Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Αλλαγή γυμναστή

Παρελθόν αποτελεί ο μέχρι πρότινος γυμναστής της ΑΕΜ ο Σταμ. Σαρρής, καθώς παραιτήθηκε επικαλούμενος «διαφορά φιλοσοφίας» με τον προπονητή Ανδρέα Μαργέλη. Διάδοχος του ο Νίκος Παλάτζας που πρόσφατα αποφοίτησε από την σχολή ΟΥΕΦΑ Α.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

☆•☆Kαλά Χριστούγεννα☆•☆
.
Με του Χριστού τη γέννηση και με το νέο έτος, μόνο χαρούμενες ευχές να σας έρθουν εφέτος!!
Το ΑΕΜ news σας εύχεται καλές γιορτές,πάντα με υγεία και ευτυχία!!
.
☆•☆Ευτυχισμένο το 2010☆•☆

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Με Καφέ και με Τσιγάρο 21-12-2009

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!! Πέσαμε σε λούμπα ομοϊδεάτες και να δούμε πως θα βγούμε! Η χθεσινή ήττα δεν ήταν αναμενόμενη και με προβληματίζει. Εγώ πάντως είμαι ακόμα αισιόδοξος. Η ομάδα μας δεν πέφτει με τίποτα! Βλέπω ακόμη εξάδα και ας γέρνει λίγο η βάρκα μας. Η ΑΕΜάρα έπαιξε άλλη μια φορά πολύ καλά, αλλά η αστοχία και η ατυχία, μας στέρησαν μια μεγάλη σε σκορ νίκη, ενώ στο 93΄ πάθαμε και το πατατράκ. Τώρα που τελείωσε σχεδόν ο πρώτος γύρος και έχετε δει τις μισές τουλάχιστον ομάδες, αν όχι όλες, τι λέτε; Πόσες ομάδες έδειξαν ότι είναι καλύτερες από την ΑΕΜ;
***Σε πόσες ομάδες πήγε τόσο κόντρα η διαιτησία; Σε πόσες ομάδες ακυρώθηκαν κανονικά γκολ - βαθμοί; Σε πόσες αρνήθηκαν τόσο φανερά πέναλτι; Πόσες ομάδες είχαν τόσες αποβολές και κίτρινε κάρτες; Πόσες ομάδες έκαναν τόσες πολλές ευκαιρίες χωρίς να σκοράρουν; Μην το ζορίζετε: καμία δεν είχε τόσο κόντρα διαιτησία και καμία δεν ήταν πιο άστοχη και άτυχη από την ΑΕΜ.
***Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι προπονητές και παράγοντες των άλλων ομάδων, μας έδιναν συγχαρητήρια για την ποιότητα της ομάδας μας, ασχέτως αποτελέσματος Ούτε είναι τυχαίο, που όλοι αναρωτιόνταν, πως είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία η ΑΕΜ. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ομάδα από αυτές που μας νίκησαν ή πήραν ισοπαλία, που να έπαιξε καλύτερα.
***Μπλα, μπλα, μπλα!!!Έχετε δίκιο! Όλα όσα έγραψα παραπάνω, μπορεί να είναι σωστά, αλλά η ΑΕΜ είναι στη ζώνη του υποβιβασμού! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο! Νικάει όποιος βάζει την μπάλα στο πλεχτό. Άσχετα πως το κάνει αυτό, άσχετα από την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει, το μπάτζετ ή τους παίχτες που έχει. Νικάς; Είσαι ψηλά. Χάνεις; Είσαι στον πάτο.
***Ξέεερω, τι ή ποιος φταίει θέλετε να μάθετε! Ειλικρινά, δεν υπάρχει απάντηση. Συνήθως λέμε, αν είχε μπει εκείνο το γκολ, αν μας έδινε το πέναλτι ο διαιτητής, αν εκείνο, αν το άλλο, τότε θα είμαστε ...πρωταθλητές! Γι' αυτό μας τρελαίνει το ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και είναι ο "βασιλιάς των σπορ". Επειδή υπάρχει το απρόσμενο, το απίθανο που γίνεται πραγματικότητα και γυρίζει κάθε παιχνίδι ανάποδα.
***Μου είπε κάποιος που ασχολείται πολλά χρόνια με το ποδόσφαιρο, ότι ο Μαργέλης αγχώνει τους παίχτες με τις συνεχείς υποδείξεις και παίζουν αγχωμένα. Είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο, στον αγώνα κυπέλλου που άφησε τους παίχτες μετά το 6-1 του α΄ μέρους, να παίξουν ελεύθερα τι έγινε! Ένα γκολ με το ζόρι και δεκάδες λανθασμένες κινήσεις και ενέργειες.
***Δεν έχουμε παίχτες μου είπε ένας άλλος ειδικός. Και ποιος έχει παίχτες; Σιγά τους παιχταράδες που έχουν οι άλλες ομάδες. Ποια ομάδα μας κέρδισε επειδή άξιζε να μας κερδίσει; Πόσο καλύτερους παίχτες ή προπονητές έχουν οι ομάδες που προηγούνται στην βαθμολογία; Με τρεις ευκαιρίες μας κέρδισε το Κομπότι. Δυο - τρεις ευκαιρίες έκανε η Ναύπακτος, μία η Άρτα, μια το Σούλι, δύο φάσεις μας έκανε η Πάργα. Θυμάται κανένας μια φάση από το Πέραμα, θυμάται κανείς πάνω από μια ευκαιρία του Ελαιόφυτου ή της Βολίδας;
***19 φάσεις για γκολ κάναμε με την Πάργα και βάλαμε μόνο ένα. Δεκατέσσερις με το Ελαιόφυτο, 16 με το Πέραμα....Για να μην θυμηθώ τις αποβολές και τα στημένα που έδιναν οι διαιτητές εναντίον μας. Πιστεύω ότι η αστοχία είναι καθαρά θέμα ατυχίας. Ότι έπρεπε να γίνει από τον προπονητή έχει γίνει. Οι παίχτες κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, αλλά δεν μας θέλει η μπάλα. Δεν ξέχασαν ξαφνικά την μπάλα οι παίχτες μας. Έχουμε την πιο επιθετική ομάδα της κατηγορίας, αλλά έχουμε βάλει ελάχιστα γκολ.
***Ενας άλλος ειδικός έλεγε ότι μας λείπει ο σέντερ φορ. Ενας παίχτης περιοχής που να τελειώνει τις φάσεις. Κι η ΑΕΚ που έχει τον Μπλάνκο, πόσα γκολ έχει βάλει; Πόσα ο Μήτρογλου; Πόσα τετ α τετ έχει χάσει ο Σισέ; Κάποιος μου είπε ότι χρειαζόμαστε ένα χαφ να βγάζει μπαλιές στον κενό χώρο. Οχτώ βγήκανε χθες!Το καλύτερο κέντρο της κατηγορίας έχουμε μάγκες! Αν δεν το βλέπετε να πάτε να νυφτείτε! Μόνο από ατυχία είμαστε εδώ που είμαστε. Κάποια στιγμή όμως θα γυρίσει η τύχη. Είναι αδύνατον να μην γυρίσει.
***Μήπως τελικά φταίνε οι "ειδικοί"; Μήπως φταίνε όλοι αυτοί οι ξερόλες της κερκίδας, που δεκαετίες τώρα με τις εξυπνάδες τους έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ομάδα; Μήπως τους παίχτες τους αγχώνει η κερκίδα; Ε; Αν εσείς παίζατε μπάλα και σας έβριζε η κερκίδα τι θα κάνατε; Θα τους αγνοούσατε; Θα μπορούσατε; Θα είχατε το κουράγιο να παίξετε και να δώσετε ότι καλύτερο έχετε σαν παίχτες; Σκεφτήκατε ποτέ ότι αν, αντί να κατηγορείτε αυτούς που ματώνουν μέσα στο γήπεδο, τους χειροκροτούσατε τι θα γινόταν; Ε;
***Όμως οι υγιείς φίλαθλοι της ομάδας, που είναι και οι περισσότεροι, είδανε χθες ότι η ομάδα παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Είδανε ότι όλα τα παιδιά βγάζουν σιγά - σιγά τον καλό τους εαυτό και είμαι σίγουρος, ότι ο δεύτερος γύρος θα μας ανήκει. Επίσης είναι πολύ σημαντικό, ότι αρχίζουν και αφομοιώνουν κινήσεις και πρακτικές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι δύο πράγματα που με κάνουν να αισιοδοξώ.
***Δεν θ' αναφερθώ σήμερα σε πρακτικές και συστήματα που είδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε αν κάποιος παίχτης έκανε λάθη ή έπαιξε φοβερά. Έχω αρχίσει πλέον και βλέπω την ομάδα σαν σύνολο που κινείται στο σωστό ρυθμό. Σκεφτείτε ότι, ενώ η ομάδα είχε τρεις πολύ βασικές απουσίες(Πασπαλιάρης, Αποστολίδης και Γουβαλάρης), δεν φάνηκε κανενός η απουσία. Εξάλλου στα περισσότερα παιχνίδια παίξαμε με σημαντικές απουσίες.
***Επίσης σήμερα δεν θα κάνω κουτσομπολιό, αν και έχω πράμα που σαλεύει! Θέλω η ομάδα να ηρεμήσει και με την ευκαιρία της διακοπής να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να κάνει τις νίκες που μπορεί. Θέλω όμως να στείλω ένα μήνυμα σ' ένα καλό παλικάρι, που πάνω σε μια διαφωνία με συνεργάτη του ανέφερε το όνομά μου. Όχι φίλε Στ. δεν τα έχω κάνει πλακάκια με κανέναν για να σε μειώσω. Ότι έχω γράψει μέχρι σήμερα το έγραψα γιατί έχω πολλά στοιχεία που με επιβεβαιώνουν. Αν έχεις αντιρρήσεις, πολύ ευχαρίστως να τα δημοσιεύσω. Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί σου. Γι' αυτό και συ κάνε τη δουλειά σου και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τ' όνομά μου. Εντάξει;
***Σε ότι αφορά το θέμα ενίσχυσης της ομάδας, δεν έχω κάτι επιβεβαιωμένο και δεν μπορώ να γράψω σχετικά. Είναι σίγουρο ότι ο Πρόεδρος έχει τη θέληση να ενισχύσει τη ομάδα και αν υπάρξει κάτι αξιόλογο θα προχωρήσει. Μετεγγραφές της πλάκας και για τα μάτια του κόσμου δεν θα κάνει. Εξάλλου κατά την γνώμη μου η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο και αν γίνει κάποια μετεγγραφή θα πρέπει να αφορά παίχτες που θα κάνουν τη διαφορά και αυτή την περίοδο τέτοιοι δεν υπάρχουν ή καλύτερα, τόσα λεφτά δεν υπάρχουν.
***Κλείνοντας να κάνω ένα σχόλιο σχετικό με τον προηγούμενο "Καφέ", που πολλοί διαβάσατε και λίγοι καταλάβατε. Είναι αλήθεια ότι το χιούμορ δεν είναι εύκολο πράγμα και οι αμύητοι σίγουρα δεν το καταλαβαίνουν. Ήταν λογικό λοιπόν ο καθένας να το εκλάβει όπως του κατέβηκε. Ακόμα και ο φίλος μου ο Γ. Παγούρας το παρεξήγησε, αν και βοήθεια σ' αυτόν ήταν όλα όσα έγραψα!

ΑΕΜάρες αυτά για ...φέτος! Στη διάρκεια των διακοπών, θα έχουμε πολλά αφιερώματα, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι για να μορφωθείτε! Σε όσους θα κάνουν off στον υπολογιστή, εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και η νέα χρονιά μόνο καλά να σας φέρει. Πάνω απ' όλα ΥΓΕΙΑ!!! Μιχάλης Κιτσινέλης

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Απίστευτη ήττα: ΑΕΜ-Απ. Πάργας 1-2

Με δυο φάσεις στο 45΄ και στο 93΄ ο Απόλλων Πάργας πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο Μεσολόγγι από την ΑΕΜ, που προηγήθηκε, ενώ θα μπορούσε να φύγει με συντριβή! Τα γκολ που χάθηκαν από τους άσφαιρους "Κανονιέρηδες", δεν χάνονται ούτε στο παιδικό πρωτάθλημα! Ο αγώνας έγινε υπό βροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά το γήπεδο ήταν σε άριστη κατάσταση. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, η ΑΕΜ έπαιξε μονότερμα τον Απόλλωνα και ενώ το τελικό σκορ έπρεπε να είναι τέσσερα ή πέντε μηδέν, τελικά η γηπεδούχος πήρε μηδέν βαθμούς και ο Απόλλωνας τρεις. Στο 7΄, στο 12΄, στο 16΄, στο 21΄, στο 23΄, στο 32΄, στο 34΄, στο 41΄, στο 43΄, στο 55΄, στο 57΄, στο 60΄, στο 71΄, στο 73΄, στο 75΄, στο 77΄, στο 80΄, ΄στο 85΄, στο 90΄: 19 απίστευτες ευκαιρίες, από μια ομάδα που παίζει καταπληκτικά, αλλά ατυχία και ανικανότητα στην τελική προσπάθεια, δεν της επιτρέπουν να νοιώσει τη χαρά της νίκης!...
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4΄ σουτ του Καρτσακλή από τον άξονα στο ύψος της περιοχής, κόντρα στον Βάσσιο, η μπάλα αριστερά στον Γαβρίνα που αντί να σουτάρει, έκανε ψηλοκρεμαστή σέντρα στα χέρια του Μπάμπη.
7΄ καταπληκτική μπαλιά του Μ. Πλακίδα στον κενό χώρο, ο Χρ. Πλακίδας μπήκε στην περιοχή και αντί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έκανε παράλληλη σέντρα, ο Ζαπαντιώτης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν πρόλαβε την προβολή.
8΄ φάουλ από δεξιά με τον Ζαπαντιώτη, κεφαλιά - γύρισμα του Γατσώρη από το δεύτερο δοκάρι, ο Γεράκης πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδειωξε προ του Γαβρίνα.
12΄ ο Γιαννιώτης πήρε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο, δίστασε να πλασάρει, έβγαλε παράλληλη σέντρα, ένα βήμα πίσω από την μπάλα ο Γαβρίνας, έκανε προβολή στέλνοντας την μπάλα άουτ.
14΄ σουτ του Τσάμη έξω από το ημικύκλιο, κόντρα, η μπάλα αριστερά στον Γαβρίνα, σέντρα, στην αγκαλιά του Μπάμπη.
16΄ απίστευτη φάση για τους Μεσολογγίτες, όταν ο Γιαννιώτης έστρωσε την μπάλα στο Γαβρίνα, αυτός δυνατό συρτό σουτ απ' τη γραμμή της περιοχής, απέκρουσε ο Μπάμπης, η μπάλα του έφυγε ο Χρ. Πλακίδας την κέρδισε, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μπάμπης ξανά, σουτ του Γιαννιώτη στα σώματα, δέυτερο σουτ του Χρ. Πλακίδα, οφσάιντ.
21΄ Ο Χρ. Πλακίδας από αριστερά γύρισμα στον Γιαννιώτη, αυτός έστρωσε στον Τσάμη, δυνατό σουτ, κόντρα και κόρνερ.
23΄ κα΄θετη μπαλιά του Μ. Πλακίδα στον κενό χώρο γαι τον Γιαννιώτη, πρόλαβε ο Μπάμπης με έξοδο και μπλόκαρε την μπάλα.
32΄ ο Γιαννιώτης μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε δυνατό σουτ, εκπληκτικά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
34΄ ο Κορομηλάς έβγαλε επικίνδυνη σέντρα από αριστερά, έδιωξε με γροθιές ο Μπάμπης, η μπάλα στον αμαρκάριστο Ζαπαντιώτη, που αντί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, προσπάθησε να κάνει τρίπλα, έφυγε δεξιότερα, έκανε το σουτ πάνω στον Γιάννο, η μπάλα πηγε στον πεσμένο Μπάμπη, που έδειωξε ενστικτώδως, η μπάλα στον Χρ. Πλακίδα, δυνατό σουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
37΄ ο Καρτσακλής από υπερβολική σιγουριά προσπάθησε να διώξει με τακουνάκι, ο παππάς κέρδισε με κόντρα, μπήκε από δεξιά στην περιοχή, αλλά ο Γατσώρης κόντραρε την τελευταία στιγμή το σουτ.
41΄ σέντρα του Κορομηλά από αριστερά, ο Ζαπαντιώτης ελεύθερος την κεφαλιά μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Απόλλωνα.
42΄ φάουλ με τον Τσάμη από δεξιά, ο Μπάμπης μπερδεύτηκε με τον Γιάννο, έκανε ασθενή απόκρουση, η μπάλα στον Μ. Πλακίδα που με γυριστό σου έκαμε το 1-0.
43΄ ο Ζαπαντιώτης μπάσιμο από δεξιά, παράλληλη σέντρα, προς τα πίσω η προβολή από τονΓεράκη, με τα πόδια έδιωξε ο τερματοφύλακας μπροστά από τον Γαβρίνα.
45΄ κόρνερ από αριστερά για τον Απόλλωνα με τον Λουκούλη, πέρασε η μπάλα απ΄ όλους και καθώς πήγαινε προς τη γωνία της μεγάλης περιοχής ο Χρ. Πλακίδας γλύστρησε και ο Παππάς πάτησε πάνω στο χέρι του, έπεσε έξυπνα και ο διαιτητής έδωσε ...πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γανόλης και ισοφάρισε σε 1-1.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μπήκε στο δέυτερο ημίχρονο η ομάδα της Πάργας και απείλησε στο πρώτο λεπτό με μακρινό σουτ του Παππά, που δεν ανησύχησε τον Ζέρβα.
52΄ Φάουλ για το Απόλλωνα με τον Παππά από δεξιά, ο Γανόλης έκανε κακή κεφαλιά πιεζόμενος, πολύ άουτ.
55΄ ο Ζαπαντιώτης μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε της ψηλοκρεμαστή σέντρα, ο Γαβρίνας δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.
57΄ νέα φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Απόλλωνα. Φάουλ από αριστερά με τον Ζαπαντιώτη, έδιωξε προσωρινά ο Μπάμπης, από δεξιά το γύρισμα από τον Μπαλάφα, ο Ζαπαντιώτης την κεφαλιά - γέμισμα από το ύψος της περιοχής, έδιωξε ο Γιάννος, μπάλα ξανά στον Μπαλάφα από δεξιά, φάουλ έξω από την πριοχή. Εκτέλεσε ξανά ο Ζαπαντιώτης στο πέναλτι, κόντρες στα σώματα(η ΑΕΜ ζήτησε πέναλτι), έδιωξε μακριά ο Γιάννος.
60΄ ωραία ο Γιαννιώτης έβγαλε στον κενό χώρο τον Γαβρίνα, αυτός τη συρτή παράλληλη σέντρα, ο Ζαπαντιώτης και ο Χρ. Πλακίδας διαδοχικά δεν πρόλαβαν την προβολή σε κενή εστία.
62΄ φάουλ 3-4 μέτρα έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης, σε καλή θέση ο Μπάμπης μπλόκαρε.
64΄ γρήγορη αντεπίθεση του Απόλλωνα, μπαλιά του Λουκούλη στον κενό χώρο, βγήκε έγκαιρα ο Ζέρβας και μπλόκαρε προ του Γανόλη.
66΄ ο Ζαπαντιώτης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Χρ. Πλακίδα, αυτός δέχτησε σκληρό φάουλ από τον Κολοκούρα που τιμωρήθηκε με κάρτα. Εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης, ψηλά ο Μπάμπης με γροθιές έδιωξε σε κόρνερ.
68΄ ο Αηδώνης βγήκε γρήγορα από αριστερά, έκανε την σέντρα, αλλά με καλή έξοδο ο Ζέρβας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα.
71΄ ο Κορομηλάς την σέντρα από αριστερά, πέρασε απ' όλους η μπάλα, ο Χρ. Πλακίδας από δεξιά νέα σέντρα, μπλόκαρε έγκαιρα ο Μπάμπης.
73΄ ο Ζαπαντιώτης έβγαλε από δεξιά στον Γαβρίνα, ωραίο σουτ αυτός από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
74΄ γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΜ από τον άξονα με τον Ζαπαντιώτη, που έβγαλε αριστερά στον Κορομηλά, αυτός όμως έκανε κακή σέντρα στα χέρια του Μπάμπη.
75΄ νέα γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΜ από αριστερά ο Κορομηλάς γύρισε προς το ύψος της περιοχής και δεξιά, ο Ζαπαντιώτης έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική μεριά των διχτύων του Απόλλωνα.
77΄ ο Χρ. Πλακίδας μπήκε ωραία από δεξιά, έκανε την ψηλοκρεμαστή σέντρα, ο Μπάμπης έκανε κακή έξοδο, στην πορεία της μπάλας ο Γαβρίνας, που με το γόνατο έστειλε την μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι του Απόλλωνα.
78΄ μακρινό φάουλ από τον άξονα του Λουκούλη, μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Ζέρβας.
80΄ ο Κορομηλάς από αριστερά την σέντρα, κοντρόλ και σουτ του Χρ. Πλακίδα, κόντρα στο σώμα του Γεράκη, η μπάλα δεξιά στον Γιαννιώτη, που μπήκε ωραία στην περιοχή αποφεύγοντας δυο αντιπάλους, αλλά η ψηλοκρεμαστή σέντρα του δεν βρήκε αποδέκτη.
83΄ ο Λουκούλης έκανε ένα μακρινό σουτ απελπισίας σταθερά μπλόκαρε ο Ζέρβας.
85΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, όταν ο Ζαπαντιώτης έβγαλε από αριστερά την μπαλιά στο ημικύκλιο, εκεί ο Γαβρίνας έκανε κοντρόλ και γυριστό συρτό σουτ, ο Μπάμπης απέκρουσε εκπληκτικά στη δεξιά του γωνία, ο Κράνης έγινε από αριστερά κάτοχος της μπάλας, έκανε το γύρισμα, πλασέ του Ζαπαντιώτη, μπλόκαρε ο Μπάμπης.
89΄ νέα σέντρα Κορομηλά από αριστερά, κεφαλιά του Κράνη, πετάχτηκε στον κενό χώρο ο Ζαπαντιώτης έκανε το πλασέ στο οριζόντιο δοκάρι, οφσάιντ είδε ο βοηθός.
90΄ Φάουλ από αριστερά με τον Ζαπαντιώτη, στο ύψος της μικρής περιοχής έδιψξε ασθενώς ο Μπάμπης και ο Γεράκης σε κόρνερ προ του Κράνη.
93΄ ο Καρτσακλής έκανε τη σέντρα, ο Ζαπαντιώτης άργησε το σουτ και ο Απόλλωνας έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Τσιτσόπουλο, που μπαίνοντα από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα, στην πορεία της μπάλς ο ...Γιάννος που με υποδειγματικό πλασέ, νίκησε τον Ζέρβα και έκανε το 1-2 δίνοντας στην ομάδα του τους τρείς βαθμούς της νίκης και επιβεβαιώνοντας τον Νόμο του ποδοσφαίρου:"Οποιος χάνει γκολ, τρώει γκολ".

Από την Α. Ε. Μεσολογγίου που δίκαια μπορεί να τα έχει με την τύχη της, κορυφαίος για άλλη μια φορά ήταν ο Ζαπαντιώτης, ενώ καλή απόδοση είχαν και οι Καρτσακλής, Γατσώρης, Γιαννιώτης και Χρ. Πλακίδας. Από τον Απόλλωνα, που πήρε ανέλπιστο διπλό, κορυφαίος ήταν ο Μπάμπης ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Γιάννος και καλοί ήταν οι Λουκούλης και Γανόλης.
Εκτός από την φάση του πέναλτι στο 45΄, που ξεγελάστηκε, ο κ. Χονδρόπουλος αρίστευσε, ενώ οι βοηθοί του έκαναν ελάχιστα λάθη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Μπαλάφας(70΄ Κράνης), Κορομηλάς, Γατσώρης, Καρτσακλής, Μ. Πλακίδας, Τσάμης, Γιαννιώτης, Γαβρίνας, Ζαπαντιώτης, Χρ. Πλακίδας(81΄ Μπαρμπαρούσης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Μπάμπης, Αηδώνης(61΄ Βάσσιος), Κολοκούρας, Γεράκης, Γιάννος, Βάσσιος, Παππάς(75΄ Δήμας), Μάρκο(53΄ Τσιτσόπουλος), Γανόλης, Λουκούλης, Λαγουτάρης.

Τ' αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής
Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Πάργας 1-2
Απόλλων Ευπαλίου - Αστέρας Ρόκκα 1-0
Α.Ο. Ανατολής - Ελαιόφυτο 2-0
Αραχθος Παχυκαλάμου - Τηλυκράτης 0-0
Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Λευκίμμης 2-0

Σκουφάς Κομποτίου - Θεσπρωτός 1-1
Οδυσσέας Νυδρίου - Προοδευτική Περάματος 2-1
Βολίδα Μέσης - Ναυπακτιακός Αστέρας 0-1
Αναγέννηση Αρτας - ΠΑΣ Πρέβεζα 1-1

Βαθμολογία:
1. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ.............33 [28-10]
2. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ..................28 [25-15]
3. ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ..............28 [23-10]
4. ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ..............28 [19-11]
5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ...........28 [16-10]
6. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ...............27 [22-11]
7. ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ..26 [19-12]
8. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ..............22 [20-18]
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ............22 [19-14]
10. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ......21 [16-21]
11. Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.......19 [15-13]
---------------------------------------------
12. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ......19 [14-12]
13. ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚ.........17 [21-25]
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ....16 [17-20]
15. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ....13 [11-22]
16. Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ............12 [11-21]
17. ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ..........11 [14-22]
18. Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ..........1 [10-50]

Επόμενη Αγωνιστική (16η) Kυριακή 10/1/2010
Απόλλων Ευπαλίου - Α.Ε. Μεσολογγίου
Απόλλων Πάργας - Α.Ο. Ανατολής
Αστέρας Ρόκκα - Αραχθος Παχυκαλάμου
Ελαιόφυτο - Σούλι Παραμυθιάς
Τηλυκράτης - Σκουφάς Κομποτίου
Α.Ε. Λευκίμμης - Οδυσσέας Νυδρίου
Θεσπρωτός - Βολίδα Μέσης
Προοδευτική Περάματος - Αναγέννηση Αρτας
ΠΑΣ Πρέβεζα - Ναυπακτιακός Αστέρας

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Νίκη για καλές γιορτές

Νίκη που θα της δώσει βαθμολογική ανάσα, θα επιδιώξει στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλων Πάργα, οι "κανονιέρηδες". Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2009, η ΑΕΜ δεν θέλει να χάσει άλλους εντός έδρας βαθμός, με το συγκρότημα του Ανδρέα Μαργέλη να δηλώνει έτοιμο να τα δώσει όλα εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι "Μπλε" μπορούν να υπολογίζουν και στους Καρτσακλή και Ζαπαντιώτη, που επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους. Όμως και ο Δήμος Γαβρίνας θα συμπεριληφθεί στην 18άδα και ίσως αγωνισθεί για ένα ημίχρονο. Μόνες απώλειες για την ΑΕΜ θα είναι ο Πασπαλιάρης, που λόγω καρτών έχει τιμωρηθεί, ο τραυματίας Γουβαλάρης και ο Αποστολίδης. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει την απαραίτητη βοήθεια που θέλει η "Κυρία" για να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Διαιτητής ορίστηκε ο Χονδρόπουλος, με βοηθούς τους Ψυχογιό και Μπετσόγλου, όλοι της ΕΠΣ Κορινθίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:
Κυριακή 20/12 - 3.00μμ
Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Πάργας
Απόλλων Ευπαλίου - Αστέρας Ρόκκα
Α.Ο. Ανατολής - Ελαιόφυτο
Αραχθος Παχυκαλάμου - Τηλυκράτης

Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Λευκίμμης

Σκουφάς Κομποτίου - Θεσπρωτός
Οδυσσέας Νυδρίου - Προοδευτική Περάματος

Βολίδα Μέσης - Ναυπακτιακός Αστέρας
Αναγέννηση Αρτας - ΠΑΣ Πρέβεζα

Προϊστορία ΑΕΜ - Απόλλων Πάργας
2003 - 04: Δ' Εθνική 1-1 και 0-1

2004 - 05: Δ' Εθνική 4-0 και 0-1

2005 - 06: Δ' Εθνική 3-0 και 2-1

2006 - 07: Δ' Εθνική 2-0 και 1-1

2007 - 08: Δ' Εθνική 0-0 και 0-1

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Παιδικό πρωτάθλημα

Αποτελέσματα 11ης αγωνιστικής:
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-5
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-5
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 2-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-1
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 3-0 Α/Α

Βαθμολογία:
1. ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 29
2. ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 28
3. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 24
4. ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 22
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 18
6. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 18
7. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 12
8. ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 9
9. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3
10. ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 0

Επόμενη αγωνιστική (12η) 19/12/09:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
(12.00πμ - Διαιτητής: Πούλιος - Νοσηλεύτρια: Μπούτη)
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 - ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Σαν σε προπόνηση ΑΕΜ -Κεραυνός Γαβ. 7-1

Παίζοντας στο πρώτο ημίχρονο περίπου με την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί και την Κυριακή στον αγώνα με την Πάργα, η ΑΕΜ μετέτρεψε σε πανηγύρι τον ημιτελικό του Κυπέλου ΕΠΣΝΑ και πέρασε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον ΓΟ Μεσολογγίου, αφού στο 10΄ το σκορ ήταν 3-1 και το ημίχρονο 6-1, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες για διπλάσιο σκορ. Οι φάσεις του αγώνα:
3΄ σέντρα από δεξιά του Μάριου Πλακίδα, ο Σιαλευρής στην προσπάθειά του να διώξει κρέμασε τον Σερπάνο κάνοντας το 1-0.
6΄ Σέντρα του Χρήστου Πλακίδα από αριστερά ο Μάριος Πλακίδας με κεφαλιά το 2-0.
8΄ ο Καψάλης έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1.
10΄ ο Κορομηλάς από αριστερά την σέντρα, πλασέ του Χρ. Πλακίδα 3-1.
11΄ σέντρα του Χρ. Πλακίδα ο Κράνης αφύλακτος την καρφωτή κεφαλιά, μπλόκαρε ο Σερπάνος.
12 συρτό δυνατό σουτ του Καρτσακλή έξω από την περιοχή, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κεραυνού.
22΄ ο Ζαπαντιώτης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ στην δεξιά γωνία του Σερπάνου έγραψε το 4-1.
30΄ κόρνερ ο Ζαπαντιώτης από αριστερά, κεφαλιά του Κράνη 5-1.
32΄ σε λάθος της άμυνας του Κεραυνού, ο Μ. Πλακίδας αιφνιδιάστηκε, έκανε το σουτ στα χέρια του τερματοφύλακα.
33΄ πάλι ο Μ. Πλακίδας βγήκε τετ - α - τετ με τον Σερπάνο πλάσαρε από πάνω του αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
43΄ σέντρα ο Μπίρκος από δεξιά, κεφαλιά του Χρ. Πλακίδα 6-1.
45΄ ο Ζαπαντιώτης εξαιρετική ατομική προσπάθεια, βγήκε πλάγια αριστερά έκανε σκαφτό σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κεραυνού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ μπήκε με δυο αλλαγές στην θέση του Δουλιώτη, που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα κάτω από τα δοκάρια, μπήκε ο Γκασούκας και στη θέση του Ταράτσα ο Βασ. Μαντέλος.
50΄ συρτή παράλληλη σέντρα του Μπίρκου, πλάσε στην κίνηση του Κράνη, ξυστά άουτ.
51΄ αντεπίθεση του Κεραυνού, ο Καψάλης ανάμεσα από δυο παίχτες έκανε το σουτ, απέκρουσε με τα πόδια ο Γκασούκας.
54΄ ο Καρτσακλής ωραία διαγώνια πάσα στον κενό χώρο για τον Μαντέλο, αυτός έκανε σε δεύτερο χρόνο το σουτ, κόντρα από τον Σβίγγο, κόρνερ.
57΄ νέα αριστουργηματική μπαλιά στον κενό χώρο, ο Χρ. Πλακίδας άψογο πλασέ και 7-1.
60΄ συρτό σουτ του Μπίρκου έξω από την περιοχή και δεξιά, μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κεραυνού.
Στο 62΄ ο Α. Μαργέλης έβγαλε και τον Ζαπαντιώτη βάζοντας στη θέση του τον Παναγιώτου και κάθισε στον πάγκο, αφήνοντας τους παίχτες του να παίξουν ελεύθερα. Αυτό οδήγησε σε φλυαρίες τους παίχτες που έκαναν ελάχιστες φάσεις.
77΄ δυνατό μακρινό συρτό σουτ του Καρτσακλή, μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
79΄ μπαλιά του Καρτσακλή από αριστερά, στο ημικύκλιο το σουτ από τον Μ. Πλακίδα, ψηλά άουτ.
82΄ ατομική προσπάθεια του Καψάλη, γλίστρημα του Γατσώρη, άργησε το σουτ, κόντρα του Γατσώρη, εύκολα μπλόκαρε ο Γκασούκας.
89΄ δυνατό σουτ του Μ. Πλακίδα, σε καλή θέση ο Τσάτσος μπλόκαρε.
Καλή η διαιτησία του κ. Πάνου και των βοηθών του Κωσταρά και Ζυγούρη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης(46΄ Γκασούκας), Μπίρκος, Κορομηλάς, Γατσώρης, Καρτσακλής, Ταράτσας(46΄ Μαντέλος), Μ. Πλακίδας, Μπαλάφας, Κράνης, Ζαπαντιώτης(62΄ Παναγιώτου), Χρ. Πλακίδας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ: Σερπάνος(59΄ Τσάτσος), Κουρσάρης, Μπουσδούνης(46΄ Κατσιάνης), Σβίγγος, Καλπουζάνης(56΄ Τσούφης), Σιαλευρής, Γούλας, Βασιλείου, Κατσιγιάννης, Μπανάκας, Καψάλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης:
ΑΕΜ - Κεραυνός Γαβαλούς 7-1
ΓΟ Μεσολόγγι - Ατρόμητος Αντιρρίου 2-1

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Ώρα Κυπέλλου

Διεξάγεται αύριο η ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ, με την ΑΕΜ να υποδέχεται τον Κεραυνό Γαβαλούς. Οι "κανονιέρηδες" στοχεύουν φυσικά στη νίκη που θα τους φέρει στον Τελικό της διοργάνωσης. Απών θα είναι ο Δήμος Γαβρίνας που χθες εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου μετά από ενοχλήσεις στο στήθος, ενώ θα λείπουν και οι Πασπαλιάρης, Αποστολίδης και Γουβαλάρης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 2.30μμ και διαιτητής θα είναι ο Πάνου, με βοηθούς τους Κωσταρά και Ζυγούρη. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Σακελλάρης και νοσηλεύτρια η Μπούτη.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:
2.30μμ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
4.30μμ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Θανάσης Φλωρόπουλος, ο Πασπαρτού!

Είναι ένα από τα πιο ήσυχα και εργατικά νεαρά στελέχη της ΑΕΜ. Γεννημένος στις 19 Ιουλίου του 1992, ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής, έδειξε στην θητεία στην ομάδα "Μεσολόγγι 2008" ότι μπορεί να πάει ψηλά. Πανηγύρισε με την καρδιά του την ένταξή του στο δυναμικό της ΑΕΜ το φετινό καλοκαίρι. Δούλεψε και δουλεύει αθόρυβα όλο αυτόν τον καιρό, δεν παραπονιέται που δεν παίζει, δείχνοντας μεγάλη ωριμότητα για την ηλικία του. Ακολουθεί κατά γράμμα τις ασκήσεις τακτικής του προπονητή του, προσπαθώντας για το καλύτερο, αν και τα περισσότερα απ' όσα διδάσκεται είναι πρωτόγνωρα γι' αυτόν.

Πλούσιος σε προσόντα ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Μεσολογγίτικης ομάδας, δεν δόθηκε δανεικός όπως άλλοι νεαροί και ο λόγος είναι ότι είναι ποδοσφαιριστής "πασπαρτού"! Μπορεί να καλύψει εξ ίσου καλά όλες τις θέσεις από την άμυνα μέχρι τα χαφ. Χρησιμοποεί και τα δύο πόδια εξ ίσου καλά, είναι συνεργάσιμος με τους συμπαίχτες του και αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό, σύντομα θα κερδίσει θέση στην ενδεκάδα. Το σίγουρο είναι ότι το Μέλλον του ανήκει. Πιστεύω ότι θα του δοθούν οι ευκαιρίες ν' αποδείξει το ταλέντο του και έχοντας παιχνίδια στα πόδια του θα ξεπεράσει την συστολή και το τρακ της ηλικίας του και θα φτάσει μακριά. Μιχάλης Κιτσινέλης

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 14-12-2009

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!! Χάσαμε ΑΕΜάρες! Χάσαμε από ένα χωριό της Άρτας! Τώρα πλέον ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ποιος φταίει για την κακή πορεία της ΑΕΜ φέτος. Αλήθεια, εσείς ποιος λέτε ότι φταίει; Ποιος; Η διοίκηση; Καλά ε, είσαστε εντελώς άσχετοι! Ο προπονητής; Τι λέτε τώρα; Οι παίχτες; Μπιτ για μπιτ άσχετοι είσαστε! Η διαιτησία; Καλά, έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο;
***Θα σας βγάλω από την πλάνη σας αμέσως! Εμείς φταίμε ΑΕΜάρες! Ποιοί είμαστε εμείς; Οι "δημοσιογράφοι" είμαστε, που πολεμάμε την ομάδα! Αλήθεια, σας λέω, εμείς φταίμε για τα χάλια της ομάδας φέτος. Καλά, χαμπάρι δεν πήρατε; Εδώ κοντεύουμε να καταστρέψουμε την ομάδα! Εγώ ειδικά είμαι ο μεγαλύτερος φταίχτης, γιατί έχω φιλοδοξίες να γίνω Πρόεδρος! Μάλιστα, ο νυν πρόεδρος επειδή δεν μπορεί να με συναγωνιστεί, μου έδινε τα κλειδιά, ν' αναλάβω από σήμερα!
***Φυσικά αιφνιδιάστηκα, γιατί δεν περίμενα ότι θα φτάσω τόσο εύκολα στον στόχο μου, άσε που είχα να πάω και στον οφθαλμίατρο! Έτσι αρνήθηκα ευγενικά και ζήτησα λίγες μέρες να το σκεφτώ. Στην αρχή μου πρότεινε να γίνω προπονητής. Ξέρετε, είναι αυτό που κάνουν οι διπλωμάτες: δωροδοκούν τον αντίπαλο για να τον πάρουν με το μέρος τους. Αλλά, εγώ εκεί βράχος! Δεν υπέκυψα! Τελικά αναγκάστηκε να μου παραχωρήσει το προεδριλίκι, που ήταν ο βασικός μου στόχος!
***Σκέφτομαι μάλιστα, να ενημερώσω και τους άλλους συναδέλφους άμεσα, ότι τελικά πετύχαμε τον σκοπό για τον οποίο παλεύαμε από την αρχή της χρονιάς: πήραμε δηλαδή την ομάδα στα χέρια μας, αφού πρώτα την καταστρέψαμε. Θα συγκαλέσω μάλιστα και γενική συνέλευση των δολοπλόκων, με μπουφέ αυγοτάραχα, παστές λίγδες και ούζο Τρικενέ, για να γιορτάσουμε τα επινίκεια!
***Φυσικά θα καλέσω και μερικούς νεαρούς παίχτες της ομάδας, οι οποίοι μας στήριξαν όλο αυτό τον καιρό, διαβρώνοντας από μέσα την ομάδα. Τους είχαμε βάλει εμείς οι "δημοσιογράφοι" και γκρίνιαζαν συνεχώς επειδή δεν έπαιζαν, επειδή προπονούνταν χωριστά από τους μεγάλους κι επειδή ενώ έκαναν όλη την προετοιμασία με τους μεγάλους παθαίνοντας τραυματισμούς κόπωσης, δεν βρήκαν θέση στην ομάδα, ούτε στα φιλικά με τα χωριά.
***Παρόντες φυσικά θα είναι και ορισμένοι παίχτες από τη βασική ενδεκάδα, τους οποίους εμείς συμβουλέψαμε να σέρνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κατηγορούν και να δημιουργούν προβλήματα στους συμπαίχτες τους και να παίρνουν κάρτες, ώστε να μην μπορεί ο προπονητής να καταρτίσει ενδεκάδα. Επίσης, καλεσμένος θα είναι και ο προπονητής της ομάδας, που με έντεχνο τρόπο(όπως τον συμβουλέψαμε), δημιούργησε σύγχυση στην ομάδα, τοποθετώντας σε διάφορες θέσεις άσχετους παίχτες, ώστε να μην ξέρουν πως να παίξουν, ενώ ταυτόχρονα άφησε αρκετούς παίχτες μετεξεταστέους, βάζοντάς δύσκολα θέματα στην προπόνηση.
***Θα καλέσουμε επίσης και όλους αυτούς που γκρινιάζουν από την κερκίδα, -που κι αυτούς εμείς τους βάλαμε να το κάνουν- και που έκαναν τάχα τους αγανακτισμένους για το κακό θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα, καθώς επίσης δεν παρέλειπαν να βρίζουν προπονητή, παίχτες και διοίκηση, όπως ακριβώς τους είχαμε εκπαιδεύσει να κάνουν.
***Δεν θα παραλείψουμε βέβαια να καλέσουμε και μερικά μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου, που κατηγορώντας άλλα μέλη-εμείς τους βάλαμε κι αυτούς-έφεραν έντεχνο διχασμό στην διοίκηση και κατ' επέκταση και στην ομάδα. Μάλιστα τους είχαμε δασκαλέψει να βγαίνουν έξω και να διαμαρτύρονται για την πρόσληψη του νυν προπονητή και να μιλάνε για την κλίκα που τον έφερε! Έτσι πετύχαμε να διχάσουμε και την κερκίδα, ώστε οι μισοί να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο και οι υπόλοιποι να έρχονται και να βρίζουν τους πάντες!
***ΑΕΜάρες είμαστε περήφανοι, που με μεθοδικότητα, καλό σχεδιασμό και οργάνωση, κατορθώσαμε εμείς οι "δημοσιογράφοι", να καταστρέψουμε την ομάδα, με τελικό αποτέλεσμα να πάρουμε εν τέλει τα ηνία της ομάδας! Σας υποσχόμαστε ότι από βδομάδα θα συγκροτηθούμε σε σώμα-δεν έχω την άλλη εβδομάδα οφθαλμίατρο-και θα οδηγήσουμε την ομάδα στο Τοπικό Πρωτάθλημα.

ΑΕΜάρες, αυτός ήταν ο τελευταίος Καφές που ήπιαμε μαζί. Είμαι σίγουρος ότι όλοι καταλάβατε τι ήθελε να πει ο ποιητής. Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα που μου κάνατε όλο αυτό τον καιρό και να είστε σίγουροι ότι θα μου λείψετε. Να είστε όλοι καλά! Μιχάλης Κιτσινέλης.

ΑΓΓΕΛΙΑ: Άνεργος "δημοσιογράφος" ζητεί εργασίαν εις σχετικήν με τας περγαμηνάς του επιχείρησιν, για μερικήν ή ολικήν ενασχόλησιν. Δια περισσότερας πληροφορίας επικοινωνήστε μέσω του e-mail του παρόντος σάϊτ. Παρακαλώ, δεχόμεθα μόνον σοβαράς προτάσεις.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Παραπάτησε και έχασε με 2-1

Το γρήγορο γκολ που επιδίωξε η ΑΕ Μεσολογγίου, κατάφερε να το πετύχει στο 7΄ με τον Γιαννιώτη, αλλά δεν υπολόγισε καλά στους παίκτες του Δημήτρη Σιακούφη και έτσι αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να πάρει βαθμό στο γήπεδο των Ρόκκα. Η ομάδα του Αστέρα από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση στο 43΄με τον Παππά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά το δεύτερο σουτ στο δοκάρι του Καρύδη (το πρώτο στο 26΄) και με πλασέ την έστειλε στο δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι λασπομαχίες έκλεψαν την παράσταση, αφού ο αγωνιστικός χώρος έγινε πιο βαρύς με τα πατήματα των παικτών και το παιχνίδι έμοιαζε να είναι σε τεντωμένο σχοινί. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία αλλά ο Ντεκούλης κατάφερε και έσωσε την εστία του κάνοντας έξοδο και διώχνοντας με τα πόδια. Στο 80΄ ο Χρηστογιάννης έφυγε από πλάγια, μετά από μακρινή μπαλιά και με σουτ έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 2-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ: Ντεκούλης, Νταλάκας Γ. (81΄ Σιντόρης), Παναγιώτου, Κακάβας, Παπαρούνης, Καμζέλης, Ζώης, Βερλέκης, Παπάς (90΄ Παπακώστας), Χρηστογιάννης, Καρύδης (66΄ Καλιακάτσος)
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Αποστολίδης (80' Κράνης), Κορομηλάς (56' Μπαρμπαρούσης), Ταράτσας, Μπαλάφας (80' Γατσώρης), Πασπαλιάρης, Τσάμης, Μ. Πλακίδας, Γαβρίνας, Γιαννιώτης, Χ. Πλακίδας

Ρεπορτάζ και φωτογραφία από το artasport.gr

Τ' αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Μόνος πρώτος ο Ναυπακτιακός. Παραπάτησε εντός έδρας η Βολίδα κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας. Πλησιάζουν ξανά στην κορυφή Θεσπρωτός, Πρέβεζα και Τηλυκράτης. Διπλό για την Παραμυθιά στα Ιωάννινα. Νίκη για το Ελαιόφυτο. Πρώτος βαθμός για την Λευκίμμη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
Αστέρας Ρόκκα - Α.Ε. Μεσολογγίου 2-1
Τηλυκράτης - Απόλλων Ευπαλίου 1-0
Α.Ε. Λευκίμμης - Α.Ο. Ανατολής 1-1
Ελαιόφυτο - Απόλλων Πάργας 1-0
Θεσπρωτός - Αραχθος Παχυκαλάμου 3-0
Προοδευτική Περάματος - Σούλι Παραμυθιάς 2-3
Ναυπακτιακός Αστέρας - Σκουφάς Κομποτίου 1-0
ΠΑΣ Πρέβεζα - Οδυσσέας Νυδρίου 1-1
Βολίδα Μέσης - Αναγέννηση Αρτας 1-1

Βαθμολογία:
1. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ.............30 [27-10]
2. ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ..............28 [23-9]
3. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ..................27 [24-14]
4. ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ..............27 [18-10]
5. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ...............26 [22-11]
6. ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ..25 [18-11]
7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ...........25 [14-9]
8. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ..............22 [20-16]
9. Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.......19 [14-11]
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ............19 [14-13]*
11. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ......18 [14-21]
---------------------------------------------
12. ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚ.........16 [21-25]
13. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ......16 [12-11]
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ....13 [16-20]
15. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ....12 [10-21]
16. ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ..........11 [13-20]
17. Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ............9 [9-21]
18. Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ..........1 [10-43]*
**Ένα παιχνίδι λιγότερο


Επόμενη Αγωνιστική (15η) Kυριακή 20/12 **Τελευταία για το 2009**
Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Πάργας
Απόλλων Ευπαλίου - Αστέρας Ρόκκα
Α.Ο. Ανατολής - Ελαιόφυτο
Αραχθος Παχυκαλάμου - Τηλυκράτης
Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Λευκίμμης
Σκουφάς Κομποτίου - Θεσπρωτός
Οδυσσέας Νυδρίου - Προοδευτική Περάματος
Βολίδα Μέσης - Ναυπακτιακός Αστέρας
Αναγέννηση Αρτας - ΠΑΣ Πρέβεζα

***Την Τετάρτη 16/12 θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ Αστέρα Ρόκκα και ΑΕ Λευκίμμης, που δεν είχε γίνει στις 18 Οκτωβρίου στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής λόγω αδυναμίας προσέλευσης της Κερκυραϊκής ομάδας.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Έτοιμη για hard ροκ(κα)

Δύσκολη η αυριανή έξοδος για την ΑΕΜ στα Ρόκκα της Άρτας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον τοπικό Αστέρα. Οι "κανονιέρηδες" που τις τελευταίες αγωνιστικές πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, θέλουν να τις συνεχίσουν και αύριο στην επικίνδυνη αποστολή που τους περιμένει. Ο προπονητής της "Κυρίας" Ανδρέας Μαργέλης, θα στερηθεί τους τιμωρημένους Καρτσακλή και Ζαπαντιώτη και τον τραυματίας Γουβαλάρης. Στόχος είναι αν μη τι άλλο θα πρέπει να είναι να κερδηθεί τουλάχιστον ο ένας βαθμός της ισοπαλίας, αλλά οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι για το καλύτερο. Διαιτητής θα είναι ο Κ. Μπούμπας με βοηθούς τους Α. Ευαγγελιάς και Χ. Χριστογούλα (όλοι ΕΠΣ Ηπείρου) και παρατηρητής ο Α. Νατσιόπουλος από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:
Σάββατο 12/12 - 3.00μμ
Ελαιόφυτο - Απόλλων Πάργας 1-0

Κυριακή 13/12 - 3.00μμ
Αστέρας Ρόκκα - Α.Ε. Μεσολογγίου
Τηλυκράτης - Απόλλων Ευπαλίου
Α.Ε. Λευκίμμης - Α.Ο. Ανατολής
Θεσπρωτός - Αραχθος Παχυκαλάμου
Προοδευτική Περάματος - Σούλι Παραμυθιάς
Ναυπακτιακός Αστέρας - Σκουφάς Κομποτίου
ΠΑΣ Πρέβεζα - Οδυσσέας Νυδρίου
Βολίδα Μέσης - Αναγέννηση Αρτας

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Προβάρει τα γαλανόλευκα

Ένας από τους νέους και ταλαντούχους παίκτες της ΑΕΜ, που έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, κλήθηκε στην Εθνική Νέων. Μιλάμε για τον Λάμπρο Γατσώρη που θα λάβει μέρος στην προεπιλογή παικτών για την επάνδρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Νέων, η οποία θα γίνει στην Αθήνα 14-15 Δεκεμβρίου. Είναι μια δικαίωση για τον νεαρό παίκτη, αλλά και για την ΑΕΜ που τον έχει στο ρόστερ της.

Παιδικό πρωτάθλημα

Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 6-3
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 3-2
ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 0-3 Α/Α
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2-2
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 9-1

Βαθμολογία:
1. ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 26
2. ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 25
3. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 24
4. ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 22
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 15
6. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 15
7. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 9
8. ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 9
9. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3
10. ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 0

Επόμενη αγωνιστική (11η) 12/12/09:
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
(10.30 πμ - Διαιτητής : Γιαννόπουλος - Νοσηλεύτρια : Ιωάννου)
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 7-12-2009

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!! Πολύ άδικο το χθεσινό αποτέλεσμα με το Ελαιόφυτο. Δυο επίπεδα πάνω από την νεανική ομάδα της φιλοξενούμενης ήταν οι Κανονιέρηδες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έπρεπε να είναι 3-0, αφού χάσαμε τεράστιες ευκαιρίες, είχαμε δυο δοκάρια στην ίδια φάση(στο πρώτο η μπάλα έσκασε μισό μέτρο μέσα), δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι. Ακόμα και μετά την υπερβολική και άδικη αποβολή στο 44΄ του Καρτσακλή, η ΑΕΜάρα στάθηκε καλά μέσα στο γήπεδο και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο τέλος.
***Σας έχω πει πολλές φορές από αυτό εδώ το τραπεζάκι του Καφέ, ότι η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και σε συνδυασμό με την εμπειρία ορισμένων παιχτών μπορεί να πάει ψηλά. Επίσης, έχω επανειλημμένα εκθειάσει τις ικανότητες του Α. Μαργέλη και σας έχω παροτρύνει να δείξετε υπομονή, γιατί αυτά που μαθαίνει στους παίχτες δεν τους τα έχει διδάξει ποτέ κανείς.
***Οργίασαν οι φήμες όλη τη βδομάδα σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα με το Ελαιόφυτο. Επειδή όμως υπάρχουμε και 'μεις οι ρομαντικοί φίλαθλοι, που δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει δόλος στους διαιτητές, έπεσα από τα σύννεφα με τα όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τα προαναφερόμενα στον πρόλογο, δεν πήραμε επίσης ούτε ένα σφύριγμα αμφισβητούμενης φάσης, ενώ και οι κάρτες του πρώτου ημιχρόνου έμοιαζαν επιλεκτικές σε συγκεκριμένους παίχτες της ΑΕΜ.
***Διαβάζοντας τα όσα έγραψε ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα σχετικά με την αποβολή του Καρτσακλή, αλλά και του Γεν. Αρχηγού Γ. Μέρη, σιγουρεύτηκα ότι ο εν λόγω "κύριος" ήταν εκτός των άλλων και για τα πανηγύρια! Έδειξε λέει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Καρτσακλή επειδή διαπληκτίστηκε με ...συμπαίχτη του!!! Ενώ για τον Γ. Μέρη αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος της ομάδας "Μεσολόγγι"(ούτε το όνομα της ομάδας δεν ήξερε!) του είπε: "είσαι στημένος, φέρτο διπλό να τελειώνουμαι, πουλημένε"(η ορθογραφία δική του). "Φέρ' το 1-0, να τελειώσουν όλα καλά", του είπε και ο "διαιτητής" με ...σπασμένα φρένα, το άκουσε όπως ήθελε!!!
***Επειδή ξέρουμε όλοι τι ακριβώς είναι το Ελαιόφυτο - ουσιαστικά η Ακαδημία του κ. Κωστούλα - λυπάμαι που θα το γράψω, αλλά αποτελεί η χθεσινή διαιτησία κακό δείγμα των προθέσεών του σχετικά με το Αιτωλοακαρνανικό ποδόσφαιρο. Και το γράφω αυτό εγώ που είμαι φανατικός υποστηριχτής κάθε πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο Νομό μας, που κάνω συνεχώς προσπάθειες ώστε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δυο πόλεων και όχι διχασμός, που έχω εξαιρετικούς αγρινιώτες φίλους. Έλεος πια...
***Θα κάνω μια παρένθεση: Όταν ξεκίνησα αυτή τη στήλη, είχα κατά νου να συμβάλω στην λεπτομερή ενημέρωση όλων των φιλάθλων και κυρίως όσων δεν έρχονται στον γήπεδο. Γι΄ αυτό και θα έχετε παρατηρήσει ότι η περιγραφή των αγώνων που κάνω είναι αναλυτική, σχεδόν ραδιοφωνική. Επίσης είδα την στήλη σαν ένα βήμα να εκφράσω ορισμένες απόψεις στο ευρύ κοινό, όχι για να κάνω τον έξυπνο, όχι για να κάνω δικούς μου οπαδούς, αλλά για ν' ανοίξω συζητήσεις που θα βοηθήσουν με τον άλφα ή βήτα τρόπο την ομάδα και κατ' επέκταση το μεσολογγίτικο και όχι μόνο ποδόσφαιρο, να βελτιωθεί.
***Δεν είμαι παντογνώστης, ούτε "ειδικός", δεν είμαι δημοσιογράφος. Πολλές φορές κοινοποίησα απόψεις που ενόχλησαν. Αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός μου! Το να γλείφεις είναι εύκολο και το κάνουν πολλοί, το να εκφέρεις όμως δημόσια και με γενναιότητα απόψεις, που είναι αντίθετες με τα καθιερωμένα και να ξύνεις πληγές, δεν το κάνει ο καθένας. Εγώ είμαι περήφανος και για το σάϊτ που δημιουργήσαμε με τον φίλο μου τον Πάνο και για την στήλη αυτή, η οποία πραγματικά έχει μπει στις καρδιές πολλών φιλάθλων και την περιμένουν με ανυπομονησία
***Επιστρέφω στον χθεσινό αγώνα για να εκφράσω την αηδία μου για την συμπεριφορά εκείνων των "περίεργων" τύπων της εξέδρας, που και χθες έδωσαν ρεσιτάλ! Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα έβριζαν τους παίχτες μας, και έδιναν οδηγίες ακόμα και στον Μαργέλη, σχετικά με το πως πρέπει να καθοδηγήσει την ομάδα! Φανταστείτε τι επίπεδο βλακείας τους διακρίνει, που κάποιος όταν τραυματίστηκε ένας παίχτης μας, τον έβριζε με ακατανόμαστες εκφράσεις και του έλεγε να σηκωθεί και να συνεχίσει τον αγώνα!
***Αυτοί υποτίθεται είναι οπαδοί της ΑΕΜ!!! Επίσης υποτίθεται ότι είναι προπονητές που δεν έχει ανακαλύψει ακόμα η Α΄ Εθνική και επίσης θεωρούν ότι αν αναλάβουν την ΑΕΜ, θα την κάνουν πρωταθλήτρια Ευρώπης!!! Περισσότερο όμως με στενοχωρεί, που όσοι βρίσκονταν κοντά τους, έμοιαζαν να διασκεδάζουν με όσα έλεγαν και δεν έκαναν τίποτα για να τους βουλώσουν το στόμα! Λυπάμαι...
*** Κάποια στιγμή απευθύνθηκα κι εγώ στην κερκίδα ζητώντας από τους φιλάθλους να σταματήσουν να βρίζουν την ομάδα και να βοηθήσουν τα παιδιά να νικήσουν, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Μάλιστα δέχτηκα και επίθεση από κάποιους αμετανόητους, που τους αρέσει να παίζουν θέατρο σε κάθε αγώνα για να τραβάει η ασημαντότητά τους την προσοχή. Δεν καταλαβαίνουν ότι γελοιοποιούνται και γελάνε όλοι μαζί τους.
***Αν μετράει η γνώμη μου, θέλω να εκφράσω κι άλλη μια άποψη, που αφορά τον χθεσινό αγώνα. Τι θα μπορούσε να κάνει ο "διαιτητής" του χθεσινού αγώνα, αν ο Γιαννιώτης έβαζε το γκολ στο τετ - α - τετ που είχε και στη συνέχεια ο Ζαπαντιώτης έστελνε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα και όχι ξανά στο οριζόντιο δοκάρι; Πιστεύετε ότι το Ελαιόφυτο, όπως παρουσιάστηκε χθες, ήταν ικανό ν' αντιδράσει; Εγώ είμαι σίγουρος πως ότι κι αν έκανε ο "διαιτητής", το πιθανότερο θα ήταν να φάει και τρίτο και τέταρτο γκολ.
***Δυστυχώς, η αστοχία και η ατυχία μας έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς και όχι η διαιτησία. Φανταστείτε ότι αν είχαμε μόνο πάρει τους βαθμούς με Πέραμα και με Ελαιόφυτο, για να μην πω και εκείνους στην Αρτα τώρα θα ήμασταν στην τετράδα και θα μιλάγαμε αλλιώς Δεν τους πήραμε όμως και θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ότι έχουμε. Για όσους είναι απαισιόδοξοι, θέλω να στείλω το μήνυμα ότι η ΑΕΜ θα τερματίσει άνετα στην εξάδα. Αρκεί κάποιοι παίχτες να είναι πιο προσεκτικοί και να τελειώνουν τις φάσεις.
***Δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο, είπε ο Γ. Ταράσης. Σίγουρα αναφερόταν στην ομάδα του, η οποία δεν μπορούσε να κάνει ούτε μια σωστή φάση. Η ΑΕΜ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο για σωστό παιχνίδι στο Ελαιόφυτο, ακόμη και όταν έμεινε με 10 παίχτες. Ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίχτη παραπάνω και ουσιαστικά δεν απείλησαν τον Ζέρβα, παρά μόνο με κάποια χλιαρά σουτ έξω από την περιοχή.
***Την Κυριακή πάμε να παίξουμε με τον Αστέρα Ρόκκα. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν το φοβάμαι. Θα πάμε εκεί να κάνουμε πέντε φάσεις και να βάλουμε ένα γκολ. Την άμυνα δεν την φοβάμαι, έχει σταθεροποιηθεί και δεν τρώει γκολ. Ελπίζω μέχρι τον αγώνα να έχουν αποθεραπευτεί τελείως τα Πλακιδάκια και να μην υπάρξει νέος τραυματισμός ή ασθένεια. Είδα τον Αστέρα στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό. Δεν χάνουμε με τίποτα. Ίσως κάνουμε και τρίποντο.
Αυτά και για σήμερα ΑΕΜάρες!!! Μου βγήκε λίγο τσαμπουκαλεμένος ο Καφές σήμερα, αλλά χθες έγιναν σημεία και τέρατα, τα οποία μ' έβγαλαν από τα ρούχα μου. Ειλικρινά είμαι πολύ δημοκράτης για ν' απαγορέψω στον καθένα να λέει ότι θέλει, αλλά άλλο η δημοκρατία, κι άλλο η ασυδοσία. Όποιος πάει την Κυριακή στην Άρτα, ας δώσει και σε μένα μια θέση στο αμάξι του. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην μου κολλάνε μερικοί ότι δεν πάω στα εκτός έδρας ματς! Να είστε όλοι καλά!!! Μιχάλης Κιτσινέλης

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Δηλώσεις προπονητών

Γ. ΤΑΡΑΣΗΣ (Προπονητής Ελαιοφύτου): Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση. Μπορούσαν να κερδίσουν και οι δυο ομάδες. Η ΑΕΜ έχασε μεγάλη ευκαιρία στη φάση του διπλού δοκαριού. Γενικά, πιστεύω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα σ' έναν αγώνα όχι ποιοτικού ποδοσφαίρου. Ίσως λόγω του χαρακτηρισμού του ως ντέρμπι. Πιστεύω ότι αντιπαραθέσεις και οξύτητες πρέπει να εκλείψουν και να δούμε το ποδόσφαιρο αλλιώς.

Α. ΜΑΡΓΕΛΗΣ (Προπονητής ΑΕΜ): Δυστυχώς μείναμε με δέκα παίχτες πολύ νωρίς. Θεωρώ ότι η αποβολή ήταν άδικη. Το μόνο που είπε ο Καρτσακλής στον διαιτητή ήταν ότι ο Βούρτσας βουτάει συνέχεια. Όταν είμαστε έντεκα με έντεκα κάναμε κλασσικές ευκαιρίες που χάθηκαν. Ακόμα και με δέκα είχαμε κλασσική ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Στο β΄ημίχρονο προσπάθησα να μην δεχτούμε γκολ. Πολλές φορές πρέπει να μην παίζουμε μόνο με την καρδιά, αλλά και με το μυαλό. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την προσπάθειά τους. "Συγχαρητήρια" και στον διαιτητή για τον τρόπο που διαιτήτευσε.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΜ - Μασκαράδες διαιτητές 0-0

Ενα ανεκδιήγητο διαιτητικό τρίο, τίναξε στον αέρα το φημολογούμενο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΜ και το Ελαιόφυτο. Η ΑΕΜ έκανε εκπληκτική εμφάνιση και παρά τα "περίεργα" σφυρίγματα θα μπορούσε να έχει πάρει άνετη νίκη, αν η τύχη και η έλλειψη ψυχραιμίας δεν έριχναν στα σκουπίδια ανεπανάληπτα τετ - α- τετ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αδύνατο οι Κανονιέρηδες να νικήσουν τον απίστευτο διαιτητή, αν και ο Χρήστος Πλακίδας έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει στο 68΄.
Καταιγιστική ήταν στα πρώτα λεπτά η Μεσολογγίτικη ομάδα.
Στο 3΄ ο Ζαπαντιώτης έβγαλε ωραία αριστερά στον Γαβρίνα, αυτός έκανε τη σέντρα, πέρασε απ' όλους η μπάλα, ψηλοκρεμαστό βολέ του Κορομηλά από απέναντι, πάνω από το οριζόντιο.
Στο 4΄ ο Ζαπαντιώτης άνοιξε αριστερά στο Κορομηλά, αυτός αμέσως έκανε την σέντρα-σουτ, αλλά σε καλή θέση μπλόκαρε ο Μπαμπανιώτης.
Στο 6΄ ο Ζαπαντιώτης από αριστερά, έκλεψε την μπάλα από τον Κούση, έκανε το μπάσιμο, αντί να σουτάρει έβγαλε στο πέναλτι στον Γιαννιώτη, αυτός έκανε το σουτ, αλλά τρεις παίχτες του Ελαιόφυτου έπεσαν πάνω στην μπάλα στη δεξιά γωνία και έδιωξαν.
Στο 7΄ ψηλοκρεμαστό φάουλ του Τσάμη από δεξιά, η μπάλα στο σημείο του πέναλτι κόντρες, προσπάθησαν το σουτ Γαβρίνας και Γιαννιώτης, έδιωξε ο Καραγκούνης, σέντρα του Ζαπαντιώτη ο Πασπαλιάρης οφσάιντ.
Στο 10΄ ο Βούρτσας κέρδισε ένα κόρνερ από δεξιά, το εκτέλεσε ο Νάκος άσχημα η μπάλα πέρασε πάνω απ' όλους και κατέληξε πλάγιο άουτ.
Στο 12΄ γρήγορη αντεπίθεση του Ελαιόφυτου με τον Νάκο, φάουλ ο Αποστολίδης. Το εκτέλεσε το Νάκος στην αγκαλιά του Ζέρβα.
Στο 15΄ ο Γιαννιώτης τροφοδότησε τον Αποστολίδη , αυτός έσκαψε την μπάλα στον Γαβρίνα, αυτός πιεζόμενος το σουτ, άουτ.
Στο 17΄ φάουλ από δεξιά για το Ελαιόφυτο με τον Μπαρμπαρούση, έδιωξε ο Γουβαλάρης, ο Νάκος κέρδισε μια κόντρα, έκανε όμως κακό σουτ.
Στο 18΄ ο Γαβρίνας πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή, αλλά εκεί με αυτοθυσία ο Καραγκούνης έδιωξε σε κόρνερ. Εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης, ο Μπαμπανιώτης με υπερένταση έδιωξε στο δεύτερο δοκάρι.
Στο 22΄ φάση διαρκείας για την ΑΕΜ, όταν ο Γουβαλάρης έκανε τη σέντρα από αριστερά, έδιωξε προσωρινά ο Καραγκούνης, πλάγιο. Η μπάλα στην περιοχή του Ελαιοφύτου, έδιωξε σε κόρνερ ο Ματσανάς. Εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης μόλις πρόλαβε κι έδιωξε ο Μπαμπανιώτης προ του Πασπαλιάρη.
Ακολούθησε ένα διάστημα με παιχνίδι κέντρου.
Στο 31΄ Σουτ του Κούση από μέση απόσταση, ο Ζέρβας έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε.
Στο 33΄ ο Τσάμης είδε έξω από την εστία του τον Μπαμπανιώτη και από δεξιά προσπάθησε να τον κρεμάσει, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δεξί "Γ" του Ελαιόφυτου.
Στο 36΄νέα μεγάλη φάση για την ΑΕΜ, όταν ο Αποστολίδης μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Ελαιοφύτου, έβγαλε ωραία διαγώνια μπαλιά στο Γιαννιώτη, αυτός τετ - α - τετ με τον Μπαμπανιώτη, έκανε δυνατό σουτ, αντί για πλασέ, ο τερματοφύλακας των φιλιξενούμενων έκανε εκπληκτική απόκρουση, η μπάλα πήγε δεξιά στον Ζαπαντιώτη που έφερε την μπάλα στο δεξί και την ώρα του σουτ ο Ματσανάς τον ανέτρεψε, αλλά ο κ. Αποστολόπουλος έδειξε "παίζετε".
Η Μεσολογγίτικη ομάδα συνέχισε να πιέζει και στο 38΄ έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο Κορομηλάς από δεξιά έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε το κάτω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και χτύπησε εμφανώς μέσα από τη γραμμή του Ελαιόφυτου, στη συνέχεια κινήθηκε προς τα εξω έφτασε στον Ζαπαντιώτη που με κεφαλιά την έστειλε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κούσης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ όλοι οι παίχτες και οι φίλαθλοι της γηπεδούχου διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Στο 40΄ ο Βούρτσας εκτός του να κερδίζει θεατρινίστικα φάουλ, με την ανοχή του διαιτητή, έκανε και μια καλή προσπάθεια, όταν πήρε στα δεξιά μια μπαλιά από τον Νάκο, στόπαρε με το στήθος και με με πλάτη στο τέρμα έκανε από πλάγια καλό γυριστό σουτ, αναγκάζοντας τον Ζέρβα να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση, για να διώξει μακριά ο Τσάμης.
Στο 44΄ ο Βούρτσας κέρδισε ένα ακόμα θεατρινίστικο φάουλ στα δεξιά κοντά στην γραμμή του άουτ, ο Καρτσακλής του είπε να σταματήσει να κάνει θέατρο και στη συνέχεια οι δυό παίχτες είχαν έντονο διάλογο, με τον Καρτσακλή να λέει στον διαιτητή "δεν τον βλέπετε ότι κάνει θέατρο;" με τον διαιτητή να δείχνει από μια κίτρινη σε Καρτσακλή και Βούρτσα. Ομως ο Κατσακλής είχε και άλλη κίτρινη και αποβλήθηκε. Το παιχνίδι στο σημείο εκείνο, εκτροχιάστηκε, ο πάγκος της ΑΕΜ διαμαρτυρήθηκε έντονα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής ν' αποβάλλει και τον Γεν. Αρχηγό της ΑΕΜ από τον αγωνιστικό χώρο. Κι ενώ η εκνευρισμένη κερκίδα έβραζε, ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς να κρατήσει καθυστέρηση, σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου!

Με τα δεδομένα του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΜ μπήκε πιο επιφυλακτικά στον αγώνα, μια και έπαιζε με 10 παίχτες και το Ελαιόφυτο να προσπαθεί ν' αλλάξει τη μορφή του αγώνα.
Στο 52΄ ο Νάκος εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ από αριστερά, πέρασε την μπάλα συρτά από την αριστερή πλευρά του τείχους, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 55΄ ο Γαβρίνας πήρε ωραία μπαλιά στ' αριστερά έκανε το μπάσιμο, ο Ματσανάς πρόλαβε και γύρισε την μπάλα στον Μπαμπανιώτη που μπλόκαρε! Προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι! Στη συνέχεια της φάσης ο Γαβρίνας πήρε μπαλιά στ' αριστερά έκανε δυνατό αριστερό σουτ, ο Μπαμπανιώτης απέκρουσε ενστικτωδώς η μπάλα πήγε δεξιά στον Ζαπαντιώτη, που όμως κλείστηκε και χάθηκε η ευκαιρία.
Στο 60΄ σέντρα από αριστερά του Κούση, έδιωξε με γροθιές ο Ζέρβας.
Στο 65΄ο Τσιούνης έκανε από αριστερά το γύρισμα, ο Βούρτσας από δεξιά το συρτό σουτ, έπεσε ο Ζέρβας και μπλόκαρε.
Η ΑΕΜ, αν και είχε παίχτη λιγότερο, έπαιζε στα ίσια το Ελαιόφυτο και στο 68΄έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Γιαννιώτης έβγαλε τετ - α - τετ τον Χρήστο Πλακίδα, αυτός, αντί να σουτάρει, προσπάθησε να ντριπλάρει τον Μπαμπανιώτη, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει και να του κλέψει στην κυριολεξία την μπουκιά από το στόμα.
Στο 70΄ ο ίδιος παίχτης έκανε πολύ καλή έφοδο από δεξιά, έβγαλε την σέντρα, αλλά ο Κορομηλάς ήταν ένα βήμα πιο μπροστά και το ανάποδο ψαλίδι που προσπάθησε δεν βρήκε μπάλα.
Στο 76΄ ο Βούρτσας έκανε συρτό σουτ από το ημικύκλιο, αλλά σε καλή θέση ο Ζέρβας μπλόκαρε.
Στο 80΄σέντρα-σουτ του Γουβαλάρη από αριστερά, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 83΄ο Μπαρμπαρούσης έβγαλε την σέντρα από αριστερά, αλλά επενέβη έγκαιρα ο Σαμαράς και έδιωξε σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 86΄ ωραία προσπάθεια του Χρ. Πλακίδα, έβγαλε την μπαλιά αριστερά στον Μπαμπαρούση, αλλά το σουτ του νεαρού πέρασε άουτ.
Στο 88΄ ο Πολεμαρχάκης από αριστερά έκανε ψηλοκρεμαστή σέντρα, που πέρασε απ' όλους και η ΑΕΜ έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, αλλά ο Τσάμης έβγαλε κακή σέντρα σέντρα στην αγκαλιά του Μπαμπανιώτη.
Ενα γέμισμα του Μπαρμπαρούση από αριστερά που μπλόκαρε ο Μπαμπανιώτη,ς ήταν η τελευταία φάση του αγώνα.
"Περίεργη" και κακή η διαιτησία του κ. Αποστολόπουλου, που έκανε όλα του τα "λάθη" του σε βάρος των γηπεδούχων, δεν κατακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΜ, δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι στον Ζαπαντιώτη, έβγαλε δυο άδικες κάρτες στον Καρτσακλή και γενικά με τα σφυρίγματά του παραλίγο να τινάξει τον αγώνα στον αέρα. Πολύ κακοί και οι δυο βοηθοί με πολλές λανθασμένες υποδείξεις, παραδόξως σε βάρος της ΑΕΜ. Ενώ ο β΄βοηθός Παπαδήμας έχει ευθύνη και για την μη υπόδειξη του γκολ.
Από την ΑΕΜ δεν υπάρχουν υστερήσαντες, με κορυφαίο τον Ζαπαντιώτη και πολύ καλούς τους Πασπαλιάρη, Κορομηλά και Αποστολίδη. Από το Ελαιόφυτο διεσώθηκαν οι Μπαμπανιώτης, Καραγκούνης και Νάκος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Αποστολίδης, Κορομηλάς, Ταράτσας, Καρτσακλής, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Γουβαλάρης, Γαβρίνας(67΄ Χρ. Πλακίδας), Ζαπαντιώτης(61΄ Μ Πλακίδας), Γιαννιώτης(77΄ Μπαρμπαρούσης).
Α.Ο.ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ: Μπαμπανιώτης, Μπαρμπαρούσης(59΄ Ευαγγελίδης), Σαμαράς, Καραγκούνης, Κούσης, Σάμψωνας, Ματσανάς, Γιάκος, Τσιούνης, Νάκος, Βούρτσας(87΄ Καταπόδης).

Τ' αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Κυριάρχησαν οι "λευκές" ισοπαλίες στην 13η αγωνιστική, ενώ ο πρωτοπόρος Ναυπακτιακός ήρθε και αυτός ισόπαλος με 1-1. Ακόμη μια ήττα για τον Τηλυκράτη, αυτή τη φορά από τον Αστέρα Ρόκκα. Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η Πρέβεζα. Συνεχίζεται η κατρακίλα για την Άρτα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Α.Ε. Μεσολογγίου - Ελαιόφυτο 0-0
Αστέρας Ρόκκα - Τηλυκράτης 1-0
Απόλλων Πάργας - Α.Ε. Λευκίμμης 3-1
Απόλλων Ευπαλίου - Θεσπρωτός 0-0
Α.Ο. Ανατολής - Προοδευτική Περάματος 0-0
Αραχθος Παχυκαλάμου - Ναυπακτιακός Αστέρας 1-1
Σούλι Παραμυθιάς - ΠΑΣ Πρέβεζα 0-2
Σκουφάς Κομποτίου - Αναγέννηση Αρτας 1-0
Οδυσσέας Νυδρίου - Βολίδα Μέσης 0-0

Βαθμολογία:
1. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ.............27 [26-10]
2. ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ..............27 [22-8]
3. ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ..............26 [17-9]
4. ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ..25 [18-10]
5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ...........25 [14-8]
6. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ..................24 [21-14]
7. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ...............23 [21-11]
8. Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.......19 [13-9]
9. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ..............19 [19-16]
10. ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚ.........16 [21-22]
11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ............16 [12-12]*
---------------------------------------------
12. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ......15 [11-10]
13. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ......15 [11-19]
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ....13 [16-19]
15. ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ..........11 [11-17]
16. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ....11 [9-20]
17. Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ............8 [8-20]
18. Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ..........0 [9-42]*
**Ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη Αγωνιστική (14η) Kυριακή 13/12
Αστέρας Ρόκκα - Α.Ε. Μεσολογγίου
Ελαιόφυτο - Απόλλων Πάργας
Τηλυκράτης - Απόλλων Ευπαλίου
Α.Ε. Λευκίμμης - Α.Ο. Ανατολής
Θεσπρωτός - Αραχθος Παχυκαλάμου
Προοδευτική Περάματος - Σούλι Παραμυθιάς
Ναυπακτιακός Αστέρας - Σκουφάς Κομποτίου
ΠΑΣ Πρέβεζα - Οδυσσέας Νυδρίου
Βολίδα Μέσης - Αναγέννηση Αρτας

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Να σπάσει την παράδοση!!!

Το δεύτερο αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπι θα δώσει αύριο η ΑΕΜ για την εφετινή χρονιά. Αυτή την φορά θα κοντραριστεί με το ισόβαθμο Ελαιόφυτο. Οι "κανονιέρηδες" που θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν εδώ και είκοσι ημέρες, έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά, αλλά κυρίως βαθμολογικά. Ίσως για πρώτη φορά εφέτος η ομάδα θα είναι πλήρης, μιας και ο Φώτης Μπαλάφας ξεπέρασε το πρόβλημα με την μύτη του. Παρά την κακοκαιρία που επικρατεί σε όλη την χώρα, στο γήπεδο αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος. Διαιτητής ορίστηκε ο Β. Αποστολόπουλος της ΕΠΣ Ηλείας, με βοηθούς τους Θ. Κούτση και Ι. Παπαδήμα από την ΕΠΣ Αχαΐας. Παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Β. Θεοδωρόπουλος της ΕΠΣ Κορινθίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:
Κυριακή 6/12 - 3.00μμ
Α.Ε. Μεσολογγίου - Ελαιόφυτο
Αστέρας Ρόκκα - Τηλυκράτης
Απόλλων Πάργας - Α.Ε. Λευκίμμης
Απόλλων Ευπαλίου - Θεσπρωτός
Α.Ο. Ανατολής - Προοδευτική Περάματος
Αραχθος Παχυκαλάμου - Ναυπακτιακός Αστέρας
Σούλι Παραμυθιάς - ΠΑΣ Πρέβεζα
Σκουφάς Κομποτίου - Αναγέννηση Αρτας
Οδυσσέας Νυδρίου - Βολίδα Μέσης

Προϊστορία ΑΕΜ - Ελαιόφυτο
2003 - 04: Δ' Εθνική 1-2 και 0-1
2004 - 05: Δ' Εθνική 2-1 και 0-1
2005 - 06: Δ' Εθνική 0-0 και 1-2

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Παιδικό πρωτάθλημα

Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 4-8
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 3-0 Α/Α
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 0-1
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 1-3
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 0-10

Βαθμολογία:
1. ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 25
2. ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 22
3. ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 21
4. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 21
5. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 15
6. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 12
7. ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 9
8. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6
9. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3
10. ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 0

Επόμενη αγωνιστική (10η) 5/12/09:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
(10.30πμ - Διαιτητής : Πυλαρινός - Νοσηλεύτρια : Μπούτη)
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ