Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Φοράτε την φανέλα της Μεγάλης ΑΕΜ!!!


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δυσαρεστημένη είναι η Διοίκηση της ΑΕΜ από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι με την Φιλοθέη. Μια ομάδα απείθαρχη και χωρίς προσανατολισμό για τη νίκη. Πληροφορίες δημοσιογράφου αρτινής εφημερίδας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με το τεχνικό επιτελείο έξω από τα αποδυτήρια και μετά το τέλος της κουβέντας αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος. 

Αυτόπτης μάρτυρας μας μετέφερε ότι τα "έψαλε" στους παίχτες για την εικόνα που παρουσίασαν και η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου είναι ντροπή για την ιστορία της ομάδας, αλλά και για τους στόχους της. Χαρακτηριστικά ακούστηκε να λέει στο τεχνικό επιτελείο και κάποιους παίχτες "μάλλον δεν έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε".

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Φωτορεπορτάζ από το Φιλοθέη-ΑΕΜ


Koιμήθηκε ο Θεός...


Η Φιλοθέη με ένα τέρμα του Γεωργίου λίγα δευτερόλεπτα πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, επικράτησε της ΑΕ Μεσολογγίου με 1-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. 

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ελαφρά υπεροχή, δημιούργησαν 3-4 φάσεις στην εστία του Τσάκαλου, αλλά η Φιλοθέη χωρίς να είναι καθόλου απειλητική ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα. Στην επανάληψη η αρτινή ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Α.Ε.Μ., η οποία γνώρισε την 2η ήττα της στο πρωτάθλημα και απομακρύνθηκε αρκετά από την πρώτη θέση.

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1
Φιλοθέη Άρτας-ΑΕΜ
0
3
Πίνδος Κόνιτσας-Αμφίλοχος
3
4
ΑΟ Κασσιώπης-Ομόνοια Πέτρας
0
1
Όλυμπος Κέρκυρας-Τρίκαλα 2011
1
3
Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΟΤ
0 (α.α)
3
Θεσπρωτός-Πρέβεζα
0 (α.α)
ΡΕΠΟ Οδυσσέας Νυδρίου

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Καλό ταξίδι ΦΙΛΕ...

Το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα μετά το λυπητερό χτύπημα που έμελλε να έρθει στην λήξη του αγώνα Ναυπακτιακός-Άρης Αιτωλικού. 

Ο παράγοντας του Άρη (επί δεκαετίες) Ηλίας Σαργιάννης απεβίωσε στο γήπεδο της Ναυπάκτου από ανακοπή καρδιάς. Μετά από το νικητήριο αποτέλεσμα του αγώνα δυστυχώς δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός χάνει έναν παράγοντα που για χρόνια πρόβαλε το ευ αγωνίζεται, χάνει ένα καλό φίλο. Το AEM news εκφράζει την λύπη του για τον άδικο χαμό του.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Φωτορεπορτάζ από το ΑΕΜ - Πίνδος


Καθάρισε με 3-0 η ΑΕΜ και πάει Άρτα

Εύκολο τρίποντο για την ΑΕΜ σήμερα κόντρα στη Πίνδο Κόνιτσας, της οποίας επικράτησε με 3-0. Είχαμε να δυνατό παιχνίδι, με την ΑΕΜ να έχει επιθετικό μονόλογο, χωρίς να απειληθεί σε καμιά στιγμή. Οι "κανονιέρηδες" εμφανίστηκαν σοβαροί και αποτελεσματικοί. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με την "Κυρία" στο πρώτο να έχει την υπεροχή, αλλά να είναι ανούσια και ασύνδετη.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι "μπλε" έπαιξαν καλύτερα και στο τέλος αποθεώθηκαν. Ήταν ένας καθοριστικός αγώνας για την ΑΕΜ, καθώς στο πρώτο γύρο είχε αφήσει βαθμούς στην έδρα των Ηπειρωτών και δεν ήθελε να συμβεί το ίδιο και σήμερα. Σειρά έχει τώρα η δύσκολη έξοδος στην Φιλοθέη, όπου η νίκη είναι επιτακτική για να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά τίτλου.

Αποτελέσματα 5ου ομίλου


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
3
AEΜ-Πίνδος Κόνιτσας
0
0
Αμφίλοχος-Όλυμπος Κέρκυρας
1
0
Ομόνοια Πέτρας-Οδυσσέας Νυδρίου
0
1
Θεσπρωτός-ΑΟ Κασσιώπης
2
0
ΑΟΤ-Φιλοθέη Αρτας
3 (α.α)
0
Πρέβεζα-Εθνικός Φιλιππιάδας
3 (α.α)
ΡΕΠΟ Τρίκαλα 2011

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Συνέχεια στις νίκες


Με πολύ μεγάλο κέφι και παρόντες όλους τους παίχτες, εκτός του Οδυσσέα Ψηλού που απουσιάζει στην σχολή του, έγινε η τελευταία προπόνηση της Κυρίας, πριν το αυριανό παιχνίδι της με τον Πίνδο Κόνιτσας. 

Το κλίμα στην ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο και όλοι στο στρατόπεδο των "μπλε" δηλώνουν έτοιμοι για τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανούς στην διεκδίκηση της ανόδου στη Γ' Εθνική. Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, ευελπιστώντας φυσικά να μην συμβούν τα ίδια όπως στο παιχνίδι με τον Όλυμπο, όπου η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα. 

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Στον μεγάλο τελικό η ΑΕΜ

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η ΑΕΜ πέρασε με το ευρύ 1-5 μέσα από το Aγγελόκαστρο, νικώντας τον Αχελώο και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΝΑ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου με κορυφαίους τους Κλάδο, Ξευγένη και Καρακίτσιο καθάρισε το παιχνίδι από νωρίς.

Το 0-1 για την ΑΕΜ έκανε ο Μιχαλόπουλος. Η ΑΕΜ ζευγάρωσε τα τέρματα της με τον Καρακίτσιο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γιαννίωτης, κάνωντας το 1-2. Aν και δέχτηκε πίεση, η ΑΕΜ κατάφερε να αντέξει και να κάνει το 3-1 με πέναλτι του Καρακίτσιου. O Πετσίνης ανέβασε το σκορ στο 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Παπανικολάου.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Φωτορεπορτάζ από το Αμφίλοχος - ΑΕΜ


Πέρασε με τριάρα

Μεγάλη νικήτρια του τοπικού ντέρμπι η ΑΕ Μεσολογγίου που επικράτησε με σκορ 2-3, κόντρα σε έναν ψυχωμένο Αμφίλοχο που κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές τον αγώνα αλλά και να «δώσει» τελικά τη νίκη στους φιλοξενούμενους, καθώς ο σκόρερ των δύο τερμάτων της ισοφάρισης, από λάθος του πέτυχε το νικητήριο γκολ των κανονιέρηδων. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για την ομάδα του Μιμηγιάννη που αναγκαστικά θα ψάξει εκτός έδρας βαθμούς, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Βασιλείου που κρατάει την επαφή με την κορυφή και μπορεί να ελπίζει για την πολυπόθητη άνοδο, δίνοντας πραγματική μάχη με την ομάδα της Κασσιώπης που πέρασε από την δύσκολη έδρα του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Αποτελέσματα 5ου ομίλου


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
2
Αμφίλοχος-ΑΕΜ
3
Τρίκαλα 2011-Ομόνοια Πέτρας Aναβλήθηκε
0
Εθνικός Φιλ.-ΑΟ Κασσιώπης
1
1
Οδυσσέας Νυδρίου-Θεσπρωτός
0
3
Φιλοθέη Άρτας-Πρέβεζα
0 (α.α)
3
Πίνδος Κόνιτσας-AOΤ
0 (α.α)
ΡΕΠΟ Όλυμπος Κέρκυρας

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Πίστη για τη νίκη!!!

Στην επικίνδυνη έδρα του Aμφίλοχου θα ταξιδέψει την Κυριακή η ΑΕΜ, σε ένα παιχνίδι που θεωρείτε αρκετά κρίσιμο, μιας και δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Στις προπονήσεις της εβδομάδας ο προπονητής των "μπλε" Χρήστος Βασιλείου προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης, στην οποία η ομάδα της Αμφιλοχίας παίζει την παραμονή της. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, παρότι οι Τσάμης και Καρύμπας έχουν ενοχλήσεις. Οι δύο παίκτες θα σφίξουν τα δόντια και θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς. 

Στόχος όλων στην ΑΕΜ είναι να παρουσιαστούν έτσι όπως ακριβώς χρειάζεται και δηλώνουν πανέτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα, που θα κρατήσει την ομάδα σε τροχιά τίτλου. Η "Κυρία" πρέπει να εμφανιστεί με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, ευελπιστώντας να έχουν αυτή την φορά την τύχη με το μέρος τους. 

Από την Αχαΐα το διαιτητικό τρίο που θα διευθύνει το ματς. Ο κ.Μακρυπόδης με βοηθούς τους κ.Σπανός – κ.Αναγνωστόπουλος.

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
12/2
15.00
Αμφίλοχος-ΑΕΜ
12/2
15.00
Τρίκαλα 2011-Ομόνοια Πέτρας
12/2
15.00
Πίνδος Κόνιτσας-AOΤ
12/2
15.00
Οδυσσέας Νυδρίου-Θεσπρωτός
12/2
15.00
Φιλοθέη Άρτας-Πρέβεζα
12/2
15.00
Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΟ Κασσιώπης
ΡΕΠΟ Όλυμπος Κέρκυρας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση Δημ. Αντωνόπουλου

Χωρίς να έχω διάθεση αντιπαράθεσης και συνέχειας, αφού δεν πρόκειται να επανέλθω, διευκρινιστικά θα καταθέσω µερικές απόψεις για την επίθεση του προέδρου της ΑΕΜ στο πρόσωπό µου:
1. Ο Δ. Βισβίκης βλέπει ανύπαρκτους εχθρούς και φαντάσµατα.
2. Η αναφορά µας ήταν καθαρά δηµοσιογραφική - ενηµερωτική και
3. Επειδή ζούµε σε µικρές κοινωνίες όλοι γνωριζόµαστε και κρινόµαστε από τα λόγια µας και τα γραπτά µας...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σημαντική απώλεια για ΑΕΜ

Τις υπηρεσίες του Οδυσσέα Ψηλού θα στερηθεί η ΑΕΜ για τις επόμενες βδομάδες, καθώς ο βασικός και αναντικατάστατος αμυντικός των "μπλε" κατατάχθηκε στο σώμα Ειδικών Φρουρών. Μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα της ΑΕΜ και ευελπιστούμε στην ταχεία επιστροφή του, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για την "Κυρία". 

Η Διοίκηση της ΑΕΜ εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία του εύχεται καλή σταδιοδρομία. Αναλυτικά: "Το Δ.Σ της Α.Ε.Μεσολογγίου εύχεται στον ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Ψηλό καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς την Δευτέρα 6/2/2012 κατατάχθηκε στο σώμα Ειδικών Φρουρών και δυστυχώς θα λείψει από κοντά μας για λίγεs εβδομάδες. Ευχόμαστε σύντομα ο Οδυσσέας να είναι ξανά κοντά μας". 

Φάσεις και δηλώσεις από το κυριακάτικο παιχνίδι


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 6-2-2012

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα! Για άλλη μια φορά λειτούργησε σε βάρος της ΑΕΜ ο Νόμος του Μέρφι!... Ότι και να κάναμε, όσους τρόπους και να δοκίμασαν οι παίχτες μας, η μπάλα δεν έλεγε να μας κάνει το χατήρι. Σπάσαμε τα δοκάρια, χάσαμε "άχαστα" γκολ, ο τερματοφύλακας των Κερκυραίων έπιασε τα άπιαστα και ενώ παίξαμε για 70 λεπτά μονότερμα τον Όλυμπο, τελικά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς... Δυο άτυχες στιγμές στο πρώτο εικοσάλεπτο και χάσαμε τους πολύτιμους βαθμούς, αλλά το χειρότερο είναι ότι έπεσε η ψυχολογία των παιχτών. Χάθηκε κι ένα μέρος του ενθουσιασμού των φιλάθλων μας, σχετικά πάντα με την πρωτιά. Όσα ακολούθησαν στην ανάπαυλα, αλλά και στο τέλος του αγώνα ήταν αναμενόμενα. Έγιναν από ανθρώπους που δεν αγαπάνε την ομάδα και περίμεναν αυτή τη στιγμή για να ...ξεδώσουν.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Φωτορεπορτάζ από το ΑΕΜ - Όλυμπος


Έσπασε τα δοκάρια η ΑΕΜ, 2-2 με Όλυμπο

Παράξενα τα παιχνίδια της ...πόρνης, για να χρησιμοποιήσω έναν παλιό χαρακτηρισμό της μπάλας από τον Όσιμ! Δεκαπέντε φάσεις η ΑΕΜ, έξι δοκάρια, ένα γκολ! Τέσσερις φάσεις ο Όλυμπος, δύο γκολ! Αν δεν σε θέλει η άτιμη η μπάλα, ότι και να κάνεις προκοπή δεν έχεις! Μέσα σ' όλα αυτά, φάνηκε το κακό στήσιμο της ομάδας, το πόσο επιρρεπής στα λάθη είναι ο Δενδρινός και πόσο "μικροί" είναι ορισμένοι από τους παίχτες με ηχηρά ονόματα... (Αύριο στον "Καφέ" περισσότερα).

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
3΄ Τραγικό λάθος του Δενδρινού, ο Τσεβανέδης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια τετ α τετ με τον Χρήστου, αλλά ο πορτιέρο της ΑΕΜ, απέκρουσε σωτήρια το πλασέ.
4΄ Κόρνερ για την ΑΕΜ από αριστερά, πρώτη κεφαλιά από τον Δενδρινό προς το δεύτερο δοκάρι, έδιωξε ο Βασιλάκης προ του Ψηλού.
5΄ Ο Πέντσας έκανε ωραία κίνηση στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε με τάκλιν ο Ρομάντσας.
6΄ Ο Τσιφοπανόπουλος πήρε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε υποδειγματικό πλασέ στην απέναντι γωνία, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Γκίνη.
7΄ Στην αντεπίθεση ο Δενδρινός απέτυχε ν' αποκρούσει μια μπαλιά στον άξονα ο Τσεβανέδης, βρέθηκε ξανά τετ α τετ με τον Χρήστου κι αυτή τη φορά νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ και έγραψε το 0-1.
15΄ Μετά από συνεχή πίεση η ΑΕΜ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Καρύμπας εκτέλεσε ένα κόρνερ από αριστερά, ο Ξευγένης πετάχτηκε στο κέντρο της άμυνας του Ολύμπου και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.
17΄ Φάουλ του Καρύμπα από τον άξονα, ο Καρακίτσος κεφαλιά στο κάθετο δοκάρι, ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ.
20΄ Ενώ η ΑΕΜ πίεζε για το δεύτερο γκολ, ξαφνική αντεπίθεση του Ολύμπου, βρήκε κοιμωμένη την άμυνά της. Ο Μωραϊτης έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Παπάς Δ. έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Λιάπη που επιχείρησε τάκλιν και περνώντας πάνω από τον Χρήστου κατέληξε στα δίχτυα, 1-2.
25΄ Ο Ξευγένης έκανε ωραία προσπάθεια , το σουτ κόντραρε στους αμυντικούς, πήγε πάλι η μπάλα στον Ξευγένη, που αντί να συνεχίσει την προσπάθεια, προσπάθησε να πάρει πέναλτι, αλλά ο κ. Παπαγεωργίου έδειξε άουτ.
26΄ Σε φάουλ του Καρύμπα από αριστερά, ο Μπαλαούρας έκανε την κεφαλιά άουτ, παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα του Ψηλού, που ήταν σε καλύτερη θέση.
32΄ Ο Ξευγένης πετάχτηκε στην πλάτη των αμυντικών και ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει ο Α΄ Βοηθός, που ήταν σε λάθος θέση τον υπέδειξε οφσάιντ ξεσηκώνοντας κερκίδα και πάγκο. Μάλιστα σ' αυτή τη φάση απείλησε με αποβολή και τον Γεν. Αρχηγό της ομάδας.
33΄ Φάουλ του Καρύμπα, κεφαλιά του Πέντσα, ο Γκίνης έπεσε στην αριστερή γωνία του και μπλόκαρε.
40΄ Σέντρα ακριβείας από αριστερά του Τσιφοπανόπουλου, ο Πέντσας αφύλακτος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ολύμπου.
41΄ Φάουλ του Καρύμπα, οι αμυντικοί σε κόρνερ. Εκτέλεση από τον ίδιο, ο Ψηλός την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού του Γκίνη.
44΄ Πλασαριστό κόρνερ του Καρύμπα στον Καρακίτσο, αυτός ζύγισε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Κερκυραίων.
46΄ Ο Παπάς Δ. πέρασε σαν σταματημένο τον Δενδρινό, αλλά ο Χρήστου σε καλή θέση, μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
46΄ Ο Τσιφοπανόπουλος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Παπανικολάου έκανε το δυνατό σουτ, ο Βασιλακάκης απέκρουσε με πόδια και χέρια μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόθεση και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
47΄ Ο Παπάς Δ. εκτέλεσε φάουλ με πάσα στον Παπά Α., αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χρήστου.
48΄ Ο Ξευγένης πήρε ωραία μπαλιά στην πλάτη των αμυντικών, αλλά το γκολ που πέτυχε, δεν μέτρησε, γιατί ο βοηθός τον υπέδειξε οφσάιντ.
49΄ Σέντρα του Παπανικολάου από δεξιά, ο Πέντσας έπιασε την δυνατή κεφαλιά, ο Γκίνης έστειλε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Παπάς Α. έδιωξε σε κόρνερ.
54΄ Φάουλ του Καρύμπα από μέση απόσταση και αριστερά, ο Δενδρινός έβαλε το πόδι του στην πορεία της μπάλας, αλλά αυτή κατέληξε αργά στα χέρια του Γκίνη.
62΄ Φάουλ του Καρύμπα από ιδανική γι' αυτόν θέση, η μπάλα όμως βρήκε στην συμβολή των δοκαριών.
66΄ Φάουλ με τον Καρύμπα από πλάγια αριστερά, στο πρώτο δοκάρι ο Λιάρος έπιασε την γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
71΄ Κόρνερ από δεξιά με τον Καρύμπα, έδιωξαν άσχημα οι αμυντικοί, δυνατό σουτ του Καρακίτσου, ο Γκίνης απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ. Εκτέλεση ξανά από τον Καρύμπα, προ του Πέντσα πάλι ο Γκίνης έδιωξε σε κόρνερ.
75΄ Φάση διαρκείας στα καρέ του Ολύμπου με σουτ και σέντρες, το τελικό σουτ από τον Καρακίτσο στα χέρια του Γκίνη.
80΄ Ο Ξευγένης έκανε από αριστερά την σέντρα σουτ, η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι, μετά το κάθετο και στην επαναφορά, ο Πέντσας την έστειλε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.
 82΄ Ο Παπανικολάου έκανε γέμισμα στην καρδιά της άμυνας του Ολύμπου, εκεί ο Καρύμπας προσπάθησε το κοντρόλ, αλλά τον έκοψε ο Παπάς Α.
86΄ Απ[ό πλάγιο ο Πέτσας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά το έξυπνο σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Γκίνης.
90΄ Ο Καρύμπας εκτέλεσε πλασαριστά φάουλ προς τον Καρακίτσο, αυτός άργησε να κάνει το σουτ και όταν το επιχείρησε έστειλε την μπάλα στα χέρια του Γκίνη.
  Συμπερασματικά ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ΑΕΜ να πελαγοδρομεί στο πρώτο εικοσάλεπτο, με την άμυνα να κάνει τρομερά λάθη και να δίνει δύο έτοιμα γκολ στον Όλυμπο. Στη συνέχεια έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον Όλυμπο, αλλά τα δοκάρια και οι σωτήριες επεμβάσεις του Γκίνη έδωσαν το βαθμό της ισοπαλίας στην Κερκυραϊκή ομάδα.
 Μέτρια η διαιτησία του Αρτινού κ. Παπανικολάου και εχθρική για την ΑΕΜ οι βοηθοί του Φάντης και Γαρδικιώτης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α. Ε. Μεσολογγίου: Χρήστου, Λιάπης(46΄ Παπανικολάου), Ψηλός, Χαλαζιάς(62΄ Λιάρος), Μπαλαούρας(53΄ Πετσίνης), Δενδρινός, Ξευγένης, Καρακίτσος, Πέντσας, Καρύμπας, Τσιφοπανόπουλος.
Ολυμπος Κ.: Γκίνης, Πολύζος, Ρομάντσας, Βασιλάκης, Παπάς Α., Βλάσης(77΄ Τσάβος), Παπάς Δ.(85΄ Βασιλακάκης), Γραμμένος, Μωραϊτης, Μάμαλος(89΄ Ιωάννας), Τσεβανέδης.

Αποτελέσματα 5ου ομίλου


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
2
ΑΕΜ-Όλυμπος Κέρκυρας
2
0
AOT-Αμφίλοχος
3 (α.α)
3
ΑΟ Κασσιώπης-Φιλοθέη Άρτας
1
0
Πρέβεζα-Πίνδος Κόνιτσας
3 (α.α)
1
Εθνικός Φιλ.-Οδυσσέας Νυδρίου
2
8/2
Θεσπρωτός-Τρίκαλα 2011
8/2
ΡΕΠΟ Ομόνοια Πέτρας

Όλοι ετοιμοπόλεμοι!!!

Σήμερα διεξάγεται η 12η αγωνιστική του 5ου ομίλου, με τα φώτα να πέφτουν επάνω στον αγώνα της ΑΕΜ, που φιλοξενεί τον Όλυμπο Κέρκυρας. Ένας αγώνας ξεχωριστός για την "Κυρία", καθώς θέλει να πάση θυσία τη νίκη, για να σκαρφαλώσει ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. 

Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία των "μπλε". Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Βασιλείου, καλείται να αντιμετωπίσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το αρχικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στον αγώνα καθώς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του. 

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Άλλαξε η απόφαση...

Τελικά μετά τις αστραπιαίες κινήσεις του προέδρου και την επικοινωνία με το προεδρείο της ΕΠΟ, σήμερα Σάββατο άλλαξε η χθεσινή απόφαση και το ματς Θεσπρωτός-Τρίκαλα 2011 θα διεξαχθεί κανονικά την Τετάρτη 8/2/2012.

Η διοίκηση δείχνει καθημερινά ότι όλα έχουν αλλάξει φέτος και προστατεύει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ εθνικη.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση Α.Ε. Μεσολογγίου

ΠΡΟΣ: κ. ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
    
Κύριε Πρόεδρε,
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταχραστούμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και συγχωρέστε μας γι’ αυτό, γιατίστο site της Ε.Π.Ο. την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 και ώρα 18:33΄, αναρτήθηκε απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με την οποίααναβάλλεται ο αγώνας ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2011, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 5-2-2012 στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ορίστηκε να διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 15-2-2012.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δ. Βισβίκης: "Δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς ανύπαρκτων δημοσιογράφων"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΒΙΣΒΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΙΧΜΗ»

Απαντώντας στο δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» και στη στήλη offside,το οποίο υπογράφει ο κύριος Αντωνόπουλος Δημήτρης και αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, συνελήφθη σε θέση offside γιατί σε εκπομπή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου, το απόγευμα της Κυριακής 29-1-2012, δεν ανέφερε το όνομα του ποδοσφαιριστή ο οποίος επρόκειτο να αποκτηθεί από την ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, παρά μόνο ότι το σωματείο θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή, ενώ το όνομα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΠΟΡ», της 30-1-2012, έχω να σας αναφέρω τα εξής: