Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΕΜ media news

- H πρώτη εφημερίδα της ΑΕΜ κυκλοφόρησε το προηγούμενο Σάββατο (22/5), με το όνομα "Βlue news". Εμπνευστής της ιδέας αυτής ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του site, Δημήτρης Αντωνόπουλος. Η εφημερίδα που θα φιλοξενείται μια φορά το μήνα ως ένθετο στην ΑΙΧΜΗ, στηρίζεται στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων γιατί και η ΑΕΜ είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Στο πρώτο φύλλο μπορείτε να διαβάσετε βήμα-βήμα την φετινή πορεία της ομάδας στην Δ΄ Εθνική, τις συνεντεύξεις του προέδρου της ΑΕΜ Γ. Παγούρα, του προπονητή Ανδρ. Μαργέλη και του ρέκορντμαν συμμετοχών με την φανέλα της "Κυρίας" Σπύρου Χαϊδάκη. Ακόμη θα βρείτε ένα μικρό αφιέρωμα στην "Θύρα 2", ενώ υπάρχουν και αποκλειστικά εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Από το "ΑΕΜ news" θα μπορείτε να διαβάζεται την εφημερίδα, από την ειδική στήλη που υπάρχει. Το επόμενο φύλλο της εφημερίδας θα βγει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

- To επίσημο site της ΑΕΜ (www.aemfc.gr), αναμένεται σύντομα να λειτουργήσει ξανά μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας. Σχεδιάζεται από την αρχή και εντός καλοκαιριού θα μπορούν οι απανταχού φίλαθλοι των "μπλε" να το επισκεφτούν.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Στις 31-5-2010 η Γενική Συνέλευση της ΑΕΜ

Ο κύβος ερρίφθη!!! Την Δευτέρα 31 Μαΐου 2010, στις 19.00 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΑΕΜ. Με δεδομένο ότι η συνέλευση είναι εκλογοαπολογιστική, αντιλαμβάνεστε όλοι ότι η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη. Καλά κάναμε την κριτική στις παρέες μας, καλά γκρινιάξαμε Διοίκηση, προπονητή και παίχτες, τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Όλοι όσοι έχουμε εφαρμόσιμες προτάσεις και ενδιαφερόμαστε για το καλό της ομάδας, ας δώσουμε το παρόν. Με δεδομένη τη απόφαση της τωρινής διοίκησης ν' αποχωρίσει, ζητούνται "σωτήρες" και μπροστάρηδες για τη νέα σεζόν.
Επειδή ο σωστός προγραμματισμός, προβλέπει την άμεση πραγματοποίηση κινήσεων, για να παρουσιαστεί η ομάδα δυνατή στη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν υπάρχει χρόνος για παλινωδίες και αναβολές.
Σαφέστατα η Γενική Συνέλευση, θα είναι "θερμή" και ενδιαφέρουσα. Είμαι σίγουρος ότι κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν θα πλήξει!!!
Όπως έχω ξαναπεί, σωστές προτάσεις είναι αυτές του στιλ: Προτείνω αυτό, γίνεται έτσι και η χρηματοδότηση θα είναι από εκεί! Όχι μπλα - μπλα και μεταξωτές κορδέλες!
Σας περιμένουμε όλους, να δώσετε το παρόν! Μεγάλη Ομάδα είναι όποια έχει Μεγάλους και πολλούς φιλάθλους.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 17-5-2010

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!! Αυτό ήταν αδέλφια, τέλος το πρωτάθλημα, τέλος η αγωνία, τέλος τα βάσανα!!! Νίκη στην Ανατολή για την "Κυρία" και 5η θέση! Μοιάζει με θαύμα η κατάληψη αυτής της θέσης. Παραλίγο να χαρώ! Αλλά δεν χάρηκα. Είχαμε φέτος μια από τις καλύτερες ομάδες, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν το κάναμε. Οι λόγοι, δυστυχώς, δεν ήταν αγωνιστικοί, αλλά εξωαγωνιστικοί. Λανθασμένες επιλογές στην αρχή της σεζόν, ατολμία σε καίρια σημεία από τη διοίκηση, απειθαρχία και εσωστρέφεια, μας στέρησαν τη δυναμική για κάτι καλύτερο.
***Δεν ξεγελιέμαι με το τελικό πλασάρισμα, αν και αυτό θα γράψει η ιστορία. Σ' όλο το πρωτάθλημα, βρισκόμασταν μεταξύ 10ης και 7ης θέσης. Το τραγικό ήταν ότι ενώ μασήσαμε όλους τους "μεγάλους", χάσαμε βαθμούς από υποδεέστερες ομάδες. Ορισμένες μάλιστα από αυτές, στο τέλος του αγώνα τσιμπιόντουσαν, για να δούνε αν είναι ...ξύπνιες!!! Τα έχω ξαναγράψει και δεν θέλω να γίνω κουραστικός. Όταν τελειώσω την επεξεργασία των στατιστικών, θα δείτε αναλυτικά τι έγινε.
***Το δήλωσα και το δηλώνω ξανά: η ΑΕΜ χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Παγούρα, που πήρε την ομάδα απο τις στάχτες και την ξαναζωντάνεψε. Μια ομάδα καταρρακωμένη, χωρίς ηθικό, σε απελπισία και την έκανε Πρωταθλήτρια πέρα από κάθε αμφισβήτηση και την έφερε ξανά στα σαλόνια. Έφερε στην ομάδα αρκετά ταλαντούχα νέα παιδιά και έδωσε αυτοπεποίθηση στους παλιούς παίχτες. Νοικοκύρεψε, οργάνωσε και ανόρθωσε οικονομικά την ομάδα.
***Δυστυχώς όμως αδίκησε τον εαυτό του, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις, φάνηκε άτολμος. Δεν μπόρεσε να παγιώσει πειθαρχία μέσα στην ομάδα, ούτε καν μέσα στο ίδιο του το Συμβούλιο. Δεν θέσπισε ποινές και πριμ για τους παίχτες και ανέχθηκε, ορισμένα "μέλη" του Συμβουλίου της ΑΕΜ, να τον κριτικάρουν πίσω από την πλάτη του. Έδωσε δικαιώματα στους κατά καιρούς προπονητές, γυμναστές,κλπ., να έχουν λόγω σε διοικητικά θέματα. Όπως επίσης, σε Μέλη του Δ. Σ. να έχουν λόγο πάνω σε αθλητικά και αγωνιστικά θέματα.
***Υπήρξαν κάποιοι παίχτες, παλιοί και νέοι, οι οποίοι έδειξαν, το λιγώτερο, αδιαφορία και ωχαδερφισμό, χωρίς να τιμωρηθούν, εκβιάζοντας ουσιαστικά την ομάδα, που πάλευε παιχνίδι το παιχνίδι και τους είχε ανάγκη. Υπήρξαν κάποιοι παίχτες υπερτιμημένοι που, αν είχα λόγο, δεν θα του έδινα ούτε τα μισά χρήματα απ' όσα πήραν. Υπήρξαν παίχτες που ξενύχταγαν και δεν τιμωρήθηκαν. Κάποιους δεν θα τους είχα καν στην εντεκάδα. Επίσης έγινε έγκλημα με την διάλυση ουσιαστικά της Ακαδημίας της ομάδας...
***Από την άλλη υπήρξαν παίχτες που υπερέβαλαν εαυτό, βελτιώθηκαν μέσα από τις προπονήσεις και δικαίωσαν τον προπονητή που τους χρησιμοποίησε. Δεν είμαι καθόλου της άποψης, ότι η φετινή ΑΕΜ δεν είχε αρκετούς καλούς παίχτες. Το αντίθετο. Είχε πολλούς καλούς παίχτες, αλλά άργησαν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και κυρίως δεν υποστηρίχθηκαν ψυχολογικά, ώστε να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είδα όλες τις ομάδες του ομίλου μας και διαπίστωσα, ότι καμία απ' αυτές δεν είχε πάνω από 2-3 παίχτες που να κάνουν το κάτι παραπάνω. Εμείς είχαμε 5-6 τέτοιους, αλλά δυστυχώς, δεν πήραμε από αυτούς το μέγιστο.
***Όλα αυτά είναι διαπιστώσεις του μικρού μυαλού μου. Μιλάω εκ του ασφαλούς, αφού δεν έβαλα στην ομάδα τα λεφτάκια μου(εκτός από 3-4 διαρκείας και το εισιτήριο που πλήρωνα σε κάθε αγώνα). Δεν κουβάλησα την κερκίδα στην πλάτη μου και δεν ρίσκαρα τη σταδιοδρομία μου. Όμως δεν πήρα και δεκάρα από την ΑΕΜ. Αντίθετοι οι παίχτες και ο προπονητής ήταν μισθωτοί υπάλληλοι της ομάδας, αλλά κανένας δεν τους έδωσε να το καταλάβουν. Άκουσα πολλά για τα γραφόμενά μου, οι περισσότεροι όμως "υπεύθυνοι" δεν άκουσαν καθόλου αυτά που έγραψα κατά καιρούς. Αν έκανα όμως λάθος, ας είχε βγει όποιος ήθελε να με διαψεύσει. Μόνο όμως πίσω από την πλάτη μου μιλάγανε. Αν μας ερχόταν έστω και ένα e-mail θα το δημοσιεύαμε αμέσως.
***Για όλα αυτά δεν είμαι ικανοποιημένος για την 5η θέση...Είναι θαύμα που δεν πέσαμε. Αφού συν τοις άλλοις, είχαμε και εχθρική διαιτησία, τουλάχιστον στον πρώτο γύρο, που κάποιοι μας φοβόντουσαν. Η άδεια σχεδόν κερκίδα, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο, ότι οι φίλαθλοι μαθαίνανε μέσα από τη διοίκηση, τον προπονητή και μερικούς παίχτες, το τι γίνεται μέσα στην ομάδα. Η πλειοψηφία σιχάθηκε και αποφάσισε να μείνει στο σπίτι της. Έτσι βρήκαν την ευκαιρία ορισμένα κακομαθημένα παιδιά να χαντακώσουν την ομάδα, φορτώνοντάς την με αχρείαστα πρόστιμα.
***Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Τι επιφυλάσσει άραγε το αύριο; Κατ' αρχήν, ο Πρόεδρος και ο Γ. Αρχηγός, έχουν πει "γεια" και κατά πάσα πιθανότητα αποτελούν παρελθόν. Το ίδιο και ο τωρινός προπονητής, που μου δήλωσε, ότι "υπό αυτές τις συνθήκες φεύγω κι εγώ". Οι περισσότεροι βασικοί παίχτες αποτελούν επίσης παρελθόν. Ούτως ή άλλως μερικοί έπαιρναν πολλά και έδωσαν λίγα. Κάποιοι είχαν ούτως ή άλλως μονοετή συμβόλαια. Πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μαργέλης, σαν ΑΕΜάρας και φιλότιμος προπονητής, θα αφήσει κάποια εισήγηση, ασχέτως αν φύγει ή μείνει.
***Β. Δερβίσης, Μ. Πλακίδας και Β. Μαντέλος, έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Γ. Πασπαλιάρης μένει ελεύθερος και είναι στο χέρι του το τι θα κάνει. Ο Γιαννιώτης θα κάνει το στρατιωτικό του. Ζαπαντιώτης, Καρτσακλής και Γουβαλάρης είναι με το ένα πόδι αλλού. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Χρ. Πλακίδας. Επίσης δεν ξέρω αν θα μείνουν ή θα φύγουν Κορομηλάς, Μπίρκος, Μπαρμπαρούσης, Ταράτσας, Μπαλάφας και Γκασούκας. Ουσιαστικά από τη βασική εντεκάδα, μένουν οι δυο νεαροί τερματοφύλακες(Ζέρβας και Δουλιώτης), ο Γαβρίνας, ο Τσάμης και ίσως ο Αποστολίδης. Κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει και ο Ν. Κράνης. Παραγιουδάκης, Παναγιώτου, Φλωρόπουλος και Γατσώρης είναι επίσης ερωτηματικά.
***Στη Γ. Σ., όταν γίνει, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα. Φυσικά οι φήμες οργιάζουν και είναι όλες κακές. Στο βάθος όμως του τούνελ υπάρχει φως. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος δεν θα εμμείνει στην απόφασή του ν' αποχωρήσει, αν υπάρξει ξεκαθάρισμα στα διοικητικά και πλαισιωθεί από κάποιους ανθρώπους, που θα βοηθήσουν οικονομικά, αλλά και θα δημιουργήσουν μια συμπαγή ομάδα μέσα στο Δ. Σ της ΑΕΜ. Κατά καιρούς έχουν εκφράσει αρκετοί φίλαθλοι την επιθυμία να βοηθήσουν, ενώ υπάρχουν και κάποιες πηγές εξοικονόμησης χρημάτων, που το Δ. Σ. δεν τις έχει εκμεταλλευτεί.
***Ήδη οι Παλαίμαχοι της ΑΕΜ, με πρωτοβουλία του Γιάννη Πασιόπουλου, έδειξαν τις προθέσεις τους να βοηθήσουν οικονομικά. Κάποιοι άλλοι, που δεν θέλουν να αναφέρω τα ονόματά τους, έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, αν υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα του Δ. Σ. Καλώ όλους αυτούς να έρθουν στη Γ.Σ. της ΑΕΜ και να δώσουν το στίγμα τους. Επίσης υπάρχουν και κάποιοι παίχτες, που θα έρθουν στην ΑΕΜ, αν φύγουν κάποια μέλη του Δ. Σ. Σχετικά με την ανανέωση της ομάδας, νομίζω ότι στο θέμα των νεαρών παιχτών, μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τις άλλες ομάδες της πόλης και της γύρω περιοχής. Σίγουρα η ομάδα θα χρειαστεί νέο αίμα, αλλά και τέσσερις - πέντε έτοιμους παίχτες.
***Φίλοι, φίλαθλοι, αναγνώστες, η νέα σεζόν θα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται ότι αποφασίστηκαν, θα υποβιβαστούν πολλές ομάδες, πιθανόν δέκα! Αναλογιζόμενοι του τι χαμός έγινε φέτος, καταλαβαίνετε ότι όποια ομάδα δεν παρουσιαστεί από την αρχή δυνατή, δεν θα έχει μέλλον στον όμιλο. Η ΑΕΜ έχει ανάγκη όλους μας. Όσοι την αγαπάμε, πρέπει να συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ γύρω από τη Διοίκηση, όποια κι αν είναι αυτή και από το υστέρημά μας ή το περίσσευμά μας, να δώσουμε όλοι ότι μπορούμε, για να ξεκινήσει η ομάδα τη νέα σεζόν πανέτοιμη και δυνατή.
***Οι επόμενες μέρες, πριν αλλά και μετά την Γενική Συνέλευση, θα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον της ομάδας. Εμείς θα είμαστε σε επιφυλακή και θα σας ενημερώνουμε. Κλίνοντας το σημερινό καφέ θα σας μεταφέρω ένα στατιστικό στοιχείο, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Έχει γίνει σχεδόν θεσμός η ομάδα που κατατάγεται δεύτερη την μια χρονιά, την επόμενη, βγαίνει πρωταθλήτρια! 'Αρα, για τη νέα σεζόν ...φαβορί είναι ο Τηλυκράτης! Το αναφέρω όμως αυτό για να σας θυμήσου ότι πριν τέσσερα χρόνια, η ΑΕΜ είχε καταταγεί 2η και την επόμενη χρονιά ...υποβιβάστηκε!!! Παντού υπάρχουν οι εξαιρέσεις...

Αυτά και για σήμερα ΑΕΜάρες! Απ' ότι έμαθα την Τετάρτη ο Πρόεδρος θα παραθέσει αποχαιρετιστήριο γεύμα στους συντελεστές της φετινής ομάδας. Ελπίζω το κλίμα να είναι καλό και να ευχαριστηθεί πρώτα ο ίδιος και μετά όλοι όσοι λίγο πολύ βοήθησαν τη φετινή ΑΕΜ. Γιώργο Παγούρα σ' ευχαριστούμε για τα δυο χρόνια της ζωής σου που μας αφιέρωσες, αλλά ...μείνε!!! Μέχρι νεωτέρας να είστε όλοι καλά!!! Μιχάλης Κιτσινέλης

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Πήρε την νίκη και την 5η θέση!!!

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Α. Ε. Μεσολογγίου, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και έκλεισε τη φετινή δύσκολη χρονιά στην τιμητική 5η θέση. Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και αφού πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, κατόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο να πάρει, έστω και με πολύ τύχη τη νίκη. Με αρκετούς νεαρούς αγωνίστηκε και ο Α. Ο. Ανατολής, που έχει από καιρό αποχαιρετίσει την κατηγορία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στον αγώνα και μόλις στο 7΄λεπτό είχαν δοκάρι με τον Ασωνίτη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυσκολίες στην δημιουργία ευκαιριών, όμως και οι παίχτες της Ανατολής παίζοντας άτεχνα δεν μπόρεσαν να τους απειλήσουν. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, όταν στο 27΄ο Κατσίφας νίκησε με σουτ έξω από την περιοχή τον Γκασούκα, κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά οι προσπάθειές τους έμεναν ημιτελείς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες της ΑΕΜ μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και πολύ γρήγορα έφεραν στα ίσια το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας με τον Τσάμη σε 1-1 στο 47΄. Η Ανατολή πρεσάροντας ψηλά, έκανε φιλότιμες προσπάθειες να πάρει πάλι κεφάλι στο σκορ, αλλά οι προσπάθειές των παιχτών της, όπως κι αυτές των φιλοξενουμένων, που έφευγαν συχνά στην αντεπίθεση, ήταν ανοργάνωτες και χωρίς αποτέλεσμα. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 68΄ η Ανατολή, όταν ο διαιτητής κ. Μπούμπας, καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ηλία, αλλά ο Κατσίφας, που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Κώστα Γκασούκα! Με την κούραση να βαραίνει τα πόδια των παιχτών της γηπεδούχου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 82΄ο νεαρός Κορομηλάς έβαλε μπροστά την ΑΕΜ, γράφοντας το 1-2.
Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού το διάστημα που ακολούθησε οι φιλοξενούμενοι κράτησαν εύκολα την πολύτιμη νίκη, παρά την προσπάθεια του προπονητή των γηπεδούχων με αλλαγές να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι. Ίσως το μεγαλύτερο κέρδος του να ήταν η καλή εμφάνιση ορισμένων από τους νεαρούς παίχτες του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ: Γιαννούσης, Τσιούρης, Κάππης (85΄ Λεοντάρης), Σούλτης, Γκαρτζονίκας, Γκουγιάννος, Ηλίας, Ασωνίτης (70΄ Σταματελάτος), Σόλωνος, Κατσίφας, Μπίζιος (80΄ Λαούσογλου).
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Γκασούκας, Φλωρόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Ταράτσας, Παραγιουδάκης, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Αποστολίδης, Κράνης (67΄ Κορομηλάς), Γαβρίνας (51΄ Ζαπαντιώτης), Χρ. Πλακίδας.

Τ' αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Ο Σκουφάς Κομποτίου ήταν το τελευταίο θύμα, καθώς χάνοντας στα Ρόκκα είναι η τελευταία ομάδα που έπεσε. Βολικό το αποτέλεσμα στην Πάργα, έμειναν Απόλλων και Σούλι. Το Ελαιόφυτο έσωσε την κατηγορία με τεσσάρα. Ο Τηλυκράτης καπάρωσε την 2η θέση. Στο ντέρμπι ο Θεσπρωτός σάρωσε με 4-2 την Πρέβεζα. Πραγματικός Πρωταθλητής ο Ναυπακτιακός χαιρέτησε με τεσσάρα την κατηγορία. Σκορ μαμούθ το Ευπάλιο, με 6 γκολ του Χρ. Φλέγκα, που βγήκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης
Α.Ο. Ανατολής - Α.Ε. Μεσολογγίου 1-2
Απόλλων Ευπαλίου - Αραχθος Παχυκαλάμου
7-0
Απόλλων Πάργας - Σούλι Παραμυθιάς 1-1
Αστέρας Ρόκκα - Σκουφάς Κομποτίου 1-0
Ελαιόφυτο - Οδυσσέας Νυδρίου 4-0
Τηλυκράτης - Βολίδα Μέσης 2-0
Α.Ε. Λευκίμμης - Αναγέννηση Αρτας ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ
Θεσπρωτός - ΠΑΣ Πρέβεζα 4-2
Προοδευτική Περάματος - Ναυπακτιακός Αστέρας 0-4

Tελική Βαθμολογία:
1. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ.............79 [64-18]
2. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ...............65 [54-28]
3. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ..................63 [61-37]
4. ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ..............60 [51-37]
5. Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.........56 [48-28]
6.
ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ..............54 [51-31]
7. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ......53 [44-36]
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ............52 [41-33]
9. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ.................52 [53-37]
10. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ......51 [42-54]
11. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ...........51 [38-33]
------------------------------------------------
12. ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ...50 [40-34]
13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ....38 [33-46] *
14. Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ............35 [29-55]
15.
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚ.........34 [38-63]
16. ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ..........29 [32-54]
17. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ....25 [46-62]
18. Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ............
7 [19-105] *
* Αγώνα λιγότερο

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Φινάλε στο Πρωτάθλημα με νίκη θέλει η ΑΕΜ

Τελευταία πράξη στο φετινό Πρωτάθλημα για τις ομάδες του 5ου Ομίλου τη Δ΄ Εθνικής, με ένα παιχνίδι φωτιά για Ρόκκα και Σκουφά και πολλά παιχνίδια σημαντικά για την διαμόρφωση της τελικής κατάταξης στη βαθμολογία. Η Α.Ε. Μεσολογγίου αγωνίζεται στα Γιάννενα με την Ανατολή και θέλει να κλείσει με νίκη τη σεζόν, μένοντας ψηλά στη βαθμολογία. Ο Αντρέας Μαργέλης θα ξεκινήσει με αλλαγές στην βασική ενδεκάδα. Αφ' ενός γιατί Γιαννιώτης και Μάριος Πλακίδας δεν υπολογίζονται για την τελευταία αγωνιστική. Αφ' ετέρου, επειδή θέλει να δώσει θέσεις στην αρχική ενδεκάδα σε παίχτες, που δεν είχαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι τώρα. Έτσι θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Γκασούκα, ενώ θέση βασικού θα διεκδικήσουν και οι Παραγιουδάκης και Φλωρόπουλος. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Κ. Μπούμπας, με βοηθούς τους Α. Τζαφλίδη και Π. Ψαρρά του Σ. Δ. Ηπείρου. Παρατηρητής ορίστηκε ο . Γ. Σαράφογλου (Πρέβεζας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τελευταίας Αγωνιστικής (34ης):
Kυριακή 16/5 - 5.00 μμ
Α.Ο. Ανατολής - Α.Ε. Μεσολογγίου
Απόλλων Ευπαλίου - Αραχθος Παχυκαλάμου
Θεσπρωτός - ΠΑΣ Πρέβεζα
Προοδευτική Περάματος - Ναυπακτιακός Αστέρας
Απόλλων Πάργας - Σούλι Παραμυθιάς (2.30μμ)
Αστέρας Ρόκκα - Σκουφάς Κομποτίου (2.30μμ)
Ελαιόφυτο - Οδυσσέας Νυδρίου (2.30μμ)
Τηλυκράτης - Βολίδα Μέσης (2.30μμ)
Α.Ε. Λευκίμμης - Αναγέννηση Αρτας (2.30μμ)

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 10-5-2010

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!!Κατ' αρχήν, να ευχηθώ καλή θητεία στον συνεργάτη μου τον Πάνο, που παρουσιάστηκε σήμερα στην Πάτρα. Να τον ευχαριστήσω για την τρομερή συνεργασία που κάναμε σ' αυτό το σάιτ και να του ευχηθώ να γυρίσει σύντομα στη δράση!!! Τα κατάφερε και μάλιστα εύκολα η ΑΕΜάρα στο χθεσινό παιχνίδι. Ξεπερνώντας το αρχικό τρακ, έπαιξε στρωτό και πολυδιάστατο ποδόσφαιρο, απλώνοντας την δραστηριότητά της σε όλο το γήπεδο. Έβαλε δυο ωραία γκολ, είχε δυο δοκάρια και έχασε κλασσικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Το ουσιαστικότερο όμως είναι ότι έσωσε την κατηγορία και η τελευταία αγωνιστική θα είναι απλά μια διαδικασία κατάταξης. Χωρίς άγχος θα πάει στην Ανατολή και θα επιδιώξει τη νίκη, ώστε να κερδίσει την 5η θέση, που με τα δεδομένα της φετινής περιόδου, θα είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να πετύχει.
***Όσον αφορά την ομάδα που θα υποβιβαστεί, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Το παιχνίδι Αστέρας Ρόκκας-Σκουφάς Κομποτίου είναι ο πιο κρίσιμος. Από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα, θα βγει ο τελευταίος που θα ακολουθήσει τις ήδη υποβιβασμένες (Λευκίμμη, Ευπάλιο, Πέραμα, Παχυκάλαμο, Ανατολή και Άρτα) στο Τοπικό Πρωτάθλημα. Φυσικά, παίρνω σαν δεδομένο ότι το Ελαιόφυτο θα κερδίσει το Νυδρί. Θα είναι τρελό, μετά την πορεία που έκανε στον δεύτερο γύρο, να χάσει την κατηγορία στην έδρα του, απέναντι σε μια αδιάφορη και όχι πολύ καλύτερη ομάδα.
***Τυπικά, υπάρχει και το παιχνίδι Πάργας - Σουλίου που έχει ενδιαφέρον. Έχω όμως την αίσθηση, ότι σ' αυτόν τον αγώνα οι δύο ομάδες δεν θα "σκοτωθούν", αφού και η ισοπαλία τις κρατάει στην κατηγορία. Μάλλον σ' αυτόν τον αγώνα θα πάρουν φωτιά τα κινητά! Η ισοπαλία τους φτάνει στους 51 βαθμούς, που είναι αρκετοί για να σωθούν. Δεν υπάρχει περίπτωση μ' αυτό το αποτέλεσμα να κινδυνέψει καμία και το μπαλάκι θα παραμείνει στον αγώνα στα Ρόκκα.
***Ο Αστέρας θέλει μόνο νίκη! Μ' αυτό το αποτέλεσμα, φτάνει στους 52 βαθμούς και καθαρίζει. Ο Σκουφάς βολεύεται και με ισοπαλία. Με ισοπαλία, αφήνει τα Ρόκκα στους 50 και πάει στους 51 βαθμούς. Το παιχνίδι θα είναι συγκλονιστικό, αφού σ' αυτό παίζεται μια κατηγορία. Κατά τη γνώμη μου το Κομπότι έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του! Σκεφτείτε ότι πριν από τέσσερις αγωνιστικές ο Σκουφάς ήταν άνετος στην 5άδα. Από τότε πήρε μόνο δυο βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και βρέθηκε στην κόλαση!
***Για να μην νομίζετε ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται, σας λέω ότι υπάρχει και δεύτερο σενάριο, αλλά το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο. Σ' αυτό το σενάριο εμφανίζεται στο παιχνίδι Πάργας - Σουλίου νικητής! Μένει δηλαδή μια από τις δυο ομάδες στους 50 βαθμούς. Αν το άλλο παιχνίδι έρθει ισοπαλία, έχουμε ισοβαθμία της ηττημένης με τα Ρόκκα! Σ' αυτή την ισοβαθμία τα Ρόκκα υπερτερούν του Σουλίου και είναι ...ισοπαλία με την Πάργα. Σε περίπτωση, που ο Σκουφάς χάσει και κερδίσει κάποιος στο άλλο παιχνίδι, τότε στην ισοβαθμία, ο Σκουφάς ...χάνει από το Σούλι και είναι ...ισοπαλία με την Πάργα. Λέω όμως να μην χαλάσω άλλη φαιά ουσία γι' αυτό το σενάριο. Σωστά;
***Κάπως έτσι θα φτάσουμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής ή του Περιφερειακού, όπως συνηθίζουμε να το λέμε. Ομολογουμένως, ήταν μια ακόμα εντυπωσιακή σεζόν, με απρόσμενα αποτελέσματα, συνεχείς ανακατατάξεις στη βαθμολογία και τρομερό φινάλε!!!. Αν εξαιρέσουμε τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που ήταν η πιο σταθερή ομάδα του ομίλου και δίκαια κέρδισε την άνοδο, όλες οι άλλες ομάδες, ακόμα και την τελευταία αγωνιστική, έχουν κάτι να κυνηγάνε.
***Με δεδομένο ότι η Βολίδα παίζει την τελευταία αγωνιστική στη Λευκάδα, όπου ο Τηλυκράτης θέλει τη νίκη για να πάρει την τιμητική 2η θέση, η ΑΕΜ με νίκη στην Ανατολή, παίρνει την 5η θέση. Αυτή η θέση θα είναι και η υψηλότερη που έχει ανέβει φέτος και σίγουρα θα γλυκάνει λίγο τις γκρίνιες. Όλοι οι ΑΕΜάρες λίγο πολύ γκρινιάξαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σ' αυτό συνέβαλλε και το γεγονός, ότι όλοι, εχθροί και φίλοι, έλεγαν ότι παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν παίρναμε όμως τα αποτελέσματα. Δεν αρκεί, όπως ξέρετε, να παίζεις την καλύτερη μπάλα. Υπάρχει και η διαιτησία, που στον πρώτο γύρο μας έσκισε. Υπάρχουν και οι τραυματισμοί και είχαμε πολλούς. Υπάρχει και η ατυχία. Υπήρχαν κι ...άλλα.
***Μας αποχαιρέτισαν ήδη δύο παίχτες: ο Μάριος Πλακίδας έφυγε για Αθήνα, αφού διορίστηκε σε μόνιμη θέση στην Αεροπορία, ενώ και ο Κώστας Γιαννιώτης ήταν σήμερα να παρουσιαστεί στο Στρατό. Ήταν από τα καλύτερα παιδιά σαν χαρακτήρες και έδωσαν πολλά στην φετινή προσπάθεια της ΑΕΜ. Εύχομαι στον Μάριο καλή σταδιοδρομία και στον Κώστα καλή θητεία. Έτσι οι δυο παίχτες δεν θα είναι στον αγώνα με την Ανατολή.
***Ο Ανδρέας Μαργέλης, ο οποίος, μετά τον αγώνα στα Γιάννενα, θ' αποτελέσει επίσης παρελθόν, θα έχει την ευκαιρία σ' αυτό το παιχνίδι, να δώσει χρόνο συμμετοχής και στα παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν αρκετά στο πρωτάθλημα. Έτσι αναμένεται Γκασούκας και Παραγιουδάκης να είναι στη βασική ενδεκάδα, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Φλωρόπουλος. Δυστυχώς, είναι η μοναδική αγωνιστική, που ο προπονητής των Κανονιέρηδων, έχει αυτή την ευκαιρία, αφού η κρισιμότητα των προηγουμένων αγωνιστικών, του δυσκόλεψε τις επιλογές.
***Την επόμενη Δευτέρα, στον τελευταίο ...αγωνιστικό καφέ θα πούμε πολλά σχετικά με την ΑΕΜ. Όμως δεν θα σταματήσουμε τις καφεδιές επειδή τελειώνει το πρωτάθλημα. Στις 31 Μαϊου, υπάρχει η Γενική Συνέλευση της ΑΕΜ, η οποία θα είναι εκλογοαπολογιστική. Μέχρι τότε θα γίνουν πολλά. Επίσης και τη μέρα εκείνη θα γίνουν πολλά!!! Και στη συνέχεια θα γίνουν πολλά! Επομένως, έχουμε πολλούς καφέδες ακόμα να πιούμε και να τα πούμε. Μείνετε ...συντονισμένοι στο aem news, για να είστε μέσα στα πράγματα.
***Από την πρώτη Ιουνίου και μετά αρχίζει η ...επόμενη σεζόν! Νέες ομάδες ανεβαίνουν. Θα μάθουμε τα πάντα γι' αυτές! Εξελίξεις θα υπάρξουν σε πολλές ομάδες του ομίλου! Πιθανόν κάποιες διοικήσεις ν' αλλάξουν! Παίχτες και προπονητές θα φύγουν και άλλοι θα έρθουν! Έχουμε πολλά να πούμε. Ελπίζω μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο, η ΑΕΜάρα να έχει βρει τον δρόμο της και να κατέβει στη νέα σεζόν ΕΝΩΜΕΝΗ και ΔΥΝΑΤΗ!

Αυτά για σήμερα ΑΕΜάρες!!! Την επόμενη Κυριακή κλίνει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος και θα κάνουμε την απαραίτητη σούμα. Άλλους θα πικράνουμε και άλλους θα ευχαριστήσουμε, αλλά όλοι θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Κόσμος πάει κι έρχεται, αλλά εμείς οι φίλαθλοι και η Ιστορική ΑΕΜάρα μένουμε!!! Να είστε όλοι καλά!!! Μιχάλης Κιτσινέλης

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Καθάρισε!!! 2-0 το Ευπάλιο

Παίζοντας με σοβαρότητα η Α. Ε. Μεσολογγίου, κέρδισε εύκολα με 2-0 τον δυνατό Απόλλωνα Ευπαλίου και "καθάρισε" από τα μπλεξίματα της τελευταίας αγωνιστικής. Στην τελευταία της εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους της, πρόσφερε καλό θέαμα, παρά το αρχικό άγχος, έβαλε δυο γκολ, είχε δυο δοκάρια και είπε "άντε γεια" στους αποκάτω, που θα αλληλοσφαχτούν την τελευταία αγωνιστική, για μια θέση στον ήλιο. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψε στο Ευπάλιο να διεκδικήσει κάτι καλό και το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα την αδικεί, αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες για πολλαπλάσιο σκορ, ενώ απειλήθηκε ελάχιστα. Το α΄ημίχρονο ήταν ένας συνεχής μονόλογος της ΑΕΜ, που επιδίωξε το γρήγορο γκολ. Τελικά το πέτυχε στο ημίωρο. Στο β΄ημίχρονο και μετά την επίτευξη νωρίς του δευτέρου γκολ της ΑΕΜ, το παιχνίδι έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6΄ Ο Αποστολίδης μπήκε από αριστερά, έκανε διαγώνιο πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
8΄ Ωραίος συνδυασμός Τσάμη - Ζαπαντιώτη -Γαβρίνα, ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός τον σημείωσε οφσάιντ.
15΄ Ο Γουβαλάρης είδε εκτός θέσης τον Ανδρεόπουλο, έκανε από μακριά το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
19΄ Συρτό διαγώνιο σουτ του Καρτσακλή από αριστερά, ελάχιστα άουτ.
22΄ Ο Γουβαλάρης βρέθηκε από αριστερά σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά έκανε βιαστικό σουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
25΄ Συνεργασία Αποστολίδη Ζαπαντιώτη, ωραίο στρώσιμο της μπάλας στον Μπίρκο, το δεξί βολέ του νεαρού τράνταξε την συμβολή των δοκαριών του Ευπαλίου.
26΄ Σε σέντρα του Μπίρκου από δεξιά, ο Αδρασκέλας παραλίγο αυτογκόλ, αλλά η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο, κόρνερ. Εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης, ο Πασπαλιάρης την κεφαλιά - γύρισμα από το δεύτερο δοκάρι, νέα κεφαλιά του Χρ. Πλακίδα, μέσα από τη γραμμή απέκρουσε κάποιος αμυντικός, αλλά ο βοηθός έδειξε "παίζετε"!!!
28΄ Ομαδική προσπάθεια της ΑΕΜ από τον άξονα, ο Ζαπαντιώτης τελικός αποδέκτης, μπήκε στη περιοχή και με συρτό διαγώνιο πλασέ έγραψε το 1-0!
29΄ Μπάσιμο του Χρ. Πλακίδα από αριστερά, αλλά στο τετ α τετ έδιωξε με τα πόδια ο Ανδρεόπουλος.
30΄ Πρώτη καλή φάση για τον Απόλλωνα, όταν ο Παρασκευόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση για σουτ, αλλά ο Ζέρβας μπλόκαρε εύκολα.
32΄ Ο Καρτσακλής από δεξιά έκανε το σουτ, αλλά έγκαιρα ο Καραμπόλας κόντραρε σε κόρνερ.
34΄ Ο Μπίρκος έβγαλε την σέντρα από δεξιά, κόντρα του Ζαχαρόπουλου, παραλίγο αυτογκόλ, κόρνερ. Εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης, καλή κεφαλιά του Πασπαλιάρη, πάνω όμως από το οριζόντιο δοκάρι.
36΄ Πρώτο κόρνερ για το Ευπάλιο με τον Ι. Φλέγκα από αριστερά, εκτέλεσε πλασαριστά αλλά ο Μπίρκος έδιωξε.
38΄ Προσπάθεια του Χρ. Πλακίδα από αριστερά, το σουτ κόντραρε στον Αδρασκέλα και κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
39΄ Μακρινή μπαλιά του Τσάμη στον κενό χώρο για τον Χρ. Πλακίδα, ο Ανδρεόπουλος βγήκε γρήγορα και έδιωξε με το ...κεφάλι πλάγια.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
46΄ Μακρινό φάουλ για το Ευπάλιο, ο Παρασκευόπουλος έστρωσε στον Γ. Φλέγκα, αλλά το σουτ πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.
49΄ Καλή προσπάθεια του Ζαπαντιώτη από αριστερά, έστρωσε στον Τσάμη, το σουτ του κοντραρίστηκε, στρώσιμο του Μπίρκου στον Ζαπαντιώτη, αυτός στον Γαβρίνα, σέντρα χαμηλή, ο Χρ. Πλακίδας το σουτ, κόντρα, η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά προς τα δίχτυα, πρόλαβε ο Ανδρεόπουλος και με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
51΄ Διπλή ευκαιρία για τον Χρ. Πλακίδα, πρώτα με σουτ που απέκρουσε με τα πόδια ο Ανδρεόπουλος και στη συνέχεια, από καλή θέση άργησε το σουτ και κλείστηκε.
54΄ Ο Γαβρίνας έστρωσε στον Ζαπαντιώτη, αυτός από καλή θέση το σουτ, ψηλά άουτ.
56΄ Ο Γουβαλάρης έκανε την σέντρα από αριστερά, αλλά ο Αδρασκέλας, έδιωξε και πάλι με προβολή σε κόρνερ.
60΄ Ο Χρ. Πλακίδας έκανε ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά αυτή τη φορά, συρτά και διαγώνια κάνοντας το 2-0.
67΄ Νέα διπλή ευκαιρία για την ΑΕΜ, πρώτα, μετά από ωραία προσπάθεια του Μπαρμπαρούση και σέντρα, ο Χρ. Πλακίδας έστειλε την μπάλα με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μ. Πλακίδας το δυνατό σουτ, κόντρα και κόρνερ. Εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης, έδιωξε με γροθιές ο Ανδριόπουλος, το σουτ του Καρτσακλή βρήκε στα σώματα των αμυντικών.
75΄ Φάουλ από αριστερά με τον Τσάμη κοντά στην περιοχή, η μπάλα χαμηλά πέρασε απ' όλους και κατέληξε άουτ.
81΄ Ο Παρασκευόπουλος μπήκε από δεξιά επικίνδυνα, αλλά ο Γατσώρης έδιωξε σε κόρνερ. Εκτέλεσε ο ίδιος, μακρινή κεφαλιά του Γ. Φλέγκα, ψηλά άουτ.
85΄ Γρήγορη αντεπίθεση του Ευπαλίου με τον Γ. Φλέγκα, σουτ δυνατό, απέκρουσε ασθενώς ο Ζέρβας, ο Πασπαλιάρης δεν μπόρεσε να διώξει πιάνοντας αέρα, ο Μπακούλας αιφνιδιάστηκε, έπιασε χαλαρό πλασέ και μπλόκαρε εύκολα ο Ζέρβας.
87΄ Ο Τσάμης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ανδρεόπουλος τινάχτηκε εκπληκτικά και έδιωξε.

Από την ΑΕΜ διακρίθηκαν οι Τσάμης, Ζαπαντιώτης, Χρ. Πλακίδας και Γατσώρης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι και από το Ευπάλιο οι Ανδρεόπουλος(κορυφαίος), Αδρασκέλας, Γ. Φλέγκας και Παρασκευόπουλος.
Το διαιτητικό τρίο των Κ.Λαζάρη, Α.Σιδέρη, Ι.Κάραλη όλοι της Σ. Δ. Ηλείας, τα πήγε σχετικά καλά, εκτός της φάσης του γκολ που ακυρώθηκε και ενός πέναλτι που ζήτησε ο Χρ. Πλακίδας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Μπίρκος(88΄ Παραγιουδάκης), Αποστολίδης( 64΄ Μπαρμπαρούσης), Γατσώρης, Καρτσακλής, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Γουβαλάρης, Γαβρίνας(62΄ Μ. Πλακίδας), Ζαπαντιώτης, Χρ. Πλακίδας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: Ανδρεόπουλος, Αδρασκέλας, Καραμπόλας, Γ. Φλέγκας, Β. Φλέγκας, Θαλάσσης, Αδραχτάς46΄ Σερεντέλας), Παρασκευόπουλος, Χ. Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος(82΄ Μπακόλας), Ι. Φλέγκας.

Τ' αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Ακόμη μια νίκη για τον πρωταθλητή Ναυπακτιακό. Μπορεί να καθάρισε με τεσσάρα η Πάργα, όμως δεν εξασφάλισε ακόμη την παραμονή. Δεν παραδίδει τα όπλα το Ελαιόφυτο. Ο Αστέρας Ρόκκα πήρε τρεις ξεκούραστους βαθμούς, καθώς δεν κατέβηκε να αγωνισθεί ο Άραχθος. Οριστικοποίησε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία το Νυδρί. Νίκη γοήτρου για την Άρτα. Ισοπαλία για Βολίδα και Θεσπρωτό. Μάχη για πέντε ομάδες την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής
Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Ευπαλίου 2-0
Α.Ο. Ανατολής - Απόλλων Πάργας 0-4
Αραχθος Παχυκαλάμου - Αστέρας Ρόκκα 0-3 α.α
Σούλι Παραμυθιάς - Ελαιόφυτο 0-2
Σκουφάς Κομποτίου - Τηλυκράτης 1-2
Οδυσσέας Νυδρίου - Α.Ε. Λευκίμμης 3-0
Βολίδα Μέσης - Θεσπρωτός 2-2
Αναγέννηση Αρτας - Προοδευτική Περάματος 4-1
Ναυπακτιακός Αστέρας - ΠΑΣ Πρέβεζα 2-1

Βαθμολογία:
1. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ.............76 [60-18]
2. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ...............62 [52-28]
3. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ..................60 [57-35]
4. ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ..............60 [49-33]
5. ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ..............54 [51-29]
6.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.........53 [46-27]
7. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ......53 [44-32]
8. ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ...50 [42-33]
9. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ......50 [41-53]

10. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ...........50 [37-32]
11. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ.................49 [49-37]
------------------------------------------------
12.ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ............49 [40-33]
13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ....38 [33-46]
14. Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ............35 [28-53]
15.
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚ.........34 [38-56]
16. ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ..........29 [32-50]
17. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ....22 [39-62]
18. Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ............
7 [19-105]

Επόμενη Αγωνιστική (Τελευταία - 34η) Kυριακή 16/5/2010
Α.Ο. Ανατολής - Α.Ε. Μεσολογγίου
Απόλλων Ευπαλίου - Αραχθος Παχυκαλάμου
Απόλλων Πάργας - Σούλι Παραμυθιάς
Αστέρας Ρόκκα - Σκουφάς Κομποτίου
Ελαιόφυτο - Οδυσσέας Νυδρίου
Τηλυκράτης - Βολίδα Μέσης
Α.Ε. Λευκίμμης - Αναγέννηση Αρτας
Θεσπρωτός - ΠΑΣ Πρέβεζα
Προοδευτική Περάματος - Ναυπακτιακός Αστέρας
***όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5μμ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Όλοι στο γήπεδο για τη νίκη

To τελευταίο εντός έδρας της παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή η ΑΕΜ κόντρα στον Απόλλων Ευπαλίου και το οποίο θα αρχίσει στις 2.30. Οι μπλε θέλουν τη νίκη, όχι μόνο για να κλείσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις τις εμφανίσεις στο Μεσολόγγι μπροστά στον κόσμο τους, αλλά και για να σφραγίσουν την παραμονή, κλείνωντας μια θέση στον 5ο όμιλο για τη νέα χρονιά. Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι τέθηκε ο Κωνσταντίνος Γιαννιώτης, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και ο Δουλιώτης. Σε ανάρωση βρίσκεται ο Γουβαλάρης που μάλλον δεν θα αγωνισθεί. Θα πρέπει όλος ο φίλαθλος κόσμος να βρεθεί στο στάδιο για να πανηγυρίσει τη νίκη και να χειροκροτήσει τις καλές προσπάθειες της ΑΕΜ, ασχέτως εάν φέτος δεν πραγματοποιήθηκαν οι στόχοι που είχανε τεθεί. Διαιτητές της κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι οι Κ.Λαζάρης, Α.Σιδέρης, Ι.Κάραλης όλοι της ΕΠΣ Ηλείας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Α.Γκολφινόπουλος από την ΕΠΣ Κορινθίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:
Κυριακή 9/5 - 2.30μμ
Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Ευπαλίου
Α.Ο. Ανατολής - Απόλλων Πάργας
Αραχθος Παχυκαλάμου - Αστέρας Ρόκκα
Σούλι Παραμυθιάς - Ελαιόφυτο
Σκουφάς Κομποτίου - Τηλυκράτης
Οδυσσέας Νυδρίου - Α.Ε. Λευκίμμης
Βολίδα Μέσης - Θεσπρωτός (5μμ)
Αναγέννηση Αρτας - Προοδευτική Περάματος (5μμ)
Ναυπακτιακός Αστέρας - ΠΑΣ Πρέβεζα (5μμ)

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 3-5-2010

ΑΕΜάρες, Καλησπέρααα! Εντελώς προβλέψιμη ήταν η χθεσινή αγωνιστική. Οι ομάδες, που είχαν στοιχειώδες έστω ενδιαφέρον, πήραν εύκολα ή δύσκολα αυτό που ήθελαν και ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα στην βαθμολογία του ομίλου. Η ΑΕΜ τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Πάργα, αλλά όλα τα λεφτά είναι ο αγώνας με το Ευπάλιο, που ακολουθεί. Αν κερδίσει, τελειώνει την υπόθεση παραμονή και θα πάει μετά στην Ανατολή, όπου με νέα νίκη μπορεί να πάρει ακόμα και την 5η θέση.
***Στις προβλέψεις που είχα κάνει πριν από δεκαπέντε μέρες, την διαφοροποίηση την κάνει το Ελαιόφυτο, που με τις συνεχόμενες νίκες, έχει πάρει πλεονέκτημα έναντι του Απόλλωνα Ρόκκας, που εκτός απροόπτου, θα είναι η τελευταία ομάδα, που θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα. Απογοητεύει η Πάργα, που σε δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, έχει πάρει μόνο έναν βαθμό, αυτόν με την ΑΕΜ, δημιουργώντας αγωνία στους φιλάθλους της. Έχει όμως δυο ευκαιρίες με βατούς αντιπάλους, όπου μπορεί να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται και να σωθεί.
***Ακόμα, δεν αισθάνεται πια τόσο μεγάλη ασφάλεια ο Σκουφάς Κομποτίου, που στους τρεις τελευταίους αγώνες έχει πάρει μόνο δυο βαθμούς, παίζει την Κυριακή με τον Τηλυκράτη και τελειώνει με τα Ρόκκα εκτός. Γενικά υπάρχει μια πολύ ρευστή κατάσταση, το φινάλε θα είναι γκραν γκινιόλ και όλα, από την 5η μέχρι την 12η θέση, θα κριθούν για λίγους βαθμούς. Το Σούλι Παραμυθιάς θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία με το Ελαιόφυτο για να καθαρίσει την παραμονή, γιατί την τελευταία αγωνιστική πάει στην Πάργα. Η Βολίδα έχει σωθεί. Νίκη σωτηρία μπορεί να πετύχει το Νυδρί που παίζει εντός με τη Λευκίμμη. Το Ελαιόφυτο πάει στο Σούλι και τελειώνει με Νυδρί εντός. Τα Ρόκκα παίζουν στον Άραχθο και μέσα με τον Σκουφά.
***Μπλεγμένα είναι τα πράγματα και με την τετράδα, αφού με εντυπωσιακό ντεμαράζ ο Θεσπρωτός δείχνει φαβορί για την 2η θέση μια και αντιμετωπίζει την "αδιάφορη" Βολίδα εκτός και τελειώνει με την Πρέβεζα εντός έδρας. Αντίθετα ο Τηλυκράτης παίζει στο Κομπότι με τον Σκουφά και υποδέχεται στο φινάλε την Βολίδα. Φυσικά οι συσχετισμοί μπορεί ν' αλλάξουν την Κυριακή, αν κάποιες ομάδες δεν κατορθώσουν να κάνουν νίκες, αφού ορισμένες ισοπαλίες, μπορεί να κάνουν θρίλερ την τελευταία αγωνιστική. Για να δούμε, για να δούμε!!!
***Γυρνάμε στα ΑΕΜικά. Μου άρεσε η ενδεκάδα που κατέβασε ο Α. Μαργέλης στην Πάργα. Δυστυχώς δεν ήμουν στην Πάργα, για να δω και πως κινήθηκαν οι παίχτες στο γήπεδο. Ο Μπαλάφας είχε διαπρέψει πέρυσι σαν δεξί μπακ, ο Μπαρμπαρούσης μπορεί πολλά σαν αριστερό μπακ, Γατσώρης και Ταράτσας αλληλοσυμπληρώνονται, Τσάμης και Καρτσακλής είναι καλό δίδυμο αμυντικών χαφ, ενώ ο Ζαπαντιώτης σαν οργανωτής και ο Αποστολίδης σαν ελεύθερος επιθετικός, μπορούν να δώσουν ευκαιρίες για γκολ σε Χρ. Πλακίδα και Γαβρίνα. Δυστυχώς, οι τιμωρίες, οι τραυματισμοί και διάφορα "άλλα", δεν επέτρεψαν στην ομάδα να δέσει, με αποτέλεσμα να χάσουμε πολλούς τσάμπα βαθμούς.
***Έκανα μια βόλτα στα παιχνίδια του Ναυπακτιακού και είδα γιατί αυτή η ομάδα είναι η φετινή Πρωταθλήτρια. Δεμένη ομάδα, με πειθαρχημένους αν και όχι πολυτάλαντους παίχτες, έκανε τρεις φάσεις και έβαζε τρία γκολ!!! Η ΑΕΜ έκανε 5-6 τετ α τετ και έβαζε ένα ή κανένα!!! Με την Πάργα έκανε 16 ευκαιρίες και έβαλε ένα, ενώ η Πάργα έκανε δύο στα δύο!!! Για να μην θυμηθώ και το παιχνίδι με το Ελαιόφυτο, όπου με 19 φάσεις για γκολ μείναμε στο μηδέν. Η αστοχία, όταν είναι επαναλαμβανόμενη, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία. Έλειπε σίγουρα η αυτοσυγκέντρωση.
***Όταν ένας παίχτης χάνει 3-4 εύκολα γκολ σε έναν αγώνα, αυτό σημαίνει ότι ο παίχτης αυτός είναι "αλλού". Ειδικά, οι επιθετικοί της ΑΕΜ, που έχουν το ταλέντο για να βρουν δίχτυα. Επομένως, υπήρχε λάθος ψυχολογία. Το τόνιζα εξ άλλου από την αρχή της χρονιάς. Δεν φάνηκε να γίνεται κάτι σ' αυτόν τον τομέα. Και δεν είναι μόνο οι επιθετικοί που δεν είχαν καλή ψυχολογία. Υπήρχαν και πολλοί άλλοι παίχτες, που σε πολλά παιχνίδια δεν φαινόταν να πατάνε καλά. Περισσότερα θα πούμε σε 15 μέρες που θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.
***Την Κυριακή είναι η τελευταία εμφάνιση της "Κυρίας" μπροστά στο κοινό της. Συμπίπτει αυτή η εμφάνιση, να είναι και ένας αγώνας ζωής και θανάτου για την ΑΕΜ. Ο σημαντικότερος ίσως αγώνας της φετινής σεζόν. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά, μετά τα τελευταία αποτελέσματα, θα έχουν καλή ψυχολογία, θα παίξουν συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα και θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. Θα ήταν εντελώς άδικο, κυρίως για τους παίχτες, να βρεθεί η ΑΕΜ στον κυκεώνα της τελευταίας αγωνιστικής, όπου ίσως να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Σίγουρα η φετινή ομάδα, άξιζε πολλά περισσότερα και είναι κρίμα που δεν τα πέτυχε.
***Άσχετα με την γκρίνια μου, κυρίως στον δεύτερο γύρο, υπάρχουν πολλοί παίχτες στη σημερινή ΑΕΜ, τους οποίους εκτιμώ και σαν παίχτες και σαν χαρακτήρες. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν μου έκατσαν καλά. Είναι λογικό νομίζω. Όμως, όπως είπε και ο Αντρέας Μαργέλης όταν ανέλαβε την ΑΕΜ "πάνω απ' όλα η ομάδα". Και ορισμένοι παίχτες δεν έβαλαν φέτος την ομάδα πάνω απ' όλα. Φυσικά δεν φταίνε μονο οι παίχτες για την φετινή άσχημη παρουσία της ΑΕΜ. Φταίνε και πολλοί άλλοι. Είπαμε όμως αυτά στο τέλος.
***Μια και ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο τελευταίος στο γήπεδό μας, λέω αδέλφια να είμαστε όλοι εκεί. Να πανηγυρίσουμε τη νίκη, να χειροκροτήσουμε τις καλές προσπάθειες και να βοηθήσουμε, όσο μας αναλογεί, να πάρει η ομάδα τη νίκη. Επίσης, να χειροκροτήσουμε, όσο και αν μας πείραξαν κάποιες συμπεριφορές, ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές της φετινής ΑΕΜ, που ασχέτως αν δεν τα κατάφεραν, τουλάχιστον προσπάθησαν για το καλύτερο.

Μέχρι την επόμενη, ελπίζω χαρούμενη, Δευτέρα, ελπίζω να είστε όλοι καλά και η ΑΕΜάρα καλύτερα! Ίσως του χρόνου το aem-news να είναι "αλλιώς". Ίσως και η ΑΕΜ να είναι "αλλιώς". Ίσως να μην είμαστε και καθόλου... Θα δείξει. Μιχάλης Κιτσινέλης

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Πήρε βαθμό στην Πάργα 0-0 με τον Απόλλωνα

Σ'ένα μέτριο από θέαμα παιχνίδι στην Πάργα, η ΑΕΜ, παίζοντας χωρίς ιδιαίτερο άγχος και με ορθολογιστική ενδεκάδα για πρώτη φορά φέτος, ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα. Η Μεσολογγίτικη ομάδα είχε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε ευκαιρίες να πετύχει και ένα και δυο τέρματα, αλλά τελικά η ισοπαλία δεν της ήταν δυσάρεστη. Αντίθετα ο γηπεδούχος Απόλλωνας μπήκε σε περιπέτειες, αφού μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η "Κυρία" παρατάχθηκε με δυνατά παιδιά στα άκρα της άμυνας, ενώ και στο κέντρο με την επιστροφή των Καρτσακλή και Ζαπαντιώτη, ήταν πάλι ανταγωνιστική. Έτσι μπόρεσε και έκανε το παιχνίδι της, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες, που λόγω επιπολαιότητας, δεν έγιναν γκολ. Η Πάργα, που τον τελευταίο καιρό φαίνεται κουρασμένη και αποδιοργανωμένη, ελάχιστα απείλησε τους Κανονιέρηδες και μάλλον επιτυχία μπορεί να θεωρήσει το αποτέλεσμα.
Η ΑΕΜ απείλησε αρχικά με σουτ του Ζαπαντιώτη, που απέκρουσε ο Μπάμπης. Έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Χρ. Πλακίδα και στο 41΄ ακόμα μεγαλύτερη, όταν σε κόρνερ του Ζαπαντιώτη, ο Γαβρίνας, αφύλακτος, έκανε την εύκολη κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους για το τέρμα της ΑΕΜ, ενώ οι Μεσολογγίτες, έλεγχαν τον αγώνα και κινδύνεψαν μόνο στο 57΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ, ο Ντόκος έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε κάποιο πόδι και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΜ. Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΜ, έκανε πιο αμυντικογενές το σχήμα της ομάδας, εξασφαλίζοντας έναν εύκολο βαθμό για την ομάδα του.

Καλή η διαιτησία του κ. Γρατσάνη και των βοηθών του όλοι του Σ. Δ. Τρικάλων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Μπάμπης, Αηδώνης, Κολοκούρας, Μώκος, Γιάννος, Δήμας, Χρήστου (70΄ Γαλόνης), Βάσσιος (73΄ Μαυραγγελίδης), Μπόκος, Λουκούλης, Παππάς (75΄ Μάλτας)
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Μπαλάφας (85΄ Παραγιουδάκης), Μπαρμπαρούσης, Ταράτσας, Καρτσακλής, Γατσώρης, Αποστολίδης (72΄ Κορομηλάς), Ζαπαντιώτης, Τσάμης, Γαβρίνας(67΄ Μ. Πλακίδας), Χρ. Πλακίδας.

Τ' αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Μάχη για μια θέση πάνω από την γραμμή, καθώς με νίκες σημείωσαν Νυδρί, Παραμυθία, Ελαιόφυτο και η αγωνία συνεχίζεται δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ολική ανατροπή για τα Ρόκκα. Άνετες επικρατήσεις για Ναυπακτιακό, Θεσπρωτό, Πρέβεζα και Τηλυκράτη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής
Απόλλων Πάργας - Α.Ε. Μεσολογγίου 0-0
Αστέρας Ρόκκα - Απόλλων Ευπαλίου 3-2
Ελαιόφυτο - Α.Ο. Ανατολής 1-0
Τηλυκράτης - Αραχθος Παχυκαλάμου 3-0
Α.Ε. Λευκίμμης - Σούλι Παραμυθιάς 1-4
Θεσπρωτός - Σκουφάς Κομποτίου 3-1
Προοδευτική Περάματος - Οδυσσέας Νυδρίου 1-2
Ναυπακτιακός Αστέρας - Βολίδα Μέσης 1-0
ΠΑΣ Πρέβεζα - Αναγέννηση Αρτας 4-0

Βαθμολογία:
1. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ.............73 [58-17]
2. ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ..............60 [48-31]
3. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ..................59 [55-33]
4. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ...............59 [50-27]
5. ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ..............53 [49-27]
6.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.........50 [44-27]
7. ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ...50 [41-31]
8. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ......50 [41-32]
9. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ......50 [41-51]
10. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ...........47 [33-32]
11. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ.................46 [47-37]
------------------------------------------------
12.ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ............46 [37-33]
13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ....35 [29-45]
14. Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ............35 [28-49]
15.
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚ.........34 [38-53]
16. ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ..........29 [31-46]
17. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ....22 [39-60]
18. Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ............
7 [19-102]

Επόμενη Αγωνιστική (33η) Kυριακή 9/5/2010
Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Ευπαλίου
Α.Ο. Ανατολής - Απόλλων Πάργας
Αραχθος Παχυκαλάμου - Αστέρας Ρόκκα
Σούλι Παραμυθιάς - Ελαιόφυτο
Σκουφάς Κομποτίου - Τηλυκράτης
Οδυσσέας Νυδρίου - Α.Ε. Λευκίμμης
Βολίδα Μέσης - Θεσπρωτός
Αναγέννηση Αρτας - Προοδευτική Περάματος
Ναυπακτιακός Αστέρας - ΠΑΣ Πρέβεζα
***όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 5μμ

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Στης Πάργας τον ανήφορο, φέρε μας βαθμό(υς)...

Δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή της ΑΕΜ, καθώς αύριο θα ταξιδέψει στην Πάργα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα, που διψάει για βαθμούς. Η "Κυρία" θέλει τουλάχιστον μία νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, για να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Οι κακές εμφανίσεις στα δύο προηγούμενα παιχνίδια θέλουν να ξεχαστούν και στον αυριανό αγώνα η ΑΕΜ να εμφανιστεί όσο καλύτερη γίνεται, ώστε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στην αποστολή για την Πάργα συμπεριελήφθη ο Πέτρος Γουβαλάρης παρά το μικρό πρόβλημα που έχει και ο Τάσος Αποστολίδης που επανέρχεται υγιής Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι ο τραυματίας Γιαννιώτης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ε.Γρατσάνης, με βοηθούς τους Γ.Ράπτη και Κ.Νίκου, όλοι της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Κ.Μπλαντζός από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:
Κυριακή 2/5 - 5.00μμ
Απόλλων Πάργας - Α.Ε. Μεσολογγίου
Αστέρας Ρόκκα - Απόλλων Ευπαλίου
Ελαιόφυτο - Α.Ο. Ανατολής
Τηλυκράτης - Αραχθος Παχυκαλάμου
Α.Ε. Λευκίμμης - Σούλι Παραμυθιάς
Θεσπρωτός - Σκουφάς Κομποτίου
Προοδευτική Περάματος - Οδυσσέας Νυδρίου
Ναυπακτιακός Αστέρας - Βολίδα Μέσης
ΠΑΣ Πρέβεζα - Αναγέννηση Αρτας

ΥΓ. Καλή Πρωτομαγιά σε όλους