Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 31-1-2012

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!! Με περιμένατε χθες, αλλά είπα να περιμένω το φινάλε των μεταγραφών για να έχουμε να λέμε! Σήμερα το απόγευμα στις 7 μ.μ. έληξε η προθεσμία των μεταγραφών και η Διοίκηση απ' ότι έμαθα έκλεισε τις μεταγραφές με τον νεαρό Δ. Τσιφοπανόπουλο από τον Όμηρο. Δυστυχώς η απόφαση της ΕΠΟ της προηγούμενης εβδομάδας, μας έβαλε τρικλοποδιά... Καρακίτσος, Πέντσας, Τσιφοπανόπουλος οι προσθήκες, Νάκος, Κόκκαλης, Πασπαλιάρης οι αποχωρήσεις. Πάμε τώρα γερά με τσαμπουκά να τους το πάρουμε!!!

Υπέγραψε ο "Τσίφο"

Παίκτης της ΑΕΜ και επίσημα είναι εδώ και λίγα λεπτά ο 20χρονος μέσος Δημήτρης Τσιφοπανόπουλος. Με την φανέλα των "μπλε" θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι, καθώς η ΑΕΜ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο νεαρός μέσος που είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους από πέρσι στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής με τον Όμηρο Νεοχωρίου, ήταν βασικός και αναντικατάστατος στους πράσινους. Είχε μάλιστα και την τιμή να φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι αναμφισβήτητα ένα από μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει στις μέρες μας ο Νομός μας.

Η ανακοίνωση απόκτησης από την διοίκηση της ΑΕΜ αναφέρει: "Ο ποδοσφαιριστής Δημήτριος Τσιφοπανόπουλος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΜ έως τον Mάϊο του 2012. Γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1992 στο Νεοχώρι Μεσολογγίου και αγωνίζεται στη θέση του μέσου. Από αύριο Τετάρτη 1/2 θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας μας".

Έκλεισε και Τσιφοπανόπουλο

Παίκτης της ΑΕΜ θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Τσιφοπανόπουλος! Οι διαπραγματεύσεις των "κανονιέρηδων" με τον Όμηρο Νεοχωρίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ντυθεί και επίσημα ο 20χρονος μεσοεπιθετικός στα «μπλε»!

Η συμφωνία των δυο πλευρών αφορά δανεισμό του Τσίφο μέχρι το καλοκαίρι.Το μόνο που απομένει, δε, για να οριστικοποιηθεί το deal και ν' ανακοινωθεί και επίσημα είναι η διευθέτηση κάποιων τελευταίων λεπτομερειών.

Σε λίγο νεότερα...

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Φόρεσε τα μπλε o Πέντσας

Παίκτης της ΑΕΜ είναι πλέον ο Χρήστος Πέντσας. Ο νεαρός επιθετικός έφτασε στο Μεσολόγγι εχθές το βράδυ και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους "μπλε". Στην συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, γνωρίζοντας τον νέο του προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Η διοίκηση της ΑΕΜ εξέδωσε και ανακοίνωση για την απόκτηση του υψηλόσωμου επιθετικού.
Η ανακοίνωση:
"Το Δ.Σ της ΑΕΜ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Χρήστο Πέντσα. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Ο Χρήστος Πέντσας, είναι 23 ετών (31.05.1988), αγωνίζεται ως επιθετικός και αποκτήθηκε από την Αθλητική Ένωση Ποντίων."

Έσκασε ΒΟΜΒΑ!!!

Ο Xρήστος Πέντσας αποτελεί τη πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΜ. Ο 23χρονος επιθετικός, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην ΑΕ Ποντίων συμφώνησε για τους επόμενους έξι μήνες με τους "μπλε". Το μεταγραφικό απόκτημα της "Κυρίας" βρίσκεται ήδη στην πόλη του Μεσολογγίου και σήμερα το πρωί αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί από την ΑΕΜ.  Με συμμετοχές ακόμη και στην Α' Εθνική με Πανθρακικό και Ηρακλή, ακόμη μια πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποιήθηκε και αναμένεται να βάλει φωτιά στη γραμμή κρούσης.  Ο νεαρός επιθετικός, που μετράει και αρκετές συμμετοχές με την Εθνική Νέων, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Νέους Ολυμπιακού, Μεσσηνιακό και Ναυπακτιακό. 

Νεότερα σε λίγες ώρες...

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα 5ου ομίλου


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
3
ΑΕΜ-ΑΟΤ
0 (α.α)
5
Όλυμπος Κέρκυρας-Ομόνοια Πέτρας
0
3
Αμφίλοχος-Πρέβεζα
0 (α.α)
0
Τρίκαλα 2011-Εθνικός Φιλιππιάδας
0
0
Πίνδος Κόνιτσας-ΑΟ Κασσιώπης
4
3
Φιλοθέη Άρτας-Οδυσσέας Νυδρίου
1
ΡΕΠΟ Θεσπρωτός

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Δεν συζητήθηκε η ένσταση

Δεν συζητήθηκε η ένσταση που είχε υποβάλει η ΑΕΜ σε βάρος του Εθνικού Φιλιππιάδας, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Φλορένσιο στο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στις 20 Νοεμβρίου στη Φιλιππιάδα. Ο δικηγόρος του Εθνικού απουσιάζε λόγω ίωσης, οι δικαστές έδωσαν αναβολή και η υπόθεση θα απασχολήσει την επιτροπή στην επόμενη της συνεδρίαση.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Με το Αγγελόκαστρο στα ημιτελικά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/1/2012 στο ενωσιακό γήπεδο"Θ. Πασσιόπουλος" η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ περιόδου 2011-12. H ΑΕΜ θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της Α2, Αχελώο Αγγελοκάστρου μέσα στην δυνατή έδρα του.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ο νικητής του πρώτου ζευγαριού, θα έχει την έννοια του γηπεδούχου σωματείου στον τελικό.

Δήλωση Γιώργου Πασπαλιάρη

"Για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας, την οποία υπηρέτησα επί 17 συναπτά έτη: Η λύση της συνεργασίας μου με την ομάδα, δεν ήταν κοινή συναινέσει. Την 11η Ιανουαρίου 2012, μου ανακοινώθηκε από τον Αντιπρόεδρο της ομάδας, ότι δεν υπολογίζομαι για το υπόλοιπο της σεζόν. Προς αποκατάσταση της αλήθειας".
           Μετά Τιμής 
   Γιώργος Πασπαλιάρης

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 23-1-2012

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα! Αγωνιστική απραξία χθες, αφού πήραμε τους βαθμούς με την Πρέβεζα άνευ αγώνος. Μ' αυτούς τους βαθμούς η Κυρία ανέβηκε μία θέση αφού η Φιλοθέη έχασε εντός έδρας από τα Τρίκαλα! Μπορεί αγωνιστικά η ομάδα να μην έδωσε αγώνα, η Διοίκηση όμως δίνει τον δικό της αγώνα για την ενίσχυση της ομάδας, καθώς η ξαφνική απόφαση της ΕΠΟ την Πέμπτη, της άλλαξε τα σχέδια. Έτσι η μεταγραφή του Νταλαπέρα έμεινε μετέωρη, ενώ και ο Αποσκίτης εντάσσεται στην ίδια κατηγορία και αναμένει στο ακουστικό του.
***Σαν βόμβα έσκασε στα ποδοσφαιρικά στέκια η απόφαση της ΕΠΟ να μην επιτρέψει μεταγραφές παιχτών από ομάδες που αποχωρούν από το πρωτάθλημά τους.

Για πάντα αρχηγός

Ο συνεργάτης του AEM news Δημήτρης Αντωνόπουλος μέσω της εφημερίδας Αιχμή σας παρουσιάζει σήµερα ένα µικρό αφιέρωµα στον µοναδικό ποδοσφαιριστή που έφτασε µια ανάσα από το να καταρρίψει το ρεκόρ συµµετοχής µε την φανέλα της ΑΕΜ που κατέχει µέχρι σήµερα ο Σπύρος Χαϊδάκης µε 358 συµµετοχές έναντι 346 του Πασπαλιάρη.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε δελτίο στην ΑΕΜ στις 17/5/1994 αγωνιζόµενος στα τσικό και την περίοδο 1996-97 προωθήθηκε στην πρώτη οµάδα όπου κάνει το ντεµπούτο του στις 30-3-1997 στο παιχνίδι µε τον Αστέρα Βλαχιώτη µε προπονητή τον Μ. Δενδρινό.

Παρελθόν ο Πασπαλιάρης

Έκπληξη προκάλεσε η λήξη της συνεργασίας με τον επί 16 χρόνια παίκτη και αρχηγό της ΑΕΜ, Γιώργο Πασπαλιάρη. Η αποχώρηση του "κάπτεν" της ΑΕΜ, ήταν προσωπική απόφαση του παίκτη και γι' αυτό το λόγο η διοίκηση δεν τον πίεσε για να τον κρατήσει στις τάξεις της, σεβόμενη την απόφαση του.

Η Διοίκηση των "μπλε" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τον ευχαριστεί και εξυμνεί το ήθος του, τονίζοντας ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα νέους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η διοίκηση της Α.Ε.Μεσολογγίου ανακοινώνει την από κοινού λήξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πασπαλιάρη .Ευχόμαστε ολόψυχα στον Γιώργο κάθε προσωπική επιτυχία και ευτυχία και η 16άχρονη πορεία του στην Α.Ε.Μ , το ήθος και η αγωνιστικότητά του να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους τους νέους που ασχολούνται με τον αθλητισμό ."

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

Τους 3 βαθμούς άνευ αγώνος πήρε η ΑΕΜ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής Η ομάδα μας κέρδισε στα χαρτιά την ομάδα της Πρέβεζας και το ίδιο συμβεί και την επόμενη αγωνιστική με τον ΑΟ Τρικάλων, μιας και οι δύο ομάδες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
0
Πρέβεζα-AEΜ
3 (α.α)
0
AOΤ-Όλυμπος Κέρκυρας
3 (α.α)
4
Θεσπρωτός-Ομόνοια Πέτρας
1
2
ΑΟ Κασσιώπης-Αμφίλοχος
0
0
Φιλοθέη Άρτας-Τρίκαλα 2011
1
1
Οδυσσέας Νυδρίου-Πίνδος Κόνιτσας
0
ΡΕΠΟ Εθνικός Φιλιππιάδας


Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρόβλημα με τις μεταγραφές

Αναπάντεχο πρόβλημα προέκυψε με τις μεταγραφές της ΑΕΜ, καθώς με έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ σε όλες τις τοπικές Ε.Π.Σ σήμερα το μεσημέρι, παγώνει τις μεταγραφές παικτών από ομάδες που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα. Έτσι η μεταγραφή του Νίκου Νταλαπέρα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, όμως ο παίκτης θα συνεχίσει να προπονείτε με την ομάδα μέχρι νεοτέρας. Η εν λόγω απόφαση έφερε αναστάτωση στις ομάδες, όμως υπάρχει πίστη πως θα αλλάξει. Εκτός του Νταλαπέρα, η ΑΕΜ έχει πρόβλημα και με τον έμπειρο επιθετικό με διεθνείς συμμετοχές που την ενδιαφέρει και ακούει στο όνομα Νίκος Αποσκίτης (φωτό), μιας και ο αυτός ο παίκτης ανήκει στον Τριταϊκό.

Από την άλλη πλευρά όμως, υπάρχει αισιοδοξία σε παίκτες και ομάδες ότι θα αλλάξει η απόφαση, μιας και θα ήταν καταστροφικό ειδικά για τους παίκτες να μείνουν χωρίς ομάδα για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Αποκτήθηκε ο Νταλαπέρας

Την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Νίκου Νταλαπέρα ανακοίνωσε η ΑΕΜ σήμερα το μεσημέρι. Μάλιστα ο παίκτης αγωνίστηκε και στο φιλικό που διεξήχθη με το ΓΟΜ. 

Πρόκειται για μια  πολύ σημαντική μεταγραφή  που θα βοηθήσει την ομάδα, στην προσπάθεια να κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα. Ο αγρινιώτης μέσος αποκτήθηκε από τον Τριταϊκό, ομάδα του 6ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής, η οποία όμως αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. 

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τις φανέλες του Παναιτωλικού, Αστέρα Ιτέας, Φωκικού και Θήβας. 

Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με αίσθηση του χώρου και με πολλές παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες. Στις ομάδες που αγωνίστηκε ξεχώριζε με την απόδοσή του.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 16-1-2012

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα! Ωραιότατη έγινε η κερκίδα του ΔΑΚ Ι. Π. Μεσολογγίου με τα καθίσματα και η Κυριακάτικη Παρουσία σας την ομόρφυνε ακόμη περισσότερο! Δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά είμαστε ακόμα μέσα στα φαβορί. Είπαμε όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και σε όλα τα παιχνίδια, όλα τ' αποτελέσματα είναι μέσα.Έχουμε δυο βδομάδες χωρίς αγώνα και ο Χρήστος Βασιλείου θα βρει τις άκρες και τις μέσες, ώστε η ομάδα να γίνει πιο αποτελεσματική.
***Σήμερα έχουμε δύο θέματα για ...ταραχή! Το ένα είναι τα παράπονα που μου έκαναν από τον Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου σχετικά με το ποιος σχεδίασε και αποφάσισε να μπουν τα καθίσματα στο ΔΑΚ! Μου είπανε λοιπόν ότι το Πνευματικό, Κοινωνικό και Αθλητικό Κέντρο, όπως

Tέλος οι Νάκος και Κόκκαλης

Παρελθόν αποτελούν και επίσημα οι Νάκος και Κόκκαλης από την ομάδα της ΑΕΜ. Η Διοίκηση των "μπλε" έλυσε την συνεργασία με τους δύο παίκτες, μετά από σχεδόν έξι μηνών παρουσίας. Η ΑΕΜ εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναλυτικά αναφέρει:

"Η διοίκηση της Α.Ε.Μεσολογγίου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χαράλαμπο Νάκο και Σωτήριο Κόκκαλη, στους οποίους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους."

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Φωτορεπορτάζ από το ΑΕΜ - Κασσιώπη

Άσφαιρο ντέρμπι, ΑΕΜ-Κασσιώπη 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι του ΔΑΚ Μεσολογγίου, που έγινε σήμερα 15-1-2012. Παρά το 0-0, οι δύο ομάδες έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων και ευχαρίστησαν τους περισσότερους από 800 φιλάθλους, που παρά το τσουχτερό κρύο, βρέθηκαν στις κερκίδες. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ομαδικό και γρήγορο ποδόσφαιρο, με τις άμυνες να παίζουν πρωταρχικό ρόλο, με αποτέλεσμα να γίνουν πολλές φάσεις στον αγώνα, αλλά ελάχιστα σουτ. Ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, καθώς ήταν δύσκολο το κοντρόλ και η τελική πάσα. Το αποτέλεσμα δεν αντικατροπτίζει την μορφή του αγώνα, αφού οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε καλή μέρα και δεν επέτρεψαν στους επιθετικούς να σκοράρουν. Αναλυτικότερα:

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
0
AEM-ΑΟ Κασσιώπης
0
0
Όλυμπος Κέρκυρας-Θεσπρωτός
0
-
AOT-Πρέβεζα
-
0
Ομόνοια Πέτρας- Εθνικός Φιλ.
1
0
Αμφίλοχος-Οδυσσέας Νυδρίου
1
0
Πίνδος Κόνιτσας-Τρίκαλα 2011
0
ΡΕΠΟ Φιλοθέη Άρτας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
22
17-3
2
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ
18
15-2
3
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
18
12-3
4
ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ
16
17-9
5
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
15
8-6
6
 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011
15
12-2
7
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
11
13-11
8
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
11
7-7
9
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
8
9-14
10
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
7
10-17
11
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
7
9-13
12
ΠΡΕΒΕΖΑ *
0
0-21
13
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ **
0
0-21
* Πρέβεζα δεν συμμετέχει
** ΑΟ Τρίκαλα αναπληρώνεται ουσιαστικά από την Θύελλα Πετρωτού που μετονομάστηκε σε Τρίκαλα 2011

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10η
22/1
15.00
Πρέβεζα-AEΜ
22/1
15.00
AOΤ-Όλυμπος Κέρκυρας
22/1
15.00
Θεσπρωτός-Ομόνοια Πέτρας
22/1
15.00
ΑΟ Κασσιώπης-Αμφίλοχος
22/1
15.00
Φιλοθέη Άρτας-Τρίκαλα 2011
22/1
15.00
Οδυσσέας Νυδρίου-Πίνδος Κόνιτσας
ΡΕΠΟ Εθνικός Φιλιππιάδας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Όλοι μια γροθιά για τη νίκη!!!

Πρωτόγνωρη ομοψυχία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ και στο κόσμο της πόλης, που δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για τη νίκη στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την Κασσιώπη (15/1, 15:00), που θα μας φέρει σε τροχιά τίτλου. Μετά την τεράστια νίκη στο Νυδρί, οι "Κανονιέρηδες" θέλουν όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα της Κέρκυρας.

Η ΑΕΜ δεν καλείτε να αντιμετωπίσει μόνο την νεοφώτιστη Κασσιώπη, αλλά και τα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Χρήστος Βασιλείου πονοκεφαλιάζει διότι βασικά στελέχη της ενδεκάδας κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσουν, όπως ο Φώτης Παπανικολάου που χτύπησε στο γόνατο στην χθεσινή προπόνηση και υπάρχει ερωτηματικό για την συμμετοχή του, ο Γιώργος Πετσίνης που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ δύσκολη θα είναι η συμμετοχή του Οδυσσέα Ψηλού που απουσίασε για σοβαρό προσωπικό λόγο από προπονήσεις της βδομάδας και δεν γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας πραγματοποιεί υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσουν οι παίκτες να αγωνιστούν κανονικά.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Παράταση μίας εβδομάδας

Αναβλήθηκε η δίκη για την ένσταση της ΑΕΜ λόγω τριήμερης αποχής των δικηγόρων. Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 19/1. 

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΜ είχε καταφέσει ένσταση στην ΕΠΟ για την αντικανονική συμμετοχή του βραζιλιάνου παίκτη Φλορένσιο στο παιχνίδι Εθνικός Φιλιππιάδας - ΑΕΜ. 

Η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών απεφάνθη πως ο Φλορένσιο αγωνίζονταν παράνοµα και τον τιµώρησε µε τρία χρόνια αποκλεισμό.

Έτσι η "Κυρία" θα περιμένει για μια βδομάδα ακόμη την οριστική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για το εν λόγω θέμα.