Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:Εξαιρετική η Ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣΝΑ

Με πρωτοφανή προσέλευση κόσμου και με την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιου, αλλά και του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ κ. Γιάννη Οικονομίδη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011, η Ετήσια Εκδήλωση της ΕΠΣΝΑ, που φέτος ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ και επί δεκαετίες παράγοντα του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου κ. Θεόδωρο Πασιόπουλο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 5.00 μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου(το οποίο από τούδε και στο εξής θα ονομάζεται "Θεόδωρος Πασιόπουλος", μια και ο εκλειπών ήταν και ο εμπνευστής της δημιουργίας του) με αγιασμό, αποκαλυπτήρια από τον κ. Πιλάβιο της ονοματοθεσίας και τέλεση ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε επιλέκτους ποδοσφαιριστές του Νομού μας, που είχαν χωριστεί σε Νότιους και Βόρειους.
Η Εκδήλωση συνεχίστηκε στην Αίθουσα Τελετών της Νομαρχιακής Περιφέρειας στο Μεσολόγγι, με προβολή εικόνων από την ιστορία του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου, βραβεύσεις Προπονητών, Ποδοσφαιριστών, Ομάδων, Διαιτητών και Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών.
Πρώτος ομιλητής ήταν ο Γ. Γ. της ΕΠΣΝΑ κ. Χρ. Πέττας, ο οποίος  ζήτησε την καλύτερη συνεργασία του κ. Πιλάβιου για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παν. Παπαχρήστος, τόνισε τα νέα ήθη που εισάγει το  Δ. Σ. της ΕΠΣΝΑ, που έχουν να κάνουν με την ισονομία στις σχέσεις της Ενωσης με τα μέλη της χωρίς εκλεκτούς και προνομιούχους. Εξήρε την προσπάθεια όλων όσων υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας που είναι ταυτισμένο με τον κονό αγώνα για την πρόοδο και την εξέλιξη της περιοχής μας
 Τέλος ο κ. Πιλάβιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου, που δέιχνει όπως είπε την εμπιστοσύνη και αποδοχή του Δ. Σ. και του Προέδρου της ΕΠΣΝΑ από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, σιώπησε όμως δεσμεύσεις και εξαγγελίες αρωγής, τουλάχιστον από μικροφώνου.

Βραβεύτηκαν οι Πρωταθλητές των διαφόρων κατηγοριών του πρωταθλήματος: Όμηρος Νιοχωρίου(Α1 Κατηγορία), Αμφίλοχος(Α2), Αχελώος Νεοχ., ΑΕΚ Αγ Κων\νου, Ακαρνανικός Θυρίου(Β), Απόλλων Δοκιμίου, Ατρόμητος Σπολάϊτας(Γ’), ο Γ.Ο.Μεσολογγίου ως κυπελλούχος, οι πρωταθλητές του παιδικού πρωταθλήματος  ΓΟΜ – Ελπίδες Αγρ.-Αμβρακικός Λουτρού.
Το Κύπελλο Ήθους δόθηκε ΑΕΚ Αγίου  Κωνσταντίνου.
Τιμήθηκε ακόμη η Μεικτή ομάδα προπαίδων της ΕΠΣΝΑ  η όποια ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια του 6ου ομιλου  του Πανελληνίου πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων κατηγορίας προπαιδων (Προπονητής ο Χάρης Πολονυφης) και η ομάδα νέων της ΕΠΣΝΑ που αναδήχθηκε Πρωταθλήτρια στον 6ο όμιλο για την περίοδο 2010-2011 (Προπονητής ο Γιώργος Ζηκος).
Σαν ανερχόμενο ταλέντο βραβεύτηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Βασίλης Μεταξούλης. 
Από το χώρο της διαιτησίας βραβεύθηκαν οι Γρήγορης Πάνου και Γιώργος Κωνσταντίνου.
Ειδική πλακέτα δόθηκε στον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα.
Για τη προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο του νομού, τιμήθηκε επίσης ο επί σειρά ετών παράγοντας του Αστέρα Αγρίνιου Γιώργος Τζογάνης.
Επίσης τιμήθηκαν και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  Κώστας Κωνσταντόπουλος (Παναιτωλικός), Σταύρος Σταυρή (Ναυπακτιακός  Αστέρας), Νίκος Δεράος  (Α .Ε..Μεσολογγίου), Γρήγορης Κατσούδας (Αμφίλοχος) και Χριστόφορος Κορδάτος (Καινούργιο).
Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν ποτά και αναψυκτικά.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μιχάλης Κιτσινέλης.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση Θύρας 2

Μετά την "επίθεση" που δέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, από μερίδα του τύπου μετά το παιχνίδι  της προηγούμενης Κυριακής με τον Τηλυκράτη αισθανόμαστε υποχρεωμένοι προς το φίλαθλο κοινό να απαντήσουμε!

1. Είναι γνωστό σε όλους (όσους ασχολούνται) πως η Επίσημη "ΘΥΡΑ 2" απέχει από το γήπεδο ή τα "παλιά" μέλη της πηγαίνουν σπάνια και μεμονωμένα.

2. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν επιτέθηκε κανείς από τους παρευρισκομένους σε οικογένειες και παιδιά όπως γράφτηκε ψευδώς και κατά κόρων. Τα όποια επεισόδια δημιουργήθηκαν με τους 90+ κιλών "συνοδούς" του παράγοντα της ομάδας της Λευκάδος, οι οποίοι θεώρησαν σκόπιμο να αναρτήσουν το πανό της ομάδας τους φάτσα φόρα στην είσοδο του γηπέδου και προς τα αποδυτήρια της ΑΕΜ!!!

3. Μετά το 0-1 οι συγκεκριμένοι "συνοδοί - οπαδοί" ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους προκάλεσαν υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους προς κοπέλες, οικογένειες και ανήλικους φίλους της ομάδας μας. Αυτό φυσικά με το ένα χέρι, γιατί στο άλλο κουνούσαν περήφανοι τα πτυσσόμενα γκλοπς που κρατούσαν. Αν αυτοί οι "κύριοι" ντυμένοι με παραλλαγές και μαύρα ρούχα κ.α. ξυλοκοπήθηκαν όπως λένε από ανήλικους ή κοπέλες, ουδεμία ευθύνη φέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΜ, αλλά μόνο η αστυνομία που δεν μπόρεσε να τους προστατέψει από τα "άγρια 16άχρονα"!!!

4. Ποιος τοποθέτησε οπαδούς δύο ομάδων στην ίδια κερκίδα;; Δεν μας το εξήγησε κανείς, καθώς πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία!!!

5. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα Αγρίνιο Σπορ, που ήταν γι' άλλη μια φορά αντικειμενική προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, καθώς και την αθλητική εκπομπή του Αχελώος ΤV, που επίσης κράτησε αντικειμενική στάση!!!

6. Θέλουμε να μας απαντήσει η εφημερίδα της Πόλης μας, ποιοι προσβάλουν το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ;;;
Αυτοί που συμμετέχουν στα παραδοσιακά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Ιεράς Πόλης ή αυτοί οι 10-15 κύριοι που είναι "δίπλα" στην ομάδα καθημερινά και σκάβουν τον λάκκο των ποδοσφαιριστών πίσω από την πλάτη τους, ενώ θάβουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν τον μοναδικό χρηματοδότη της ομάδας ομάδας, τον οποίο όμως αποθεωθούν όταν είναι παρών!!! Μήπως ανεβάζουν την Πόλη οι "παράγοντες" με τα λεφτά του κ. Παγούρα ή μήπως οι θεσμικοί παράγοντες της περιοχής που δεν ξέρουν που είναι το γήπεδο της ΑΕΜ.

7. Επειδή μιλάμε σπάνια, θέλουμε να πούμε συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Ασπρογέρακα, που κάνει ότι καλύτερο μπορεί και με μικρό κόστος, αντίθετα με κάποιους δήθεν "ΑΕΜάρες" που πήδηξαν από το καράβι μόλις είδαν τα δύσκολα!!!

8. Καλό θα ήταν πριν γράψουμε οτιδήποτε να κάνουμε ρεπορτάζ. Καλό θα ήταν η αστυνομία της πόλης να προστατέψει επιτέλους τους πολίτες της απ' όλα αυτά που συμβαίνουν (είναι γνωστά) και όχι να συλλαμβάνουν οικογενειάρχες για χούλιγκανς. Επίσης καλό θα ήταν να μάθουμε κάποια στιγμή γιατί πάντα δημιουργούνται επεισόδια εντός και εκτός Μεσολογγίου (Άρτα, Πρέβεζα) όταν προπονητής των αντίπαλων ομάδων είναι ο κ. Ξανθόπουλος;; 

9. Δεν περιμένουμε καμία απάντηση ή και να λάβουμε δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Απέχουμε και θα απέχουμε όσο η πόλη δεν στηρίζει την αγαπημένη μας ομάδα. Μαγαζάτορες, έμποροι και λοιποί συγγενείς στηρίξτε επιτέλους την ΑΕΜ, αλλιώς λεωφορεία και στο Αγρίνιο για ψώνια!! Βουλευτές και πολιτευτές θα σας κάνουμε δώρο ένα GPS για καμιά βόλτα στο γήπεδο!!!

10. Η ομάδα μας γιορτάζει εφέτος τα 80 λαμπρά της χρόνια. Τέρμα οι κίτρινες φανέλες, τέρμα τα λάθη. Θέλουμε την ΑΕΜ δυνατή και με τα παραδοσιακά της χρώματα. Έχετε ευκαιρία από τη νέα περίοδο να αποκαταστήσετε το τραγικό λάθος της φετινής εμφάνισης. 

ΑΕΜ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Σ.Φ.ΑΕΜ
ΘΥΡΑ 2

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση Δ.Σ.

Κύριε Πρόεδρε, μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δ.Α.Κ. Ι.Π. Μεσολογγίου την 13/2/2011 στον αγώνα Α.Ε.Μ. – Τηλυκράτη θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:

1. Όσον αφορά την μετακίνηση των φιλάθλων σας στο Μεσολόγγι σας δηλώνουμε ότι ουδεμία ειδοποίηση είχαμε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας. Το αναφέρουμε αυτό διότι αν το γνωρίζαμε και ήμασταν εγκαίρως ειδοποιημένοι θα είχαμε φροντίσει σε συνεννόηση με την Αστυνομία να τοποθετηθούν οι φίλαθλοι σας σε χώρο απέναντι από την κερκίδα του Δ.Α.Κ. έτσι ώστε οι φίλαθλοι σας να μην βρίσκονται σε τόσο κοντινή απόσταση κ΄ στην ίδια κερκίδα με τους δικούς μας φιλάθλους.
2. Κατά την είσοδο σας στο Δ.Α.Κ. όπως θα διαπιστώσατε, η Διοίκηση της ομάδας μας σας καλωσόρισε αλλά λόγω της απουσίας της Αστυνομίας εκείνη την χρονική στιγμή δεν μπορούσαμε να πάρουμε μόνοι μας την ευθύνη να μεταβείτε στον προαναφερόμενο χώρο.
3. Δυστυχώς κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κάποιοι κακοί ‘’φίλαθλοι’’ που σας βεβαιώνουμε ότι δεν ανήκουν στο σύνδεσμο των οργανωμένων φιλάθλων μας, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον σας και πάνω στον πανικό που προκλήθηκε συνέβησαν όλα τα δυσάρεστα για όλους μας επεισόδια.
4. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας όπως θα διαπιστώσατε έκανε ότι ήταν δυνατόν να αποτρέψει τα θλιβερά γεγονότα.
5. Αμέσως μετά τον αγώνα συγκαλέσαμε έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο συζητήσαμε εκτενώς τα προαναφερθέντα περιστατικά και αποφασίσαμε ότι:
Να σας αποστείλουμε την παρούσα επιστολή ως ελάχιστο καθήκον μας και να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη τόσο στο Δ.Σ. σας όσο και στους φιλάθλους σας. Τα τελευταία 3 χρόνια που βρισκόμαστε στη Διοίκηση της ιστορικής Α.Ε.Μ., πασχίζουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα φαινόμενα βίας και σε μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει. Παρ΄ όλα αυτά όμως τα θλιβερά γεγονότα δε θα τα αφήσουμε πρώτα εμείς να περάσουν σαν να μην έγινε τίποτα.
Ήδη βρισκόμαστε σε μεγάλο προβληματισμό αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε διότι δεν συνάδει με το πολιτισμό και την ιστορία της Α.Ε.Μ. και την Ι.Π. Μεσολογγίου τέτοιες συμπεριφορές. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τις τελικές μας αποφάσεις όσον αφορά τις παραιτήσεις μας από το Δ.Σ.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι ειλικρινώς δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα και έχθρα με το σωματείο σας. Εξάλλου όσες φορές μας έχετε φιλοξενήσει στο γήπεδό σας ήσασταν ΚΥΡΙΟΙ, και πιστεύουμε να αναγνωρίσετε τις καλές μας προθέσεις.
Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν τέτοια γεγονότα να μην συμβούν ξανά.
Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Ε.Μ.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Παγούρας Γιώργος

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΜ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 0-4 μέσα σε 10΄!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α. Ε. Μεσολογγίου-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-4
Οδυσσέας Νυδρίου-Ομηρος Νεοχωρίου 1-1
Απόλλων Πάργας-Πρέβεζα 0-4
Θύελλα Ελεούσας-Ολυμπος Κέρκυρας 0-3(α.α)
Αστήρ Ρόκας-Θεσπρωτός 2-1
Σούλι Παραμυθιάς-Θρίαμβος Λούρου 1-1
Αρης Φιλιατών-Φιλοθέη Αρτας 0-3(α.α.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Τηλυκράτης Λευκάδας 43 [37-4]
2.Ολυμπος Κέρκυρας 37 [31-11]
3.Αστήρ Ρόκκας 36 [30-18]
4.Θεσπρωτός 34 [33-12]
5.Α. Ε. Μεσολογγίου 31 [31-18]
6.Πρέβεζα 29 [25-18]
7.Οδυσσέας Νυδρίου 25 [25-21]
8.Φιλοθέη Αρτας 24 [28-25]
....................................................
9.Σούλι Παραμυθιάς 22 [26-25]
10.Θρίαμβος Λούρου 20 [17-27]
11.Ομηρος Νεοχωρίου 17 [21-20]
12.Θύελλα Ελεούσας 7 [10-40]
13.Αρης Φιλιατών 7 [8-46]
14.Απόλλων Πάργας 3 [10-47]


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (18η, 20/2, 15.00 μ. μ.)
Θεσπρωτός-Α. Ε. Μεσολογγίου
Ομηρος Νεοχωρίου-Αρης Φιλιατών
Αστήρ Ρόκας-Θύελλα Ελεούσας
Τηλυκράτης Λευκάδας-Σούλι Παραμυθιάς
Πρέβεζα-Οδυσσέας Νυδρίου
Ολυμπος Κέρκυρας-Απόλλων Πάργας
Θρίαμβος Λούρου-Φιλοθέη Αρτας

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Η Γιορτή της ΕΠΣΝΑ την Δευτέρα 14/2


Καταγγελία στην ΚΕΔ

Η διοίκηση της ΑΕΜ έκανε καταγγελία στην ΚΕΔ της ΕΠΟ για τον διαιτητή Μυριούνη από την Ήπειρο, ο οποίος σφύριξε τον τελευταίο αγώνα της ομάδας κόντρα στο Θρίαμβο Λούρου. Οι άνθρωποι του συλλόγου υποστηρίζουν ότι ο ρέφερι καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος τους με το οποίο ισοφάρισε ο αντίπαλος, ενώ και στο νικητήριο τέρμα ο σκόρερ Μπόμπορης έφυγε από θέση οφσάιντ. Το Δ.Σ. καλεί την ΚΕΔ να λάβει τα μέτρα της γιατί στο μέλλον δεν θα ανεχθεί παρόμοιες διαιτησίες.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση

Η "ΘΥΡΑ 2" καλεί όλους τους φιλάθλους της ΑΕΜ να είναι δίπλα στον Κυριακάτικο αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας Αθλητικής Ενώσης Μεσολογγίου, με τον τηλυκράτη. Πρέπει όλοι να βρεθούμε κοντά στην αρρώστια μας στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι. ΠΑΜΕ για τη ΝΙΚΗ και ΜΟΝΟ, γι΄αυτό μην λείψει κανείς!!

Υ.Γ.1 ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ www.gate-2.tk
Υ.Γ.2 ΑΕΜ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
Υ.Γ.3 ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ

Δείξε σε όλους ποιος είναι το Αφεντικό!!

MΠΛΕ ΥΠΕΡΟΧΗ
Την Κυριακή η ΑΕΜ υποδέχεται στο παιχνίδι της χρονιάς, τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη. Το ΑΕΜ news γύρισε τον χρόνο πίσω και σας παρουσιάζει τις δεκαπέντε φορές που έχουν βρεθεί αντίπαλοι μέχρι σήμερα οι δύο ομάδες.
Οι «Κανονιέρηδες» έχουν το πάνω χέρι, καθώς έχουν κερδίσει έξι φορές, ενώ η ομάδα της Λευκάδος τέσσερις. Πέντε αγώνες έληξαν χωρίς νικητή, με τελευταία φορά στις 10 Οκτωβρίου 2010 με τελικό αποτέλεσμα 0-0.  
Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι έγινε την περίοδο 1983-'84 (Εθνική Ερασιτεχνική) στις 13 Νοεμβρίου 1983 (9η αγωνιστική) στην Λευκάδα, αγώνας που έληξε ισόπαλα με 1-1.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:
  • 1983-84 (Εθνική Ερασιτεχνική)

     1-1 (εκτός), 1-0 (εντός)
  • 1985-86 (Εθνική Ερασιτεχνική)

     0-0 (εκτός), 2-0 (εντός)
  • 1986-87 (Εθνική Ερασιτεχνική)

     2-2 (εκτός),  3-0 (εντός)
  • 2005-06 (Δ' Εθνική)

     1-1 (εκτός), 0-1 (εντός)
  • 2006-07 (Δ' Εθνική)

     3-1 (εκτός), 1-0 (εντός)
  • 2007-08 (Δ' Εθνική)

     2-0 (εκτός), 5-1 (εντός)
  • 2009-10 (Δ' Εθνική)

     0-1 (εκτός), 2-1 (εντός)
  • 2010-11 (Δ' Εθνική)

     0-0 (εκτός), 13/2 (εντός)

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ (16η Αγων.) του 5ου Ομίλου

   Σκόραρε ξανά ο Χρήστος Πλακίδας πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της ΑΕΜ στον Λούρο και κρατάει σταθερά την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του 5ου Ομίλου. Τον πλησίασε ο Λαγός του Ομήρου, που την Κυριακή πέτυχε 5(!) γκολ στον αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Πάργας και πέρασε στην 2η θέση του πίνακα. Στην 3η θέση ο Κωνσταντάκος του Θεσπρωτού, που πέτυχε 3 γκολ στον αγώνα της ομάδας του με την Ελεούσα. Ψηλά στον πίνακα(6ος) και ο Χρ. Αγγέλης, που δεν σκόραρε αυτή την αγωνιστική.

       Σκόρερ                    Ομάδα               Γκολ

    * 1. Πλακίδας        Α. Ε. Μεσολογγίου       14
    * 2. Λαγός              Όμηρος Νεοχωρίου     11
    * 3. Κωνσταντάκος    Θεσπρωτός                9
    * 4. Γιαννάκης        Σούλι Παραμυθιάς       8
    * -. Κατερίνης        Όλυμπος Κερκυρας       8
    * 6. Αγγέλης           Α. Ε. Μεσολογγίου       7
    * -. Μάλλιος            Αστέρας Ρόκκα             7
    * -. Τσιούνης               Τηλυκράτης             7
    * -. Κούτσικος       Οδυσσέας Νυδρίου          7
    * 8. Λώλης             Σούλι Παραμυθιάς         6



ΟΙ ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ
 

1. Γκέρτσος     Αστέρας Αμαλιάδας[6ος]         18
2. Εξαρχος             Λευκαδια[3ος]                   17
3. Ζηνόβιος Ν.   Εθνικός Βατερού[3ος]            15
4. Πλακίδας       Α. Ε. Μεσολογγίου[5ος]         14
-. Γασπαράτος       Αλεξάνδρεια[3ος]               14
-. Κυπαρίσσης        Βατανιακός[3ος]                14
-. Παπαϊωάννου          Χαλκίδα[7ος]                 14
8. Δεδελετάκης      Ιεράπετρα FC[10ος]           13
-. Φουκαράκης           Ρουβας[10ος]                 13
-. Γρίβας                     Προοδευτική[9ος]          13
-. Μπεγέτης                  Πάμισος[6ος]               13
-. Γραμματικόπουλος     Τριταιϊκός[6ος]            13
-. Λεπτοκαρίδης    Απόλλων Καλαμαριάς[2ος]   13
-. Βερνής                      Εθνικός Σοχού[2ος]      13
-. Χαλιμακούδης       Εβρος Σουφλίου[1ος]       13
17. Μαστραντώνης        Ελπιδοφόρος[8ος]       12
-. Λούπας                  Αστέρας Μαγούλας[7ος]  12

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Kρίμα: 2-1 έχασε η ΑΕΜ στο Λούρο

πηγή: www.prevezasports.gr
Σ' ένα παιχνίδι που ο διαιτητής της αναμέτρησης καθόρισε την έκβαση του, η ΑΕΜ ηττήθηκε με 2-1 από τον "κ.Μυριούνη" Ηπείρου. Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν ελάχιστες φάσεις από τις δύο ομάδες, ενώ στο δεύτερο μισό του πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Οι κανονιέρηδες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Πλακίδα στο 47'. Στην συνέχεια όμως ανέλαβε δράση ο διαιτητής Ηπείρου και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Λούρου. Μέτα από είκοσι λεπτά έδωσε πέναλτι, το οποίο χτυπήθηκε δυο φορές αφού στην πρώτη εκτέλεση μπήκαν στην περιοχή οι παίχτες του Θριάμβου και ο κ. Μυριούνης διέταξε επανάληψη. Στο 69' υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή λόγω επεισοδίων.  Ο Μπόμπορης στo 76' διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Με το τέλος του αγώνα, η ομάδα της ΑΕΜ εξέφρασε τα παράπονα της, για τα σφυρίγματα του διαιτητή και τονίσε ότι αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Ζάχος, Συμεωνίδης, Μπάλλας, Μπέλλος, Αβραμίδης, Βάλβης (65' Λέτσος), Σάννος, Τσιτσόπουλος, Ράπτης, Μπόμπορης, Ζάκκας.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Καρανίκας, Μπαρμπαρούσης, Ζαχαράκης, Ψηλός, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Φλωρόπουλος (53' Παραγιουδάκης), Αγγέλης, Μαντζάνας (68' Μιχαλόπουλος), Πλακίδας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Θρίαμβος Λούρου-Α. Ε. Μεσολογγίου 2-1
Ομηρος Νεοχωρίου-Απόλλων Πάργας 8-1
Θεσπρωτός-Θύελλα Ελεούσας 5-0
Πρέβεζα-Ολυμπος Κέρκυρας 1-1
Τηλυκράτης Λευκάδας-Αστήρ Ρόκας 4-1
Φιλοθέη Αρτας-Οδυσσέας Νυδρίου 2-1
Αρης Φιλιατών-Σούλι Παραμυθιάς 0-3(α.α.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Τηλυκράτης Λευκάδας 40 [33-4]
2.Θεσπρωτός 34 [32-10]
3.Ολυμπος Κέρκυρας 34 [28-11]
4.Αστήρ Ρόκκας 33 [28-17]
5.Α. Ε. Μεσολογγίου 31 [31-14]
6.Πρέβεζα 26 [21-18]
7.Οδυσσέας Νυδρίου 24 [24-20]
8.Σούλι Παραμυθιάς 21 [25-24]
....................................................
9.Φιλοθέη Αρτας 21 [25-25]
10.Θρίαμβος Λούρου 19 [16-26]
11.Ομηρος Νεοχωρίου 16 [20-19]
12.Θύελλα Ελεούσας 7 [10-36]
13.Αρης Φιλιατών 7 [8-43]
14.Απόλλων Πάργας 3 [10-43]


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (17η, 13/2, 15.00 μ. μ.)
Α. Ε. Μεσολογγίου-Τηλυκράτης Λευκάδας
Οδυσσέας Νυδρίου-Ομηρος Νεοχωρίου
Απόλλων Πάργας-Πρέβεζα
Θύελλα Ελεούσας-Ολυμπος Κέρκυρας
Αστήρ Ρόκας-Θεσπρωτός
Σούλι Παραμυθιάς-Θρίαμβος Λούρου
Αρης Φιλιατών-Φιλοθέη Αρτας

Οι ΣΚΟΡΕΡΣ του 5ου Ομίλου

Το ΑΕΜ news σας παρουσιάζει τους 15 πρώτους σκόρερς του ομίλου, στις 15 πρώτες αγωνιστικές, στους οποίους πρώτος φιγουράρει ο Χρήστος Πλακίδας της ΑΕΜ με 13 τέρματα, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ένας άλλος ποδοσφαιριστής της ¨Κυρίας", ο Χρήστος Αγγέλης με 7 γκολ.

            Σκόρερ                    Ομάδα               Γκολ

  • 1. Πλακίδας        Α. Ε. Μεσολογγίου       13
  • 2. Γιαννάκης        Σούλι Παραμυθιάς       8
  • -. Κατερίνης        Ολυμπος Κερκυρας       8
  • 4. Αγγέλης           Α. Ε. Μεσολογγίου        7
  • -. Μάλλιος            Αστέρας Ρόκκα            7
  • -. Τσιούνης               Τηλυκράτης              7
  • -. Κούτσικος       Οδυσσέας Νυδρίου        7
  • 8. Λαγός              Ομηρος Νεοχωρίου       6
  • -. Λώλης             Σούλι Παραμυθιάς         6
  • -. Κωνσταντάκος    Θεσπρωτος                6
  • 11. Ζάκκας          Θρίαμβος Λούρου         5
  • -. Χριστογιάννης     Φιλοθέη Αρτας         5
  • -. Τσιατούρας          Θεσπρωτός               5
  • 14. Νίκου                    Πρέβεζα                 4
  • -. Τσεβανίδης      Ολυμπος Κερκυρας      4
  • -. Σ. Γαζής           Οδυσσέας Νυδρίου      4

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΕΜ στον Τελικό Κυπέλλου

H AEM κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου  ΕΠΣΝΑ με 4-3 στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0, κάτι που διατηρήθηκε και στην παράταση. Το παιχνίδι ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΜ να χάνει ευκαιρίες με Αγγελή, Μιχαλόπουλο και Ματζάνας. Ο Άρης αντεπιτέθηκε αρκετές φορές όμως υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Το β΄ ημίχρονο ήταν κακό χωρίς μεγάλες ευκαιρίες, εκτός από μια του Πλακίδα. Η δε παράταση ήταν απλή διαδικασία και αδιάφορη. Ήρωας του αγώνα ο Ζέρβας που απέκρουσε τρία πέναλτι, αν και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, μιας και ο Άρης προηγήθηκε με 0-2. Έκανε πολύ κρύο και δεν είχε πολύ κόσμο. Στην κερκίδα το κλίμα ήταν καλό και ενθουσιώδες. Στο τέλος και οι δυο ομάδες έφυγαν ευχαριστημένες. Η ΑΕΜ για την πρόκριση και ο Άρης για την εμφάνιση. Στον μεγάλο τελικό η ΑΕΜ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό Β', σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί τα μέσα Μαρτίου, στο Ενωσιακό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ημιτελικής φάσης:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 0-0 (4-3 πέναλτι)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1 (2-4 πέναλτι)