Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Οι "Κανονιέρηδες" στην Νέα Σμύρνη

Η αποστολή της ΑΕΜ
Σ' ένα όμορφο παιχνίδι με πολλά γκολ εξελίχτηκε.το χθεσινό φιλικό μεταξύ των ομάδων των Παλαιμάχων Πανιωνίου και ΑΕΜ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, προς τιμήν των πρώην παικτών και προπονητών του Πανιωνίου Γεωργίου και Γιάννη Γιαννακόπουλου που έφυγαν από την ζωή. 

Στην Αθήνα βρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Βετεράνων της "Κυρίας" με επικεφαλή της αποστολής τον  πρόεδρο Γιώργο Καραμανόπουλο.

Αν και το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, βρήκε νικητή τον Πανιώνιο με 7-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν: Λίμα, Χασιώτης, Ναλιτζής, Νικολαΐδης, Νικολάου, Μπέλλος (2). Για την ΑΕΜ είχε μειώσει σε 6-1 ο Παναγιώτης Δανιήλ με ένα εντυπωσιακό γκολ.

Την παράσταση έκλεψε η κερκίδα της ΑΕΜ με τους 15 ηρωικούς οπαδούς που με τα συνθήματα τους, έδωσαν άλλο χρώμα στην φιλική αναμέτρηση 

Μετά το τέλος του αγώνα οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου παρέθεσαν δείπνο στην αποστολή της ΑΕΜ όπου και απονεμήθηκαν αναμνηστικές και το τρόπαιο για την συμμετοχή της ομάδας των "μπλε" στο φιλικό παιχνίδι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανίκας, Καπώνης, Ραγκούσης, Κουζίλος, Παπαχριστόπουλος, Μπουγάς, Λαζάρου, Χασιώτης, Φάμελης, Λίμα, Ναλιτζής, Πλεξίδας, Γαβρέλης, Χριστόπουλος, Χαίτας, Βαλιάνος(Τ), Μπέλος, Δημητρίου, Λιβαθηνός , Νικολάου, Νικολαΐδης.
Προπονητής: Βλαχός.(καταγωγή από το Μεσολόγγι)

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ασπρογέρακας, Καλτσούλας, Φαμπρίτσης, Κόκοτος, Παναγιωτόπουλος, Ιωακειμίδης, Μαργέλης, Κοτρούλης, Δελαπόρτας, Πέκεζ, Ασημάκης, Τσιλιγιάνης, Ζήκος, Δανιήλ Π., Δανιήλ Ν., Υφαντής, Ζέλιος, Μπέλλας, Δερβίσης, Τσάμης.
Προπονητής: Χαϊδάκης
φωτογραφία: trikorfonews.gr