Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σε παιχνίδι αγγαρεία, ΑΕΜ-Αρης Αιτ. 2-2

Μια μέρα μετά την σπουδαία εμφάνιση στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, η Α. Ε. Μεσολογγίου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι, στο ΔΑΚ Ι. Π. Μεσολογγίου, τον Άρη Αιτωλικού. Το παιχνίδι δεν σηκώνει μεγάλη συζήτηση, αφού για τους Κανονιέρηδες ήταν ένα παιχνίδι αγγαρεία, στο οποίο παρουσίασαν συμπεριφορές προπόνησης, με ελαφρότητα και επιπόλαιες ενέργειες. Αντίθετα ο Άρης αντιμετώπισε το παιχνίδι με σοβαρότητα, είχε καλύτερη ανάπτυξη και παρά τη διαφορά κλάσης, ήταν πιο απειλητικός και θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη.

Βίντεο από το χθεσινό παιχνίδι

Στην ελίτ των ακαδημιών η ΑΕΜ

Σε σπουδαίο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Λουτράκι από 2 έως 5 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει η ομάδα παίδων της Α.Ε.Μεσολογγιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μεσολογγίτικη ομάδα θα είναι στον ίδιο όμιλο με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναθηναϊκού, ΑEK, Κ.Δαβουρλής 92 και Δόξα Πηγαδακίων. Στον άλλο όμιλο θα είναι οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άτταλος, Ελπιδοφόρος και ΠΑΟ Ρουφ.

Μόνο και μόνο οι ομάδες που συμμετέχουν δίνουν άλλη αίγλη στο τουρνουά και σίγουρα οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας σίγουρα θα τους ωφελήσουν στην μετέπειτα πορεία τους. Έτσι μετά τους αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες του Παναιτωλικού και Ατρόμητου Αθηνών, νέες μεγάλες αναμετρήσεις περιμένουν τους νεαρούς παίχτες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Φωτορεπορτάζ από το Παναιτωλικός-ΑΕΜ

Εντυπωσίασε η ΑΕΜ στο Αγρίνιο

Άφησε υποσχέσεις η ΑΕΜ στο φιλικό που έγινε σήμερα 29-12-2011 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Παρά την ήττα με 2-0(ημ. 0-0), οι Κανονιέρηδες έπαιξαν υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, έχασαν ευκαιρίες για δυο-τρία γκολ, ενώ τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ, που πέτυχε ο Μιχαλόπουλος μετά το 1-0. Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 800 και πλέον φιλάθλους, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Αναλυτικότερα:

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Έκλεψε τις εντυπώσεις

Την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και εκτός νομού είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Ποδοσφαίρου της ΑΕΜ, που αντιμετώπισαν στην Αθήνα τις αντίστοιχες ομάδες του Ατρομήτου. Με τρείς ομάδες στις κατηγορίες (τζούνιορς-προπαίδων-παίδων) στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου την περασμένη Κυριακή έγιναν τρία όμορφα παιχνίδια από χαρούμενα και ξένοιαστα παιδιά ,που αγωνίστηκαν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες και τηρώντας το fair play, διακρίθηκαν για το πάθος τους. Ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές άφησαν τα διαπιστευτήρια τους αφού με την απόδοσή τους κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Αθηναϊκής ομάδος.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Φιλικό με Παναιτωλικό την Πέμπτη

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίχτες της ΑΕΜ, μετά το γιορταστικό τριήμερο, με σχετικά χαλαρούς ρυθμούς. Εν τω μεταξύ, προκειμένου να διατηρηθεί η αγωνιστική τους ετοιμότητα, οι Κανονιέρηδες θα δώσουν δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο γήπεδο του Παναιτωλικού και θα αρχίσει στις στις 3 το απόγευμα. Ο Χρήστος Βασιλείου θα δοκιμάσει όλους τους παίχτες που έχει στην διάθεσή του. Φιλικό παιχνίδι θα δωθεί και την Παρασκεή, με τον Άρη Αιτωλικού αυτή τη φορά. Το παιχνίδι θα γίνει στο Στάδιο Μεσολογγίου και θα ξεκινήσει στις 3μμ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μελομακάρονα, χυμοί και.... μποναμάς!!!


Ώρα για γιορτές και ευχές!!!

Οι παίκτες της ΑΕΜ με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ξεκινάνε από αύριο τις εορταστικές τους διακοπές. Επιστροφή στην βάση την Τρίτη 27/12.

Μπορεί στο πρωτάθλημα, οι "μπλε" να έκλεισαν την χρονιά με το 0-0 κόντρα στα Τρίκαλα, όμως υπήρξε και η πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΝΑ. Οι κανονιέρηδες επικράτησαν προχθές του Αμβρακικού Λουτρού και πήραν το εισιτήριο για τους “4” του θεσμού.

Η Διοίκηση της ΑΕΜ σήμερα θα προβεί σε πληρωμές των παικτών, βοηθώντας τους να κάνουν ακόμα πιο χαρούμενες διακοπές.

Eυχές από την ΑΕΜ
"Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες ευχόμαστε σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2012, γεμάτα ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ."

Όποιος δεν επιθυμεί να μείνει είναι ελεύθερος

Aνακοίνωση εξέδωσε το τεχνικό επιτελείο του ΓΟΜ, στο οποίο ανακοινώνουν και επίσημα ότι όποιος παίκτης θέλει μπορεί να αποχωρήσει. Αναλυτικά η αναφέρει: "Πάνω από όλα και όλους είναι η ομάδα. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να μας το πεί τώρα, γιατί από εδώ και πέρα θα μείνουν στον ΓΟΜ μόνο αυτοί που το θέλουν πραγματικά. Όποιος μείνει πρέπει να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην ομάδα και να μην έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του. Αν κάποιος δεν μπορεί να μείνει για να δώσει μάχη για την παραμονή της ομάδος στην Α1 είναι ελεύθερος να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του με σύμφωνη γνώμη και της Διοίκησης .
Ήδη η διοίκηση και το τεχνικό τιμ ευχαριστεί τον Κώστα Βλαχογιάννη για την προσφορά του στην ομάδα και έκανε αμέσως δεκτό την επιθυμία του να αποχωρήσει, ενώ του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα."

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΕΜ στους 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ


Χωρίς ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και με τον Χρήστο Βασιλείου να δίνει ευκαιρίες και σε παίχτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, η Κυρία πέρασε από το Λουτρό κερδίζοντας τον Αμβρακικό με 3-1.

Τα γκολ για τους "μπλε" σημείωσαν οι Τσάμης με σουτ έξω από την περιοχή, Ξευγένης με προβολή σε παράλληλη σέντρα του Νάκου, Πετσίνης με κεφαλιά από σέντρα του Ψηλού.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Με Καφέ και με Τσιγάρο 19-12-2011

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα! Είμαι συγχυσμένος αδέλφια. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Πάει η ομάδα να σηκώσει κεφάλι και έρχονται τα κοράκια και την ματώνουν. Υποτίθεται ότι ο διαιτητής και οι βοηθοί της Κυριακής ήταν αξιολογημένοι.Ήταν δηλαδή διαιτητές μεγαλύτερων κατηγοριών. Λογικό είναι να περιμένεις τουλάχιστον να μην κάνουν λάθη που θα έκριναν το παιχνίδι. Δεν λέω μόνο για το γκολ, αλλά και την ανοχή στο αντιαθλητικό παιχνίδι των Τρικαλινών. Απ' το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να παίζουν οι φιλοξενούμενοι με παίχτη λιγότερο! Ειδικά τα απανωτά μαρκαρίσματα πάνω στον Καρύμπα, είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν τυχαία και αν δεν το πρόσεξε αυτό  ένας αξιολογημένος διαιτητής, τι να πω...

Φάσεις από τον αγώνα με Τρίκαλα

Oι δηλώσεις των προπονητών του αγώνα

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Φωτορεπορτάζ από το ΑΕΜ - Τρίκαλα


Με τέτοια διαιτησία δεν πάμε πουθενά

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και τον Α.Σ. Τρίκαλα 2011, που έγινε σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 στο Δ. Α. Κ. Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι και η Κυρία θα είχε πάρει τους τρεις βαθμούς, αν δεν παρενέβαινε το διαιτητικό τρίο, που "καθάρισε" για τα Τρίκαλα. Όλα κρίθηκαν ουσιαστικά στο 15΄ του αγώνα, όταν ο Καρύμπας δέχτηκε ηθελημένα για δεύτερη φορά σκαριά στο τραυματισμένο του γόνατο(είχε προηγηθεί αυτή του 6΄) και μάλιστα ουσιαστικά εκτός φάσης, αφού είχε μεταβιβάσει την μπάλα. Τον Καρύμπα που έπαιζε με μισό πόδι, τελικά τον καθάρισαν στο 79΄ με νέα σκαριά στο ίδιο γόνατο, για να γίνει τελικά αλλαγή στο 81΄αφού πλέον ίσα που περπάταγε...

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
0
AEM-Τρίκαλα 2011
0
0
Όλυμπος Κέρκυρας-Εθνικός Φιλ.
1
0
Θεσπρωτός-Φιλοθέη Άρτας
2
1
Ομόνοια Πέτρας-Πίνδος Κόνιτσας
3
0
Πρέβεζα-ΑΟ Κασσιώπης
3 (α.α)
0
ΑΟΤ-Οδυσσέας Νυδρίου
3 (α.α)
ΡΕΠΟ Αμφίλοχος

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Νίκη μόνο νίκη ταιριάζει στ' όνομα σου!!!

Όλα είναι έτοιμα στην πόλη μας για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα. Οι φίλαθλοι της ΑΕΜ ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήδη παρατηρείτε μεγάλη κινητικότητα στις τάξεις των οπαδών που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών που θα θυμίζει χρυσές εποχές. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για το 2011, χρονιά που η "Κυρία" γιορτάζει 80 χρόνια ΙΣΤΟΡΙΑΣ.  

Με επίγνωση των δυσκολιών του αγώνα της Κυριακής με τον Α.Σ. Τρίκαλα, οι Κανονιέρηδες έκαναν με μεγάλο κέφι αλλά και σοβαρότητα, την τελευταία απογευματινή προπόνηση χθες Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου. Ο Χρήστος Βασιλείου όλη την εβδομάδα κράτησε συγκεντρωμένους τους παίχτες και επέμεινε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στην ελαχιστοποίηση των λαθών στις μεταβιβάσεις.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Με Καφέ και με Τσιγάρο

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!! Άργησα στο ραντεβού μας αδέλφια, αλλά χτες ήταν ιδιαίτερη ημέρα. Γιόρταζε μαζί με το Μεσολόγγι κι ο γιος μου κι ένα ποτηράκι παραπάνω μ' έβγαλε από το πρόγραμμά μου! Χρόνια Πολλά στον Σπύρο τον Τσάμη και σε όλους τους Σπύρους και τις Σπυριδούλες. Έστω όμως και καθυστερημένα, είμαι εδώ για πούμε τα ...δικά μας! Η Κυρία είχε ρεπό χθες και οι ...αποκάτω βρήκαν ευκαιρία να μας ...κλέψουν μέτρα! Πιστέψτε με όμως είναι προσωρινή η βαθμολογία του ομίλου μας. Λεπτομέρειες παρακάτω. Η ομάδα εκμεταλλεύτηκε το ρεπό της και πήγε ...Παναιτωλικό. Υπήρχε βέβαια πρόσθετος λόγος, αφού τα πιτσιρίκια της ΑΕΜ, έδωσαν πριν τον αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ αγώνα επίδειξης με τους νεαρούς της αγρινιώτικης ομάδας.

Εντυπωσίασε η ομάδα προπαίδων της ΑΕΜ

Πριν τον αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ οι ομάδες προπαίδων του Παναιτωλικού και της ΑΕΜ αναβίωσαν κάτι πολύ παλιό όταν πριν τους αγώνες της Α' εθνικής αγωνιζόταν "τα τσικό" των ομάδων. Έτσι και τώρα οι δύο ομάδες εντυπωσίασαν τους φιλάθλους που πρόλαβαν να δουν τον αγώνα και άφησαν υποσχέσεις ότι η Αιτωλοακαρνανία διαθέτει ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το τελικό αποτέλεσμα που δεν έχει σε τέτοιους αγώνες επίδειξης αξία, ήταν 1-0 για την γηπεδούχο ομάδα.

Οι νεαροί παίχτες έβγαλαν φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ, με τους Μπελεβώνη, Θεοδωρίδη, Καραμαλίκη,να είναι οι πιο δημοφιλείς και αυτοί που δεν ξέχασαν ότι ξεκίνησαν από τέτοιες ομάδες και δεν χάλασαν το χατήρι των μικρών για μια αναμνηστική φωτογραφία ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος του ΟΦΗ ήταν ο πιο δημοφιλής από την Κρητική ομάδα.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
2
ΑΟ Κασσιώπης-Όλυμπος Κέρκυρας
0
0
Φιλοθέη Άρτας-Εθνικός Φιλιππιάδας
0
3
Οδυσσέας Νυδρίου-Πρέβεζα
0 (α.α)
2
Πίνδος Κόνιτσας-Θεσπρωτός
4
3
Τρίκαλα 2011-ΑΟΤ
0 (α.α)
1
Αμφίλοχος-Ομόνοια Πέτρας
1
ΡΕΠΟ ΑΕ Μεσολογγίου

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έδειξε χαρακτήρα η ΑΕΜ

Φιλικό αγώνα έδωσε χθες η AEM με τον Παναιτωλικό στο Μεσολόγγι. Η ΑΕΜ έδειξε πολύ καλά σημάδια απέναντι σε μια ομάδα που στην σύνθεση της είχε παίκτες Α' εθνικής. Ο τεχνικός των "μπλε" Xρήστος Βασιλείου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια νέα σχήματα, ενώ ξεκούρασε κάποιους βασικούς παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Στον αγώνα αυτό έλαβαν μέρος και ποδοσφαιριστές που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το φιλικό έληξε με σκορ 3-5 υπέρ των φιλοξενούμενων. Τα γκολ για τους "κανονιέρηδες" σημείωσαν οι Κόκκαλης, Τσάμης και Κολοβάκης όλα με σουτ. Για τον Παναιτωλικό σκόραραν οι Μεταξούλης (2) Σέγε (2), Κούσης.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Με Παναιτωλικό αύριο στις 3

Φιλικό με την ομάδα του Παναιτωλικού θα δώσει αύριο η ΑΕΜ, εκμεταλλευόμενη το κυριακάτικο ρεπό της. Το ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο του Μεσολογγίου και θα ξεκινήσει στις 3μμ. Η ομάδα της ΑΕΜ θέλησε να κλείσει ένα δυνατό φιλικό, ώστε να να διατηρηθούν οι παίκτες την καλή τους φυσική κατάσταση. Μην ξεχνάμε ότι μετά το ρεπό ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Ο τεχνικός Χρήστος Βασιλείου αναμένεται να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στα μέχρι στιγμής παιχνίδια πρωταθλήματος. Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι έχει όλο το έμψυχο υλικό στη διάθεσή του και φυσικά το γεγονός αυτό διευκολύνει το έργο του. Η ομάδα του Αγρινίου θα παραταχθεί με ομάδα επίλεκτων και θα απαρτίζεται από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μαζί με παίκτες από Κ21 και Κ17. 

Με το Λουτρό στα προημιτελικά

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στα γραφεία της Ενώσεως, με την ΑΕΜ να τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Λουτρού, ενώ η ημέρα του αγώνα δεν έχει οριστεί ακόμη από την ΕΠΣ.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών:
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ -ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ –ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Με Καφέ και με Τσιγάρο


ΑΕΜάρες, Καλησπέρααα! Ητανε που λέτε κάποτε ένας φτωχός αγρότης και ήθελε να πουλήσει τον γάϊδαρό του στο παζάρι. Πήρε λοιπόν τον γιό του για παρέα και ροβόλησαν κατά την πόλη. Λίγο πριν φτάσουν στην πόλη λέει ο πατέρας:-Πως λες να μπούμε στην πόλη, ωρέ Δημητρό;-Δεν ξέρω πατέρα λέει ο μικρός.-Λέω ν' ανέβεις εσύ στον γάϊδαρο κι εγώ να είμαι ποδαράτος.-Μπαααα, λέει ο μικρός, θα πούνε ότι είμαι παλιόπαιδο που εγώ πάω καβάλα και ο πατέρας μου ποδαράτος.-Αν όμως ανέβω γιέ μου εγώ, θα πούνε, ότι είμαι άπονος, που αφήνω τον μικρό να έρχεται με τα πόδια.-Αν μπαίναμε και οι δύο καβάλα;-Μπάαα, θα πούνε ότι ξεμεσιάσαμε τον γάϊδαρο!-Ε, τότε να πάμε και οι δύο πεζοί!-Τότε

Φωτορεπορτάζ & βίντεο από το διπλό



Αισιοδοξία

Το πρώτο διπλό στη φετινή περίοδο ήρθε. Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσουμε στο τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι για να γευτούμε τους πρώτους τρεις βαθμούς μακριά από την έδρα μας, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. 

Στο στρατόπεδο των "μπλε" μετά την ένσταση που έγινε για το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας πιστεύουν ότι η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την αληθινή εικόνα, λόγω της αισιοδοξίας που υπάρχει στην Διοίκηση, ότι τελική νικήτρια από την όλη υπόθεση θα βγει η ΑΕΜ. Πολλοί θα αναρωτηθούν, μα τόσο σίγουροι είναι εκεί στο Μεσολόγγι;; Πως να μην είναι όταν στην εκδίκαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ, η ομάδα της Φιλιππιάδας δεν προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα και η υπεράσπιση του Βασίλειου Γκαγκάτση με παρουσία του Προέδρου Διονύση Βισβίκη ήταν συντριπτική για την ομάδα της Ηπείρου!! Τρανή απόδειξη  είναι ότι χθες ο Εθνικός δεν χρησιμοποίησε τον βραζιλιάνο παίκτη, ουσιαστικά παραδεχόμενη το λάθος της, με την αντικανονική συμμετοχή του παίκτη. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, o νοών νοείτω κυρίες και κύριοι...

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ομόνοια-ΑΕΜ 0-2 Συνεχίζει ακάθεκτη!!!


Παίζοντας όσο έπρεπε και χωρίς να εντυπωσιάσει η Α.Ε. Μεσολογγίου, πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Ομόνοια Πέτρας και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή του 5ου Ομίλου. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΜ σε τρεις αγώνες. Οι Κανονιέρηδες μπήκαν με άγχος και νευρικότητα στον σγώνα και δεν μπόρεσαν στο πρώτο ημίωρο να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη φάση, αφού η άμυνα της Ομόνοιας κρατούσε τους παίχτες της ΑΕΜ μακριά από την εστία της. Σιγά σιγά όμως ανέβασε ρυθμούς προς το τέλος του ημιχρόνου και ευτύχισε να πετύχει καθοριστικό γκολ στο 40΄ με κεφαλιά του Ψηλού. Στην επανάληψη η ομάδα μας κατέβηκε πιό αποφασιστική και πέτυχε ένα σχετικά γρήγορο γκολ, βάζοντας τέλος στις ελπίδες της Oμόνοιας για κάτι καλό σ' αυτόν τον αγώνα. Αναλυτικότερα:

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
0
Ομόνοια Πέτρας-AEM
2
3
Όλυμπος Κέρκυρας-Φιλοθέη Αρτας
1
2
ΑΟ Κασσιώπης-Οδυσσέας Νυδρίου
1
3
Εθνικός Φιλ.-Πίνδος Κόνιτσας
0
1
Θεσπρωτός-Αμφίλοχος
3
0
Πρέβεζα-Τρίκαλα 2011
3 (α.α)
AOT ΡΕΠΟ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη η ΑΕΜ

Έτοιμη για την πρώτη της εκτός έδρας νίκη είναι η ΑΕ Μεσολογγίου, αντιμετωπίζοντας αύριο στο γήπεδο Κάμπων Δημαρίου την Ομόνοια Πέτρας. Οι Κανονιέρηδες, έκαναν σήμερα το πρωί στις 10.30 ένα τελευταίο ξεμούδιασμα και είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση. Προβλήματα στην τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού εκτός του Γιώργου Πασπαλιάρη, που είναι αρκετό καιρό τραυματίας, όλοι οι παίχτες της Κυρίας είναι ετοιμοπόλεμοι. Ένα μικρό πρόβλημα από την προπόνηση της Τετάρτης, που είχε ο Καρύμπας ξεπεράστηκε και είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Άρωμα γυναίκας στην ΑΕΜ

Ξεκίνησε προπονήσεις η γυναικεία ομάδα της ΑΕΜ. Η Σχολή ποδοσφαίρου της ΑΕΜ δημιούργησε και τμήμα γυναικείο και ήδη 15-16 κοπέλες ξεκίνησαν να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Όσες κοπέλες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα μπορούν να έλθουν για πληροφορίες στους υπευθύνους της ομάδος,καθημερινά από 3.30-6.00μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Μεσολογγίου.

Κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών η ΣΠΑΕΜ!!!

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα δώσει στο Περιστέρι η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΕΜ με την αντίστοιχη του Ατρόμητου την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Η Αθηναϊκή ομάδα φημίζεται για την πολύ καλή οργάνωση που έχει στα τμήματα υποδομής της και δίνει μεγάλη βάση και προωθεί συχνά νεαρούς παίκτες στην μεγάλη ομάδα.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες παίδων (1997-98), προπαίδων (1999-2000) τζούνιορς (2001-02). Μετά το πέρας των αγώνων η Αθηναϊκή ομάδα θα φιλοξενήσει την Μεσολογγίτικη αποστολή στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Super Leage μεταξύ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ. Σίγουρα μια υπέροχη εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ, που θα αγωνιστούν εναντίον μιας πανίσχυρης ομάδος, ενώ θα παρακολουθήσουν και τον αγώνα μεταξύ των δύο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Απευθείας άνοδο ο πρώτος!!!

Στην χθεσινή  συνεδρίαση (30/11) του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ενέκριναν τις προτάσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής για την ανασυγκρότηση των ομίλων, επικυρώνοντας ότι και οι δέκα πρωταθλητές των ομίλων της Δ’ Εθνικής θα προβιβαστούν στη Football League 2, ενώ θα υποβιβαστούν συνολικά 68 ομάδες (7 από ομίλους των 14 και 15 ομάδων, 6 από ομίλους των 12 και 13 ομάδων).

Από τα τοπικά πρωταθλήματα θα ανέβουν 28 ομάδες, αντί 56 μέσω αγώνων μπαράζ, όπου θα παίρνουν την άνοδο οι 2 από τις 4 ομάδες των 14 ομίλων πρωταθλητών που θα δημιουργηθούν. Έτσι την περίοδο 2012-13 θα μείνουν για 96 ομάδες στη Δ’ Εθνική από τις 141 ομάδες μέχρι εφέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ’ Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα ότι η ανασυγκρότηση του αριθμού των ομάδων/ομίλων της διοργάνωσης κατά την τρέχουσα και την αμέσως προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν θα γίνει ως εξής:

Σεζόν 2011-12 (141 ομάδες των 10 ομίλων)
• Προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική 10 πρωταθλητές.
• Υποβιβάζονται από την Γ’ Εθνική 5 ομάδες (2 από κάθε όμιλο και 1 από μπαράζ)
• Υποβιβάζονται στα ενωσιακά πρωταθλήματα 68 ομάδες (7 από ομίλους των 14 & 15 ομάδων, 6 από ομίλους των 12 & 13 ομάδων).
• Προβιβάζονται από τα ενωσιακά πρωταθλήματα 28 ομάδες (2 από κάθε έναν από τους 14 ομίλους που θα συγκροτηθούν ανά 4 ομάδες).
Από τις 141 φτάνουμε στις 96 ομάδες.

Σεζόν 2012-13 (96 ομάδες των 6 ομίλων)
• Προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική οι 6 πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων των 16 ομάδων.
• Υποβιβάζονται από Γ’ Εθνική 14 ομάδες.
• Υποβιβάζονται στα ενωσιακά πρωταθλήματα 36 ομάδες.
• Προβιβάζονται από τα ενωσιακά πρωταθλήματα 28 ομάδες.
Διατηρείται ο αριθμός των 96 ομάδων».