Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Χαλαρά 4-0 στο Κύπελλο τη Δόξα Αιτωλικού

Περίφημα τα πήγαν οι ρεζέρβες της ΑΕΜ στον αγώνα Κυπέλλου με τη Δόξα Αιτωλικού. Παίζοντας πολύ δυνατά και με γρήγορο ρυθμό, πέτυχαν τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και μετά...ξεκουράστηκαν. Το παιχνίδι απέναντι στην συμπαθή ομάδα της Δόξας ήταν ένας μονόλογος για την "Κυρία" που ήδη κέρδιζε με 2-0 στο πρώτο τέταρτο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα δοκάρι του Ν. Κράνη στο 4΄ και τρία λεπτά αργότερα έγινε το 1-0, όταν ο Ζαπαντιώτης εκτέλεσε κόρνερ από τ' αριστερά και ο Γαβρίνας στο δεύτερο δοκάρι, πηδώντας πολύ ψηλά,με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι κανονιέρηδες, αφού έχασαν δυο καλές ευκαιρίες για γκολ, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 14΄, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Γουβαλάρη από αριστερά και γύρισμα προς τον Κορομηλά, ο νεαρός παίχτης της ΑΕΜ, έστειλε με αριστερό συρτό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Τσοκάντα, κάνοντας το 2-0. Στο 24΄ σε δυνατό σουτ του Γαβρίνα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Στο 35΄ο Τσάμης με εξαιρετική μπαλιά σαράντα μέτρων, έβγαλε τον Γαβρίνα ξεμαρκάριστο από τ' αριστερά. Ο δυναμικός παίχτης της ΑΕΜ, πρόλαβε την έξοδο του Τσοκάντα και με συρτό πλασέ έκανε το 3-0, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.
Στο 42΄πάλι ο Γαβρίνας έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια, έκανε φαρμακερή συρτή σέντρα, ο Τσοκάντας έπεσε και απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Γουβαλάρης έγραψε με σουτ το 4-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με δεδομένο το σκορ, ο Γ. Ζήκος έκανε αλλαγές δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους νεαρούς ν΄ αγωνιστούν, ο ρυθμός έπεσε, χάθηκαν λόγω επιπολαιότητας αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα από την ΑΕΜ, ενώ η Δόξα δεν μπόρεσε παρά ελάχιστα να απειλήσει την εστία του Γκασούκα.
Στο 46΄συρτό σουτ του Γαβρίνα, άουτ. Στο 56΄μακρινό σουτ του Κότσαλου, έδιωξε ο Γκασούκας εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 59΄ και το 60΄ δυνατά σουτ των Ζαπαντιώτη και Αποστολίδη, άουτ. Στο 64΄ μοναδική ευκαιρία του Κράνη που από κοντά σούταρε πάνω στο Τσοκάντα. Στο 70΄ ο Γαβρίνας κέρδισε με προβολή την μπάλα από τον Χονδρογιάννη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο 78΄ εντυπωσιακή προσπάθεια του νεαρού Κορομηλά που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το δυνατό σουτ πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσοκάντα. Στο 82΄ δυνατό σουτ του Κορομηλά βρήκε την εξωτερική μεριά των διχτύων της Δόξας. Στο 87΄ ο Αποστολίδης ωραία προσπάθεια από αριστερά, έστρωσε στον Παναγιώτου, αλλά το συρτό σουτ μπλόκαρε εντυπωσιακά ο Τσοκάντας. Και το παιχνίδι έκλεισε με ένα μακρινό σουτ του Κορομηλά, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Αποστολίδης, Κορομηλάς, Γαβρίνας, Καρανίκας και Ζαπαντιώτης οι καλύτεροι της ΑΕΜ. Τσοκάντας, Χονδρογιάννης και Κερανούδης πάλεψαν για τους Φιλοξενούμενους.
Διαιτήτευσε ο κ. Κ. Διώτης με βοηθούς τους Δ. Ζυγούρη και Φ. Ντάουλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Γκασούκας, Μπίρκος(69΄ Μπέκος), Κορομηλάς, Καρανίκας, Αποστολίδης, Μαντέλος, Τσάμης(46΄Φλωρόπουλος), Γουβαλάρης(46΄ Παναγιώτου), Γαβρίνας, Ζαπαντιώτης, Κράνης.
ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Τσοκάντας, Μηλιώτης, Κερανούδης(55΄ Μπότας), Φράγκος(69΄ Μενεγιάς), Χονδρογιάννης, Κότσαλος, Καστανάς, Μπλίκας, Παναγοδήμος, Κερανούδης, Λύρος.

Κάθε αρχή και δύσκολη

Δεν τα κατάφεραν οι πιτσιρικάδες της ΑΕΜ στην έναρξη του παιδικού πρωταθλήματος και ηττήθηκαν με 3-2 από τον Ναυπακτιακό, που διεξήχθη στο γήπεδο της Λυγιάς. Οι παίκτες του Σπύρου Χαϊδάκη αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κατσαρό και να προηγηθούν με αυτογκολ παίκτη του Αστέρα. Δεν μπόρεσαν όμως να φύγουν με τη νίκη από τη Ναύπακτο, μιας και σε τρία λεπτά δέχτηκαν δύο γκολ. Η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία και με την καλή δουλειά που γίνεται φέτος στα τμήματα υποδομής το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα αποδώσει καρπούς εντός αγωνιστικού χώρου. Επόμενος αντίπαλος των μικρών "κανονιών" είναι ο Όμηρος Νεοχωρίου. Το ΑΕΜ news τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσει τους παίκτες της Ακαδημίας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Τρανός Π, Ράπτης (c), Mπέκος, Πεσίνης, Μάντης, Κατσαρός , Μωρίνης, Μαγδαλινός, Κατοχιανός (70' Τρανός Σ), Σωτηρίου, Λινάρδος (70' Σταμάτης)
Στην αποστολή ήταν και ο Ρήγας

Αναλυτικά τ΄αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-1
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 3-0 Α/Α
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-1
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 0-9

Βαθμολογία:
1. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 3
2. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 3
3. ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 3
4. ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 3
5. ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3
6. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0
7. ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 0
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 0
9. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0
10. ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 0

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Nα ξαναβρεί την ...δόξα της

Αύριο διεξάγεται η Β' φάση του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Η ΑΕΜ στις 3.30μμ αντιμετωπίζει την γειτονική Δόξα Αιτωλικού στο Δημοτικό Σταδίο. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ζήκος δεν υπολογίζει τους Βασίλη Δερβίση και Θανάση Καρτσακλή, ενώ αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Μοναδικός στόχος της "Κυρίας" είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο και φυσικά η ανύψωση του υθικού των παικτών, μετά το κακό αποτέλεσμα στην Παραμυθιά. Απέναντι τους θα έχουν μια ομάδα που αγωνίζεται στη νεοσύστατη Α2 της ΕΠΣ, έχοντας στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές με εμπειρία, αλλά και τον νεαρό πρώην παίκτη της ΑΕΜ, Σωτήρη Χασιώτη. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Διώτης, με βοηθούς τους Ζυγούρη και Κατσαούνη. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σακελλάρης και γιατρός του αγώνα ο Καραδήμας.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του 1ου ομίλου:
Τετάρτη 30/9
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΑΝΩ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ

Τετάρτη 7/10
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Γιώργος Μέρης: "Βλέπουμε το επόμενο ματς και προχωράμε"

Σε δηλώσεις στον Δημήτρη Αντωνόπουλο, ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΜ, Γιώργος Μέρης, τόνισε πως παρόλο το στραβοπάτημα, ο στόχος παραμένει το πρωτάθλημα "Από την αρχή του παιχνιδιού, είπαμε ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από την νίκη θα ήταν για εμάς τεράστια αποτυχία από αυτή την ομάδα. Εντάξει το ποδόσφαιρο αυτά έχει πήγε στραβά το παιχνίδι, χωρίς ο αντίπαλος να έχει κάνει κάποια φάση φάγαμε ένα γκολ και από εκεί και πέρα άλλαξε όλο το παιχνίδι. Τώρα όσον αφορά τις αποφάσεις του διαιτητή δεν θέλω να τις σχολιάσω γιατί αυτές είναι και δεν αλλάζει κάτι. Από εδώ και πέρα βλέπουμε το επόμενο ματς και προχωράμε, δεν αλλάζει κάτι ο στόχος μας είναι και παραμένει το πρωτάθλημα."

Γκαρτζονίκας : "Η νίκη μας δίνει κουράγιο"
Ο προπονητής της Παραμυθιάς, Βαγγέλης Γκαρτζονίκας επισήμανε ότι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι "Νομίζω πως έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι ισάξιο για ομάδες Δ εθνικής, νομίζω ότι άξιζε για αυτούς που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Οι δυο ομάδες το Σούλι Παραμυθιάς που θέλει να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής και το Μεσολόγγι που μαθαίνω ότι έχει υψηλούς στόχους και το αξίζει νομίζω. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με κάποιες ευκαιρίες από την πλευρά του Μεσολογγίου και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι. Σημασία έχει για εμάς η σημερινή νίκη και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε και συν τις άλλης γιατί έχουμε μια καινούργια ομάδα σε αυτή την κατηγορία που την θέλει πολύ η Παραμυθιά, νομίζω ότι κάναμε το πρώτο βήμα, ξεκινήσαμε καλά έχοντας δυο στα δυο και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Τέλος εύχομαι στο φίλο μου τον Γιώργο Ζήκο καλή πορεία στην ομάδα του στην συνέχεια και είδα σήμερα ότι έχει πολύ καλή ομάδα. Σε ότι αφορά το φετινό πρωτάθλημα ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας είπε ότι φέτος ο 5 όμιλος έχει πολύ καλές ομάδες και είναι σίγουρα καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια γιατί οι είναι πιο οργανωμένες με περισσότερους μικρούς, δουλεμένες ομάδες και πιστεύω να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν βλέπαμε πολλά πράγματα και βλέπω ότι οι περισσότερες ομάδες δεν ζητούν το πρωτάθλημα αλλά θέλουν να έχουν μια καλή πορεία."
Δημήτρης Αντωνόπουλος

Η επιθυμία ήταν ισχυρή

Η Α.Ε. Μεσολογγίου ήθελε να κάνει το δυο στα δυο και να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Όταν έχεις να νικήσεις εκτός έδρας από τις 24-2-2008 (σε αγώνα Δ εθνικής) και όταν σύμφωνα με τους ανθρώπους των κανονιέρηδων η ομάδα έχει στόχο το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο, τότε μερικά πράγματα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υλοποιηθούν. Για να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο πρέπει πάνω από όλα η ομάδα οι ποδοσφαιριστές της να δείξουν ότι έχουν καρδιά πρωταθλητή για να μπορέσουν να αποδράσουν από τέτοιες δύσκολες έδρες. Έτσι οι μπλε αποχώρησαν από την Παραμυθιά με το κεφάλι καρφωμένο στο χορτάρι και με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η χθεσινή ήττα στην Παραμυθιά, αλλά και η συνολική εικόνα της ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου προκάλεσαν μουρμούρα στη κερκίδα. Στο παιχνίδι μας τώρα η Α.Ε. Μεσολογγίου παρουσίασε δυο πρόσωπα, στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να εντυπωσιάσει ήταν καλύτερη από το Σούλι Παραμυθιάς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε μια πολύ άσχημη εικόνα, σε ένα παιχνίδι που κυρίως στο δεύτερο μέρος του ήταν πολύ σκληρό με τρεις κόκκινες και πολλές κίτρινες κάρτες. Στο γήπεδο της Παραμυθιάς την Κυριακή το απόγευμα βρέθηκαν περίπου 500 θεατές με την παράσταση όμως να κλέβουν οι περίπου 200 θερμόαιμοι οπαδοί των κανονιέρηδων.
Δημήτρης Αντωνόπουλος

Τ' αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Το δύο στα δύο για Θεσπρωτό, Σκουφά Κομποτίου και Παραμυθιά. Κόλλησε στο Αγρίνιο η Ναύπακτος, ενώ μεγάλες νίκες για Νυδρί, Βολίδα και Τηλυκράτη. Λευκή ισοπαλία μεταξύ Αστέρας Ρόκκα και Πρέβεζας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Μεσολογγίου 1-0 (1-0)
Ελαιόφυτο - Ναυπακτιακός Αστέρας 2-2 (0-1)
Αραχθος.Παχυκαλάμου - Σκουφάς Κομποτίου 2-3 (0-1)
Α.Ο. Ανατολής - Οδυσσέας Νυδρίου 1-4 (1-3)
Απόλλων Ευπαλίου - Βολίδα Μέσης 1-3 (0-1)
Απόλλων Πάργας - Αναγέννηση Αρτας 2-1 (1-0)
Αστέρας Ρόκκα - ΠΑΣ Πρέβεζα 0-0 (0-0)
Τηλυκράτης - Προοδευτική Περάματος 4-1 (1-0)
Α.Ε. Λευκίμμης - Θεσπρωτός 0-4 (0-3)

Βαθμολογία:
1. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ..................6 [5-0]
2. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ......6 [5-1]
3. ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ..6 [5-2]
4. ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ.............4 [7-2]
5. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ...............4 [5-2]
6. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ......4 [4-1]
7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑ...........4 [2-1]
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ............4 [2-1]
9. ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ..............3 [4-3]
10. Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.......3 [3-2]
11. ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ.............. 2[ 1-1]
12. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ.............. 1 [2-3]
13. ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚ.........0 [3-6]
14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ....0 [1-5]
15. ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ..........0 [1-5]
16. Α.Ο ΑΝΑΤΟΛΗΣ............0 [2-8]
17. Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ..........0 [0-9]
18. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ....-3 [2-2]

Επόμενη αγωνιστική (3η) 11/10
Α.Ε. Μεσολογγίου-Σκουφάς Κομποτίου
Οδυσσέας Νυδρίου-Σούλι Παραμυθιάς
Βολίς-Αραχθος Παχυκαλάμου
Αναγέννηση Αρτας-Ανατολή
Πρέβεζα-Απόλλων Ευπαλίου
Ναυπακτιακός Αστέρας-Απόλλων Πάργας
Προοδευτική Περάματος-Αστήρ Ρόκας
Θεσπρωτός-Ελαιόφυτο
Λευκίμη-Τηλυκράτης Λευκάδας

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Με άσχημη εμφάνιση έχασε η ΑΕΜ στο Σούλι

Με τον ενθουσιασμό από την εύκολη νίκη της πρεμιέρας και με 200 ηρωϊκούς και ενθουσιώδεις φιλάθλους της, αλλά χωρίς τον Καρτσακλή, που δεν έπαιξε λόγω προβλήματος υγείας, αντιμετώπισε η Α.Ε. Μεσολογγίου το Σούλι Παραμυθιάς. Οι Κανονιέρηδες (με τον Γ. Ζήκο να αφήνει εκτός αρχικής ενδεκάδας τους Ζαπαντιώτη και Γαβρίνα) ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο, έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν. Στη συνέχεια το γηπεδούχο Σούλι ισορρόπησε το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενο τις εύκολες κάρτες που έδειχνε ο διαιτητής στους παίχτες της ΑΕΜ, κατόρθωσε να προηγηθεί στο 40΄ με τον Αντωνίου. Σ' αυτό το γκολ φέρει ευθύνη και ο νεαρός τερματοφύλακας Ζέρβας. Στο δεύτερο ημίχρονο η "Κυρία" προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά έμοιαζε κομμένη στα δύο. Αυτό ανάγκασε τον Γ. Ζήκο να περάσει στον αγώνα τον Ζαπαντιώτη στη θέση του Ταράτσα, αλλά και τον Γαβρίνα στη θέση του Μ. Πλακίδα (60΄), όμως το γεναιόδωρο μοίρασμα καρτών του "Άρχοντα" της συνάντησης απέβη μοιραίο για τους Μεσολογγίτες, καθώς στο 75΄ ο νεοαποκτηθείς Γουβαλάρης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ ταφόπλακα στις ελπίδες της ΑΕΜ για κάτι καλό, ήταν η αποβολή μετά από πέντε λεπτά (80΄)του τερματοφύλακα Ζέρβα, που ανέτρεψε ως τελευταίος παίχτης επιτιθέμενο.
Οι παίχτες του Σουλίου κράτησαν εύκολα μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ενώ οι παίχτες της ΑΕΜ προσγειώθηκαν απότομα στην σκληρή πραγματικότητα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Εχθρικός για την ΑΕΜ ο διατητής Σταματελόπουλος (Συνδέσμου Ηπείρου!!! 20 λεπτά από την Παραμυθιά) και αφιλόξενοι οι Σουλιώτες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: Φιλιάς, Χ. Ρίζος, Αντωνίου, Μπονόβας, Ντούμας, Κάκκος, Παπαδόπουλος (58' Νταής), Τζίμας, Τάσσος (66' Δήμος), Τσάλης (83' Σακαρέλης), Γιαννάκης.
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Γατσώρης, Μπαρμπαρούσης (89' Αποστολίδης), Πασπαλιάρης, Ταράτσας (60' Ζαπαντιώτης), Μπαλάφας, Τσάμης, Γουβαλάρης, Γιαννιώτης, Μ. Πλακίδας (60' Γαβρίνας), Χ. Πλακίδας.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Μαζί με τον λαό της για το διπλό

Όλα είναι έτοιμα για το δύσκολο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η ΑΕΜ, στη Παραμυθιά κόντρα στο ισχυρό Σούλι. Στην αποστολή της ομάδας δεν θα συμπεριληφθεί για ακόμη ένα παιχνίδι ο Βασίλης Δερβίσης, που βρίσκετε στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του, αλλά και ο Θανάσης Καρτσακλής που έπαθε σταφυλόκοκκο!! Παρόλα αυτά ο προπονητής της ΑΕΜ δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα. Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη και όλη θέλουν να γίνει ένα καλό παιχνίδι, φυσικά με τελική νικήτρια την ΑΕΜ. Στόχος των "μπλε" είναι μόνο η νίκη και για το σκοπό αυτό η διοίκηση θα ναυλώσει πούλμαν το οποίο θα μεταφέρει τους οπαδούς στην Θεσπρωτίας. Όλοι πιστεύουν πως με την συμπαράσταση των πολυάριθμων φίλων η "Κυρία" θα καταφέρει να φύγει με το διπλό από την Παραμυθιά. Τα πούλμαν θα αναχωρήσουν από την κεντρική πλατεία της πόλης το μεσημέρι της Κυριακής στις 12.00. Η τριάδα των διαιτητών που είχε αρχικά οριστεί (Ν. Βουτσινά, Α. Μαλαχά, Σ. Κουρσάρη) αντικαταστάθηκε από τους Ι. Σταματελόπουλο, Α. Ευαγγελία, Ν. Τίκα της ΕΠΣ Ηπείρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Κυριακή 27/9
Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Μεσολογγίου
Αραχθος Παχυκαλάμου - Σκουφάς Κομποτίου
Α.Ο. Ανατολής - Οδυσσέας Νυδρίου
Απόλλων Ευπαλίου - Βολίδα Μέσης
Απόλλων Πάργας - Αναγέννηση Αρτας
Αστέρας Ρόκκα - ΠΑΣ Πρέβεζα
Ελαιόφυτο - Ναυπακτιακός Αστέρας
Τηλυκράτης - Προοδευτική Περάματος
Α.Ε. Λευκίμμης - Θεσπρωτός

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.00μμ

Προϊστορία ΑΕΜ - Σούλι Παραμυθιάς
2007 - 08: Δ’ εθνική 2-2 και 4-1

Ενισχύσεως συνέχεια

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η ΑΕΜ, καθώς απέκτησε τον 27άχρονο αριστερό αμυντικό Πέτρο Γουβαλάρη, από τον Αστέρα Ιτέας. Ο έμπειρος σέντρερ μπακ, που ξεκίνησε προετοιμασία με την ομάδα των "μπλε" την Δευτέρα (21/9), έχει αγωνισθεί σε Πανηλειακό, Εράνη Φιλιατρών και Αία Γαστούνης. Για τον αυριανό αγώνα ο Γιώργος Ζήκος τον έχει στα πλάνα του για το δύσκολο παιχνίδι με το Σούλι.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

H νέα σελίδα της Θύρας 2

Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα των οργανομένων φιλάθλων της ΑΕΜ, γεμάτη με φωτογραφίες, βίντεο και πολλές ιστορίες. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι http://www.gate2.gr/

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Γ.Ζήκος: "Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ"

Δηλώσεις στον Δημήτρη Αντωνόπουλο (ΑΙΧΜΗ) έκανε ο προπονητής της ΑΕΜ, Γιώργος Ζήκος, όπως και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Χρήστος Πλακίδας.

Γ.Ζήκος:
“Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη, παίζαμε και με μία έμπειρη και δύσκολη ομάδα, πήγαμε καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στο τέλος το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει και διαστάσεις θριάμβου”.

Χρ. Πλακίδας :
“Ήταν πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κάθε αρχή και δύσκολη, δουλέψαμε πολύ αυτό τον καιρό τα δώσαμε όλα σήμερα, θέλαμε πολύ την νίκη για λόγους ψυχολογίας πιο πολύ, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά, σίγουρα δεν ήταν το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε απλά ήταν η πρεμιέρα και είχαμε άγχος, πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωθούμε και στο τέλος θα εκπληρώσουμε το στόχο που είναι μόνο το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι το Σούλι Παραμυθιάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα κάνουμε. Σε κάποια στιγμή δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι ευτυχώς για μας δεν έγινε αυτό μετά σημειώσαμε το τρίτο γκολ και τέλος καλό όλα καλά.”

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Τι έχει κάνει η ΑΕΜ στις πρεμιέρες της Δ΄ Εθνικής

Η Α.Ε. Μεσολογγίου έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή παράδοση όσων αφορά το τι κάνει στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής καθώς σε 7 από τις 12 συμμετοχές ξεκίνησε με νίκες εκτός από την τελευταία της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής 2007 – 08 όπου ηττήθηκε στο Καναλάκι με 1-0. Πιο αναλυτικά σας παρουσιάζουμε τι έχει κάνε η ΑΕΜ στις πρεμιέρες κάθε χρονιάς στην Δ΄ εθνική. Αν προσθέσουμε και το χθεσινό παιχνίδι με τον Άραχθο (3-1), η ΑΕΜ έχει συνολικά στις πρεμιέρες, 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα.

Δημήτρης Αντωνόπουλος

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Τ' αποτελέσματα του 5ου Ομίλου

Με εντός έδρας νίκες ξεκίνησαν Ναυπακτιακό, Παραμυθιά, Κομπότι και Αναγέννηση. Σπουδαία διπλά για Θεσπρωτό και Αστέρα Ρόκκα, ενώ Νυδρί, Πάργα, Πρέβεζα και Τηλυκράτης μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
ΑΕ Μεσολογγίου - Άραχθος Παχυκαλάμου 3-1
Προοδευτική Περάματος - Θεσπρωτός 0-1
Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ο. Ανατολής 4-1
Σκουφάς Κομποτίου - Απόλλων Ευπαλίου 2-0
Οδυσσέας Νυδρίου - Απόλλων Πάργας 0-0
Βολίδα Μέσης - Αστέρας Ρόκκα 1-2
Αναγέννηση Αρτας - Ελαιόφυτο 1-0
ΠΑΣ Πρέβεζα - Τηλυκράτης 1-1
Ναυπακτιακός Αστέρας - Α.Ε. Λευκίμμης 5-0

Βαθμολογία:
1 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3
2 ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜ.
3
3 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
3
4 ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠ.
3
5 ΑΣΤ. ΡΟΚΚΑ
3
6 ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
3
7 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ
1
8 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 1
9 ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ
1
10 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔ.
1
11 ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ
0
12 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. 0
13 ΒΟΛΙΔΑ
0
14 ΑΠ. ΕΥΠΑΛΙΟΥ 0
15 ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧ. 0
16 ΑΝΑΤΟΛΗ
0
17 ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
0
18 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ -3

Επόμενη αγωνιστική (2η) 27/9/09: Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Μεσολογγίου, Αραχθος Παχυκαλάμου - Σκουφάς Κομποτίου, Α.Ο. Ανατολής - Οδυσσέας Νυδρίου, Απόλλων Ευπαλίου - Βολίδα Μέσης, Απόλλων Πάργας - Αναγέννηση Αρτας, Αστέρας Ρόκκα - ΠΑΣ Πρέβεζα, Ελαιόφυτο - Ναυπακτιακός Αστέρας, Τηλυκράτης - Προοδευτική Περάματος, Α.Ε. Λευκίμμης - Θεσπρωτός.

Με το δεξί και 3-1 τον Άραχθο

Σε μια μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο Στάδιο Μεσολογγίου από χίλιους και πλέον φιλάθλους, η ΑΕΜ μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της Δ' Εθνικής, νικώντας με 3-1 τον Άραχθο Παχυκαλάμου. Έχοντας συνοχή σε όλες τις γραμμές, άμυνα γρανίτη και σωστή ανάπτυξη στις επιθετικές της προσπάθειες, η "Κυρία" έδειξε από την αρχή τα δόντια της, ανοίγοντας το σκορ στο 3' με τον Χρήστο Πλακίδα, μετά από ατομική προσπάθεια. Στην συνέχεια του παιχνιδιού δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση για τις δύο ομάδες, μέχρι το 32' που ο Γαβρίνας με πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΜ. Σ' όλο το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΜ ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και οι αμυντικοί του Αράχθου μόνο με φάουλ μπορούσαν να σταματήσουν τον Χρήστο Πλακίδα και τον Γαβρίνα. Το μόνο που κατάφερε ο Άραχθος μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ήταν να μειώσουν στο 44' με τον Σταμούλη. Στο 45’ σουτ από 35 μέτρα απο τον Τσάμη η μπαλιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Ζήκου μπήκαν με την ίδια φόρα, δημιουργώντας φάσεις. Γκολ στο 75’ με κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης, ο Χρ. Πλακίδας με κεφαλιά τελειώνει το παιχνίδι κάνοντας το 3-1. Η συνέχεια για τους "μπλε" ήταν καταιγιστική, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανεβάσει το σκορ.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Μπίρκος (72' Αποστολίδης), Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης, Ταράτσας, Καρτσακλής, Τσάμης, Γιαννιώτης (84' Γατσώρης), Γαβρίνας, Ζαπαντιώτης (77' Μπαλάφας), Χ.Πλακίδας.
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ: Κατερίνης, Παππάς, Αλ.Μπούρμπος, Φούκης (76' Βαγγελής), Μπαλάφας, Ντέτσικας, Παπαγιάννης, Γκότσε (24' Δήμιτσας), Νταλάκας, Ευταξίας, Σταμούλης (65' Σ.Μπούρμπος)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Στη σέντρα...

Ξεκινάει αύριο το Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής και όλοι προσδοκούμε ένα πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από πέρυσι, με παραπάνω θέαμα και ανταγωνισμό. Φυσικά περιμένουμε ένα πρωτάθλημα με όσο λιγότερη βία, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ποδοσφαιρικά γήπεδα βάφτηκαν ακόμη και με αίμα. Στο παιχνίδι μπαίνουν 18 ομάδες, η κάθε μία με διαφορετικά όνειρα και στόχους. Πρώτη στη λίστα των μονομάχων ξεκινάει η δικιά μας ομάδα, η ΑΕΜ, η οποία θεωρείται από όλους τους αντιπάλους και τους γνώστες του περιφερειακού πρωταθλήματος ως ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και παράλληλα την άνοδο στην Γ' Εθνική. Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής η "Κυρία" υποδέχεται στις 4μμ τον φιλόδοξο Άραχθο Παχυκαλάμου, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου. Από πλευράς των "μπλε", ο προπονητής Γιώργος Ζήκος έχει ήδη κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει, χωρίς να του λείπει κανείς παίκτης με τραυματισμό. Στο Στάδιο αναμένεται να βρεθεί μεγάλος αριθμός φιλάθλων της ομάδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μαζαράκης, με βοηθούς τους Γκαρτζονίκα και Πιστίολα από την ΕΠΣ Πρεβέζης και παρατηρητής ο Τριανταφύλλης της ΕΠΣ Αχαΐας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Σάββατο 19/9
Προοδευτική Περάματος - Θεσπρωτός 0-1
Κυριακή 20/9
Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ο. Ανατολής
Σκουφάς Κομποτίου - Απόλλων Ευπαλίου
Οδυσσέας Νυδρίου - Απόλλων Πάργας
Βολίδα Μέσης - Αστέρας Ρόκκα
Αναγέννηση Αρτας - Ελαιόφυτο
ΠΑΣ Πρέβεζα - Τηλυκράτης
Ναυπακτιακός Αστέρας - Α.Ε. Λευκίμμης

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.00μμ


"Θύρα 2": Καλή αρχή να έχουμε και ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίζουμε την άνοδο στην Γ' Εθνική. Εφέτος θα πρέπει να είμαστε δυνατοί όσο καμιά άλλη χρονιά. Τόσο η Διοίκηση στα καθήκοντα της, ο προπονητής και οι παίκτες στο γήπεδο και εμείς σαν οργανωμένοι οπαδοί από τις κερκίδες των γηπέδων (γιατί θα τα γυρίσουμε όλα τα γήπεδα) θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει η ΑΕΜΑΡΑ μας, τον στόχο της ανόδου. Όλοι αύριο πρέπει να δώσουμε βροντερή παρουσία στο γήπεδο και να δείξουμε από την αρχή ποιος κάνει κουμάντο στον Όμιλο. Η ΑΕΜ είναι μια και μοναδική και αυτό πρέπει να το μάθουν ακόμη καλύτερα και οι αντίπαλοι μας.
ΑΕΜ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΕΜ για 2009-10

Το ΑΕΜ NEWS σας παρουσιάζει το φετινό ρόστερ της ΑΕΜ, το οποίο περιλαμβάνει ηλικίες και περσινές ομάδες των 28 παικτών που θα φορέσουν την φανέλα των μπλε για την χρονιά 2010-11.
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Ζέρβας Δημήτριος 19
Ρήγας Γιώργος 18
Ζαχαρός Κωνσταντίνος 25

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Πασπαλιάρης Γεώργιος 28
Βαλτογιάννης Κων/νος 22
Μπαρμπαρούσης Δημήτριος 21
Μπίρκος Χρήστος 20
Φλωρόπουλος Αθανάσιος 17
Γιαννοκώστας Παναγιώτης 19
Πολεμαρχάκης Γιώργος 19
Ζαχαράκης Βασίλης 19
Βλασάκης Άγγελος 19
Δημητρούκας Νίκος 18
Ράπτης Μαρίνος 15

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ
Τσάμης Σπυρίδων 29
Καρανίκας Ανδρέας 24
Μαντζάνας Χριστόφορος 20
Σαμσώνας Γιώργος 20
Γιαννιώτης Κων/νος 19
Καμπύλης Σταμάτης 19
Παραγιουδάκης Παναγιώτης 19

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Αποστολίδης Αναστάσιος 19
Πλακίδας Χρήστος 23
Φραγκούλης Στέφανος 23
Αγγέλης Χρήστος 20
Δάλλας Ιωάννης 19
Πατούλιας Μάριος 16
Σωτηρίου Ιωάννης 14

,Προπονητής: Ασπρογέρακας Γιώργος
Βοηθός & γυμναστής: Ερωτόκριτος (Κριτάκης) Νικολόπουλος
Γυμναστής τερματοφυλάκων: Σακεριανός Ασημάκης

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Με Δόξα Αιτωλικού στο Κύπελλο

Διεξήχθη σήμερα η κλήρωση της Β΄φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ. Η ΑΕΜ θα αντιμετωπίσει στο Μεσολόγγι, την Δόξα Αιτωλικού (ομάδα της Α2). Η ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστεί από την Ένωση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του 1ου ομίλου:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΚΑΔ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΑΝΩ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Νέα αρχή, νέα όνειρα

Έγινε η κλήρωση των παιδικών πρωταθλημάτων και η ΑΕΜ την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Φέτος είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά για την παιδική ομάδα των "μπλε", καθώς έχουν θέσει όλοι τον στόχο ψηλά, για να ξαναγίνει η Ακαδημία της ΑΕΜ από τις καλύτερες στο Νομό.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 10η
3-2 ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6-3
0-1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3-2
3-0 Α/Α ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 0-3 Α/Α
2-1 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-2
0-9 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 9-1

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 11η
3-2 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-5
4-0 ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 2-5
3-2 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 2-0
1-0 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2-1
0-3 Α/Α ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 3-0 Α/Α

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 12η
5-0 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-6
5-0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 2-3
2-1 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 1-3
0-15 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 5-0
3-0 Α/Α ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 0-3 Α/Α

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 13η
0-3 Α/Α ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-0 Α/Α
2-0 ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-3
5-1 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 3-0
3-2 ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-5
3-0 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 3-2

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 14η
2-8 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
– ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 7-0
5-1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-8
3-0 Α/Α ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 0-3 Α/Α
1-4 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2-0
2-0 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 3-5

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 15η
12-2 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-5
2-1 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 4-2
3-0 Α/Α ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 0-3 Α/Α
1-4 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 5-1
0-5 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 4-2

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 16η
0-4 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
– ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 3-2
2-2 ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 3-1
1-2 ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 3-1
2-0 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 3-2
0-3 Α/Α ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3-0 Α/Α

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 17η
5-1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
14-0 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
1-10 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
1-3 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
0-3 Α/Α ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18η
4-8 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
– ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
3-0 Α/Α ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ
0-1 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
1-3 ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
0-10 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Άρεσε η ΑΕΜ

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου, ανάμεσα σε ΑΕΜ και Απόλλων Ευπαλίου, με την " Κυρία" να αναδεικνύεται νικήτρια με 2-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν μεν ευκαιρίες, χωρίς όμως το σκορ να ανοίγει. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ ήταν καλύτερη και μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες πέτυχε δύο γκολ (60' και 68') με την Χρήστο Πλακίδα. Η ΑΕΜ δεν αναπαύτηκε με τα δύο γκολ και συνέχισε να δημιουργεί φάσεις. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Βασίλη Φλέγγα, στο τελικό 2-1.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Άφησε υποσχέσεις, ΑΕΜ-Νέοι Πανιωνίου 2-1

Συναρπαστικό, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και αρκετό κόσμο στην κερκίδα, ήταν το παιχνίδι στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2009 και με ώρα έναρξης 4.30 μ. μ. Για τους φιλοξενούμενους η πρώτη ευκαιρία, με τον Κώνστα να βγαίνει ωραία από δεξιά, αλλά το σουτ πέρασε πάνω από το δοκάρι του Ζέρβα. Η ΑΕΜ απάντησε στο 7΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαμπατιώτη ο Σιδηράς απέκρουσε εκπληκτικά, για να διώξει προ του Γαβρίνα ο Ντόκος. Νέα διπλή ευκαιρία για την ΑΕΜ στο 9΄ όταν ο Γιαννιώτης από δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Χρ. Πλακίδας έκανε αμέσως το σουτ, αλλά ο Σωτηρόπουλος κάντραρε σε κόρνερ. Εκτέλεσε ο Ζαμπατιώτης συρτά, άφησε έξυπνα ο Γαβρίνας, ο Τσάμης το σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 13΄ απανωτά λάθη στη άμυνα της ΑΕΜ, έφεραν τετ - α -τετ τον Χονδρογιάννη, αλλά ο Ζέρβας απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ. Στο 15΄ ωραία συνδιάστηκαν οι νεαροί του Πανιώνιου, ο Σταμάτης βιάστηκε το σουτ, απέκρουσε ο Ζέρβας. Στο 23΄ ο Γαβρίνας έκανε πολύ προσπάθεια από αριστερά, έβγαλε στον Χρ. Πλακίδα που έστρωσε στον Ζαμπαντιώτη, αλλά σε καλή θέση ο Σιδεράς απέκρουσε το δυνατό σουτ. Στο 27΄ Φάουλ με τον Χονδρογιάννη, πάνω από πολλά κεφάλια, μπλόκαρε ο Ζέρβας. Στο διάστημα 36΄-39΄ η ΑΕΜ έκλεισε τον Πανιώνιο στα καρέ του , κέρδισε 2 κόρνερ, που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Στο 40΄ γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων με τον Ντόκο από δεξιά, συρτή σέντρα, προ του Σταμάτη έκανε το τάκλιν ο Β. Δερβίσης και κόντραρε το σουτ, ο Σταμάτης με το χέρι έκανε το γκολ, που σωστά ακύρωσε ο κ. Στυλιάρας. Στο 43΄ καλοχτυπημένο φάουλ του Ζαμπατιώτη στο ημικύκλιο, απέκρουσε με γραθιές ο Σιδηράς, ξανά σουτ του Ζαμπατιώτη, ο Γαβρίνας που πήρε την μπάλα ήταν οφσάιντ. Στο 44΄ οργανωμένη επίθεση των Κανονιέρηδων από δεξιά, ο Β. Δερβίσης έβγαλε συρτή φαρμακερή σέντρα και ο Μ. Πλακίδας με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0.
Φουριόζα μπήκε η "Κυρία" και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48΄ (σουτ Μ. Πλακίδα), στο 51΄ (σέντρα - σουτ Γιαννιώτη) και στο 53΄ (σουτ Χρ. Πλακίδα), στο 59΄(κεφαλιά άουτ του Χρ. Πλακίδα)έχασε καλές ευκαιρίες να πετύχει ένα ακόμη γκολ. Μεγαλύτερη όμως ευκαιρία χάθηκε στο 60΄ όταν ο Γαβρίνας βγήκε μόνος απέναντι στον Σιδηρά, αλλά καθυστέρησε το δουτ, κλείστηκε και έχασε την ευκαιρία. Οότι δεν έκανε πριν το κατάφερε ο Γαβρίνας στο επόμενο λεπτό, όταν από ωραία προσπάθεια και σουτ του Χρ. Πλακίδα, ο Σιδηράς απέκρουσε και ο επερχόμενος φορ της "Κυρίας", έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. Στο 64΄ο Μπαλάφας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Γιαννιώτη, σε καλή θέση ο Σιδηράς μπλόκαρε την μπάλα. Στο 66΄νέο χαμένο τετ - α - τετ του Γαβρίνα, που καθυστέρησε και ο Σιδηράς έδιωξε με τα πόδια. Στο 68΄μακρινό φάουλ από αριστερά για τον Πανιώνιο, ο Μπούρας πιό ψηλά απ' όλους βρήκε με το καφάλι όσο χρειαζόταν την μπάλα, και την έστεικλε στα δίχτυα του Ζέρβα, κάνοντας το 2-1. Στο 73΄ παραλίγο ο Χρ. Πλακίδας να βάλει γκολ για χαϊλάϊτς, όταν σε συρτή σέντρα του Γιαννιώτη από δεξιά, έκανε εκπληκτικό τακουνάκι, κόντραρε η μπάλα στον Σωτηρόπουλο και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 77΄ ο Σμυρλής έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν κέρδισε την κόντρα από τον Ταράτσα, βγήκε μόνος απέναντι στον Ζέρβα, με τον νεαρό τερματοφύλακα της ΑΕΜ, να αποκρούει εκπληκτικά το πλασέ. Στο 82΄ φάουλ με τον Γιαννιώτη από τον άξονα, η μπάλα βρήκε στο τείχος, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε. Στο 88΄ ο Πανιώνιος κέρδισε δύο κόρνερ σε φάση διαρκείας, που δεν εκμεταλλεύτηκε. Στο 90΄ βγήκε αντεπίθεση της ΑΕΜ με πέντε παίχτες έναντι δύο, αλλά στη συρτή σέντρα του Καρανίκα ο Γαβρίνας έστειλε την μπάλα με συρτό σουτ, μόλις άουτ. Με άλλο ένα χαμένο τετ - α - τετ του Γαβρίνα στις καθυστερήσεις(τον νίκησε ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου), τελείωσε ο Αγώνας.
Πολύ καλό το διατητικό τρίο των Στυλιάρα, Λύτρα, Δημαρά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας(79΄ Δουλιώτης), Κορομηλάς (79΄Μπίρκος), Γατσώρης(79΄ Καρανίκας), Τσάμης(79΄ Βαλτογιάννης), Καρτσακλής΄(89΄ Φλωρόπουλος), Δερβίσης Β.(61΄ Μπαλάφας), Ζαμπαντιώτης(61΄ Ταράτσας), Γιαννιώτης (89΄Ντζελέπης), Πλακίδας Μ. (61΄ Αποστολίδης) Γαβρίνας, Πλακίδας Χρ.
ΝΕΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ: Σιδηράς, Τηλιόπουλος,Νιφαδόπουλος,Σωτηρόπουλος, Μπούρας, Σαμιώτης, Ντόκος, Σαραντάκος,Σταμάτης, Κώνστας, Χονδρογιάννης. Έπαιξαν και οι Χατζησάββας,Σμυρλής, Σαμανίδης, Κωνσταντόπουλος,Βογιατζόγλου,Ελευθεριάδης, Διαμαντόπουλος, Σκαβάρας, Βλάχος και Γρίβας.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Το πρόγραμμα του 5ου Ομίλου (2009-10)

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 5ου Ομίλου

1η (20/09) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18η (24/1)
3-1 Α.Ε. Μεσολογγίου - Αραχθος Παχυκαλάμου 1-1
0-1 Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ο. Ανατολής 1-0
4-1 Σκουφάς Κομποτίου - Απόλλων Ευπαλίου 1-2
2-0 Οδυσσέας Νυδρίου - Απόλλων Πάργας 1-1
0-0 Βολίδα Μέσης - Αστέρας Ρόκκα 0-0
1-2 Αναγέννηση Αρτας - Ελαιόφυτο 3-0
1-0 ΠΑΣ Πρέβεζα - Τηλυκράτης 0-1
1-1 Ναυπακτιακός Αστέρας - Α.Ε. Λευκίμμης 0-1
5-0 Προοδευτική Περάματος - Θεσπρωτός 3-0

2η (27/9) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 19η (31/1)
1-0 Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Μεσολογγίου 4-0
2-2 Αραχθος Παχυκαλάμου - Σκουφάς Κομποτίου 2-0
2-3 Α.Ο. Ανατολής - Οδυσσέας Νυδρίου 3-1
1-4 Απόλλων Ευπαλίου - Βολίδα Μέσης 5-1
1-3 Απόλλων Πάργας - Αναγέννηση Αρτας 0-1
2-1 Αστέρας Ρόκκα - ΠΑΣ Πρέβεζα 1-0
0-0 Ελαιόφυτο - Ναυπακτιακός Αστέρας 1-0
4-1 Τηλυκράτης - Προοδευτική Περάματος 0-0
0-4 Α.Ε. Λευκίμμης - Θεσπρωτός 3-0

3η (11/10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20η (7/2)
1-3 Α.Ε. Μεσολογγίου - Σκουφάς Κομποτίου
1-1 Οδυσσέας Νυδρίου - Σούλι Παραμυθιάς
3-0 Βολίδα Μέσης - Αραχθος Παχυκαλάμου
1-1 Αναγέννηση Αρτας - Α.Ο. Ανατολής
2-1 ΠΑΣ Πρέβεζα - Απόλλων Ευπαλίου
0-0 Ναυπακτιακός Αστέρας - Απόλλων Πάργας
2-2 Προοδευτική Περάματος - Αστέρας Ρόκκα
4-0 Θεσπρωτός - Ελαιόφυτο
1-3 Α.Ε. Λευκίμμης - Τηλυκράτης

4η (18/10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 21η (13/2)
0-1 Οδυσσέας Νυδρίου - Α.Ε. Μεσολογγίου
0-3 Σκουφάς Κομποτίου - Βολίδα Μέσης
2-1 Σούλι Παραμυθιάς - Αναγέννηση Αρτας
2-4 Αραχθος Παχυκαλάμου - ΠΑΣ Πρέβεζα
0-1 Α.Ο. Ανατολής - Ναυπακτιακός Αστέρας
0-1 Απόλλων Ευπαλίου - Προοδευτική Περάματος
3-0 Απόλλων Πάργας - Θεσπρωτός
5-0 Αστέρας Ρόκκα - Α.Ε. Λευκίμμης
0-2 Ελαιόφυτο - Τηλυκράτης

5η (21/10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22η (21/2)
1-1 Α.Ε. Μεσολογγίου - Βολίδα Μέσης
0-2 Αναγέννηση Αρτας - Οδυσσέας Νυδρίου
1-0 ΠΑΣ Πρέβεζα - Σκουφάς Κομποτίου
2-0 Ναυπακτιακός Αστέρας - Σούλι Παραμυθιάς
2-2 Προοδευτική Περάματος - Αραχθος Παχυκαλάμου
2-1 Θεσπρωτός - Α.Ο. Ανατολής
1-4 Α.Ε. Λευκίμμης - Απόλλων Ευπαλίου
2-0 Τηλυκράτης - Απόλλων Πάργας
3-2 Ελαιόφυτο - Αστέρας Ρόκκα

6η (25/10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23η (28/2)
1-0 Αναγέννηση Αρτας - Α.Ε. Μεσολογγίου
0-2 Βολίδα Μέσης - ΠΑΣ Πρέβεζα
1-0 Οδυσσέας Νυδρίου - Ναυπακτιακός Αστέρας
3-0 Σκουφάς Κομποτίου - Προοδευτική Περάματος
2-2 Σούλι Παραμυθιάς - Θεσπρωτός
1-4 Αραχθος Παχυκαλάμου - A.E. Λευκίμης
1-1 Α.Ο. Ανατολής - Τηλυκράτης
0-4 Απόλλων Ευπαλίου - Ελαιόφυτο
1-0 Απόλλων Πάργας - Αστέρας Ρόκκα

7η (1/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24η (7/3)
2-0 Α.Ε. Μεσολογγίου - ΠΑΣ Πρέβεζα
4-0 Ναυπακτιακός Αστέρας - Αναγέννηση Αρτας
0-2 Προοδευτική Περάματος - Βολίδα Μέσης
2-1 Θεσπρωτός - Οδυσσέας Νυδρίου
0-2 Α.Ε. Λευκίμμης - Σκουφάς Κομποτίου
4-0 Τηλυκράτης - Σούλι Παραμυθιάς
0-0 Ελαιόφυτο - Αραχθος Παχυκαλάμου
1-0 Αστέρας Ρόκκα - Α.Ο. Ανατολής
1-0 Απόλλων Πάργας - Απόλλων Ευπαλίου

8η (8/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 25η (14/3)
1-0 Ναυπακτιακός Αστέρας - Α.Ε. Μεσολογγίου
0-0 ΠΑΣ Πρέβεζα - Προοδευτική Περάματος
2-1 Αναγέννηση Αρτας - Θεσπρωτός
2-1 Βολίδα Μέσης - Α.Ε. Λευκίμμης
0-1 Οδυσσέας Νυδρίου - Τηλυκράτης
0-2 Σκουφάς Κομποτίου - Ελαιόφυτο
2-0 Σούλι Παραμυθιάς - Αστέρας Ρόκκα
1-2 Αραχθος Παχυκαλάμου - Απόλλων Πάργας
2-1 Α.Ο. Ανατολής - Απόλλων Ευπαλίου

9η (15/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 26η (21/3)
0-0 Α.Ε. Μεσολογγίου - Προοδευτική Περάματος
2-4 Θεσπρωτός - Ναυπακτιακός Αστέρας
1-2 Α.Ε. Λευκίμμης - ΠΑΣ Πρέβεζα
1-0 Τηλυκράτης -Αναγέννηση Αρτας
1-0 Ελαιόφυτο - Βολίδα Μέσης
0-0 Αστέρας Ρόκκα - Οδυσσέας Νυδρίου
3-0 Απόλλων Πάργας - Σκουφάς Κομποτίου
1-1 Απόλλων Ευπαλίου - Σούλι Παραμυθιάς
1-2 Α.Ο. Ανατολής - Αραχθος Παχυκαλάμου

10η (22/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 27η (28/3)
0-0 Θεσπρωτός - Α.Ε. Μεσολογγίου
5-0 Προοδευτική Περάματος - Α.Ε. Λευκίμμης
3-1 Ναυπακτιακός Αστέρας - Τηλυκράτης
1-1 ΠΑΣ Πρέβεζα - Ελαιόφυτο
0-0 Αναγέννηση Αρτας - Αστέρας Ρόκκα
2-0 Βολίδα Μέσης - Απόλλων Πάργας
2-1 Οδυσσέας Νυδρίου - Απόλλων Ευπαλίου
3-0 Σκουφάς Κομποτίου - Α.Ο. Ανατολής
3-0 Αραχθος Παχυκαλάμου - Σούλι Παραμυθιάς

11η (25/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 28η (11/4)
4-1 Α.Ε. Μεσολογγίου - Α.Ε. Λευκίμμης
1-2 Τηλυκράτης - Θεσπρωτός
2-0 Ελαιόφυτο - Προοδευτική Περάματος
1-2 Αστέρας Ρόκκα - Ναυπακτιακός Αστέρας
1-1 Απόλλων Πάργας - ΠΑΣ Πρέβεζα
3-0 Απόλλων Ευπαλίου - Αναγέννηση Αρτας
0-0 Α.Ο. Ανατολής - Βολίδα Μέσης
1-0 Αραχθος Παχυκαλάμου - Οδυσσέας Νυδρίου
1-0 Σούλι Παραμυθιάς - Σκουφάς Κομποτίου

12η (29/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 29η (14/4)
0-1 Τηλυκράτης - Α.Ε. Μεσολογγίου
2-4 Α.Ε. Λευκίμμης - Ελαιόφυτο
1-0 Θεσπρωτός - Αστέρας Ρόκκα
0-1 Προοδευτική Περάματος - Απόλλων Πάργας
1-2 Ναυπακτιακός Αστέρας - Απόλλων Ευπαλίου
1-0 ΠΑΣ Πρέβεζα - Α.Ο. Ανατολής
2-3 Αναγέννηση Αρτας - Αραχθος Παχυκαλάμου
3-0 Βολίδα Μέσης - Σούλι Παραμυθιάς
1-0 Σκουφάς Κομποτίου - Οδυσσέας Νυδρίου

13η (6/12) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 30η (18/4)
0-0 Α.Ε. Μεσολογγίου - Ελαιόφυτο
1-0 Αστέρας Ρόκκα - Τηλυκράτης
3-1 Απόλλων Πάργας - Α.Ε. Λευκίμμης
0-0 Απόλλων Ευπαλίου - Θεσπρωτός
0-0 Α.Ο. Ανατολής - Προοδευτική Περάματος
1-1 Αραχθος Παχυκαλάμου - Ναυπακτιακός Αστέρας
0-2 Σούλι Παραμυθιάς - ΠΑΣ Πρέβεζα
1-0 Σκουφάς Κομποτίου - Αναγέννηση Αρτας
0-0 Οδυσσέας Νυδρίου - Βολίδα Μέσης

14η (13/12) ΑΓΩΝΑΤΙΚΗ 31η (25/4)
2-1 Αστέρας Ρόκκα - Α.Ε. Μεσολογγίου
1-0 Ελαιόφυτο - Απόλλων Πάργας
1-1 Τηλυκράτης - Απόλλων Ευπαλίου
1-1 Α.Ε. Λευκίμμης - Α.Ο. Ανατολής
3-0 Θεσπρωτός - Αραχθος Παχυκαλάμου
2-3 Προοδευτική Περάματος - Σούλι Παραμυθιάς
1-0 Ναυπακτιακός Αστέρας - Σκουφάς Κομποτίου
1-1 ΠΑΣ Πρέβεζα - Οδυσσέας Νυδρίου
1-1 Βολίδα Μέσης - Αναγέννηση Αρτας

15η (20/12) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 32η (2/5)
1-2 Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Πάργας
1-0 Απόλλων Ευπαλίου - Αστέρας Ρόκκα
2-0 Α.Ο. Ανατολής - Ελαιόφυτο
0-0 Αραχθος Παχυκαλάμου - Τηλυκράτης
2-0 Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Λευκίμμης
1-1 Σκουφάς Κομποτίου - Θεσπρωτός
2-1 Οδυσσέας Νυδρίου - Προοδευτική Περάματος
0-1 Βολίδα Μέσης - Ναυπακτιακός Αστέρας
1-1 Αναγέννηση Αρτας - ΠΑΣ Πρέβεζα

16η (10/1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 33η (9/5)
1-3 Απόλλων Ευπαλίου - Α.Ε. Μεσολογγίου
0-2 Απόλλων Πάργας - Α.Ο. Ανατολής
2-1 Αστέρας Ρόκκα - Αραχθος Παχυκαλάμου
0-1 Ελαιόφυτο - Σούλι Παραμυθιάς
4-2 Τηλυκράτης - Σκουφάς Κομποτίου
2-4 Α.Ε. Λευκίμμης - Οδυσσέας Νυδρίου
1-0 Θεσπρωτός - Βολίδα Μέσης
1-3 Προοδευτική Περάματος - Αναγέννηση Αρτας
1-3 ΠΑΣ Πρέβεζα - Ναυπακτιακός Αστέρας

17η (17/1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 34η (16/5)
4-1 Α.Ε. Μεσολογγίου - Α.Ο. Ανατολής
2-0 Αραχθος Παχυκαλάμου - Απόλλων Ευπαλίου
1-0 Σούλι Παραμυθιάς - Απόλλων Πάργας
2-0 Σκουφάς Κομποτίου - Αστέρας Ρόκκα
2-0 Οδυσσέας Νυδρίου - Ελαιόφυτο
1-2 Βολίδα Μέσης - Τηλυκράτης
3-0 Αναγέννηση Αρτας - Α.Ε. Λευκίμμης
2-1 ΠΑΣ Πρέβεζα - Θεσπρωτός
3-0 Ναυπακτιακός Αστέρας - Προοδευτική Περάματος
.
Ώρες αγωνιστικών:
1η-4η: 4μμ
5η-25η: 3μμ
26η-27η: 4μμ
28η-34η: 5μμ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Με Άραχθο στο ξεκίνημα

Πραγματοποιήθηκε εχθές η κλήρωση του 5ου ομίλου για την περίοδο 2009-10, στις εγκαταστάσεις του GOLF στην Γλυφάδα. Η κληρωτίδα έβγαλε την ΑΕΜ στην πρώτη αγωνιστική να ξεκινάει εντός έδρας με αντίπαλο τον Άραχθο Παχυκαλάμου. Να θυμήσουμε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18η

Α.Ε. Μεσολογγίου - Αραχθος Παχυκαλάμου
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 19η
Σούλι Παραμυθιάς - Α.Ε. Μεσολογγίου
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20η
Α.Ε. Μεσολογγίου - Σκουφάς Κομποτίου
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 21η
Οδυσσέας Νυδρίου - Α.Ε. Μεσολογγίου
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22η
Α.Ε. Μεσολογγίου - Βολίδα Μέσης
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23η
Αναγέννηση Αρτας - Α.Ε. Μεσολογγίου
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24η
Α.Ε. Μεσολογγίου - ΠΑΣ Πρέβεζα
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 25η

Ναυπακτιακός Αστέρας - Α.Ε. Μεσολογγίου
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 26η
Α.Ε. Μεσολογγίου - Προοδευτική Περάματος
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 27η
Θεσπρωτός - Α.Ε. Μεσολογγίου
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 28η
Α.Ε. Μεσολογγίου - Α.Ε. Λευκίμμης
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 29η
Τηλυκράτης - Α.Ε. Μεσολογγίου
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 30η
Α.Ε. Μεσολογγίου - Ελαιόφυτο
14η ΑΓΩΝΑΤΙΚΗ 31η
Αστέρας Ρόκκα - Α.Ε. Μεσολογγίου
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 32η
Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Πάργας
16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 33η
Απόλλων Ευπαλίου - Α.Ε. Μεσολογγίου
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 34η
Α.Ε. Μεσολογγίου - Α.Ο. Ανατολής

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Κλείσιμο με οκτώ μεταγραφές

Εντυπωσιακό κλείσιμο στις μεταγραφικές κινήσεις για την ΑΕΜ. Τα μπλε θα φορούν από την νέα περίοδο μεγάλοι παίκτες, που έχουν αγωνισθεί και σε υψηλότερες κατηγορίες, αφήνοντας την δικιά τους ιστορία μέσα στα ελληνικά γήπεδα. Τα νέα αποκτήματα της "Κυρίας" είναι οι Γιώργος Ζαπαντιώτης από το Ελαιόφυτο, Νίκος Ταράτσας από τον Αρακυνθιακό, Τάσος Αποστολίδης από Νέους Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Βαλτογιάννης από Αστέρα Ιτέας, Δημήτρης Μπαρμπαρούσης από Άρη Αιτωλικού, Μπίρκος από Ακαρνανικό, Αποστόλης Κορομηλάς από Ελαιόφυτο και Παναγιώτης Παναγιώτου από Νέους Εθνικού Πειραιώς. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Χρήστος Μαντέλος (Ολυμπιακό Λουτρακίου) και ο Γιώργος Δερβίσης που λόγω σπουδών ψάχνει για ομάδα στην Αθήνα.

Με 18 ομάδες στον 5ο όμιλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προχώρησε σήμερα στη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2009-2010, του οποίου η έναρξη ορίστηκε στις 20-9-2009 . Αύριο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους ομίλους 5-9 στις εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας, στις 14:00. Μετά την αποχώρηση του Αμβρακικού Βόνιτσας, έγινε δεκτό από την Ε.Π.Ο το αίτημα του Απόλλων Ευπαλίου να συμμετάσχει φέτος στον 5ο όμιλο της Δ' Εθνικής.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Προβλημάτισε η ΑΕΜ, 1-2 από Ατρόμητο Λάππα

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε η "Κυρία" στο σημερινό φιλικό με τον Ατρόμητο Λάππα. Μέχρι το 60΄ λεπτό ήταν πολύ καλή, έβγαλε καλές επιθέσεις, κέρδισε τον χώρο του κέντρου και χειρίστηκε ωραία τα δύο επιθετικά της μπακ. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο 3΄ μετά από ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά, σέντρα του Μπίρκου και δυνατό βολέ του Καρτσακλή από το ημικύκλιο. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ήταν η κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ μπορούσε άλλο ένα γκολ κυρίως σ' ένα σουτ του Τσάμη στο 39΄από καλή θέση, που πέρασε μόλις άουτ. Στις αρχές του ημιχρόνου και μετά το πρώτο τέταρτο, η ομάδα έδειξε κουρασμένη, ενώ και οι πολλές αλλαγές του Γ. Ζήκου την αποσύνδεσαν, με αποτέλεσμα, να δοθεί η ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βγουν μπροστά(ο Αντρέας Ζήκος έκανε μόνο 2-3 αλλαγές, ενώ ο Γ. Ζήκος 7), να πάρουν τα ηνία του αγώνα και αφού απείλησαν δυο φορές στο 60΄ και το 68΄, ισοφάρισαν στο 76΄ με μακρινό συρτό σουτ(μεγάλη ευθύνη του Γκασούκα, που δεν έκανε καν προσπάθεια ν' αποκρούσει) και με αιφνιδιασμό στο 79΄(ο σκόρερ πέρασε και τον Γκασούκα) πέτυχαν το γκολ της νίκης. Άλλες εποχές θύμισε η αποβολή του Γ. Πασπαλιάρη στο 83΄, που διαπληκτίστηκε με αντίπαλο. Πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει έχασε ο Γαβρίνας στο 89΄. Την Κυριακή υπάρχει ένα σοβαρότατο τεστ με τον Πανιώνιο.
Καλό το διαιτητικό τρίο των Β. Λιόνα, Σωτ. Δημαρά, Σωτ. Ρεντίφη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Γκασούκας, Ταράτσας, Γατσώρης, Μπαλάφας, Μπίρκος, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Καρτσακλής, Μπαρμπαρούσης, Πλακίδας Χρ., Γιαννιώτης. Έπαιξαν και οι: Βαλτογιάννης, Κορομηλάς, Ζαμπαντιώτης, Πλακίδας Μ., Γαβρίνας, Καρανίκας, Παναγιώτου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Τσάκωνας, Βέρρας Χ., Βέρρας Α., Σανδραβέλης, Αντωνόπουλος, Ζώτος, Μαργιόλης, Κυριτόπουλος, Κανελλόπουλος, Ανδρούτσος, Βλαχόπουλος.