Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Καλό Καρναβάλι

Τρεις βαθμούς ξεκούραστους βαθμούς χωρίς να ιδρώσουν τις φανέλες τους θα κατακτήσουν αύριο, οι παίκτες της ΑΕΜ. Όπως είναι γνωστό, ο αντίπαλος της "Κυρίας", ο ΑΟ Λυγιάς, λόγω οικονομικών προβλημάτων αποχώρησε από το πρωτάθλημα, πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Σήμερα η ομάδα έδωσε φιλικό αγώνα απέναντι στους νέους του Παναιτωλικού, επικρατώντας με 3-0. Τα τέρματα των "μπλε" σημείωσαν οι Γαβρίνας, Ζέρβας και Τσάμης. Οι "κανονιέρηδες"εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, εν όψη της τελικής ευθείας, που σαν επόμενη στάση έχει το παιχνίδι με τον Αλυζιακό στο Μύτικα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
(Σάββατο 28/2)
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 3-0 α.α.
ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
- ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
- ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
- ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
- ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
(Κυριακή 1/3)
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
- ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3.30μμ

***Ούτε οι μικροί έχουν αγωνιστική υποχρέωση για αύριο, μιας και ο Τρίκαρδος αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Έτσι το παιχνίδι κατοχυρώνετε υπέρ των μπλε με σκορ 3-0 άνευ αγώνος.

*******Η συντακτική ομάδα του ΑΕΜ ΝΕWS σας εύχεται καλό τριήμερο. Γλεντήστε, χορέψτε και με προσοχή στους δρόμους. ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ λοιπόν και πετάξτε όσο πιο ψηλά μπορείτε τον χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα. Ραντεβού πάλι την Τρίτη.*******

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ο MVP της ΑΕΜ

Ένας από τους σταθερούς ποδοσφαιριστές στην φετινή ξέφρενη πορεία της ΑΕΜ, και ένας από τους σταθερότερους και τα προηγούμενα χρόνια, πραγματικό μηχανάκι στο χώρο του κέντρου όχι μόνο στο παιχνίδι με το Τρίκορφο αλλά σε όλα τα φετινά παιχνίδια της Ένωσης. ΜVP αυτής της εβδομάδας λοιπόν ο αμυντικός χαφ της ομάδας του Γιώργου Ζήκου, Σπύρος Τσάμης που κατάπιε για άλλο ένα ματς ατελείωτα χιλιόμετρα, κέρδισε τις περισσότερες μάχες στον χώρο του κέντρου και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίχτες του να δημιουργήσουν παιχνίδι χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα. Βρίσκεται συνέχεια στις στήλες όλων των αθλητικών εφημερίδων του νομού σαν έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές κάθε αγωνιστικής και πιστέψτε με δίκαια αφού με άριστα το 10 βρίσκεται σχεδόν πάντα σε κάθε παιχνίδι πάνω από το 7, συγχαρητήρια στον Σπύρο για όλη την φετινή χρονιά και να ευχηθώ μέσα από την στήλη μου και του χρόνου μαζί μας.

Kώστας Σερμεντζέλης

Το παλέψανε οι μικροί

Αν και έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, η ΑΕΜ δεν μπόρεσε να κοντράρει το συμπολίτη Μεσολόγγι 2008 και ηττήθηκε με 2-0. Για τους βυσσινί και τα δύο γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Σακελαρόπουλος, που μετά από αυτή τη νίκη τους, κατέκτησαν τον τίτλο και μαθηματικά. Το επόμενο Σάββατο οι "κανονιέρηδες" θα πάρουν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς, μιας και ο Τρίκαρδος Κατοχής έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Τ' αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-0
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 3-0 α.α.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 5-0
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΚΑΔ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 4-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 0-3 α.α.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ΡΕΠΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 47
2. ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 41
3. ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 35
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 35
5. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 34
6. ΑΚΑΔ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 28
7. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 25
8. ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 24
9. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 9
10. ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ αποχώρησε
11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ αποχώρησε