Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Στις 6 Μαΐου ξεκινούν οι Παλαίμαχοι

O σύνδεσμος παλαιμάχων της ΑΕΜ πέρσι έκανε τo πρώτο και καθοριστικό βήμα για να πάρει σάρκα και οστά το Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Οι βετεράνοι έβαλαν έτσι το δικό του σημαντικό λιθαράκι, ώστε να γίνει ένας σπουδαίος θεσμός για τα αθλητικά δρόμενα του Νομού μας. Εφέτος την διοργάνωση του 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των Συνδέσμων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας την έχει αναλάβει ο Παναιτωλικός. Οι πρώτες συσκέψεις – συζητήσεις έγιναν από τους εκπροσώπους των ομάδων στα τέλη Μαρτίου, κατά τις οποίες συζητήθηκαν οι όροι του πρωταθλήματος, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση. Στα οργανωτικά δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαϊου, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν στις 24 του ίδιου μήνα και η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα (31 Μαϊου) με την απονομή του τροπαίου στο μεγάλο νικητή. Και το εφετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με έξι ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής: ΑΕΜ, Αμφίλοχος, Άρης Αιτωλικού, Δόξα Καινούριου, Ναυπακτιακός Αστέρας και Παναιτωλικός.
Από του χρόνου θα συμμετάσχει και ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Αστέρα Αγρινίου, ενώ την επόμενη διοργάνωση θα αναλάβει ο περυσινός πρωταθλητής Ναυπακτιακός Αστέρας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1η Αγωνιστική 6-5-2009 Τετάρτη ώρα 17.30
1. Δ Στάδιο Μεσολογγίου ΑΕΜ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
2. Δ Στάδιο Αμφιλοχίας ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΡΗΣ
3. Δ Στάδιο Ναυπάκτου ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

2η Αγωνιστική 10-5-2009 Κυριακή ώρα 17.30
1. Δ Στάδιο Αιτωλικού ΑΡΗΣ – ΑΕΜ
2. Δ Στάδιο Καινουρίου ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
3. Γήπεδο Παναιτωλικού ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

3η Αγωνιστική 16-5-2009 Σάββατο 17.30
1. Δ Στάδιο Αμφιλοχίας ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΕΜ
2. Δ Στάδιο Ναυπάκτου ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΑΡΗΣ
3. Δ Στάδιο Καινουρίου ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4η Αγωνιστική 20-5-2009 Τετάρτη 18.00
1. Δ Στάδιο Μεσολογγίου ΑΕΜ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
2. Γήπεδο Παναιτωλικού ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
3. Δ Στάδιο Αιτωλικού ΑΡΗΣ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

5η Αγωνιστική 24-5-2009 Κυριακή 18.00
1. Δ Στάδιο καινουρίου ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ – ΑΕΜ
2. Δ Στάδιο Ναυπάκτου ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
3. Γήπεδο Παναιτωλικού ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Σε χαλαρωτικούς ρυθμούς

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να τελείωσαν για την ΑΕΜ, όμως οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Μία φορά την εβδομάδα οι παίκτες της "Κυρίας" προπονούνται στο Στάδιο Μεσολογγίου, διατηρώντας έτσι την φόρμα τους και την καλή τους φυσική κατάσταση. Ο προπονητής των "Κανονιέρηδων" Γιώργος Ζήκος θέλοντας να κρατήσει κάπως το ενδιαφέρον των παικτών, κανονίζει φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες της γύρω περιοχής. Όπως έγινε και το Σάββατο που πέρασε, όπου η ΑΕΜ αντιμετώπισε τον Εθνικό Γουριάς (που ανέβηκε στην Α' ΕΠΣΝΑ), τον οποίο και νίκησε με 3-1. Οι προπονήσεις ολοκληρώνονται στις 17 Μαΐου, μέρα όπου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της διοίκησης, για το τι μέλει γενέσθαι για τη νέα χρονιά.