Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΕΜ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Δεσμοί Φιλίας

Ποδοσφαιρική Γιορτή ήταν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Α. Ε. Μεσολογγίου και τον Παναιτωλικό, που έγινε σήμερα Τετάρτη  στο ΔΑΚ Ι. Π. Μεσολογγίου, μπροστά σε χίλιους φιλάθλους.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣΝΑ δια του Προέδρου της κ. Παπαχρήστου απένειμε τιμητική πλακέτα στον Άγγελο Χαριστέα, ενώ στη συνέχεια η Διοίκηση της ΑΕΜ απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Μάκη Μπελεβώνη(Παναιτωλικός) και Γιώργο Χρήστου(ΑΕΜ), δύο παίχτες που αποτελούν σύμβολα φιλίας μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων του Νομού μας.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας πολύ ωραίος αγώνας, που ευχαρίστησε τους φιλάθλους με το πολύ καλό ρυθμό και τις εντυπωσιακές προσπάθειες των παιχτών και των δύο ομάδων, που καταχειροκροτήθηκαν. Η ΑΕΜ ανταγωνίστηκε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο τον Παναιτωλικό (0-2) και δικαιούταν ένα γκολ, ενώ στο δεύτερο φάνηκε αρκετά κουρασμένη και με τις πολλές αλλαγές, δεν μπόρεσε ν' ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας της Super Liga και δέχτηκε άλλα πέντε γκολ.

Οι φίλαθλοι του Μεσολογγίου υποδέχτηκαν θερμά τους γείτονες και χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειές τους, ενώ καταχειροκρότησαν και τις προσπάθειες των παιχτών της Μεσολογγίτικης ομάδας, που φάνηκαν να βαδίζουν προς ένα υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο.

Για την ιστορία τα τέρματα του Παναιτωλικού, που ήρθε με όλους τους πρωτοκλασάτους παίχτες του, πέτυχαν οι: Καλαμαλίκης 3, Σεγιέ, Παπανικολάου(αυτογκόλ), Κουτρομάνος και Μεταξούλης. Στο 0-1, ο Χρήστου απέκρουσε εντυπωσιακά, αριστοτεχνικό πέναλτι του Μπουμάλ.

Αρχικές Ενδεκάδες
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου, Μπαρμπαρούσης, Δενδρινός, Ψηλός, Μπαλαούρας, Ζαχαράκης, Τσάμης, Καρύμπας, Πετσίνης, Κόκκαλης, Ξευγένης. Ενώ στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:
Κλάδος, Κολοβάκης, Χαλαζιάς, Πασπαλιάρης, Λιάπης, Παπανικολάου, Καβαλιέρης, Αλπέτζος, Σώκος, Δουλιώτης(Τ), Μαυρογιάννης(Τ).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Δέντσας, Ενζενγκέλε, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μουμίν, Μπουμάλ, Σεγιέ, Ρότσα, Καραμαλίκης. Ενώ στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κουτρομάνος, Θεοδωρίδης, Σιόντης, Μεταξούλης, Παππάς, Καμαρά, Κούσας. Πασάς. Ο Άγγελος Χαριστέας έκανε ζέσταμα, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Φιλικό την Τετάρτη με Παναιτωλικό

Η ΑΕΜ στα πλαίσια της προετοιμασίας της, έκλεισε ένα σπουδαίο φιλικό με την ομάδα του Παναιτωλικού. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου. Να θυμίσουμε ότι ή ομάδα του Αγρινίου δεν θα αγωνιστεί σήμερα στην πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς εχθές βγήκε απόφαση υποβιβασμού της αρκαδικής ομάδας!!
 
Η διοίκηση της ΑΕΜ θα βραβεύσει για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο  τους Άγγελο Χαριστέα και Μάκη Μπελεβώνη.

Είναι μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ΑΕΜ κόντρα σε ομάδα Super League και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους μεσολογγίτες φιλάθλους.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΑΕΜ - Άρης Αιτ. 1-1, σ' ένα δυνατό παιχνίδι

Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε σήμερα Παρασκευή 26-8-2011 στο ΔΑΚ Ι. Π. Μεσολογγίου, ανάμεσα στην Α. Ε. Μεσολογγίου και τον ΄Αρη Αιτωλικού. Οι δύο ομάδες, που φέτος έχουν βάλει υψηλούς στόχους, κάθε μια στην κατηγορία της, έδειξαν καλά στοιχεία και ικανοποίησαν τους λιγοστούς φιλάθλους, που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Η ΑΕΜ ξεκίνησε με τους: Χρήστου, Σώκο, Κλάδο, Ψηλό, Μπαλαούρα, Τσάμη, Χαλαζιά, Ξευγένη, Καρύμπα, Κόκκαλη και Λιάπη.
Ο Αρης Αιτωλικού ξεκίνησε με τους: Σπυρόπουλο, Καρέτσο Β., Ερινάλντο, Γιάκο, Καπελάρη, Ζηνεμπή, Μποτσίβαλη, Καβαλιέρη, Λαγό, Ζέρβα και Ευθυμίου.
Η Αιτωλικιώτικη ομάδα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 3΄ είχε μεγάλη ευκαιρία ν' ανοίξει το σκορ, αλλά ο Χρήστου έπεσε εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε το σουτ του Λαγού από δεξιά. Ο δαιμόνιος παίχτης όμως είχε καλύτερη τύχη στο , όταν πέρασε με γρήγορες ντρίπλες τη μισή άμυνα της ΑΕΜ, βγήκε τετ - α - τετ με τον Χρήστου και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1.
Η ΑΕΜ αντέδρασε γρήγορα και έκανε στο 11΄ και 12΄ δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσάμη(σουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι) και Καρύμπα(φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, έκοψαν δύσκολα οι αμυντικοί του ΄Αρη σε κόρνερ). Μια ακόμη καλή ευκαιρία για την ΑΕΜ στο 15΄ όταν ο Κόκκαλης, έβγαλε μπαλιά δεξιά στον Ξευγένη, αλλά αυτός αντί να πλασάρει, προτίμησε να κάνει ντρίπλα και κόπηκε.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες, έδεσαν τις άμυνες και δεν έγιναν ιδιαίτερες φάσεις στις δύο εστίες.
΄Ομως στο 35΄ η ΑΕΜ κέρδισε από αριστερά ένα φάουλ, λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του ΄Αρη. Ο Καρύμπας που ανέλαβε την εκτέλεση, πέρασε την μπάλα από το τείχος και παρά την προσπάθεια του Σπυρόπουλου στη δεξιά του γωνία, έκανε το 1-1. ΄Ηταν το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Καρύμπα με φάουλ, αφού με παρόμοιο τρόπο είχε σκοράρει και στο παιχνίδι με τον ΓΟΜ.
Στο Β΄ ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές, αλλά το παιχνίδι δεν έχασε την ομορφιά του. Η ΑΕΜ που διαθέτει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, κυριάρχησε σ' αυτό το ημίχρονο, αλλά δεν ευτύχησε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Δημιούργησε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν τις τελείωσε με επιτυχία. Στο 61΄ έγινε η φάση του αγώνα, όταν Καρύμπας και Πετσίνης άλλαξαν γρήγορα τρεις φορές την μπάλα εξουδετερώνοντας την άμυνα του ΄Αρη, αλλά η τελική πάσα του Καρύμπα ήταν λίγο πιο δυνατή και δεν πρόλαβε ο Πετσίνης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 71΄ ο Σπυρόπουλος εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια δυνατό σουτ του Ζαχαράκη, ενώ στο 80΄ και στο 81΄ διπλή ευκαιρία της ΑΕΜ με Καραγιάννη(γυριστό σουτ από το πέναλτι, μπλόκαρε ο Σπυρόπουλος) και Αλπέτζο(τετ - α - τετ, από λάθος της άμυνας του ΄Αρη, κακό πλασέ πάνω στον Σπυρόπουλο) δεν απέφερε τη νίκη στην Μεσολογγίτικη ομάδα. Ο ΄Αρης στο Β΄ ημίχρονο είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σοβαρές απειλές.
Γενικά ήταν ένα καλό, γρήγορο και δυνατό παιχνίδι, που έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, να επισημάνουν τα λάθη και να κάνουν τις βελτιώσεις που χρειάζονται, ώστε οι δύο ομάδες να παρουσιαστούν πανέτοιμες στην έναρξη των πρωταθλημάτων τους.
Για την ΑΕΜ στο Β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δουλιώτης(Τ), Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης, Πετσίνης, Ζαχαράκης, Βλαχογιάννης, Κολοβάκης, Καβαλιέρης, Δενδρινός, Καραγιάννης, Αλπέτζος, Μαυρογιάννης(Τ), Καραμάνης.
Για τον ΄Αρη συμμετείχαν και οι: Καραδήμας, Ποριτσάνος, Χονδρογιάννης Χρ., Αρέτας, Αχο, Καραχρήστος, Χονδρογιάννης Π., Δρακονταειδής, Μπραέστας, Γατσώρης.

 Το γκολ-φάουλ του Καρύμπα

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φιλικό με τον Άρη Αιτωλικού αύριο στις 6

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ενώσεως η κλήρωση της 1ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών για την περιόδου 2011-2012, με την ΑΕΜ να κληρώνεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟ Κατοχής. Οι αγώνες θα γίνουν από 10 έως 18/9/2011. Στην Κατοχή θα αγωνιστεί και ο ΓΟΜ, καθώς κληρώθηκε με τον τοπικό Τρίκαρδο.

Στα της προετοιμασίας τώρα, συνεχίζονται κανονικά οι διπλές προπονήσεις, με τους παίκτες να ανεβάζουν σιγά σιγά ρυθμούς. Αύριο η ΑΕΜ θα δώσει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, αυτή την φορά κόντρα στον Άρη Αιτωλικού, στις 6μμ στο Δημοτικό Στάδιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης φάσης
1ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 
ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

2ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ
ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
Προκρίνεται χωρίς αγώνα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Προκρίνεται χωρίς αγώνα ο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ

4ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ – ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΟΥ
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
Προκρίνεται χωρίς αγώνα ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Έμειναν 11 στον 5ο όμιλο!

Είχαμε γράψει χτες το πρωί για τις 12 ομάδες που είναι αυτή τη στιγμή στον 5ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής. Πλέον από τις πληροφορίες που έρχονται από την Ναύπακτο, ο τοπικός Ναυπακτιακός Αστέρας που πέρυσι αγωνίζονταν στην Football League 2 και υποβιβάστηκε, δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και θα παίξει στην πρώτη κατηγορία του τοπικού της Αιτωλοακαρνανίας. Έτσι μετά τον Αστέρα Ρόκκα, το πρωταθλητή Θεσπρωτίας, Αστέρα Παραποτάμου και τον πρωταθλητή της Πρέβεζας/Λευκάδας, Μεσοπόταμο, η Ναύπακτος γίνεται η τέταρτη ομάδα που δεν θα αγωνιστεί πλέον στον όμιλο των Αρτινών ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι σε πολύ δύσκολη θέση – μία ανάσα από την αποχώρηση, με τις υπόλοιπες δέκα να είναι “σίγουρες”. Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ (2): Φιλοθέη Αρτας, Ομόνοια Πέτρας 
Δύο ομάδες θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στον 5ο όμιλο, αφού ως γνωστόν ο Αστέρας Ρόκκα δε δήλωσε συμμετοχή. Η Φιλοθέη αρχικά έχασε αρκετούς παίκτες αλλά στη συνέχεια έφερε πολλούς... κυρίως από τον Αστέρα Ρόκκα. Έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, καλύτερο θα έλεγα και από το περυσινό. Η Ομόνοια κρατάει την ίδια συνταγή, δεν κάνει πολλά... έξοδα και έτσι ενισχύθηκε κυρίως με μικρούς. Είναι η πρώτη χρονιά που παίζει κατηγορία και σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν.

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (2): Όλυμπος Κέρκυρας, Κασσιώπη 
Στις αρχές του καλοκαιριού ο Όλυμπος είχε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και φάνταζε δύσκολο να δηλώσει συμμετοχή στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Τελικά το τελευταίο χρονικό διάστημα ενισχύεται, αλλά σίγουρα έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι. Από την άλλη μεριά η Κασσιώπη έχει κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις, έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει.

ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (1): Θεσπρωτός 
Ότι γράψαμε για τον Όλυμπο, ισχύει και για την ομάδα της Ηγουμενίτσας. Ο Θεσπρωτός με τον κ. Παπαδιώτη στον πάγκο του, έχει αποδυναμωθεί και δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει. Αρχικός στόχος της ιστορικής ομάδας, όπως και των περισσότερων στην κατηγορία θα είναι η παραμονή.

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (1): Πίνδος Κόνιτσας 
Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την γιαννιώτικη ομάδα, η οποία επανέρχεται στην κατηγορία. Η Πίνδος Κόνιτσας έχει κάνει κάποιες μεταγραφές, αλλά αποτελεί ερωτηματικό.

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ (3): Εθνικός Φιλιππιάδας, Οδυσσέας Νυδρίου, ΠΑΣ Πρέβεζα 
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας υποβιβάστηκε, ο Γιώργος Γιάννος παρέμεινε στον πάγκο και μαζί του έμειναν και πολύ παίκτες-ονόματα για την κατηγορία. Η γειτονική Φιλιππιάδα όπως είναι τώρα τα πράγματα φαίνεται ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Όσον αφορά τον Οδυσσέα, η ομάδα του Νυδρίου έχασε παίκτες και για ακόμη μία χρονιά θα έχει ως στόχο την παραμονή. Τέλος, ο ΠΑΣ Πρέβεζα βρίσκεται σε αδιέξοδο και αναμένουμε το αν θα αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα.

ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (2): ΑΕ Μεσολογγίου, Αμφίλοχος 
Η ιστορική ΑΕ Μεσολογγίου ενώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού με τον ΓΟΜ και δημιουργήθηκε μια μεγάλη ομάδα, που πίσω της έχει και μεγάλες ακαδημίες. Το Μεσολόγγι με τις αλλαγές που έγιναν, ενισχύθηκε σε σχέση με πέρυσι και έχει ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα. Ο Αμφίλοχος έχει κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις, διαθέτει καλό ρόστερ και μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και να μην είναι από τις ομάδες που θα παλεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

*Απομένει παραπάνω από ένας μήνας για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τα πάντα μπορεί να αλλάξουν…
 Πηγή: www.sportsarta.gr

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Να ζήσετε!!!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο πρώην παίκτης της ΑΕΜ, Ντίνος Γιαννόπουλος, με την σύντροφο του Ρούλα Τάσιου στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Μεγάλου Χωριού.

Τους ευχόμαστε, βίον ανθόσπαρτων και καλούς απογόνους!

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΕΜ-ΓΟΜ 4-0 μεθ' Αγιασμού!!!

Έγινε, σήμερα στο Δ.Α.Κ. Μεσολογγίου, η επίσημη πρώτη εμφάνιση της νέας ΑΕΜ και του νέου ΓΟΜ. Παρουσία του Δημάρχου κ. Παν. Κατσούλη και αρκετών φιλάθλων, ετελέσθη Αγιασμός και ακολούθησε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των δύο συνεργαζόμενων πια ομάδων του Μεσολογγίου. Στην προσφώνησή του ο Δήμαρχος ευχήθηκε να ευοδωθεί η ελπιδοφόρα προσπάθεια των Διοικήσεων των δύο ομάδων και να επιτευχθεί η άνοδος στη Γ΄ Εθνική. Ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ των δύο συμπολιτών, με διαιτητικό τρίο τους κ. κ. Κωνσταντίνου, Ζυγούρη και Κολοσιώνη.
Στο παιχνίδι που έγινε μεταξύ μεταξύ των δύο ομάδων, οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, σχετικά με την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται, στην εφαρμογή των όσων διδάχτηκαν στις προπονήσεις, καθώς και στις δυνατότητες των παιχτών.
Η ΑΕΜ ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές τελικές προσπάθειες, μια και οι νεαροί του ΓΟΜ, έδειξαν καλά στοιχεία, έτρεξαν αρκετά και δεν επέτρεψαν στους επιθετικούς της Κυρίας να παραβιάσουν την εστία τους, αλλά και δεν απείλησαν την ισχυρή φέτος άμυνα των τυπικά γηπεδούχων σ' αυτό τον αγώνα. Οι κυανόλευκοι, έπαιξαν κοντρόλ ποδόσφαιρο, με την μπάλα να γυρίζει σε όλο το πλάτος του γηπέδου και με σίγουρες μπαλιές, έφερναν τον παιχνίδι στην εστία του ΓΟΜ, όμως δημιούργησαν ελάχιστα αξιόλογες φάσεις. Σε μία απ' αυτές ο Μιχαλόπουλος με ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα του ΓΟΜ.(1-0 στο 42΄)

ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΑΕΜ: Δουλιώτης, Μπαρμπαρούσης, Σπήλιος, Ψηλός, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Τσάμης, Μιχαλόπουλος, Πετσίνης, Κόκκαλης, Λιάπης.
ΓΟΜ: Τσακανίκας, Κοκόρης, Δάλλας, Χαραλαμπίδης, Πασπαλιάρης, Μαντέλος, Σωτηρίου, Βασιλείου, Κουντούρης, Ρισβάς, Αθανασόπουλος.

Το Β΄ ημίχρονο, είχε διαφορετικό χρώμα, αφού ο Ανδρέας Μαργέλης έκανε 8 αλλαγές με το ξεκίνημα του παιχνιδιού ρίχνοντας στον αγώνα τους: Πασπαλιάρη, Κλάδο, Ζαχαράκη, Χαλαζιά, Καρύμπα, Καβαλιέρη, Ξευγένη και Βλαχογιάννη. Σ' αυτό το ημίχρονο έλαμψε με τη εμπειρία του ο Καρύμπας, αφού ανέλαβε ηγετικό ρόλο στο χώρο κέντρου και και από τα πόδια του ξεκίνησαν όλα οι επιτυχείς προσπάθειες της ΑΕΜ. Στο 51΄ εκτέλεσε από δεξιά κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι κι εκεί πετάχτηκε ο Πασπαλιάρης και με διαγώνια καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 2-0. Στο 53΄ Καρύμπας έβγαλε αριστοτεχνική μπαλιά στον Ξευγένη, που αφού κατέβασε την μπάλα με το στήθος αποφεύγοντας έτσι τον προσωπικό του αντίπαλο, πλάσαρε με το αριστερό τον εξερχόμενο Τσακανίκα και έκανε το 3-0. Στο 63΄ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά στέλνονταος ο ίδιος για τέταρτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του ΓΟΜ(4-0).

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού στη συνέχεια ο Γιάννης Γουλής, έβαλε στον αγώνα όσους παίχτες είχε στον πάγκο: Πασπαλιάρη, Κουλό, Μιχαλόπουλο, Μακρή Π., Πατούλια, Νεμποτάκη, Τσαλίκη, Μακρή Κ., Ράπτη, και τους μικρούς Δημητρούκα Χρήστο και Διαμαντόπουλο Χρήστο. Ενώ και ο Μαργέλης έβαλε τους Μαυρογιάννη(τερμ.) Μακρή, Προβίδα, Κορομηλά και Καραγιάννη.
Η ΑΕΜ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με σπουδαιότερες αυτές των Καρύμπα(τετ - α - τετ, απέκρουσε ο Τσακανίκας), Χαλαζιά κεφαλιά(σε κόρνερ, λίγο άουτ) και Χαλαζιά πάλι(καλό σουτ, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι), χωρίς ν' αλλάξει το σκορ. Ενώ και ο ΓΟΜ είχε προς το τέλος την ευκαιρία να βάλει το γκολ της τιμής, αλλά παρά την ωραία προσπάθεια, ο Κουντουρής, καθυστέρησε να κάνει το σουτ στο τετ - α - τετ και κόπηκε.
Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι καταχειροκρότησαν και τις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους μέσα στην αποπνικτική ζέστη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Ανδρέας Μαργέλης: Κατ' αρχήν Καλή ποδοσφαιρική Χρονιά σε όλους μας. Ηταν ένα ματς προπόνησης. Ευχαριστήθηκα που τα παιδιά έδειξαν διάθεση να κάνουν αυτά τα λίγα που μάθαμε στις μέχρι τώρα προπονήσεις.
Γιάννης Γουλής: Υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η ΑΕΜ ήταν πολύ καλή. Διαθέτει καλό έμψυχο υλικό. Εμείς χτίζουμε μια νέα ομάδα με νεαρά παιδιά. Εύχομαι καλή πορεία στην ΑΕΜ και να την δούμε Πρωταθλήτρια.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Μιχάλης Κιτσινέλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜ ευχαριστεί θερμά την Ιατρό-Μικροβιολόγο κ. Σοφία Κουτρουμάνη για την προσφορά δωρεάν αιματολογικών εξετάσεων στους παίχτες της ΑΕΜ.