την Πρέβεζα, έκανε ότι μπορούσε για να χαλάσει ένα πολύ καλό σχεδόν φιλικό παιχνίδι στο φινάλε της σεζόν. 

Δύο καταφανέστατα πέναλτι υπέρ της ΑΕΜ, που δεν δόθηκαν, ένα πέναλτι φάντασμα υπέρ του Αμφίλοχου και άδικη αποβολή του Δενδρινού, ανάποδα σφυρίγματα σε τεράστιο ποσοστό, κατά και των δύο ομάδων, ανύπαρκτα οφσάιντ, αχρείαστες κίτρινες κάρτες, σ' ένα ήσυχο παιχνίδι. 

Γενικά ένα διαιτητικό τρίο απίστευτα κακό. Αν το παιχνίδι είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν θα τελείωνε ποτέ! Η ΑΕΜ ήταν κυρίαρχη σ' όλο το παιχνίδι, ακόμη και με δέκα παίχτες και από επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια, δεν έκανε σκορ μαμούθ. Τίτλοι τέλους λοιπόν, σ' ένα πρωτάθλημα, όπου η Κυρία πήρε κάτι λιγότερο απ' ότι δικαιούταν, αφήνοντας μια λίγο πικρή γεύση στους φιλάθλους της.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
9΄ Σέντρα σουτ του του Δενδρινού, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σαπάτη.
19΄ Έξυπνη μπαλιά του Ξευγένη στον κενό χώρο, ο Πέντσας το πλασέ και 1-0.
22΄ Μετά από κόρνερ του Καρύμπα, ο Ξευγένης έπιασε την κεφαλιά, πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Λιανός.
23΄ Ο Ξευγένης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή από αριστερά, πέρασε την μπάλα και ανατράπηκε από δύο αμυντικούς. Ο διαιτητής έδειξε ...κίτρινη κάρτα στον Ξευγένη για θέατρο!
31΄ Σουτ του Τριφέρη μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Δουλιώτη.
40΄ Ωραία προσπάθεια του Ξευγένη από δεξιά, διαγώνιο σουτ και 2-0.
42΄ Μπάσιμο του Νούλα από αριστερά, παράλληλη σέντρα και ο Σαπάτης έπεσε και μπλόκαρε προ του Πέντσα.
43΄ Μπαλιά του Πετσίνη και ο Πέντσας με δυνατό σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0.
44΄ Τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον Ξευγένη, που βγήκε τετ α τετ, αλλά αντί να πλασάρει γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, εκεί ο Καρύμπας ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ.
45΄ Από αμφισβητούμενη θέση, βγήκαν στον κενό χώρο τέσσερις παίχτες του Αμφίλοχου, ο Καρτσακλής άργησε να κάνει το σουτ και όταν το επιχείρησε, τον κόντραρε ο Δενδρινός, με την μπάλα να φεύγει κόρνερ και προς έκπληξη όλων τον διαιτητή να δίνει ...πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Δενδρινό!
47΄ Μετά το τέλος των διαμαρτυριών, ο Απ. Τσιούνης εκτέλεσε μειώνοντας σε 3-1.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
48΄ Μπαλιά του Καρύμπα στον κενό χώρο, ο Ξευγένης άργησε το σουτ, κλείστηκε και σούταρε ψηλά, άουτ.
50΄ Φάουλ του Καρύμπα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, πλασαριστά στον Καρακίτσο πίσω από το τείχος, αυτός την παράλληλη σέντρα, δεν μπόρεσε ο Σαπάτης ν' αποκρούσει, ο Λιανός απομάκρυνε αδύναμα και ο Ξευγένης από το σημείο του πέναλτι έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1.
57΄ Μπαλιά του Καρύμαπα στον κενό χώρο, ο Ξευγένης το πλασέ στα χέρια του Σαπάτη.
60΄ Ο Λιάρος έκανε εξαιρετική προσπάθεια από τ' αριστερά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο που τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να δείχνει για λίγο διστακτικός και μετά να λέει "παίζετε"...
63΄ Δυνατό σουτ του Παπανικολάου έξω από την περιοχή, ψηλά άουτ.
66΄ Φάουλ του Καρύμπα από ιδανική γι' αυτός θέση, η μπάλα τράνταξε το "Γ" του Σαπάτη. Ήταν ένα ακόμη δοκάρι για τον Καρύμπα, που φέτος κυριολεκτικά έσπασε τα δοκάρια!
68΄ Σουτ του Πέντσα από μακριά, ο Σαπάτης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
69΄ Φάση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΜ, με τον Τσιούνη να σουτάρει, κόντρα, διώξιμο του Μπαλαούρα, κεφαλιά του Τσιούνη απόκρουση του Μαυρογιάννη, σέντρα του Βαϊνά κόντρα σε αμυντικό και κόρνερ.
71΄ Πλασαριστό σουτ του Τσάμη, ψηλά άουτ.
73΄ Φάουλ του Βαϊνά από αριστερά, πλασαριστό, ο Τσιούνης το κακό σουτ, άουτ.
77΄ Εξαιρετική προσπάθεια του Απ. Τσιούνη, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και κεραυνοβόλησε τον Μαυρογιάννη, κάνοντας το 4-2.
80΄ Παράλληλη σέντρα του Λιάρου από αριστερά, ο Πέντσας από κανονική θέση το γκολ, ο βοηθός έδειξε ανύπαρκτο οφσάιντ. Επειδή ο Πέντσας διαμαρτυρήθηκε, από εκείνη τη στιγμή και μετά, όταν έπαιρνε την μπάλα τον σημείωνε σε οφσάιντ, προκαλώντας στην αρχή τα γέλια και μετά το "κράξιμο" των φιλάθλων!
82΄ Ωραία ανάπτυξη της ΑΕΜ με Πέντσα, Τσάμη, Καρύμπα και Καρακίτσο, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Σαπάτης.
89΄ Σουτ από πλάγια αριστερά του Βούρτσα, διπλή κόντρα σε αμυντικούς της ΑΕΜ και η μπάλα στα δίχτυα για το 4-3.
90΄ Εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Λιανού από τον άξονα, εντυπωσιακή και η απόκρουση του Μαυρογιάννη σε κόρνερ.
91΄ Ωραία μπαλιά του Καρακίτσου στον Λιάρο, αυτός το δυνατό αριστερό σουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
93΄ Γρήγορη επίθεση της ΑΕΜ με τον Πέντσα να βγάζει στον Καρακίτσο, αυτός το στρώσιμο στον Καρύμπα, που δεν μπόρεσε να πιάσει καλά το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Συμπερασματικά ήταν ένα χορταστικό παιχνίδι, με τους 22 παίχτες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, πολλές ωραίες φάσεις και το διαιτητικό τρίο να κάνει ότι μπορεί για να το χαλάσει. Στο 85΄ οι φίλαθλοι της ΑΕΜ χειροκρότησαν τον Απ. Τσιούνη (Αμφίλοχος) όταν έγινε αλλαγή και για το εντυπωσιακό δεύτερο γκολ που πέτυχε, αλλά και για την εν γένει παρουσία του στον αγώνα. Φυσικά χειροκροτήθηκαν και οι παίχτες της ΑΕΜ για την φετινή τους προσπάθεια. Από την ΑΕΜ ξεχώρισαν οι Πέντσας, Ξευγένης, Καρύμπας, Καρακίτσος και Λιάρος, χωρίς να υστερήσει κανένας και από τον Αμφίλοχο οι Σαπάτης, Απ. Τσιούνης, Λιανός και Καρτσακλής.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης(75΄ Μαυρογιάννης), Παπανικολάου, Νούλας, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Πετσίνης(51΄ Κλάδος), Τσάμης, Καρακίτσος, Πέντσας, Καρύμπας, Ξευγένης(60΄ Λιάρος).
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Ζιγγήρης, Καρτσακλής, Νάκας(62΄ Αυγέρης), Λιανός, Μπεκατώρος, Βούρτσας, Τριφέρης, Τσιούνης Π., Τσιούνης Απ.(85΄ Καραδήμας), Βαϊνάς.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Την Τετάρτη (6/6) η Γενική Συνέλευση

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ΑΕΜ, καθώς την Τετάρτη 6 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση, όπου θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Επίσης θα παρθούν όλες οι αποφάσεις για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της ομάδας αλλά και για τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου. Η Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 7.30, στην αίθουσα του νομαρχιακού Συμβουλίου στο κτήριο της πρώην Νομαρχίας.

Επίσης καλούμε όλο το κόσμο της ΑΕΜ να δώσει το παρόν στη συνέλευση, δείχνοντας ότι οι "κανονιέρηδες" έχουν επιστρέψει δυναμικά στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ανανέωσε ο Βασιλείου

Στην ΑΕΜ για ακόμα έναν χρόνο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Χρήστος Βασιλείου, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του. 

Η διοίκηση των "μπλε" έμεινε άκρως ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα δουλειά του και ήρθε σε συμφωνία με τον 51χρονο τεχνικό, ανανεώνοντας μέχρι το 2013 τη συνεργασία τους.

«Νιώθω πολύ καλά στην ΑΕΜ και είμαι χαρούμενος που ήρθαμε σε συμφωνία», τόνισε ο Χρήστος Βασιλείου στο ΑΕΜ news και συμπλήρωσε «Έχουμε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες, και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της».


Η ανακοίνωση της επίσημης ΑΕΜ:
"Η ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Βασιλείου, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Διονύσιο Βισβίκη συμφώνησε και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του ως τις 30/06/2013."

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σάββατο στις 4.30 με Αμφίλοχο

Τελευταία πράξη στο εφετινό πρωτάθλημα για τις ομάδες του 5ου ομίλου, με την ΑΕΜ να υποδέχεται τον Αμφίλοχο και θέλει να κλείσει με νίκη τη σεζόν, μένοντας ψηλά στη βαθμολογία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου στις 4.30 και όχι την Κυριακή όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου.

Μια δύσκολη χρονιά κλείνει και μια νέα ανοίγει, που σαφώς θα μας βρει πιο διαβασμένους και έτοιμους από ποτέ. Ήδη η ομάδα δοκιμάζει νέους παίκτες, οι οποίοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και αναμένεται η απόκτηση τους. Το τελευταίο διάστημα προπονήσεις μαζί με τους παίκτες της "Κυρίας" πραγματοποιούν οι Μακρής, Πασπαλιάρης και Σωτηρίου που προέρχονται από τον ΓΟΜ.

Στα σαββατιάτικο παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Xρήστος Βασιλείου θα ξεκινήσει με αλλαγές στην βασική ενδεκάδα μιας και θέλει να δώσει θέσεις στην αρχική ενδεκάδα σε παίχτες, που δεν είχαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι τώρα. 

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Μιχαήλ Ρίππης, με βοηθούς τους Λαζάρη – Φραγκούλη του Σ. Δ. Πρέβεζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 26η
26/5
16.30
ΑΕΜ - Αμφίλοχος
27/5
17.00
Ομόνοια Πέτρας - Τρίκαλα 2011
27/5
17.00
Θεσπρωτός - Οδυσσέας Νυδρίου
27/5
19.30
ΑΟ Κασσιώπης - Εθνικός Φιλιππιάδας
27/5
17.00
Πρέβεζα - Φιλοθέη Άρτας
27/5
17.00
ΑΟΤ - Πίνδος Κόνιτσας
ΡΕΠΟ Όλυμπος Κέρκυρας

Βίντεο από το Όλυμπος - ΑΕΜ




Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Φιλικό με Πανιώνιο οι Βετεράνοι

Το ερχόμενο Σάββατο 26 Mαΐου θα διεξαχθεί αγώνας βετεράνων μεταξύ ΑΕΜ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο ΔΑΚ Μεσολογγίου για φιλανθρωπικό σκοπό και θα ξεκινήσει στις 6.15.  Οι εισπράξεις του αγώνος θα διατεθούν για τον σύλλογο αυτιστικών παιδιών. Στην όλη εκδήλωση θα δοθεί επίσημος χαρακτήρας και θα τον παρακολουθήσουν οι αρχές της πόλης.

Οι βετεράνοι της Αθηναικής ομάδος που θα έρθουν με όλα τα αστέρια του παρελθόντος, θα ανταμώσουν με τους βετεράνους της ΑΕΜ σε καφετέρια στο λιμάνι. Kατά την διάρκεια της συνάντησης θα ανταλλάξουν απόψεις, θα θυμηθούν ιστορίες από τα παλιά, μιας και μεταξύ των δυο συνδέσμων υπάρχει χρόνια συνεργασία.

Μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα θα ακολουθήσει γεύμα στο Ραδιομέγαρο όπου θα γίνουν και βραβεύσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ειδική βράβευση θα γίνει προς τους συγγενείς του πρόσφατα εκλιπόντα Γ. Γραβάνη.

Πρόεδρος                                                                                               Γεν. Γραμματέας
Παναγιωτόπουλος Βύρων                                                                   Πασσιόπουλος Άγγελος

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εντυπωσίασαν οι μικροί

Η παιδική ομάδα της ΑΕΜ σε αγώνα που έδωσε την Κυριακή πραγματοποίησε θαυμάσια εμφάνιση και κέρδισε την ομάδα του Ίκαρου Πατρών με 4-0. Οι μικροί συνδύασαν το ωραίο θέαμα και νίκη με μεγάλο σκορ απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. 

Τα γκολ της νίκης για τους "μπλε" πέτυχαν στο 3΄ο διακριθείς Βρέττας με μακρινό σουτ στην απέναντι γωνία,πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΜ. Στο 17΄ο Δημητρούκας μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Χονδρό με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 55΄ο Διαμαντόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ ανέβασε το σκορ σε 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 60΄ με άψογο πλασέ του Βρεττού. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα δύο καταπληκτικές αποκρούσεις του Χολέβα στο 22΄ και 33΄.

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χολέβας, Τριφιάτης, Κουλός, Λινάρδος, Διαμαντόπουλος, Χαντζής, Αυτζής, Δημητρούκας, Χονδρός, Βαλλής, Βρέττας.
αγωνίστηκαν ακόμη Τρανός, Ζησιμόπουλος, Σταμάτης, Μόκκας, Αυτζής Ε., Ρόμπολας, Δερβίσης.