Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Άνοιγμα της ΑΕΜ στην τοπική κοινωνία

Την Δευτέρα 28/11 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ της ΑΕΜ και μεταξύ των άλλων αποφασίστηκε γενική είσοδος στους αγώνες της ομάδας με 5€ αντί για 10€, με προπώληση εισιτηρίων. Δηλαδή από Δευτέρα έως και Κυριακή στις 2:30μμ θα διατίθενται σε 5 σημεία (Ανάκαρα. Ρόδον. Crema cafe. Κουρείο Μπαλαούρας. ΠΡΟΠΟ Τσιμπερλένιος, Κώτσης ΤΟURS) εισιτήρια με 5€ για όλους, ενώ στο γήπεδο θα έχει 10€. Άρα όλοι θα μπορούν κατά την διάρκεια της εβδομάδας μέχρι μισή ώρα πριν τον αγώνα να προμηθεύονται το εισιτήριο στην μισή τιμή. Είναι ένα ακόμη άνοιγμα στην τοπική κοινωνία από την διοίκηση της ΑΕΜ, η οποία αναγνωρίζει τη συμβολή του κόσμου στην προσπάθεια αλλά και την δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Με Καφέ και με Τσιγάρο

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα! Με εξέπληξε ευχάριστα η αμέριστη συμπαράσταση που είχα απ' όλους σας για την "περιπέτεια" της προηγούμενης εβδομάδας. Ξέρω ότι είσαστε πολύ ζεστό κοινό και  σας ευχαριστώ όλους. Είμαι φτωχός από υλικά αγαθά, αλλά είμαι πλούσιος γιατί έχω φίλους. Φαίνεται να στρώνει η ΑΕΜάρα αδέλφια. Η καλή δουλειά που είχε γίνει από τον Ανδρέα Μαργέλη, αλλά και η εμπειρία και οι γνώσεις του Χρήστου Βασιλείου, θα αποδώσουν σύντομα καρπούς. Παρά τα όποια λάθη, η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά, ξεπερνώντας ένα δύσκολο εμπόδιο, όπως ήταν αυτό του Θεσπρωτού. Ακολουθούν άλλα δεκάξη εμπόδια πριν τον τερματισμό, αλλά η ομάδα την Κυριακή έβγαλε ψυχή και αυτό είναι μεγάλο όπλο.

Δωρεάν εισιτήρια στα σχολεία από την ΑΕΜ

Ωραία πρωτοβουλία της Διοίκησης της ΑΕΜ! Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΜ Γεράσιμος Τσιμπερλένιος, συνοδευόμενος από τους παίχτες Γιώργο Πετσίνη, Παναγιώτη Καρύμπα και Φώτη Παπανικολάου, επισκέφτηκαν το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας. Ο κ. Τσιμπερλένιος μίλησε στα παιδιά για την βία στα γήπεδα και στη συνέχεια μαζί με τους παίχτες μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια στα παιδιά των Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων. Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα γίνει το ίδιο και με τα παιδιά του 3ου και 4ου Δημοτικού. Ήταν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που πρέπει να έχει και συνέχεια.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Φωτορεπορτάζ από το ΑΕΜ-Θεσπρωτός


Στρώνει η ΑΕΜ, 1-0 τον Θεσπρωτό

Με νικήτρια την Α. Ε. Μεσολογγίου, έγινε σήμερα Κυριακή 27-11-2011, στο Δ. Α. Κ. Μεσολογγίου, ο αγώνας με τον Θεσπρωτό. Η "Κυρία" φαίνεται να βαδίζει σε καλό δρόμο, καθώς έδειξε ότι ο άτυχος αγώνας της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό αποτελεί παρελθόν και συνεχίζει τον δρόμο της για την κορυφή. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλογυμνασμένες ομάδες και ο αρκετός κόσμος στην κερκίδα πρέπει να έφυγε ευχαριστημένος.

Η Μεσολογγίτικη ομάδα ήταν καλύτερη σ' όλο το διάστημα του αγώνα και δικαιούταν να πετύχει περισσότερα τέρματα. Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα και χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων δεν το κατάφερε.

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1
ΑΕΜ-Θεσπρωτός
0
2
Οδυσσέας Νυδ.-Όλυμπος Κέρκυρας
0
0
Πίνδος Κόνιτσας-Φιλοθέη Άρτας
1
1
Τρίκαλα 2011-ΑΟ Κασσιώπης
1
1
Αμφίλοχος-Εθνικός Φιλιππιάδας
0
3
Ομόνοια Πέτρας-ΑΟΤ
0 (α.α)
Πρέβεζα ΡΕΠΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
9
9-1
2
ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ
9
9-4
3
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
9
4-0
4
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
7
5-6
5
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
7
6-1
6
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
6
6-5
7
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ
5
5-1
8
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
4
5-7
9
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
4
1-3
10
 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ)
4
2-2
11
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
3
4-5
12
ΠΡΕΒΕΖΑ *
0
0-9
13
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ **
0
0-12
* Πρέβεζα δεν συμμετέχει
** ΑΟ Τρίκαλα αναπληρώνεται ουσιαστικά από την Θύελλα Πετρωτού που μετονομάστηκε σε Τρίκαλα 2011

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 5η
4/12
15.00
Ομόνοια Πέτρας-AEM
4/12
15.00
Όλυμπος Κέρκυρας-Φιλοθέη Αρτας
4/12
15.00
ΑΟ Κασσιώπης-Οδυσσέας Νυδρίου
4/12
15.00
Εθνικός Φιλιππιάδας-Πίνδος Κόνιτσας
4/12
15.00
Θεσπρωτός-Αμφίλοχος
4/12
15.00
Πρέβεζα-Τρίκαλα 2011
AOT ΡΕΠΟ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

OΛΑ για ΟΛΑ τη Κυριακή

Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό των παικτών της ΑΕΜ στον αγώνα με τον Θεσπρωτό. Οι κανονιέρηδες υποδέχονται τους κίτρινους σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, και θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση που τους θέλει να κερδίζουν εντός έδρας το σωματείο της Ηγουμενίτσας.

Έχοντας μόλις 4 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, στόχος τους κόντρα στους παίκτες του Θεσπρωτού είναι να επανέλθουν στις νίκες και συνάμα να δώσουν συνέχεια στο αήττητο της έδρας. Παράλληλα θα στείλουν μήνυμα στους ανταγωνιστές τους αναφορικά με ότι η ΑΕΜ θέλει όσο τίποτα τον φετινό τίτλο.

Απάντηση του Προέδρου του Εθνικού Φιλ. στον "Καφέ"


Κύριε Κιτσινέλη, Με έκπληξη και οργή διάβασα στο ιστολόγιο aem-news - στο οποίο και απ’ ότι αντιλαμβάνομαι αρθρογραφείτε τακτικά - κείμενό σας υπό τον τίτλο «Καφές και Τσιγάρο» το οποίο και δημοσιεύτηκε την Δευτέρα 21 /11/ 2011 .

Στο κείμενό σας αυτό πέραν των όσων αναληθών αναφέρετε σχετικά με το παιχνίδι του Εθνικού Φιλιππιάδας εναντίον της Α.Ε.Μ. , και τα οποία αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και προσωπικά εναντίον μου με μια σειρά από προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και ισχυρισμούς.
Λέτε λοιπόν ότι «Το χειρότερο όμως είναι ότι οι ντόπιοι φερθήκανε εντελώς αλήτικα στους οργανωμένους φιλάθλους μας, με πρωτεργάτες μπράβους του προέδρου της ομάδας τους» χωρίς να διστάζετε να ισχυριστείτε ότι είναι θαύμα ότι δεν «θρηνήσαμε θύματα» από τη συμπεριφορά των «μπράβων μου» αυτών . 

Θα ήθελα να πληροφορήσω και εσάς και τους αναγνώστες σας ότι ουδέποτε στην ζωή μου χρησιμοποίησα «μπράβους» για οποιονδήποτε σκοπό και ουδέποτε τους χρειάστηκα. Πολύ περισσότερο δεν τους χρειάστηκε ποτέ ο σύλλογος του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου εδώ και μερικά χρόνια , και ο οποίος έχει δώσει κατ’ επανάληψη εξετάσεις σχετικά με τους όρους φιλοξενίας στο γήπεδο του και τις έχει περάσει με υψηλό βαθμό και στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Σας διαβεβαιώνω ότι «μπράβοι» στην Φιλιππιάδα δεν παρεπιδημούν , εκτός αν κρίνετε εξ’ ιδίων τ’ αλλότρια και στο Μεσολόγγι τους διαθέτετε εν αφθονία. 

Είναι πολύ μεγάλη η ευκολία και η ελαφρότητα με την οποία διατυπώνετε τέτοιου τύπου κατηγορίες, ειδικά μέσω από μια ιστοσελίδα οργανωμένων φιλάθλων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υποδαύλιση φαινομένων βίας. 

Μάθατε επίσης, όπως πληροφορούμαι από το κείμενό σας , ότι «Πρόεδρος του Εθνικού είναι ακόμα αυτό το παλικάρι, που τα πήρε (όπως λέγεται) πέρυσι από την Επανωμή, με αποτέλεσμα να πέσει κατηγορία η ομάδα του». Επειδή λοιπόν εγώ είμαι ο Πρόεδρος του «Εθνικού Φιλιππιάδας» θα σας καλέσω ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων της χώρας για να αποδείξετε πότε ακριβώς και πόσα ακριβώς πήρα από την Επανωμή , εκτός και αν ανακαλέσετε άμεσα και χωρίς υπεκφυγές τα όσα ψευδέστατα και συκοφαντικά για το πρόσωπό μου ισχυρίζεστε. 

Επιπλέον, για την αποκατάσταση της πραγματικότητας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Τ.Α.Π. Εθνικός Φιλιππιάδας και εγώ προσωπικά ουδέποτε καταδικαστήκαμε για οποιοδήποτε σκάνδαλο «στημένων αγώνων» και απηλλάγημεν πλήρως από τα Πειθαρχικά Όργανα της Ε.Π.Ο. από όλες τις κατηγορίες . Ο υποβιβασμός του Τ.Α.Π. Εθνικός Φιλιππιάδας δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με δωροδοκίες, αλλά ήταν αποκλειστικά και μόνο αγωνιστικός. Ως Πρόεδρος του Συλλόγου λοιπόν σας ενημερώνω ότι θα αναμένουμε την άμεση επανόρθωσή σας και ως προς αυτό το σκέλος της «αρθρογραφίας» σας διαφορετικά σας διαβεβαιώνω ότι θα κινηθούμε νομικά και έναντι υμών και έναντι του ιστολογίου και των διαχειριστών του που με τόση ανευθυνότητα αναπαράγουν τέτοιους ισχυρισμούς , δυσφημώντας με τον τρόπο αυτό ένα σύλλογο που εκφράζει μια ολόκληρες περιοχή και που διαθέτει την δική του ιστορία. 

Τέλος, θα ήθελα να σας καθησυχάσω και να σας ενημερώσω ότι οι σχέσεις μου και με τον Προπονητή της ομάδας, και με τους ποδοσφαιριστές , και με τους φιλάθλους της είναι άριστη , και μεταφράζεται με εξαιρετικό τρόπο και μέσα στο γήπεδο όπως είχατε την ευκαιρία να διαπιστώσετε και ο ίδιος προσωπικά στον αγώνα, αφού ήσασταν παρών. Σε ό,τι αφορά δε στις εκτιμήσεις σας , μιλώντας εξ’ ονόματος όλων στην ομάδα σας ενημερώνω ότι όχι απλά θα αντέξουμε , αλλά στο τέλος της περιόδου θα πανηγυρίζουμε και την επιστροφή μας στην Γ’ Εθνική. 

Αναμένουμε λοιπόν από εσάς ,τόσο εγώ προσωπικά όσο και το Σωματείο του Εθνικού Φιλιππιάδας, να δούμε την παρούσα επιστολή δημοσιευμένη στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου δημοσιεύσατε και το συκοφαντικό και προσβλητικό κείμενό σας , όπως επιτάσσουν ο νόμος και η δεοντολογία. Παράλληλα, σας καλούμε να ανακαλέστε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή όλα τα απαράδεκτα , προσβλητικά και συκοφαντικά που αναφέρετε τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για το Σύλλογο του Εθνικού Φιλιππιάδας από την ίδια στήλη, Σε διαφορετική περίπτωση σας γνωστοποιούμε ότι θα προβούμε σε κάθε απαραίτητη και αναγκαία ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων μας και την αποκατάσταση κάθε ζημίας.
Μετά τιμής 
Ο Πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας
Αθανάσιος Λίοντος 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ



Κύριε Λιόντο, δημοσιεύουμε όπως έχουμε υποχρέωση την επιστολή-απάντησή σας αυτούσια. Όμως επειδή, είχα την ατυχία να παρευρίσκομαι προσωπικά στον συγκεκριμένο αγώνα, είχα και την υποχρέωση να γράψω όσα είδα και άκουσα. Ίσως επειδή βρισκόμουν εν βρασμώ ψυχής, αφού κινδύνεψε η ζωή μου, να ήμουν λίγο προσβλητικός. Σχετικά με όσα γράφετε στην επιστολή σας, έχω να πω τα εξής:


1ον Όταν κάποιος καταβρέχει με λάστιχο καταχείμωνα φιλάθλους που προσπαθούν να προφυλαχτούν από πετροπόλεμο που τους γίνεται, προσωπικά το θεωρώ αλήτικη και άνανδρη συμπεριφορά.


2ον Ανακαλώ όσα έγραψα για μπράβους, αφού όπως μου είπατε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία την Τρίτη 22-11-2011, δεν είχατε μπράβους, αλλά στην πόρτα όπου έγιναν τα πρώτα επεισόδια, ήταν δύο "σεκιουριτάδες" και ένα μέλος της Διοίκησης. Τα σχετικά με "πρωτεργάτες μπράβους του προέδρου" είμαι υποχρεωμένος να το ανακαλέσω, αλλά προήλθε από μαρτυρίες πολλών φιλάθλων της ΑΕΜ. Πάντως εμείς μπράβους ονομάζουμε όλους τους "παλικαράδες", που δέρνουν και η έκφραση δεν αφορούσε το πρόσωπό σας, αλλά την ιδιότητά σας ως επικεφαλής της ομάδας σας και των φιλάθλων σας.


3ον Ανακαλώ την έκφραση "που τα πήρε(όπως λέγεται) πέρυσι από την Επανωμή", αλλά να ξέρετε ότι δεν είναι δική μου έκφραση και άποψη, αφού το συγκεκριμένο το άκουσα στην κερκίδα από φιλάθλους σας. Επειδή όμως δεν κράτησα τα στοιχεία από τις ταυτότητες τους, ανακαλώ την προαναφερόμενη έκφραση ως εσφαλμένως αναφερθείσα.


4ον Δεν έχω τίποτα προσωπικά με 'σας και τον Ιστορικό Σύλλογο του Εθνικού Φιλιππιάδας και εύχομαι από καρδιάς αν είναι η καλύτερη ομάδα, ν' ανέβει ξανά στην Γ΄ Εθνική. Είχα φιλοξενηθεί και παλιότερα στην Φιλιππιάδα ως απλός φίλαθλος, αλλά και κάνοντας τουρισμό και η φιλοξενία ήταν άψογη. Δεν ξέρω φέτος τι έγινε, αλλά πραγματικά κινδύνεψε η ζωή μας.


5ον Πιστεύω ότι πρέπει και 'σεις κι εγώ να σταματήσουμε να δίνουμε έκταση στα γεγονότα, που δεν τιμούν ούτε τις πόλεις μας, ούτε τις ομάδες μας, αλλά εξάπτουν και τα ήθη. Μιχάλης Κιτσινέλης

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Με Καφέ και με Τσιγάρο

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!! Ατυχήσαμε αδέλφια στο παιχνίδι με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα. Το σκορ είναι βαρύ και άδικο. Με 10 παίχτες από το 25΄ κι ενώ ελέγχαμε το ματσάκι. Φάγαμε ένα γκολ τσαμπέ, ενώ μέχρι τότε είμαστε καλύτεροι. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι ντόπιοι φερθήκανε εντελώς αλήτικα στους οργανωμένους φιλάθλους μας, με πρωτεργάτες μπράβους του προέδρου της ομάδας τους. Από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε. Φανταστείτε, ότι μπροστά στις αλητείες που κάνανε, τα "μπουμπούκια" μας, έμοιαζαν αθώες περιστερές!!!

Ανακοίνωση Δ.Σ.

Διαβάζοντας site και blogs της ευρύτερης περιοχής Φιλιππιάδος σχετικά με επεισόδια του αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, τα οποία και αναπαρήχθησαν από αθλητικά site των Αθηνών, είμαστε υποχρεωμένοι, σεβόμενοι την ογδοντάχρονη ιστορία του σωματείου μας, αλλά και τους φιλάθλους μας, που μας ακολούθησαν στην πόλη της Φιλιππιάδος και να σας παραθέσουμε τις απόψεις του σωματείου μας και να διαψεύσουμε τους λεγόμενους «δημοσιογράφους» των τοπικών μέσων, οι οποίοι προφανώς ή ήταν σε άλλο γήπεδο ή είναι βασιλικότεροι του βασιλέως για την αγαπημένη τους ομάδα.


1ο: Κατά την άφιξη των οπαδών μας στο γήπεδο (2 λεωφορεία), ενώ από την Παρασκευή, είχε γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ.Βισβίκη, μεταξύ των δύο προέδρων, ο Πρόεδρος του τοπικού σωματείου προκλητικά έχοντας συνοδεία μερικούς «φίλους» του, δημιούργησε επεισόδιο απαγορεύοντας την είσοδο σε μερικούς οπαδούς μας μικρής ηλικίας, οι οποίοι δεν είχαν την αξία του αντιτίμου, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου μας μαζί με υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, οι οποίοι παρευρίσκονταν στο χώρο αυτό, του είπαν να τους αφήσουν να εισέλθουν και να πληρώσει η διοίκηση της ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, το αντίτιμο των εισιτηρίων αυτών.

2ο: ‘Όπως προκύπτει από το φύλλο αγώνα, οι "χούλιγκαν" του Μεσολογγίου, το μόνο που έκαναν ήταν να πετάξουν ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο.

3ο: Οι φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο, είναι μετά την λήξη του αγώνα και αφού, κατόπιν διαταγής της Αστυνομικής δύναμης, οι οπαδοί μας παρέμειναν στο χώρο τους, οπαδοί του γηπεδούχου σωματείου εξερχόμενοι του γηπέδου προέβησαν σε λιθοβολισμό εκτόξευση καπνογόνων τα οποία άλλωστε φαίνονται και την ρήψη μιας μολότοφ.

4ο: Παρεμπιπτόντως τα τοπικά μέσα, δεν αναφέρονται στην διαιτησία του κ.Μπαλατσούκα και των δύο βοηθών του, οι οποίοι και μπράβο τους, εφηύραν νέους κανονισμούς και ειδικότερο ως προς τον ορισμό του οφσάιντ.

Κύριοι, στην ογδοντάχρονη ιστορία του σωματείου μας, έχουμε γνωρίσει στιγμές δόξας, στιγμές παρακμής και φέτος κάνουμε μία νέα αρχή.

Το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός μας. Αυτοσκοπός μας είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να αναδείξουμε παίκτες από την περιοχή μας και σας δίνουμε τον λόγο μας, ότι ποτέ μα ποτέ, δεν θα βρεθούμε κατηγορούμενοι για δωροδοκία, στημένους αγώνες κ.λ.π.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ 

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΙΣΒΙΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Φωτορεπορτάζ & βίντεο από το Φιλιππιάδα-ΑΕΜ

Δεν ήταν ΑΕΜ, 0-3 στη Φιλιππιάδα

Με αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα πήγε η ΑΕΜ στην Φιλιππιάδα, αλλά ο τοπικός Εθνικός είχε άλλη γνώμη και της πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς. Τίποτα δεν προμηνούσε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς η ΑΕΜ μπήκε δυνατά, έλεγχε το παιχνίδι και ήταν αυτή που έφτανε ευκολότερα στην περιοχή του Εθνικού, χάνοντας και εκπληκτική ευκαιρία στο 7΄ να μπει μπροστά στο σκορ. 

Το γκολ όμως του Φλορέντσιο στο 19΄ στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη προσπάθεια του Εθνικού και η αποβολή του Δενδρινού στο 25΄, άλλαξε τις ισορροπίες και η ήττα ήρθε σχεδόν φυσιολογικά. Εντυπωσιακή η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΜ στο γήπεδο, αφού εκτός από τους οργανωμένους (2 λεωφορεία) είχαν πάει και πολλοί με ΙΧ. 

Αποτελέσματα 5ου ομίλου


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
3
Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΕΜ
0
0
Όλυμπος Κέρκυρας-Πίνδος Κόνιτσας
0
1
Οδυσσέας Νυδρίου-Τρίκαλα 2011
0
4
Φιλοθέη Άρτας-Αμφίλοχος
2
0
Πρέβεζα-Ομόνοια Πέτρας
3 (α.α)
3
Θεσπρωτός-ΑΟΤ
0 (α.α)
ΑΟ Κασσιώπης ΡΕΠΟ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Φιλιππιάδα ερχόμαστε διπλό να πάρουμε!!!

Για το ντέρμπι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ζουν και αναπνέουν στο Μεσολόγγι, με την ΑΕΜ να είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι

Μετά τη νίκη επί της Φιλοθέης με 2-1, στο στρατόπεδο της ΑΕΜ δηλώνουν αισιόδοξοι για το πρώτο διπλό της χρονιάς. Νίκη και μόνο νίκη ακούγεται στα χείλη των παικτών, κάτι που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εντυπωσίασε η Σ.Π.Α.Ε.Μ. στον Πύργο


Την περασμένη Κυριακή διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών ΑΕΜ και Ηρακλή Πύργου. Με τρεις ηλιακές κατηγορίες η Μεσολογγίτικη ομάδα ταξίδεψε στον Πύργο.

Με τους νεαρούς παίχτες από την πρωτεύουσα της Ηλείας,που έχει ιδρύσει ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής Χρ. Δημόπουλος (φονιάς), μαζί με τον Δημ Γιαννάτο βετεράνο ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού και του Α.Ο.Πύργου.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΤΡΑ Με Καφέ και με Τσιγάρο!

ΑΕΜάρες, Καλησπέρααα! Θα το έχετε παρατηρήσει και 'σεις ό,τι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, κάθε φορά που σερβίρω Καφέ και Τσιγάρο, γίνεται χαμός! Διχάζεται το φίλαθλο σύμπαν! Άλλοι μου δίνουν συγχαρητήρια και άλλοι θέλουν να με ...βαρέσουν! Από τη Δευτέρα λοιπόν που έκανα την αρχή για φέτος, πήραν φωτιά τα ...σύρματα! Κι εκεί που ήξερα δέκα πράγματα για την ομάδα, έμαθα ...είκοσι! Υπάρχουν βλέπετε κάποιοι που παίρνουν το χιούμορ στα σοβαρά και κάποιοι άλλοι που παίρνουν τα σοβαρά για χιούμορ! Υπάρχουν εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν και υπάρχουν κι αυτοί που λίγα διαβάζουν και περισσότερα καταλαβαίνουν.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Με Καφέ και με Τσιγάρο

ΑΕΜάρες Καλησπέρα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά! Λίγο καθυστερημένα κάνω το ραντεβού μαζί σας και ο λόγος ήταν οι ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα την τελευταία εβδομάδα(ωπ! στιχάκι μου βγήκε!). Είχαμε την "τσάμπα" ισοπαλία στην Κόνιτσα, είχαμε μετά την αποχώρηση του Μαργέλη από το προπονητικό πόστο, είχαμε την άμεση πρόσληψη του Χρήστου Βασιλείου και είχαμε πολύ παρασκήνιο που έπρεπε να ερευνηθεί, πριν σερβιριστεί ο καφές. Πάμε λοιπόν να ρίξουμε λίγο φως στα γεγονότα, γιατί ΑΕΜάρες μου σας θέλω ενημερωμένους, για να μην σας λένε μούφες τα παπαγαλάκια και σας παραπληροφορούν.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Φωτορεπορτάζ από το ΑΕΜ-Φιλοθέη


Βασιλείου: "Η ΑΕΜ έκανε πάντα πρωταθλητισμό"

O νέος τεχνικός της ΑΕΜ, Χρήστος Βασιλείου μετά την πρώτη του νίκη με τους μπλε δήλωσε ότι σαν προπονητής θέλει να κερδίζει πάντα και θα κάνει ότι μπορεί για την άνοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα με Μέλλον. Μια ομάδα που έχει εμπειρίες σε παραπάνω κατηγορίες. Μια ομάδα που κάθε προπονητής θέλει να προπονεί. Η ΑΕΜ έκανε πάντα πρωταθλητισμό και έχει κοντά της πολλούς φιλάθλους. Η Διοίκηση της ομάδας είναι σοβαρή και είδα πολλά Μέλη της να είναι κοντά στην ομάδα, πράγμα που δεν το βλέπεις συχνά. Ευχαριστώ τη Διοίκηση που με προσέλαβε.

Σαν προπονητής θα προσπαθήσω να μεταδώσω στους παίχτες μου την εμπειρία και τις γνώσεις μου Σήμερα οι παίχτες μου ήταν αγχωμένοι και είναι λογικό. Το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό και λόγω του ισχυρού αέρα. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε με δύο τέρματα κι αυτό ήταν αρκετό. Σαν προπονητής θέλω πάντα να κερδίζω, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Η ομάδα έχει καλά στοιχεία, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε ορισμένα πράγματα. Θέλω ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα, ώστε να βοηθήσει τους παίχτες ν' ανέβουν ψυχολογικά. Ευχαριστώ τα παιδιά για την σημερινή τους προσπάθεια."

'Αρεσε η ΑΕΜ στο 2-1 με τη Φιλοθέη

Μεγάλη εμφάνιση της Κυρίας σήμερα Κυριακή 13-11-2011 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου. Παίζοντας απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, η Α. Ε. Μεσολογγίου, πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα, με σκορ 2-1, στο ντεμπούτο του Χρήστου Βασιλείου στον πάγκο των Κανονιέρηδων. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, όχι πολύ ποιοτικό (εξάλλου είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν), αλλά με εναλλασσόμενες επιθέσεις, πολύ πάθος, αλλά και πολλά λάθη εκατέροθεν, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι αξιομνημόνευτες φάσεις. Σ' αυτό συνετέλεσε και ο πολύ δυνατός αέρας που φυσούσε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δυσκολεύοντας αφάνταστα τις προσπάθειες των παιχτών.

Αποτελέσματα 5ου ομίλου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
2
ΑΕΜ-Φιλοθέη Αρτας
1
2
Αμφίλοχος-Πίνδος Κόνιτσας
2
0
Ομόνοια Πέτρας-ΑΟ Κασσιώπης
4
0
ΑΟΤ-Εθνικός Φιλιππιάδας
3 (α.α)
3
Θεσπρωτός-Πρέβεζα
0 (α.α)
1
Tρίκαλα 2011-Ολυμπος Κέρκυρας
0
Οδυσσέας Νυδρίου ΡΕΠΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ
ΟΜΑΔΑ
Β
Υ-Κ
1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
6
6-0
2
ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ
4
4-0
3
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
4
4-2
4
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
4
3-0
5
ΦΙΛΟΘΕΗ ΑΡΤΑΣ
3
4-2
6
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ
3
1-0
7
 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ)
3
1-0
8
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
3
1-1
9
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
2
4-4
10
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
1
2-3
11
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
0
0-5
12
ΠΡΕΒΕΖΑ *
0
0-6
13
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ **
0
0-6
* Πρέβεζα δεν συμμετέχει
** ΑΟ Τρίκαλα αναπληρώνεται ουσιαστικά από την Θύελλα Πετρωτού που μετονομάστηκε σε Τρίκαλα 2011

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3η
20/11
15.00
Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΕΜ
20/11
15.00
Όλυμπος Κέρκυρας-Πίνδος Κόνιτσας
20/11
15.00
Οδυσσέας Νυδρίου-Tρίκαλα 2011
20/11
15.00
Φιλοθέη Άρτας-Αμφίλοχος
20/11
15.00
Πρέβεζα-Ομόνοια Πέτρας
20/11
15.00
Θεσπρωτός-ΑΟΤ
ΑΟ Κασσιώπης ΡΕΠΟ