Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Όποιος δεν επιθυμεί να μείνει είναι ελεύθερος

Aνακοίνωση εξέδωσε το τεχνικό επιτελείο του ΓΟΜ, στο οποίο ανακοινώνουν και επίσημα ότι όποιος παίκτης θέλει μπορεί να αποχωρήσει. Αναλυτικά η αναφέρει: "Πάνω από όλα και όλους είναι η ομάδα. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να μας το πεί τώρα, γιατί από εδώ και πέρα θα μείνουν στον ΓΟΜ μόνο αυτοί που το θέλουν πραγματικά. Όποιος μείνει πρέπει να αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην ομάδα και να μην έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του. Αν κάποιος δεν μπορεί να μείνει για να δώσει μάχη για την παραμονή της ομάδος στην Α1 είναι ελεύθερος να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του με σύμφωνη γνώμη και της Διοίκησης .
Ήδη η διοίκηση και το τεχνικό τιμ ευχαριστεί τον Κώστα Βλαχογιάννη για την προσφορά του στην ομάδα και έκανε αμέσως δεκτό την επιθυμία του να αποχωρήσει, ενώ του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα."

Εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών ο ΓΟΜ φιλοξένησε την Φλόγα Παλαιομάνινας σε φιλικό παιχνίδι που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με 7-1. Ο ΓΟΜ παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που φέτος ρίχτηκαν απότομα στα βαθιά, πέτυχε επτά γκολ και δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Νικολακόπουλου και ορισμένοι άφησαν υποσχέσεις για ένα καλό ποδοσφαιρικό μέλλον. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μαντέλος (πέτυχε χατ-τρικ 3΄40΄65), Νικολακόπουλος (2 γκολ 77΄,84΄), Σωτηρίου με κεφαλιά στο 59΄και ο Δάλλας με δυνατό σουτ από 25μ.,στο 81΄.Από την μαχητική Φλόγα ο Μίχας στο 50΄μείωσε σε 2-1.