Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Πέντε νέους παίκτες πήρε η ΑΕΜ

Η διοίκηση της ΑΕΜ προχώρησε προχθές το βράδυ στην ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει ελεύθεροι και είναι ο αμυντικός Γεώργιος Πασπαλιάρης, ο μέσος Σπύρος Τσάμης και ο επιθετικός Χρήστος Πλακίδας.
Επίσης ανακοίνωσε και την απόκτηση πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών, τον Γιάννη Δάλλα από τον ΓΟΜ, τον Σταμάτη Καμπύλη από τον Απόλλων Αθηνών, τον Παναγιώτη Γιαννοκώστα από τους νέους του Παναιτωλικού (φωτό) και τους Στεφ. Φραγκούλη και Άγγελο Βλαχάκη από τον Αχελώο Νεοχωρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοίκηση έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση τερματοφύλακα καθώς με τους δύο βασικούς γκολκίπερ προέκυψαν προβλήματα. με τον Δουλιώτη ο οποίος πέτυχε στην φετινές πανελλαδικές και θα είναι εκτός Μεσολογγίου, ενώ με τον Ζέρβα επήλθε συμφωνία και για τη νέα χρονιά. Τέλος η διοίκηση έχει ξεκινήσει συζήτηση με προπονητές ποδοσφαίρου και παιδαγωγούς για την στελέχωσε των Ακαδημιών της ΑΕΜ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Χρόνια Πολλά!!!

Φίλε και Συνεργάτη Παναγιώτη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! Καλή θητεία και καλό απολυτήριο!!! Να σε χαιρόμαστε όσοι σ' αγαπάμε!!! Ευχαριστώ για τη Συνεργασία στο aem-news και σε όσα ετοιμάζουμε για την ΑΕΜάρα μας!!!