Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Παρούσα!!!

Το ότι έχετε δικαίωμα να ενημερωθείτε είναι γεγονός! Ότι η "Επιτροπή Σωτηρίας" είναι κρυμμένη και δεν την βλέπει το Μεσολόγγι είναι επίσης γεγονός! Το ότι εδώ και βδομάδες δεν βγαίνει καμία επίσημη είδηση είναι ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! Εμείς όμως έχουμε τον τρόπο μας και μαθαίνουμε!!! Λοιπόν, δεν κάναμε καμιά κατασκοπευτική επιχείρηση, απλά μαζέψαμε σκόρπια από δω και από 'κει κομμάτια και φτιάξαμε ένα παζλ. Αν και η εικόνα είναι θολή, σας την δίνουμε και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Δείτε λοιπόν τι μάθαμε μέχρι στιγμής: Κ. Γκασούκας και Γ. Ρήγας οι τερματοφύλακες, παρόντες. Ο Δουλιώτης μάλλον περνάει στη Λάρισα, δύσκολα πράγματα. Σπ. Τσάμης παρόν! Χρ. Πλακίδας, παρόν! Αποστολίδης, παρόν! Γαβρίνας, ακούει σειρήνες και παίζεται. Πασπαλιάρης, μάλλον παρόν. Γιάννης Δάλλας, η επιστροφή, παρόν! Πάνε για μαζική κάθοδο στο Μεσολόγγι 3-4 κοντοαγρινιώτες. Πιτσιρικάδες υπάρχουν, αν θα παρουσιαστούν καλοί θα δείξει.
Μας άφησαν γεια: Ν. Κράνης, Β. Μανδέλος(Αρης Αιτ.), Φ. Μπαλάφας(Αμφίλοχος), Ζαπαντιώτης, Καρτσακλής, Γουβαλάρης, Μπαρμπαρούσης, Γατσώρης, Ταράτσας.
Αγνοείται η τύχη: Καρομηλάς, Μπίρκος, Φλωρόπουλος, Γιαννιώτης.
Ο Β. Δερβίσης περνάει μάλλον Αθήνα και κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στην ομάδα του Χαϊδαρίου.
Πρόεδρος παραμένει ο Γ. Παγούρας.
Με κάθε επιφύλαξη όλα αυτά, επειδή επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.
Ανεπίσημα κυκλοφόρησαν και τα Διαρκείας για την νέα σεζόν. Ποιος τα διαχειρίζεται δεν γνωρίζουμε, αν μάθουμε θα σας ενημερώσουμε. Ξέρουμε μόνο ότι είναι των 80 ευρώ.
Κανονικά, η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα. Θα το διασταυρόσουμε και θα σας ενημερώσουμε.
Γενικό συμπέρασμα: γίνεται δουλειά, αλλά από δημόσιες σχέσεις μηδέν.
Ουσία: Η ΑΕΜάρα είναι ΠΑΡΟΥΣΑ!!! Άντε, βάλτε κι άλλοι πλάτη!!! Οι - απλώς - φίλαθλοι, ετοιμάστε τα κασκόλ και τα πανώ!!! Η σεζόν ξεκινάει!!!

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σε αδιέξοδο η ΑΕΜ...

Σε αδιέξοδο οδηγείται η Επιτροπή Σωτηρίας της ΑΕΜ! Η έλλειψη χρημάτων έχει οδηγήσει σε μαζική φυγή τους ελάχιστους παίχτες που είχαν απομείνει από την περσινή περίοδο. Φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για μεταγραφές. Έτσι άρχισε να γίνεται ορατό το ενδεχόμενο να μην κατέβει η "Κυρία" στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής, ενώ κάποιοι είναι ακόμα πιο απαισιόδοξοι και μιλάνε για υποστολή σημαίας. Είναι άραγε αυτός ο Ιούλης ο τελευταίος της ιστορικής ομάδας; ΑΕΜάρες, Μεσολογγίτες, θ' αφήσετε και την ΑΕΜ ν' ακολουθήσει την απαξίωση της πόλης μας; Και 'σεις παιχταράδες, που φάγατε ψωμί από την ομάδα και παλιότερα και πρόσφατα θα φύγετε σαν ποντίκια από το πλοίο που βυθίζεται;... Ντροπή σε όλους μας!!!

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Aνακοίνωση της επταμελής επιτροπής σωτηρίας

Αγαπητοί μας συμπολίτες,
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της απερχόμενης διοίκησης της Α.Ε. Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκαν οι νόμιμες επαναλαμβανόμενες συνελεύσεις του Σωματείου για την συγκρότηση νέας διοίκησης. Παρ’ όλες τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν, δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανένα επενδυτή, αλλά ούτε πραγματικό ενδιαφέρον από μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που θα έπρεπε να είναι κοντά στην ομάδα.
Μπροστά, λοιπόν, στην διαφαινόμενη διάλυση της ιστορικής μας ομάδας, τα παρακάτω αναγραφόμενα μέλη της ΑΕΜ, συγκροτήσαμε μια διοίκηση ΣΩΤΗΡΙΑΣ της η οποία αποτελείται από τα παρακάτω άτομα (Παγούρας Γεώργιος, Καρβέλης Σπύρος, Κατσαγάνης Βασίλειος, Νικάκης Κων/νος, Κουφός Χρήστος, Πασσιόπουλος Άγγελος, Καλάκης Δημήτρης, Μάντης Παναγιώτης, Σερμετζέλης Κων/νος), η οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει στη ζωή το ιστορικό Σωματείο της ΑΕΜ.
Επειδή η εποχή που διανύουμε, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά, και επειδή σ’ αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι Μεσολογγίτες, σας καλούμε όλους να συνδράμετε μαζί με την διοίκηση στην προσπάθεια για την διατήρηση της ιστορικής μας ομάδας στα γήπεδα της χώρας.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι ήδη κλείσαμε τον αξιόλογο προπονητή, γυμναστή (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΕΜ) κ. Ασπρογέρακα Γεώργιο με τον οποίο ήδη ξεκινήσαμε τις επαφές για την συγκρότηση του roster της ομάδας μας.
Αναμένουμε την βοήθεια όλων και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Εκ της Διοικήσεως Σωτηρίας της ΑΕΜ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Ο Παν. Παπαχρήστου Νέος Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ

Με άκρως δημοκρατικές διαδικασίες και με πρωτοφανή συμμετοχή των σωματείων του Νομού, έγιναν σήμερα το απόγευμα (Πέμπτη 15-7-2010) στο Ενωσιακό γήπεδο στο Μεσολόγγι οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΝΑ. Τελικός νικητής με ψήφους 55 έναντι 33 ήταν ο συνδυασμός του κ. Παναγιώτη(Τάκη)Παπαχρήστου.
Η σύνθεση του νέου Συμβουλίου απαρτίζεται από τους: Παπαχρήστο Παναγιώτη, Αλπάνη Αθανάσιο, Αναστασίου Ιωάννη, Αντωνόπουλο Δημήτριο, Καπλανίδη Κωνσταντίνο, Λαγούδη Γεώργιο, Μπάθα Δημήτριο, Μπέτση Παναγιώτη, Παπαδημητρίου Παντελή, Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Παπαχαραλάμπους Χρήστο, Πέττα Χρήστο, Πρεμέτη Κωνσταντίνο, Σολτάτο Γεώργιο και Χουλιαρα Μιχαήλ. Ευχόμαστε στον νέο Πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ και στο Συμβούλιό του Καλή Επιτυχία στο έργο τους για την πρόοδο του Αιτωλ/κου ποδοσφαίρου.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Αλλαγή σκηνικού στην ΕΠΣΝΑ; Κανονικά αύριο οι Εκλογές!

Πιθανή αλλαγή σκηνικού στο καθεστώς της ΕΠΣΝΑ αποτελεί η υπ' αριθ. 461/2010 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ι. Π. Μεσολογγίου, που δικαίωσε την παράταξη του κ. Π. Παπαχρήστου, ανοίγοντας τον δρόμο κανονικής διεξαγωγής των Εκλογών αύριο Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010. Ήταν μια μεγάλη ήττα της Παράταξης του κ. Σπ. Ιωαννίδη, όχι τόσο από τη δικαστική διαμάχη, αλλά από την συσπείρωση μεγάλης πλειοψηφίας σωματείων του Νομού που εναντιώθηκαν στην απόφαση της παράταξης του κ. Ιωαννίδη να πάρει τις Εκλογές στα χαρτιά. Πιθανότατα, αυτό δείχνει ότι ο επί αρκετές δεκαετίες Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ, έχει χάσει τα ερείσματά του στην πλειοψηφία των σωματείων του Νομού, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο στον νέο επίδοξο Πρόεδρο κ. Παν. Παπαχρήστου. Έτσι οι αυριανές Εκλογές (Ενωσιακό στις 18.00), αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθ' ότι μπορεί να φέρουν αλλαγή σκηνικού στην ΕΠΣΝΑ.
Σαφέστατα η πιθανολογούμενη αλλαγή στον Προεδρικό θώκο, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού. Αν και ο κ. Παν. Παπαχρήστου εμφανίστηκε ενωτικός, είναι πιθανόν η ΑΕΜ να είναι η μεγάλη χαμένη της αυριανής αναμέτρησης, καθώς απετέλεσε τον βασικό μοχλό στήριξης της παράταξης του κ. Ιωαννίδη. Οψόμεθα...

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Πρώτη δήλωση του Γ. Ασπρογέρακα

Την πρώτη του δήλωση έκανε στο AEM news ο νέος προπονητής της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου Γιώργος Ασπρογέρακας.
"Έρχομαι στην ομάδα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Από τη μεριά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο τη νέα σεζόν. Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι ότι θα δώσω μεγάλο βάρος και στην Ακαδημία της ομάδας."
Ο συμπαθής κόουτς θα έχει από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας συνεχή συνεργασία με τη νέα Διοίκηση της ομάδας και θα ετοιμάσει το πλάνο του για την ενίσχυση της ομάδας σε έμψυχο υλικό.
Εν τω μεταξύ η Διοίκηση ξεκινάει από Δευτέρα συναντήσεις με τους υπάρχοντες παίχτες στο ρόστερ της ΑΕΜ και ανάλογα με τ' αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων, θα ξεκινήσει, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή της ομάδας, επαφές για την ενίσχυση της ομάδας. Τα μηνύματα μέχρι στιγμής είναι αισιόδοξα και ελπίζεται ότι, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας τον Αύγουστο, η ομάδα θα παρουσιαστεί ικανή ν' αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Γιώργος Ασπρογέρακας, ο νέος προπονητής

Μετά το διαζύγιο της "Κυρίας" με τον τεχνικό Ανδρέα Μαργέλη, νέος προπονητής της ΑΕΜ για την καινούργια σεζόν θα είναι ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος, Γιώργος Ασπρογέρακας. Ο καινούργιος κόουτς των "μπλε" που στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα των κανονιέρηδων αλλά και του Ολυμπιακού Πειραιώς, αναμένεται να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα, κάτι που αναζητούσε εδώ και καιρό η ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ο πρώην παίκτης της ΑΕΜ διατηρεί δικιά του ακαδημία στο Νεοχώρι Μεσολογγίου και έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες. Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, τις οποίες θα υποδείξει ο Γιώργος Ασπρογέρακας.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Στον αέρα οι Εκλογές της ΕΠΣΝΑ!!!

Ραγδαίες και συγκλονιστικές οι εξελίξεις που αφορούν τις Εκλογές της ΕΠΣΝΑ. Από έγκυρες πηγές μάθαμε ότι μετά από ένσταση του συνδυασμού του κ. Σπ. Ιωαννίδη, που εκδικάστηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΝΑ Αιτ/νίας στο Μεσολόγγι, τέθηκε εκτός διαδικασίας ο συνδυασμός του κ. Παν. Παπαχρήστου, λόγω παραβατικής συμμετοχής στο ψηφοδέλτιό του ενός από τους υποψηφίους. Η εκδίκαση της ένστασης έγινε μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα, με αντεγκλίσεις εκατέρωθεν και η συνέχεια θα δοθεί στο Πρωτοδικείο, με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και από τις δύο παρατάξεις, ενώ αναμένονται και νέες ενστάσεις. Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή μετά από την κατάθεση των ψηφοδελτίων. Από την πλευρά της παράταξης του κ. Ιωαννίδη έγινε αντιληπτό ότι ένας από τους υποψηφίους της παράταξης του κ. Παπαχρήστου είχε καταθέσει ψευδή υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δήλωνε ότι έχει όλα τα νόμιμα προσόντα για να θέσει υποψηφιότητα. Η ένσταση που κατατέθηκε έγινε δεκτή, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η υποψηφιότητα του εν λόγω υποψηφίου και κατ' επέκταση ν' ακυρωθεί ολόκληρο το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαχρήστου, αφού δεν συμπλήρωνε την καταστατική αναγκαιότητα να περιλαμβάνει 25 υποψήφιους. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, κάνουν λόγο για τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Κωστούλα Προέδρου της ΠΑΕ Παναιτωλικός, αμέσως μετά το αποτέλεσμα της εκδίκασης της ένστασης, υπέρ του κ. Παπαχρήστου. Αύριο θα κατατεθούν τα ασφαλιστικά μέτρα και από τις δύο παρατάξεις για διαφορετικούς λόγους, ενώ πιθανόν να γίνουν και μηνύσεις σε βάρος της παράταξης του κ. Παπαχρήστου για τυχόν ποινικές ευθύνες.