Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ηττήθηκαν στα πέναλτι οι βετεράνοι

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η 1η φάση του Τουρνουά Παλαιμάχων, που διεξάγεται στο Αιτωλικό. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων της ΑΕΜ αντιμετώπισε τους αντίστιχους του Απόλλων Δοκιμίου, σε ένα πλούσιο παιχνίδι γεμάτο γκολ και φάσεις. Για την ιστορία το σκορ ήρθε 3-3 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ στα πέναλτι ο Απόλλων στάθηκε πιο ψύχραιμος, επικρατώντας με 4-2.

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών ο Αμφίλοχος κέρδισε με 2-1 τον διοργανωτή του τουρνουά, Άρη Αιτωλικού. Έτσι οι Βετεράνοι του Αμφίλοχου θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στην διοργάνωση κόντρα στον Απόλλων Δοκιμίου, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στο Στάδιο Αιτωλικού, ενώ ΑΕΜ και Άρης θα κοντραριστούν για την 3η.

Το παρών στους δύο αγώνες έδωσαν, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Τάκης Παπαχρήστος, ο πρώην διεθνής διαιτητής Βασίλης Νικάκης, ο πρώην διαιτητής Κώστας Τάτσης και αρκετοί φίλαθλοι.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τουρνουά διεξάγεται για να τιμηθούν οι αείμνηστοι, Παντελής Καρβέλης (πρόεδρος του Άρη Αιτωλικού) και Θανάσης Τσιρογιάννης (ποδοσφαιριστής και παράγων του Άρη Αιτωλικού).