Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Ήττα για τους πιτσιρικάδες

Tην ήττα με 3-2 γνώρισε η παιδική ομάδα της ΑΕΜ, στο Αντίρριο από τον τοπικό Ατρόμητο.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 3-2
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 7-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 0-3
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 1-2
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1-1
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΡΕΠΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 3
2. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 3
3. ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 3
4. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 3
5. ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1
6. ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1
7. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0
8. ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ 0
9. ΑΚΑΔ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0
10. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0
11. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣΝΑ

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι. Τo 4x4 για Αρακυνθιακό και ΓΟΜ, που είχαν εύκολο απόγευμα. Σκαρφαλώνει όλο και περισσότερο ο Ατρόμητος Αντιρρίου αφού νίκησε και την ΑΟ Λυγιάς. Νίκη ανάσα για Αλυζιακό Μύτικα και Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Βαθμός χρυσάφι για την Δόξα μέσα στη Σταμνά. Ήττα σοκ για Άρη Αιτωλικού μέσα στη Γαυρολίμνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 3-1
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 0-3
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 1-1
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 1-3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 2-1
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 0-3
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ 2-0
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 3-1

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής
1.ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 12
2.ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 12
3.ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 10
4.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 9
5.ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 7
6.ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 7
7.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 7
8.ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 6
9.ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 4
10.ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ 3
11.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 4
12. ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 3
13.ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 2
14.ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 2
15.ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1
16.ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 0

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Σ' ένα 10λεπτο καθάρισε η ΑΕΜ τον Άρη Μεσάριστας με 3-1

Πεισμωμένη από την άδικη απώλεια των βαθμών στο Καινούριο, η ΑΕΜ μπήκε αποφασιστικά και μέσα σε 10' καθάρισε το ματς με τον Άρη Μεσάριστας. Αυτή τη φορά δεν πρόλαβε να την σταματήσει ούτε η διαιτησία, ούτε η απώλεια σωρείας ευκαιριών, ενώ είχε και την τύχη με το μέρος της.
Μόλις στο 2΄ η ΑΕΜ, στην πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε, προηγήθηκε στο σκορ. Από αριστερά ο Σαμαράς εκτέλεσε ένα φάουλ προς την περιοχή του 'Αρη, έδιωξε ο Κούσουλας, επανέφερε με κεφαλιά ο Γ. Πασπαλιάρης, η μπάλα πήγε στο Γαβρίνα, που μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και με συρτό πλασέ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κλιάφα, κάνοντας το 1-0.
Στο 3΄ νέο φάουλ από την ίδια θέση, πάλι με τον Σαμαρά, γυριστή κεφαλιά του Γαβρίνα, έδιωξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ο Κλιάφας.
Ευκαιρία να ισοφαρίσει είχε ο 'Αρης, όταν στο 4΄ ο Ζαφείρης από εμφανή θέση οφσάϊντ, που ξέφυγε του βοηθού κ. Κότσαλου, ελίχθηκε λίγο έξω από την περιοχή, πέρασε ακολουθούμενος από τον Μπαλάφα μέσα στην περιοχή πλάγια δεξιά, εκεί πιεζόμενος έπεσε και ο κ. Στυλιαράς, έδωσε με καθυστέρηση το πέναλτι, κάτω από τις καθολικές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Χρ. Γκουρνέλος, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!
Στο 6΄ ο Γαβρίνας κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή του 'Αρη και πλάγια αριστερά. Το εκτέλεσε ο Τσάμης, στο σημείο του πέναλτι πετάχτηκε πολύ όμορφα ο Γ. Πασπαλιάρης και εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Κλιάφα έκανε με γυριστή κεφαλιά το 2-0.
Παρά τα γρήγορα γκολ, η ΑΕΜ συνέχισε να πιέζει και στο 10΄ κέρδισε από αριστερά ένα κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τσάμης στην καρδιά της άμυνας του 'Αρη, εκεί μπερδεύτηκαν οι κεντρικοί αμυντικοί, η μπάλα πέρασε από τον Κλιάφα, που ξεγελάστηκε και στο δεύτερο δοκάρι ο Χρήστος Πλακίδας, σαν σε προπόνηση, έκανε με κεφαλιά το 3-0. Ουσιαστικά μ' αυτό το μαγικό δεκάλεπτο η ΑΕΜ καθάρισε το παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ν' αντιδράσουν και στο 15΄ κέρδισαν ένα φάουλ, έξω και δεξιά από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΜ. Το εκτέλεσε ο Κούσουλας με σέντρα, έδιωξε ο Μπαλάφας, η μπάλα έξω από την περιοχή δυνατό βολέ του Χρ. Γκουρνέλου, η μπάλα απελπιστικά άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα νέο φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΜ, εκτελεί ο Δ. Γκουρνέλος, η κεφαλιά του Μπούρδου δεν βρήκε στόχο.
Στο 24΄ ο Καρανίκας κινήθηκε πολύ όμορφα από δεξιά βγήκε λίγο πλάγια, έκανε φαρμακερή χαμηλή σέντρα στο σημείο του πέναλτι, αλλά πρό του Γαβρίνα έδιωξε με κεφαλιά ψαρακι ο Μαντόγλου σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 28΄ ο Τσάμης εκτέλεσε αριστοτεχνικά κόρνερ από αριστερά, έδιωξε ο Κλιάφας με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, για να προλάβει ο πανύψηλος Κούσουλας και να διώξει σε κόρνερ.
Στο 30' η ομάδα της Μεσάριστας, έκανε την πρώτη οργανωμένη της επίθεση και από τα δεξιά, ο Ζαφείρης έκανε την σέντρα στο πρώτο δοκάρι, εκεί ο Σκόνδρας πρόλαβε τον Μπαλάφα και τον Ζέρβα που έκανε κακή έξοδο και μείωσε σε 3-1.
Στο 38΄ βγήκε ωραία μακρυνή μπαλιά από τον Γ. Πασπαλιάρη προς τον Γαβρίνα στον κενό, που έκοψε κακώς ο βοηθός Σαρρής, που ήταν σε λάθος θέση.
Στο 41΄πάλι ο κ. Σαρρής έκοψε πάλι, σημειώνοντας οφσάϊντ, το τετ-α-τετ του Χρ. Πλακίδα.
Στο 44΄ ο Τσάμης εκτέλεσε από αριστερά φάουλ, η μπάλα περασε πάνω από πολλά κεφάλια, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί γάμα του Κλιάφα.
Στις καθυστερήσεις μια τυφλή κεφαλιά του Χρ. Γκουρνέλου με πλάτη στο τέρμα, κατέληξε χλιαρά στα χέρια του Ζέρβα.
'Ενα πολύ ωραίο β΄ ημίχρονο, παρακολούθησαν οι αρκετοί φίλοι της ΑΕΜ, που βρέθηκαν στο γήπεδο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν σαν το σκορ να ήταν στο μηδέν, με εναλλασόμενες επιθέσεις, που δεν απέφεραν όμως γκολ.
Μόλις στο 49΄ ο Τσάμης βγήκε ωραία από αριστερά, έβγαλε μακρυνή μπαλιά απέναντι στον Μπαλάφα, αυτός στόπαρε ωραία και έβγαλε φαρμακερή χαμηλή σέντρα, αλλά πρόλαβε ο Κούσουλας και έδιωξε σε κόρνερ προ του Χρ. Πλακίδα. Το εκτέλεσε ο Τσάμης, ξανά ο Κούσουλας κόρνερ, που κι αυτό πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στο 51΄ ο 'Αρης κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΜ και δεξιά, το εκτέλεσε με σέντρα ο Χρ. Γκουρνέλος, έδιωξε μακριά ο Αποστολόπουλος.
Στο 53΄ ο Ζαφείρης έβγαλε επικίνδυνη σέντρα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Γ. Πασπαλιάρης ψύχραιμα γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στον Ζέρβα.
Στο 54΄ ο Μ. Πλακίδας κινήθηκε ωραία ανάμεσα από δύο αμυντικούς, έκανε το σουτ που κοντραρίστηκε και κατέληξε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Σαμαράς, έδιωξαν οι αμυντικοί του 'Αρη, έξω από το ημικύκλιο το καλό σουτ του Καρανίκα, μπλόκαρε ο Κλιάφας.
Στο 61΄ οργανωμένη επίθεση της ΑΕΜ, αλλά ο Γαβρίνας έκανε από καλή θέση βιαστικό βολέ, απελπιστικά άουτ.
Στο 62΄ ο Γαβρίνας από θέση οφσάϊντ έκανε γκολ, που δεν μέτρησε.
Στο 64΄ ωραιότατη επίθεση του 'Αρη από δεξιά με τον Σελιμά να σεντράρει, αδράνεια των αμυντικών της ΑΕΜ, κεφαλιά-γύρισμα του Κούσουλα, προς το αριστερό δοκάρι του Ζέρβα, εκεί πετάχτηκε ο Σελιμάς αλλά η προβολή του πέρασε άουτ.
Στο 68΄ ο Ζαφείρης υπό πίεση, σούταρε έξω από την περιοχή και δεξιά, πολύ άουτ.
Στο 69΄ η ΑΕΜ έκανε τη φάση του αγώνα, καθώς Μάριος Πλακίδας και Γαβρίνας έκρυψαν την μπάλα, ο Γαβρίνας πέρασε εκπληκτικά τον Γκουρνέλο, τρίπλαρε και τον Κλιάφα, βγήκε πλάγια αριστερά, αλλά το αδύναμο σουτ που έκανε, πέρασε άουτ.
Στο 76΄ ωραία προσπάθεια του Τσάμη, έβγαλε την μπάλα δεξιά στον Γαβρίνα, το σουτ του κόντραραν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
Στο 79΄ ο Σελιμάς εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ έξω και δεξιά από την περιοχή του Ζέρβα, καλή κεφαλιά του Κούσουλα, έδιωξε εκπληκτικά πάνω από το δοκάρι του ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΜ.
Στο 85΄ ο Καρανίκας βγήκε ωραία προς την περιοχή του 'Αρη, έβγαλε την μπαλιά δεξιά στον Μπαλάφα, έξυπνη σέντρα, αλλά οι Γαβρίνας και Μ. Πλακίδας, μπερδεύτηκαν και δεν έκαναν το σουτ από καλό σημείο.
Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να έχουν αποδεχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι.
Η διαιτησία του κ. Στυλιαρά ήταν καλή, ενώ οι βοηθοί του κ.κ. Κότσαλος και Σαρρής τα έκαναν μούσκεμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας Δ., Μπαλάφας, Σαμαράς, Πασπαλιάρης Γ., Αποστολόπουλος, Πασπαλιάρης Δ., Τσάμης, Πλακίδας Χρ.(88΄ Μαντέλος Β.), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν.(9΄ λ. τρ. Καρανίκας), Κυριακόπουλος(58΄ λ. τρ. Πλακίδας Μ.).
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ: Κλιάφας, Γκουρνέλος Δ., Μαντόγλου, Ντόβας(24΄ Τσιντζέλης), Κούσουλας, Γκουρνέλος Χρ., Ζαφείρης(76΄ Σελιμάς Χρ.), Κοκώνης, Μπούρδος(53΄ Πλυταριάς), Σκόνδρας, Σελιμάς Σπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Γιωτόπουλος: " Το μαγικό για την ΑΕΜ πρώτο 10λεπτο, μας έβγαλε από τα νερά μας...Δεν το βάλαμε όμως κάτω και προσπαθήσαμε, όσο μπορούσαμε, να αντιδράσουμε, αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις...Είχαμε το χαμένο πέναλτι, βάλαμε το γκολ, αλλά μέχρι εκεί..."

Γουλής: "Μετά το άτυχο αποτέλεσμα στο Καινούριο, μπήκαμε αποφασισμένοι να καθαρίσουμε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, πήγε να γίνει το παιχνίδι πολεμικό, με το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε, με τον παίχτη του 'Αρη να είναι δυό μέτρα οφσάϊντ, όταν πήρε την μπάλα... Θα μπορούσαμε περισσότερα γκολ..."

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοίνωση Θύρας 2

Η ΘΥΡΑ 2 ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΜ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4.30 ΣΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ. ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Τους τρεις βαθμούς αναζητά η ΑΕΜ

Την πρωτάρα και φιλόδοξη ομάδα του Άρη Μεσάριστας θα φιλοξενήσει αύριο στις 4.30 μμ η ΑΕΜ στο βοηθητικό Σταδίου Μεσολογγίου, για την 4η αγωνιστικής. Ο νεοφώτιστος Άρης που φέτος αναδείχτηκε πρωταθλητής στις μεταγραφές. Σαν τρένο ανεβαίνει τις κατηγορίες τα τελευταία χρόνια και φέτος ήρθαν παίχτες που είναι πολύ καλοί γνώστες του πρωταθλήματος. Με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Αγγελοκωστόπουλο να έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα, όλοι συγκαταλέγουν την Μεσάριστα στα φαβορί για άνοδο. Στόχος των διοικούντων και του νέο προπονητή Κώστα Γιωτόπουλο, είναι η είσοδός του Άρη στην πρώτη τετράδα και γιατί όχι να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο στη Δ' εθνική. Σχεδόν όλοι η περσινή ομάδα αποτελεί παρελθόν. Τα νέα αποκτήματα είναι οι Κούσουλας από Ακαρνανικό (έχει αγωνισθεί και στον Ολυμπιακό Πειραιώς), Κλίαφας από Θύελλα Πατρών (με θητεία σε Παναιτωλικό και Ρόδο) Σταμάτης Ηλίας από την Θύελλα Παραβόλας, Τσόλκας από Κένταυρο, Γκουρνέλος από ΑΕΚ Αγ. Κων/νου, Ζαφείρης από ΑΕΚ Αγ. Κων/νου, Ντόβας από Κένταυρο, Φλίγκος από ΠΑΟ Βάρδας, Μαντόγλου από Ελαιόφυτο, Αλ Γιουσέφ από Θύελλα Παραβόλας, Καμμένος από Καναρίνια, Γιωτόπουλος από ΠΑΟΚ και Καραβασίλης από Κένταυρο.

Παρών ήταν όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις της ΑΕΜ την εβδομάδα που μας πέρασε. Σήμερα δεν έγινε προπόνηση, ενώ ιδιαιτέρες απουσίες δεν θα υπάρχουν. Ο Νεκτάριος Ζέρβας ειναι αμφίβολος αλλά μάλλον θα αγωνισθεί. Για λίγο θα παίξει και ο Κυριακόπουλος που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας. Επίσης θα απουσιάσουν οι Σάκης Κράνης που είναι τραυματίας και επιστρέφει απο Δευτέρα, ενώ ο Νίκος Κράνης είναι τιμωρημένος. Έτσι στον αυριανό αγώνα ο Γιάννης Γουλής θα έχει μετά από πολύ καιρό σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Νίκη και μόνο νίκη θέλουν αύριο στην ΑΕΜ για να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Στυλιάρας, με βοηθούς τους Κότσαλο και Σαρρή. Παρατηρητής του αγώνα ο Σακελλάρης και γιατρός ο Μαργώνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Σάββατο
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ -- Κυριακή --

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.30 μμ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Ξεκινάει το παιδικό

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα των μικρών θα έχουμε το προσεχές Σάββατο (27/9). Η ΑΕΜ φιλοξενείτε από τον Ατρόμητο Αντιρρίου και το παιχνίδι θα αρχήσει στις 10.30 πμ. Ο προπονητής των μικρών κανονιέριδων, Δημήτρης Μανιάτης ευελπιστεί ότι η φετινή θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες, ξαναφέρνωντας την ΑΕΜ στην κορυφή των ακαδημιών της περιοχής.
,
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α' ομίλου:
ΣΑΒΒΑΤΟ 27-9-2008 ΩΡΑ 10.30
ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΚΑΤΟΧΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΛΥΓΙΑΣ - ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΡΕΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
,
Αποφασίστηκε και η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου της ανδρικής ομάδας για τη δεύτερη φάση. Η ΑΕΜ θα υποδεχτεί τον ΑΟ Λυγιάς την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 3.30μμ στο βοηθητικό του Σταδίου.
-
Όλα τα ζευγάρια του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ, από 1ο και 2ο όμιλο:
ΤΕΤΑΡΤΗ 1-10-2008 ΩΡΑ 3.30μμ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤ. – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΘΕΡΜΟΥ ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ

ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
ΜΥΤΙΚΑ ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
ΦΥΤΕΙΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤ. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣΤΑΝΟΥ
ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ
-
ΤΕΤΑΡΤΗ 8-10-2008 ΩΡΑ 3.30μμ
Β.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΣΤΑΜΝΑΣ ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ
ΛΥΣΙΜΑΧΙΑΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ
ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – ΑΙΑΣ 2004 ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΜΙΛΕΩΝ 1 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΜΠΕΣΣΟΥ ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

By Messologgitis: "Η ΑΕΜ είναι Κεφάλαιο για τον Νομό"

Όχι επειδή είμαστε φίλαθλοι της ΑΕΜ, όχι επειδή είμαστε Μεσολογγίτες, όχι επειδή είμαστε φανατικοί οπαδοί, δεν είναι αυτός ο λόγος που απαιτούμε σωστή μεταχείριση, δίκαιη μεταχείριση από τους διαιτητές. Είναι γιατί η ΑΕΜ είναι η ζωντανή ιστορία του ποδοσφαίρου -και όχι μόνο- στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η ΑΕΜ ήταν αυτή που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Νομό μας. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας. Μπορεί άλλες ομάδες να το πήγαν μακρύτερα - αυτό εξάλλου μας κάνει υπερήφανους σαν Αιτωλοακαρνάνες-, αλλά η ΑΕΜ έβαλε το θεμέλιο λίθο και της αξίζει σεβασμός. Εμείς θεωρούμε ότι ο κ. Κωνσταντίνου είναι μεγάλος διαιτητής και σύντομα θα τον χαρούμε και στην Σούπερ Λιγκ. Γι' αυτό το λόγο, θέλαμε να τον δούμε να δείχνει στην ΑΕΜ τον σεβασμό που της αρμόζει. Όποιος δεν σέβεται την ιστορία του τόπου του, δεν έχει μέλλον. Δεν ζητήσαμε να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα μας, αλλά αυτό το 50-50 που ορίζει το κύρος της διαιτησίας. Δεν έχει ανάγκη η ΑΕΜ την εύνοια της διαιτησίας, είναι μεγάλη ομάδα, έχει παίχτες αστέρια, που θα τα ζήλευαν ομάδες ακόμα και Β΄ Εθνικής, και θα πάρει το πρωτάθλημα. Όμως θεωρώ απαράδεκτο, διαιτητές του επιπέδου του κ. Κωνσταντίνου, να μην δείχνουν σεβασμό στην ΑΕΜ. Ειλικρινά στενοχωριέμαι πάρα πολύ όταν ασχολούμαι με την διαιτησία. Αν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που οι διαιτητές ξέρουν με τα μικρά τους ονόματα τους παίχτες, δεν υπάρχει αντικειμενικότητα, που θα υπάρξει αυτή στο επαγγελματικό;

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

"Πρώτη απώλεια για ΑΕΜ"

Άφησε στο Καινούριο τους δυο βαθμούς, έμεινε στους επτά και στη τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τα δοκάρια, οι χαμένες ευκαιρίες και ο διαιτητής Κωνσταντίνου της στέρησαν τη νίκη και αρχίζει να μαθαίνει ότι το τοπικό πρωτάθλημα έχει κακοτοπιές. Πρέπει γρήγορα να ξεπεράσουν οι Πρωτευουσιάνοι αυτό το άσχημο απόγευμα να συγκεντρωθούν και η διοίκηση με κάθε τρόπο να προστατεύσει την ομάδα από διαιτησίες τύπου Κωνσταντίνου. Η ΑΕΜ με το κόσμο που έχει και την Λαμπρή ιστορία της δεν είναι για το τοπικό,κάποιοι Κύριοι πρέπει να το καταλάβουν Τα κανόνια πρέπει να βροντήξουν και πάλι για ανώτερες κατηγορίες.

Μάκης Σαβράμης
(Savra Sport)

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣΝΑ

Mεγάλη εκτός έδρας νίκη μέσα στο Μύτικα για τον Αρακυνθιακό. Τρία στα τρία για το ΓΟΜ, μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Γαβρολίμνης στο Ενωσιακό. Οι τρεις πρώτοι βαθμοί για ΑΟ Λυγιάς και Δάφνη Μεγάλης Χώρας. Διέλυσε τον Αετό Σταμνάς ο Ατρόμητος. Κόλλησαν στο μηδέν Άρης Αιτωλικού και Όμηρος Νεοχωρίου. Χωρίς βαθμό παραμένει η ΑΕ Τρικόρφου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 2-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 6-1
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 4-2
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-2
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 3-0
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 2-1
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ 2-1
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0-0

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής
1.ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 9
2.ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 9
3.ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 7
4.ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 7
5.ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 7
6.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 6
7.ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 5
8.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 4
9.ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 3
10.ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ 3
11.ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 2
12.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 1
13.ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 1
14.ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 1
15.ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1
16.ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 0

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Δοκάρια και διαιτησία στέρησαν τη νίκη στην ΑΕΜ

Kάνοντας την καλύτερη έως τώρα εμφάνισή της στο πρωτάθλημα, η ΑΕΜ έχασε τη νίκη από ατυχία, αφού είχε τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Ενώ καθοριστική για το αποτέλεσμα ήταν η κακή έως απαράδεκτη διαιτησία του κ. Κωνσταντίνου. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άφησε την ΑΕΜ να τελειώσει φάση της. Χαρακτηριστικά περιστατικά ήταν δύο φάσεις μετά το 2-2, όταν σταμάτησε τη μιά για να δώσει ...ελεύθερο, ενώ ο Χρ. Πλακίδας ήταν έτοιμος για γκολ προ του Λαγούρα, γιατί κάποιος έριξε μια δεύτερη μπάλα στο ...κέντρο του γηπέδου, τη δε δεύτερη όταν ο Γαβρίνας βγήκε πάλι τετ-α-τετ και ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση για να δώσει φάουλ ...υπέρ της ΑΕΜ! Επίσης, από την αρχή του αγώνα, φρόντισε να εκνευρίσει τους μεσολογγίτες, δίνοντας συνεχώς ανάποδα φάουλ, κάρτες για ανύπαρκτα φάουλ, ενώ απείλησε και τον προπονητή της ΑΕΜ, να τον αποβάλλει επειδή, διαμαρτυρόταν. Ο Γιάννης Γουλής, μόνο που δεν έκλαιγε από την οργή του.
Στον αγώνα τώρα, η ΑΕΜ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο λεπτό ο Χρ. Πλακίδας, ελίχθηκε ωραία από δεξιά τριπλάροντας δύο αμυντικούς, αλλά η σέντρα σουτ που επιχείρησε από πλάγια, απομακρύνθηκε σε κόρνερ.
Στο 3' ο Γαβρίνας δέχτηκε ωραία μπαλιά στο ημικύκλιο της περιοχής της Δόξας, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαζούρα.
Στο 7' η Δόξα απείλησε με χλιαρό σουτ του Ασημακόπουλου στα χέρια του Ζέρβα.
Στο 12΄ από πολύ καλή θέση ο Χρ. Πλακίδας έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα περασε πάνω από το δοκάρι.
Στο 14' εκτέλεση κόρνερ του Τσάμη, στο σημείο του πέναλτι, έπιασε ωραία κεφαλιά ο Γ. Πασπαλιάρης, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λαζούρα.
Στο 17' ωραία ομαδική επίθεση της ΑΕΜ, φαλτσαριστό δεξί σουτ του Τσάμη, η μπάλα έγλυψε το δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Στην αντεπίθεση η Δόξα, αλλά το σουτ του Δ. Δάρλα δεν βρήκε στόχο.
Η Δόξα, που έπαιζε με σκληρό μαν του μαν τους επιθετικούς της ΑΕΜ, υπό την ανοχή του κ. Κωνσταντίνου, δεν απέφυγε το γκολ, όταν στο 23' η εξαιρετική επιθετική τριάδα Γαβρίνας, Μ. Πλακίδας και Χρ. Πλακίδας εξαφάνισε την μπάλα, με τον τελευταίο να βγαίνει ωραία από δεξιά και με τεχνικό σουτ στην δεξιά γωνία να γράφει το 0-1.
Η Δόξα φάνηκε απειλητική στο 30' όταν ο Δ. Δάρλας δοκίμασε ωραίο συρτό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ζέρβα.
Στο 32' φάουλ του Σαμαρά, ωραία γυριστή κεφαλιά-πάσα του Γ. Πασπαλιάρη, δεν πρόλαβε για λίγο ο Μ. Πλακίδας, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 34' ο Γ. Γουλής έκανε αλλαγή περνόντας τον Ν. Ζέρβα στη θέση του Μπέτσικα.
Στο 36' μετά από καλή ανάπτυξη της ΑΕΜ, το σουτ του Τσάμη δεν βρήκε και πάλι στόχο.
Στην επόμενη φάση η Δόξα ισοφάρισε, όταν ο Χ. Κωσταντίνου, έγινε αποδέκτης της μπάλας πλάγια αριστερά και με δυνατό σούτ αιφνιδίασε τον Ζέρβα, κάνοντας στο 37' το 1-1.
Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, στο 43' όταν ο Κορδάτος εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση πάνω στον Ζέρβα που μπλόκαρε.
Φουριόζα μπήκε η ΑΕΜ στο β' ημίχρονο και έκλεισε τη Δόξα στα καρέ της.
Στο 51' ο Ν. Ζέρβας μετά από μπαλιά σφήνα του Τσάμη, βγήκε απέναντι στον Λαζούρα, πλάσαρε υποδειγματικά, αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 57' ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Γαβρίνα, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λαζούρας.
Στο 66' ο Μπαλάφας, που είχε προωθηθεί έπιασε αριστερό βολέ, η μπάλα ξυστά από το δεξί δοκάρι της Δόξας.
Κι ενώ η ΑΕΜ έχανε τη μιά ευκαιρία μετά την άλλη, στο 69' η Δόξα προηγήθηκε. Εγινε μια μακρυνή μπαλιά προς την περιοχή της ΑΕΜ, αποδέκτης έγινε ο Ασημακόπουλος, μπήκε μέσα στην περιοχή, πιεζόμενος από τον Γ. Πασπαλιάρη, λίγο πριν την γραμμή του άουτ, έπεσε έξυπνα και ο Κωσταντίνου, έδωσε αβίαστα το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δ. Δάρλας και έκανε το 2-1.
Στο 73' φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας, με φάουλ και κόρνερ, αλλά το τελευταίο σουτ από τον Χρ. Πλακίδα πέρασε άουτ.
Στο 75' ο Μπαλάφας έκανε δυνατή μπαλιά στον κενό χώρο, ο δαιμόνιος Γαβρίνας κινήθηκε γρήγορα ανάμεσα από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και προλαβαίνοντας και τον Λαζούρα που επιχειρούσε έξοδο, πέρασε την μπάλα από πάνω του, κάνοντας το 2-2.
Στο 80' ο Σαμαράς βγήκε γρήγορα από αριστερά, έκανε την σέντρα, αλλά την κεφαλιά του Χρ. Πλακίδα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Δόξας.
Στο 83' Μ. και Χρ. Πλακίδας συνεργάστηκαν ωραία, ο Μάριος έπιασε δυνατό βολέ, αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί "Γ" της Δόξας και άουτ.
Καλή ευκαιρία της ΑΕΜ να προηγηθεί στο 85', όταν ο Μ. Πλακίδας ελίχθηκε ωραία στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έπεσαν πάνω του δύο παίχτες, αλλά πρόλαβε και έβγαλε την μπάλα στο Γαβρίνα, που ήταν μόνος του φάτσα στο γκολ, αλλά ο διαιτητής διέκοψε τη φάση, για να δώσει φάουλ ...υπέρ της ΑΕΜ! Το φάουλ εκτέλεσε ο Ζέρβας, η μπάλα βρήκε στο τείχος και απομακρύνθηκε.
Στο 86' η Δόξα κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής της ΑΕΜ, αλλά το σουτ του Μπλάνη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στις καθυστερήσεις η ΑΕΜ κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο, το εκτέλεσε ο Τσάμης, έδιωξαν άσχημα οι αμυντικοί της Δόξας, η μπάλα πήγε δεξιά, ο Χρ. Πλακίδας επανέφερε ψηλοκρεμαστά, έγινε αναβρασμός στην περιοχή στο ύψος του πέναλτι με πολλούς παίχτες να διεκδικούν την μπάλα, τελικά ο κ. Κωσταντίνου πήρε πάνω του τη φάση, σφυρίζοντας φάουλ στον τερματοφύλακα της Δόξας. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.
Από αυτό το ματς η ΑΕΜ κρατάει μόνο την καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα, χωρίς χόρτο και με κόντρα τύχη και διαιτητές. Και λέω διαιτητές, γιατί και οι βοηθοί τα έκαναν μούσκεμα, κλείνοντας τα μάτια σε φάουλ υπέρ της ΑΕΜ που δεν δόθηκαν και οφσάιντ που δεν ήταν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ:Λαζούρας, Αλτζερίνης, Κόκκαλης Στ., Βασιλείου(89' Κόκκαλης Γ.), Κορδάτος, Ασημακόπουλος, Κόκκαλης(79' Τζωρτζόπουλος), Δάρλας Δ., Μπλάνης, Ζωγάνος(58' Δάρλας Στ.).
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας Δ., Μπαλάφας, Σαμαράς, Μπέτσικας(34' Ζέρβας Ν.), Πασπαλιάρης Γ., Καρανίκας, Τσάμης, Δάλλας(64' Πασπαλιάρης Δ.), Γαβρίνας, Πλακίδας Χ., Πλακίδας Μ.

Πάει να της κλέψει τη...Δόξα

Την ιστορική ομάδα της Δόξας Καινουρίου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 4.30 μμ η ΑΕΜ στο γήπεδο του Καινουρίου, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής. Η ομάδα της Δόξας πέρσι κατάφερε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να πάρει την απευθείας παραμονή της στην κατηγορία. Εφέτος ενισχύθηκε αρκετά αλλά της έφυγαν και κάποιοι σημαντικοί παίχτες της, που αποτελούσαν το βασικό κορμό τα προηγούμενα χρόνια, όπως ο Κονδύλης , Γιώτης και ο τερματοφύλακας Σακκάς. Στο πάγκο συνεχίζει για τρίτη χρονιά ο Βασίλης Παπαθανασίου και μαζί με τους διοικούντες της ομάδας έχουν θέσει το στόχο, της προώθησης παιχτών από την ακαδημία ελπίζοντας στην είσοδό της στην πρώτη οχτάδα, παρόλο που αποδυναμώθηκε σε σχέση με πέρσι.Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε με 3-1 τον Προμηθέα Γαυρολίμνης, ενώ την δευτερη κόλλησε στο 0-0 με τον ΠΑΟ Καλυβίων. Τα νέα αποκτήματα είναι οι Λαζούρας Γ (Πετροχώρι), Βασιλείου (επέστρεψε από Πετροχώρι), Δάρλας Σ, Καπνιάς Κ , ενώ προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα οι Τσοπλάκος Κ, Ξηροκώστας Ι, Λαζούρας , Κουσκούνης , Μπλέτσας , Πλαστήρας . Αντίο είπαν οι Σακκάς που μεταγράφηκε στον Ακαρνανικό, Κονδύλης στην Μυρτιά, Γιώτης στο Ελαιόφυτο, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κόκκαλη Στ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ΑΕΜ για ακόμη έναν αγώνα δεν θα έχει στη διάθεση της βασικούς παίκτες. Απόντες θα είναι οι Γιώργος Κυριακόπουλος, Νεκτάριος Ζέρβας, Διονύσης Κράνης, Κώστας Γκασούκας, Γιάννης Αηδονόπουλος λόγω τραυματισμών και ο Νίκος Κράνης που είναι τιμωρημένος. Άδεια δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν και οι στρατευμένοι Χρήστος Μαντέλος, Νίκος Καβαλιέρης και Νίκος Αποστολόπουλος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κανονικά στην αποστολή θα βρίσκονται οι αδερφοί Πλακίδα, Μάριος και Χρήστος.Διαιτητής του αυριανού αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνου με βοηθούς τους Ασημάκη και Δανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Σάββατο
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.30 μμ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Τα ζευγάρια του κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Ενωσιακού, η κλήρωση της δεύτερης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ. Η ΑΕΜ θα κλιθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΟ Λυγιάς, μέσα στο Μεσολόγγι. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την 1η Οκτωβρίου ή στις 8 του ίδιου μήνα. Η ΕΠΣΝΑ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει πότε θα παίξει το κάθε ζευγάρι.

Αναλυτικά τα ζευγάρια του πρώτου ομίλου:
ΑΕΜ - ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤ. - ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΓΟΜ
ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ - ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓ. ΘΩΜΑ
ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

και τα ζευγάρια του δεύτερου ομίλου:
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ
ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΙΑΣ 2004
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Νίκη για Αντίρριο

Στο παιχνίδι που διεξήχθη χθες και που με αυτό έκλεισε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής, ο Ατρόμητος Αντιρρίου νίκησε την ΑΕ Τρικόρφου με 3-2, στο γήπεδο της Γαυρολίμνης.

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής:
1.ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 6
2.ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6
3.ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6
4.ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 6
5.ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 4
6.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 4
7.ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 4
8.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 3
9.ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 2
10.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ 1
11.ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 1
12.ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 1
13.ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0
14.ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 0
15.ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 0
16.ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ 0

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣΝΑ

Κυριάρχησαν οι ισοπαλίες στην 2η αγωνιστική της 'Α κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον ΓΟΜ, μέσα στο Νεοχώρι. Με νίκες συνέχισαν Άρης Αιτωλικού και Αρακυνθιακός, καθώς ξεπέρασαν και οι δύο τα εμπόδια της Δάφνη Μεγάλης Χώρας και του ΑΟ Λυγιάς. Αύριο διεξάγεται το παιχνίδι του Τρικόρφου με τον Ατρόμητο Αντιρρίου στο γήπεδο της Γαυρολίμνης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 3-1
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-1
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ 1-0
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ 0-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 1-1
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 0-0
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ 4-0
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 2-3

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

3-1 η ΑΕΜ τον μαχητικό Αετό Σταμνάς

Σ' ένα σκηνικό που θα δούμε πολλές φορές φέτος στο Βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου Μεσολογγίου, η ΑΕΜ ξεπέρασε το εμπόδιο του Αετού Σταμνάς, νικώντας τον με 3-1. Το σκηνικό έχει να κάνει με τη μαζική άμυνα των φιλοξενουμένων, που δυσκολεύει τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ και δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει φαρμακερές αντεπιθέσεις.Ουσιαστικά το ματς ήταν ένας μονόλογος της ΑΕΜ, ενώ η μαχητική ομάδα του Αετού, απέτυχε στις αντεπιθέσεις, αφού οι αμυντικοί του Μεσολογγίου, κράταγαν τις θέσεις τους.Η Μεσολογγίτικη ομάδα, προσπάθησε να παίξει από την αρχή από τα άκρα, αλλά η άμυνα των Σταμνιωτών ήταν καλά στημένη και έκοβε τις μπαλιές των χαφ.Οι φάσεις του αγώνα:7΄ φάουλ για τον Αετό λίγο έξω από την περιοχή, πάνω από το οριζόντιο η μπάλα.10΄ επέλαση Σαμαρά από αριστερά, σέντρα-σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και μπλόκαρε ψηλά ο τερματοφύλακας. 11΄ νέο φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΜ, γέμισμα έδιωξαν οι αμυντικοί.13΄ φάουλ για την γηπεδούχο, λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά. Το εκτελεί ο Τσάμης και η μπάλα, αφού βρίσκει το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού, φεύγει άουτ.16΄ ο Καβαλιέρης ελίχθηκε ωραία από αριστερά έκανε τεχνικό σουτ, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί "Γ" του Μακρή. Η υπεροχή της ΑΕΜ καρποφόρησε στο 18΄. Φάουλ του Τσάμη από αριστερά, διώχνουν οι αμυντικοί, έξω από την περιοχή ο Γαβρίνας με ξερό σουτ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μακρή κάνοντας το 1-0.Αναγκαστικά ο Αετός ανοίχτηκε, έτσι βρήκαν χώρο οι ταλαντούχοι αδελφοί Πλακίδα, να κάνουν πολλές φάσεις για την ΑΕΜ, που όμως δεν κατέληξαν σε άλλα γκολ.Στο 26΄και στο 28΄ ο Χρήστος Πλακίδας, έκανε ωραίες προσπάθειες, αλλά τα σουτ που έκανε δεν βρήκαν στόχο.29΄ Σέντρα από δεξιά του Μάριου Πλακίδα, στο πέναλτι ο Γαβρίνας πήδηξε ψηλά, αλλά η κεφαλιά του δεν βρήκε στοχο.32΄ ωραία μπαλιά του Τσάμη στον κενό χώρο, ο Μακρής έπεσε στα πόδια του Μάριου Πλακίδα και μπλόκαρε.Στο 40΄ ο νεαρός Μαντέλος(από τους νεαρότερους στο πρωτάθλημα, μόλις 15 1/2 χρονών), έκανε δυό εξαιρετικές τρίπλες, έβγαλε καλή σέντρα αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί του Αετού.42΄ συρτή σέντρα του Μάριου Πλακίδα στο απέναντι δοκάρι, σουτ του Μαντέλου, κόντρα πάνω στους αμυντικούς και κόρνερ.43΄ πάλι ο Μαντέλος ξέφυγε από δεξιά, έκανε την σέντρα, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί προ του Γαβρίνα. Στο 44΄ Φάουλ του Τσάμη στο απέναντι δοκάρι, ο Μάριος Πλακίδας έκανε την προβολή, αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα. Στην αντεπίθεση ο Τσιλίκας, βγήκε από πλάγια αριστερά, κλείστηκε από τους αμυντικούς της ΑΕΜ, αναγκάστηκε να κάνει σέντρα-σουτ, ο Ζέρβας δεν υπολόγισε σωστά το ύψος της μπάλας, η οποία πέρασε από πάνω του και κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του.1-1, για να επαληθευτεί ο νόμος του ποδοσφαίρου: χάνεις γκολ, τρως γκολ.Δυνατά μπήκε η ΑΕΜ στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο πρώτο λεπτό, σε φάση διαρκείας, τρία απανωτά σουτ των παιχτών της κόντραραν στους αμυντικούς του Αετού.Στο 3΄ ο Τσάμης εκτελεί φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρίσκει το δοκάρι, στην επιστροφή ο Σαμαράς κάνει σέντρα-σουτ, η μπάλα βρισκει στο κεφάλι του Τάμπα και στα δίχτυα του Μακρή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, 2-1.Αν και προηγήθηκε γρήγορα η ΑΕΜ, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον Αετό να μην μπορεί να βγει με αξιώσεις μπροστά, αφού οι Γ. Πασπαλιάρης, Μπαλάφας και Σαμαράς, έκοβαν όλες τις μπαλιές προς τους επιθετικούς της φιλοξενούμενης και έβγαζαν γρήγορα την ΑΕΜ στην επίθεση.Στο 9΄ ο Τσιλίκας έκανε σουτ απελπισίας, πολύ άουτ.Στο 12΄ο Τσάμης έκανε από δεξιά παράλληλη προς το τέρμα σέντρα-σουτ, αλλά δεν βρήκε κανένας την μπάλα.Στο 14΄ η ΑΕΜ έχασε καπληκτική ευκαιρία, να κάνει το 3-1, όταν ο Γαβρίνας μπήκε από δεξιά με ωραίες τρίπλες, έβγαλε την μπαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής του Μακρή, ο Μαντέλος αντί να σουτάρει έκανε τρίπλα, του έφυγε λίγο η μπάλα και ο επερχόμενος Χρ. Πλακίδας σούταρε πάνω στα σώματα των αμυντικών.Στο 19΄ ωραία επιθετική ανάπτυξη της ΑΕΜ, σουτ του Ζέρβα άουτ.Στο 22΄ στην πλάτη των αμυντικών ο Χρ. Πλακίδας, καθυστέρησε και έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.Στο 27΄ μπάσιμο του Γαβρίνα από δεξιά παράλληλη σέντρα, περνάει η μπάλα και από πολύ πλάγια θέση αριστερά ο Ζέρβας σουτ, που έξυσε το δεξί δοκάρι του Αετού.Στο 32΄ και το 34΄ δύο φάουλ του Ζέρβα έξω από την περιοχή δεν έφεραν αποτέλεσμα.Στο 36΄ η ΑΕΜ ζήτησε πέναλτι, όταν ο Γαβρίνας βγήκε γρήγορα από δεξιά, έκανε την προσποίηση στη γωνία της μεγάλης περιοχής, πέρασε την μπάλα και ανάμεσα από δύο αμυντικούς, βρέθηκε στο έδαφος, αλλά ο κ. Κατσαούνης έδειξε "πάιζετε".Στο 38΄ ο Σαμαράς, έκλεψε πολύ έξυπνα την μπάλα στο κέντρο και αριστερά, τρίπλαρε δύο αμυντικούς και από πλάγια έβγαλε παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή του Μακρή, εκεί πετάχτηκε ο Γαβρίνας και με δυνατό σουτ έκανε το 3-1.Εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το ματς, αφού οι του Αετού δεν βρήκαν το κουράγιο να κάνουν κάτι θετικό. Αντίθετα, η ΑΕΜ έχασε δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες, στο 42΄ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Γαβρίνα, με το σουτ του να φεύγει μόλις άουτ και στο 44΄ μετά από ωραίο μπάσιμο του Καβαλιέρη, αλλά, το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Από την ΑΕΜ δεν υπάρχει υστερήσας, ενώ από τον Αετό διασώθηκαν οι:Αθανασάκης, Τσιλιπάνος Σ. και Τσιλίκας.Ο διαιτητής κ. Ιωαν. Κατσαούνης δεν έκανε σοβαρά λάθη. Καλοί οι βοηθοί Χρ. Καπελάκης και Αντ. Πυλαρινός.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:Ζέρβας Δ., Μπαλάφας, Σαμαράς, Μπέτσικας, Πασπαλιάρης Γ., Καρανίκας, Τσάμης, Πλακίδας Χρ.(86΄ Καρέτσος), Γαβρίνας, Μαντέλος Β.(68΄ Δάλλας), Πλακίδας Μ.(60΄ Ζέρβας Ν.)
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Μακρής, Αθανασάκης, Κοντομήτσος, Τσιλιπάνος Σ., Μαραγκός, Σακκαρέλης(83΄ Τσιλιπάνος Γ.), Σκόνδρας, Πλαστήρας, Τσιλίκας(62΄ Μπερτσιάς), Κανιώτης, Γκιάτας(46΄ Γάμπας).

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

'Ερχεται ο Αετός

Τον Αετό Σταμνάς θα αντιμετωπίσει αύριο στις 5μμ η ΑΕΜ στο βοηθητικό του Δημ. Σταδίου, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής. Η ομάδα του Αετού πέρσι κατάφερε και σώθηκε στην 1η φάση των PLAY OUT , αποκλείοντας την Θύελλα Παραβόλας μετά τη διεξαγωγή τριών παιχνιδιών. Εφέτος αποκτήθηκαν έμπειροι παίχτες και με την επιστροφή μετά από απουσία ενός χρόνου του Ανδρέα Τσιλίκα στη τεχνική ηγεσία, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για καλύτερη παρουσία στην Α΄κατηγορία. Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας στόχος για τον Αετό είναι η παραμονή της ομάδας και η είσοδός της στην πρώτη οκτάδα. Την πρώτη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟ Καλυβίων, 0-0 εντός έδρας.,Τα νέα αποκτήματα είναι οι τερματοφύλακες Τσακανίκας και Μακρής από Ναύπακτο και Αστέρα Μεσολογγίου αντίστοιχα, Κανιώτης από Άρη Μεσάριστας , Σερετάκης από Αλικυρναϊκός Αγ Θωμά , Αναστασάτος από Όμηρο Νεοχωρίου, Τσιλίκας από Αστέρα Αγρινίου και Σακαρέλης από ΓΟΜ.
Την ομάδα της Σταμνάς αποχερέτησαν τρεις παίκτες, ο Γιώργος Κόκοτος που συνεχείζει την καρίερα του στην ΑΕΜ, ο Κούκος και ο Θ. Κόκοτος

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Σάββατο
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ


Κυριακή
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
* Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5.00μμ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Με αρκετές απουσίες

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Αετό Σταμνάς στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου Μεσολογγίου. Ο Γιάννης Γουλής δεν θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στην διάθεση του, τους τραυματίες Νεκτάριο Ζέρβα, Γιώργο Κυριακόπουλο, Γιώργο Κόκκοτο, Βασίλη Καρέτσο, Αλέξανδρο Φούντα και τον τιμωρημένο από κάρτες Νίκο Κράνη. Επιπλέον δύσκολο έως και απίθανο να αγωνισθούν είναι και οι στρατευμένοι Νίκος Καβαλιέρης, Χρήστος Μαντέλος και Νίκος Αποστολόπουλος. Όλοι είναι αισιόδοξοι ότι εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα.

Την προσεχή Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 6μμ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ενωσιακού γηπέδου η κλήρωση των αγώνων της β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Οι ομάδες που προκρίθηκαν από τον πρώτο όμιλο και θα μπουν στην κληρωτίδα είναι η ΑΕΜ, ΓΟΜ, Ναυπακτιακός Αστέρας, Αχελώος Νεοχωρίου, Προμηθέας Γαυρολίμνης, Αλικυρναϊκός Αγ. Θωμά και Όμηρος Νεοχωρίου.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Για να κλείσουν κάποια στόματα, που όλο γκρινιάζουν

Τα λόγια είναι περιττά.... το δελτίο του Χρίστου Πλακίδα
Οπότε κύριοι καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε... α και κάποιοι δημοσιογράφοι της γείτονας πόλης του Νομού μας να προσέχετε τι γράφετε στα κείμενα σας γιατί κάνετε μεγάλες "ΓΚΑΦΕΣ" και εκτίθεστε!!!

Τι κρύβεται από πίσω;


Σύντομα στο ΑΕΜ - ΝΕWS...

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Εγιναν οι αρχαιρεσίες των Παλαιμάχων της ΑΕΜ

Μέσα σε ενωτικό κλίμα και εγκάρδια ατμόσφαιρα, έγιναν σήμερα Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, οι αρχαιρεσίες των Παλαιμάχων της ΑΕΜ, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το γεγονός έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου των Παλαιμάχων, στο Αθλητικό Κέντρο του Λιμανιού(απέναντι από τον 'Αγιο Νεκτάριο). Στον απολογισμό, πρώτος έλαβε τον λόγο ο απερχόμενος Πρόεδρος Γιώργος Καραμανόπουλος, ο οποίος τόνισε την πρόοδο που έγινε φέτος, με τις πολλαπλές δραστηριότητες και πρωτοπορείες των Παλαιμάχων της ΑΕΜ, που θα τις ζήλευαν και αντίστοιχοι σύνδεσμοι μεγάλων ομάδων. Μεταξύ άλλων, ανέφερε τα δύο ταξίδια στην αδελφοποιημένη Μόρφου της Κύπρου, όπου τους επιφυλάχτηκε θερμή υποδοχή. Επίσης, την οργάνωση με μεγάλη επιτυχία του 1ου Τουρνουά Παλαιμάχων, που φιλοδοξούν να γίνει θεσμός. Η διοργάνωση του Τουρνουά είχε σαν παρελκόμενο τη δημιουργία συνδέσμων παλαιμάχων και από άλλες ομάδες που δεν είχαν. 'Εκανε επίσης αναφορά και στη συμμετοχή σε τουρνουά σε πολλά μέρη της Ελλάδας, όπου απέσπασαν πολλά κολακευτικά σχόλια.
Ακόμα, είπε ότι η μεγάλη φιλοδοξία τους είναι να γίνει Ομοσπονδία Πελοποννήσου - Δ. Ελλάδας (μέχρι τα Γιάννενα και την Ηγουμενίτσα). Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ταμίας του Συλλόγου, Νίκος Μουρελάτος, ο οποίος ανέλυσε την οικονομική κατάσταση του Συνδέσμου. Το ταμείο των Παλαιμάχων, είπε, παρότι δεν πήρε καμία επιχορήγηση, από κανέναν φορέα, είναι με θετικό πρόσημο, χάρη στη συμμετοχή των Μελών με συνδρομές και άλλες προσφορές. Τόνισε, ότι το Τουρνουά στοίχισε 7.000 ευρώ περίπου και ότι το χρηματοδότησαν μόνοι τους. Επίσης, μοίρασε απολογιστικό πίνακα(!) και δήλωσε ότι είναι από τους λίγους Συνδέσμους της Ελλάδας, που είναι τελείως νομότυποι, με φορολογικό μητρώο και φορολογική δήλωση.Στη συνέχεια, δόθηκε ο λόγος σε αρκετά Μέλη για να εκφράσουν τις απόψεις τους και να τοποθετηθούν επί των πρακτέων της θητείας που πέρασε. Μίλησαν μεταξύ άλλων: ο Θανάσης Γκούβας, ο Σωτήρης Ζαπαντιώτης, ο Δημήτρης Μπάθας, Ο αειθαλής Πάνος (Κεφαλλονίτης) και ο Σπύρος Χαϊδάκης.Μετά την απολογιστική διαδικασία τέθηκαν υποψηφιότητες και έγινε εκλογή νέου Δ. Σ.Στην καταμέτρηση των ψήφων, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Καραμανόπουλος 21 ψήφοι,
Χαϊδάκης 20,
Πασιόπουλος 20,
Παναγιωτόπουλος 19,
Μουρελάτος 18,
Μαργέλης 18,
Καλτσούλας 15(εκλέγονται),
Μπάθας 8,
Δεράος 3,
Μπέλλας 2.
Εντός των ημερών θα συνεδριάσει το Δ. Σ. για την διανομή των αξιωμάτων.Από τη μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω, όλους τους Παλαίμαχους, για τη φιλοξενία. Μάλιστα μου ...δόθηκε και ο λόγος και ανέπτυξα κάποιες προσωπικές απόψεις!Εκείνο που θα ήθελα να επισημάνω, είναι ο πολύ όμορφος χώρος που έχουν δημιουργήσει. Καθαρός, οργανωμένος με τα πάντα και γεμάτοι οι τοίχοι με κάδρα ποδοσφαιριστών και ομάδων, όχι μόνο των Παλαιμάχων, αλλά και της ενεργής ΑΕΜ, του σήμερα και του χθες, αλλά και με λάβαρα και αναμνηστικά άλλων ομάδων και αρκετά αφιερωτικές πλακέτες. Φυσικά εξασφάλισα ραντεβού, για φωτογράφηση όλου αυτού του θησαυρού, αλλά και του άλμπουμ που διατηρούν. Εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και σύντομα να τους δούμε ξανά στο γήπεδο να αγωνίζονται με το πάθος που τους διακρίνει.

Στα ερυθρόλευκα ο Άγης

Στον Εθνικό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του, ο πρώην παίκτης της ΑΕΜ, Αγησίλαος Πασάς. Ο 25χρόνος μέσος (γεννημένος στις 11-3-1983), ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΜ, με καλύτερη χρονιά την άνοδο στην Δ' εθνική. Μετά από ένα χρόνο στην Δ' με τους "κανονιέρηδες", δέχτηκε πρόταση από την Καλλιθέα, με την οποία αγωνίσθηκε, τόσο στην Α, όσο και στην Β Εθνική. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νεαρός μέσος στα τρία χρόνια της παρουσίας του, όταν η Καλλιθέα αγωνιζόταν στην Α Εθνική, είχε 37 συμμετοχές, ενώ από εκεί και πέρα ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ομάδα του τις δύο επόμενες χρονιές που αγωνιζόταν στην Β Εθνική. Μάλιστα ήταν από τις πρώτες μεταγραφές που πραγματοποίησε εφέτος η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα θα κάνει την προσεχή Κυριακή, στο γήπεδο της Καισαριανής με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς. Το ΑΕΜ ΝΕWS του εύχεται κάθε επιτυχία με τη νέα φανέλα που θα αγωνίζεται.

Έτοιμοι και οι πιτσιρικάδες

Πραγματοιήθηκε και η κλήρωση του παιδικού πρωταθλήματος. Οι πιτσιρικάδες της ΑΕΜ θα λάβουν μέρος στον 1ο όμιλο μαζί με άλλες 11 ομάδες της γύρω περιοχής. Η ιστορική ακαδημία της ομάδας μας θα προσπαθήσει και εφέτος για το καλύτερο, με στόχο βέβαια να δημιουργήσει νέα ταλέντα που σε λίγα χρόνια θα στελεχώσουν την μεγάλη ομάδα ή άλλους συλλόγους της Ελλάδος.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΡΕΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΡΕΠΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΡΕΠΟ ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΡΕΠΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΡΕΠΟ ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΡΕΠΟ ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΡΕΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΡΕΠΟ ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΡΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΡΕΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΡΕΠΟ ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΡΕΠΟ ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Αύριο η Γεν. Συνέλευση των Παλαιμάχων της ΑΕΜ

Το Δ. Σ. των Παλαιμάχων της Α. Ε. Μεσολογγίου, καλεί τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές σε Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 μμ στα γραφεία των Παλαιμάχων στο Αθλητικό Κέντρο του Λιμανιού(απέναντι από τον Άγιο Νεκτάριο). Θα γίνει απολογισμός και εκλογή νέου Δ. Σ.Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΜ πήραν αυτή τη χρονιά πολλές πρωτοβουλίες, όπως η διεξαγωγή Τουρνουά Παλαιμάχων και η παρακίνηση δημιουργίας Ένωσης Παλαιμάχων και σε άλλες ομάδες. Το νέο που επιδιώκεται είναι η δημιουργία Ομοσπονδίας Παλαιμάχων Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας. Πρόεδρος των βετεράνων της ΑΕΜ εδώ και αρκετά χρόνια είναι ο Γιώργος Καραμανόπουλος και Γραμματέας ο Κώστας Καλτσούλας.

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣΝΑ

Στη 1η αγωνιστική την παράσταση έκλεψαν οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες ΑΕΜ, Αρακυνθιακού, Ολυμπιακού Παναιτωλίου, Προμηθέα Γαυρολίμνης και η τεσσάρα του ΓΟΜ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-1
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 0-4
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 0-0
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 2-3
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ 3-1
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 0-2
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-0
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ 4-0

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Ξεκίνημα με το δεξί

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΜ πήρε το ντέρμπυ στο Αντίρριο, επικρατώντας του Ατρομήτου με 1-0. Εχοντας συνοχή σε όλες τις γραμμές, άμυνα γρανίτη και σωστή ανάπτυξη στις επιθετικές της προσπάθειες, έχασε πληθώρα ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ, με μοιραίους παίχτες τον Γαβρίνα(που έπαιζε άρρωστος) και τον Μάριο Πλακίδα(συνεχής πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα). Η νεανική ομάδα του Αντιρρίου, προσπάθησε, αλλά λίγο η απειρία των περισσότερων παιχτών της, λίγο η έλλειψη συνοχής και λίγο η υστέρηση των χαφ του κέντρου, που δεν μπορούσαν να τροφοδοτήσουν τους επιθετικούς, είχαν σαν αποτέλεσμα, να μην μπορέσει σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα να απειλήσει τον τερματοφύλακα Ζέρβα.Η ΑΕΜ έδειξε από την αρχή τα δόντια της, όταν μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ζέρβας από 30 μέτρα απόσταση έπιασε ψιλοκρεμαστό σουτ, με τον Γκιάτα να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να διώξει σε κόρνερ.Στο 7΄ ο Τσάμης εκτέλεσε από το ύψος της περιοχής και δεξιά φάουλ και ο Γκιάτας απέκρουσε με δυσκολία την μπάλα που πήγαινε στο δεξί του "παράθυρο".Στο 9΄ μακρυνή μπαλιά του Μπαλάφα προς την περιοχή του Ατρομήτου, ο Γαβρίνας ξέφυγε από δύο αμυντικούς, αλλά τον πρόλαβε με έξοδο ο Γκιάτας και απέκρουσε, κερδίζοντας και φάουλ.
Η ΑΕΜ σ' όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και οι αμυντικοί του Ατρομήτου μόνο με φάουλ μπορόύσαν να σταματήσουν τον Μάριο Πλακίδα και τον Γαβρίνα. Ομως κανένα από αυτά τα φάουλ δεν απέφεραν αποτέλεσμα γιατί τα καθάριζαν άνετα οι υψηλόσωμοι αμυντικοί του Ατρομήτου.Στο 18΄ η ομάδα του Αντιρρίου έκανε την πρώτη της οργανωμένη προσπάθεια, αλλά ο Μπανιάς που ήταν ο τελικός παραλήπτης της μπάλας, έκανε άτσαλο σουτ άουτ.Στο 19΄ η ΑΕΜ ανταπάντησε με οργανωμένη αντεπίθεση, η μπαλιά του Γ. Πασπαλιάρη βρήκε τον Ζέρβα μόνο αριστερά, αλλά έκανε στραβοκλωτσιά άουτ.Στο 20΄ ο Μπανιάς έκανε οραίο μπάσιμο από δεξιά, σεντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσάμης πρόλαβε προ του Καζανά και έδειωξε σε κορνερ.

Στο 24΄ ο Μάριος Πλακίδας κέρδισε ένα ακόμα φάουλ από δεξιά, ο Ζέρβας πάσαρε έξυπνα στον Τσάμη, όμως το σουτ του πρόλαβαν και απέκρουσαν οι αμυντικοί του Ατρομήτου. Στην αντεπίθεση βγήκαν τέσσερις παίχτες της γηπεδούχου με δύο αμυντικούς, αλλά ο Σαμαράς πρόλαβε τον Καλαβρουζιώτη και απομάκρυνε.Στο 30΄ μια ακόμη προσπάθεια του Αντιρρίου, με τον Μπανιά να κάνει την σέντρα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΜ και ο Σαμαράς να διώχνει προ του επερχόμενου Καζανά.Στο 38΄ ο Γ. Γουλής άλλαξε όλη τη διάταξη της ΑΕΜ, περνώντας στον Σάκη Κράνη στο γήπεδο, στη θέση του Δ. Πασπαλιάρη, που είχε προβλήματα με το μαρκάρισμα του Μπανιά, πέρασε τον Κυριακόπουλο στη θέση του,τον Ζέρβα στα χαφ και τον Κράνη αριστερά.Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ΑΕΜ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν Τσάμης και Πλακίδας έπαιξαν τρεις φορές το 1-2, αλλά το σουτ του Τσάμη κόντραρε σ' έναν αμυντικό και βγήκε κόρνερ.Στο 40΄ ο Γαβρίνας έπαιξε εξαιρετικά το 1-2 με τον Πλακίδα μπήκε στην περιοχή και την ώρα που έβγαινε τετ-α-τετ ο Σωτηρόπουλος τον ανέτρεψε. Το καταφανέστατο πέναλτι, ανέλαβε να εκτελέσει ο ο Νεκτ. Ζέρβας, που έστειλε την μπάλα συρτά στην αριστερή γωνία του Γκιάτα, γράφοντας το 0-1.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Ατρόμητος, έκανε προσπάθεια ν' αντεπιτεθεί, αλλά οι παίχτες του δεν μπορούσαν να κάνουν σωστούς συνδιασμούς. Αντίθετα στο 43΄ ο Γαβρίνας δέχτηκε μια μακρινή μπαλιά από τον Τσάμη, βγήκε ταχύτατα απέναντι στο Γκιάτα, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, έπεσε εντυπωσιακά και απέκρουσε το σουτ, η μπάλα πήγε δεξιά στον Πλακίδα, που σκόραρε από θέση οφσάϊντ και δεν μέτρησε το γκολ.Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΜ έχασε ακόμη μια ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, όταν όταν Κράνης-Κυριακόπουλος-Πλακίδας και Τσάμης έκαναν ωραία επίθεση, αλλά ο Τσάμης σημειώθηκε σε θέση οφσάϊντ.Με φόρα μπήκε η ΑΕΜ και στο β΄ημίχρονο και από τα πρώτα λεπτά πολιόρκησε την άμυνα του Ατρομήτου, κερδίζοντας ένα φάουλ έξω από την περιοχή και δύο κόρνερ, που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.Στο 11΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή του Κυριακόπουλου με τον Καρανίκα λόγω τραυματισμού.Στο επόμενο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος δημιούργησε τρεις καλές επιθέσεις, σουτ του Μπανιά, άουτ(12΄), μπαλιά στον κενό χώρο του Καλαβρουζιώτη, δεν μπόρεσε ο Μπανιάς να βρεί τον ξεμαρκάριστο Κάκκο((16΄), άστοχο σουτ του Αλεξόπουλου(17΄).Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 20΄με κερδισμένο φάουλ του Γαβρίνα λίγο έξω από την περοχή και σουτ του Ζέρβα στο τείχος.Στο 24΄ο Κάκκος ελίχθηκε ωραία από αριστερα, έβγαλε ωραία σέντρα για τον Καλαβρουζιώτη, που έπιασε κεφαλιά και έδιωξε ο Τσάμης.Στο 26΄έγινε η καλύτερη φάση για τον Ατρόμητο, όταν ο Κάκκος έπιασε από καλή θέση κεφαλιά, έδιωξαν οι αμυντικοί της ΑΕΜ, δυνατό σουτ του επερχόμενου Αλεξόπουλου η μπάλα κόντραρε στον Πασπαλιάρη και βγήκε κόρνερ. Διπλή Μεγάλη φάση είχε και η ΑΕΜ, δυό λεπτά αργότερα, όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Μ. Πλακίδα, η μπάλα έφτασε στο Ζέρβα, που έκανε ωραία σέντρα, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Κράνη, εντυπωσιακή απόκρουση του Γκιάτα, δεύτερο σουτ του Χ. Πλακίδα, δεύτερη απόκρουση του τερματοφύλακα του Ατρομήτου και κόρνερ.Στην εκτέλεση του κόρνερ από τον Ζέρβα, δυνατό σουτ του Τσάμη λίγο έξω από την περιοχή, απόκρουση του Γκιάτα, δεύτερο σουτ του Μ. Πλακίδα, νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Γκιάτα σε κόρνερ.Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε και η πιό αξιόλογη φάση έγινε στο 37΄ όταν ο Γαβρίνας, βγήκε μόνος φάτσα με το τέρμα του Ατρομήτου, αλλά ο Γκιάτας για άλλη μια φορά απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του.Στο 39΄ο Ατρόμητος απείλησε μ' ένα φάουλ στο ημικύλιο της περιοχής της ΑΕΜ, αλλά το σουτ του Α. Καζανά περασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.Στο 43΄ωραίο μπάσιμο του Σαμαρά από αριστερά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί μπερδεύτηκαν οι αδελφοί Πλακίδα και ο Γκιάτας απέκρουσε εύκολα την ασθενή κεφαλιά του Μάριου.Στο 45΄ το Αντίρριο είχε μια καλή ευκαιρία όταν σε σέντρα από δεξιά έγιναν διαδοχικές κόντρες μέσα στην περιοχή της ΑΕΜ για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ.Στις καθυστερήσεις ο Μ. Πλακίδας βγήκε μόνος απέναντι από τον Γκιάτα, που επιχείρησε έξοδο, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απέκρουσε με τα χέρια έξω από τη μεγάλη περιοχή, χωρίς να δείξει ο διαιτητής τη παράβαση.Γενικά ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, με πολλές χαμένες ευκαιρίες από την πλευρά της ΑΕΜ, που ενώ θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι, με την αστοχία της άφησε τον Ατρόμητο να ελπίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό, υπέρ φυσικά του θεάματος. Από την πλευρά του Ατρομήτου εντυπωσιακός ήταν ο τερματοφύλακας Γκιάτας και μαχητικοί οι Καλαβρουζιώτης, Μπανιάς, Κάκκος Β. και Καζανάς Λ. Ενώ από την ΑΕΜ, που έπαιξε ομαδικά, ξεχώρισαν ο Μ. Πλακίδας, ο Γαβρίνας(αιώνιος χασογκόλης) και οι Ζέρβας Ν., Τσάμης και Σαμαράς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤ.:Γκιάτας, Σωτηρόπουλος, Ράπτης(75΄Καζανάς Α.), Πετσίνης, Παπαδόπουλος Κ.(83΄ Παπαδόπουλος Α.), Αλεξόπουλος, Μπανιάς(65΄Ταμπάκης), Ζέλιος, Καζανάς Λ., Καλαβρουζιώτης, Κάκκος Β.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας Δ., Μπαλάφας, Σαμαράς, Πασπαλιάρης Γ., Πασπαλιάρης Δ.(35΄ Κράνης Α.), Πλακίδας Μ., Τσάμης, Κυριακόπουλος(53΄ Καρανίκας),Γαβρίνας, Ζέρβας Ν., Καβαλιέρης(50΄ Πλακίδας Χ).

**Η διαιτησία του κ. Βασ. Παναγιωτόπουλου, σ' ένα δύσκολο και πολλές φορές σκληρό παιχνίδι, ήταν πολύ καλή. Ελέγχεται μόνο για την τελευταία φάση. Το ίδιο καλοί και οι βοηθοί Ροκοπάνος Γ.(Α΄) και Μπουκουβάλας Γ.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Στη σέντρα...

Το προσεχές Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το 41ο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και όλοι προσδοκούμε ένα πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από πέρυσι, με παραπάνω θέαμα και ανταγωνισμό. Φυσικά περιμένουμε ένα πρωτάθλημα με όσο λιγότερη βία, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ποδοσφαιρικά γήπεδα βάφτηκαν ακόμη και με αίμα.
Στο παιχνίδι μπαίνουν 16 ομάδες, η κάθε μία με διαφορετικά όνειρα και στόχους. Πρώτη στη λίστα των μονομάχων ξεκινάει η δικιά μας ομάδα, η ΑΕΜ, η οποία θεωρείται από όλους τους αντιπάλους και τους γνώστες του αιτωλοακαρνάνικου τοπικού πρωταθλήματος ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου .
Βασικούς διεκδικητές του τίτλου μπορούμε να θεωρήσουμε το ΓΟΜ, τον Άρη Μεσάριστας, τον Ατρόμητο Αντιρρίου και τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Γενικώς θα είναι ένα πρωτάθλημα όπως και τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή με τις ομάδες που θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο και γιατί όχι και την άνοδο, και από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Το ΑΕΜ-NEWS θα ξεκινήσει από αυτή την αγωνιστική ένα μίνι αφιέρωμα στο κάθε αντίπαλο της ΑΕΜ.
Πρώτη ομάδα που σας παρουσιάζουμε είναι ο ιστορικός Ατρόμητος Αντιρρίου.
Η ομάδα του Αντιρρίου ιδρύθηκε το 1938 και στην πολύχρονη ιστορία της μετράει αρκετές συμμετοχές στην Δ΄εθνική και πολυάριθμες στην 'Α ΕΠΣΝΑ. Πέρυσι έφτασε μέχρι ένα σημείο του πρωταθλήματος να διεκδικεί το τίτλο, αλλά στο φινάλε παραδόθηκε, καθώς έμεινε από δυνάμεις, επειδή κυρίως ο πάγκος της αποδείχτηκε "λειψός". Εφέτος με νέο προπονητή τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη και με τρεις νέους παίκτες, καθώς κράτησε τον περσινό κορμό, θα προσπαθήσει να μπει στην πρώτη τετράδα, χωρίς το πρωτάθλημα να θεωρείται βασικός τους σκοπός. Τα νέα αποκτήματα είναι ο τερματοφύλακας Γκιάτας από τον Προμηθέα Γαυρολίμνης, ο Τσουκαλάς από την ΑΕ Τρικόρφου, και ο Ράπτης που επέστρεψε. Παρελθόν αποτέλεσαν οι Φούντας (προπονητής στον Ναυπακτιακό Αστέρα), Ανδρεόπουλος στον Ναυπακτιακό Αστ, Οικονόμου στον ΑΟ Λυγιάς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καζανά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων .

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕΜ
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΓΟΜ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
* Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5.30μμ
Το ΑΕΜ-ΝΕWS εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και αν μη τι άλλο στην ΑΕΜ μας.

Κενό ο Χρήστου

Πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο γκάλοπ του ΑΕΜ NEWS. Στην ερώτηση της ψηφοφορίας "Η απώλεια του Γιώργου Χρήστου θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα;", το 78% (70 ψήφοι) πιστεύει ότι η έλλειψη του έμπειρου τερματοφύλακα θα αποτελέσει μείον, στην προσπάθεια για επάνοδο στην Δ' εθνική. Αντίθετα Το 21% (19 ψήφοι) έδειξε εμπιστοσύνη στη νέα γενιά γκολκίπερ της ομάδας μας και ότι θα καταφέρουν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρήστου.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Νικηφόρο ξεμούδιασμα

Φιλικός αγώνας για το ξεμούδιασμα διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Γιάννη Γουλή εχθές το βράδυ, με αντίπαλο την ομάδα Μεσολόγγι 2008. Η ΑΕΜ κέρδισε με 3-2 με τον προπονητή της ομάδας να δοκιμάζει δυο διαφορετικά σχήματα. Το σκορ άνοιξε στο 25΄, ο Δήμος Γαβρίνας με σουτ μετά από πάσα του Τσάμη, ενώ το 2-0 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 40΄. Στη συνέχεια της φάσης ο Γαβρίνας βγήκε εκτός μετά απο τάκλιν που δέχτηκε. Το ημίχρονο βρήκε την ΑΕΜ να προηγείται με 2-0. Οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος έφεραν και μια χαλαρότητα και ως αποτέλεσμα είχε η ομάδα του Μεσολόγγι 2008 να μειώσει με αυτογκόλ του Δημήτρη Πασπαλιάρη και να ισοφαρίσει με δεύτερο αυτογκόλ, αυτή τη φορά του Μπέτσικα, ο οποίος βρέθηκε στη πορεία της μπάλας μετά το φάουλ του πρώην παίκτη της ΑΕΜ, Γιάννη Κατσαρού. Στο 75΄ο Πασπαλιάρης διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με σουτ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:
Γκασούκας, Σαρρής, Πασπαλιάρης Δ, Σαρτζής, Τσάμης, Πασπαλιάρης Γ, Γαβρίνας, Αϊδονόπουλος, Κράνης Ν, Κυριακόπουλος, Δάλλας
Ενώ στο δεύτερο μέρος πέρασαν Χασιώτης, Μαντέλος, Τσαλαφούτας, Καρέτσος,Μπέτσικας

**Την φανέλα της ΑΕΜ θα φοράει για τον επόμενο χρόνο ο 19χρόνος τερματοφύλακας Κώστας Γκασούκας που αποκτήθηκε από το Παλαιό Φάληρο.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

By Messologgitis: "Ο Χαλίφης, ο Βεζύρης και το μαύρο μας το χάλι"

Ενόχλησε πάρα πολύ τους διοικούντες το ΓΟΜ, το άρθρο για τα αργύρια του Βασίλη Καρέτσου. Την Κυριακή στον αγώνα κυπέλλου του ΓΟΜ με την Αναγέννηση(τον οποίο κάλυψα για λογαριασμό της "Αθλητικής Ενημέρωσης"), άκουσα τα εξ αμάξης από το σύνολο του Δ. Σ. τους. Δεν θέλω να μεταφέρω εδώ όλα όσα άκουσα... Εκείνα που κρατάω, είναι δύο πράγματα:1ον. Υπάρχει πράγματι μεγάλη διαμάχη ανάμεσα στο ΓΟΜ και την ΑΕΜ. Δεν μιλάμε για ανταγωνισμό σε αθλητικό επίπεδο, αλλά για διαπροσωπικές έχθρες, πράγμα πολύ αρνητικό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Δυστυχώς, η έχθρα έχει βαθιές ρίζες και μου δημιούργησε μεγάλη απογοήτευση, γιατί προσωπικά πίστευα και πιστεύω, ότι ο αθλητισμός του Μεσολογγίου, δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλάει δυνάμεις και ταλέντα στο βωμό προσωπικών φιλοδοξιών. Δυστυχώς και πέρυσι, που σαν Μέλος του Δ. Σ. της ΑΕΜ, προσπάθησα να δημιουργήσω κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, έσπασα τα μούτρα μου. Σε προσωπική επαφή με μεγαλοπαράγοντα του ΓΟΜ, πήρα την απάντηση: "...και τι μπορεί να προσφέρει η ΑΕΜ στο ΓΟΜ;"... Αν ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν έχει την απάντηση στο ερώτημά του, δεν θα του τη δώσω εγώ. Γνωρίζω ότι και οι διοικήσεις της ΑΕΜ, δεν έχουν φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο στο ΓΟΜ. Γνωρίζω όμως και πάρα πολλά μικρά περιστατικά κακής επικοινωνίας μεταξύ των δύο ομάδων, που δεν είναι μονομερή, αλλά αφορούν ατομικές αντιπαλότητες και φιλοδοξίες. Έτσι, έχω πια τη βεβαιότητα, ότι όσο υπάρχουν ορισμένα από τα τωρινά πρόσωπα στις διοικήσεις των δύο ομάδων, συνεργασία δεν πρόκειται να υπάρξει. Το χειρότερο φυσικά είναι το μίσος που έχει αναπτυχθεί, που διχάζει την τοπική κοινωνία, πράγμα που μπορεί να έχει και εξωαθλητικές επιπτώσεις.2ον. Εμείς δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα για να βοηθήσουμε στην ενημέρωση των φιλάθλων της ΑΕΜ και όχι μόνο. Δεν εκπροσωπούμε τη Διοίκηση της ΑΕΜ. Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν. Αντιδρούμε όπως κάθε οπαδός και η υπόθεση του Καρέτσου, ήταν μια υπόθεση που μας στεναχώρησε και μας θύμωσε. Δεν επιτρέπουμε και δεν δεχόμαστε να μας υποδεικνύουν τι θα γράψουμε και τι όχι. Έτσι αισθανθήκαμε για το προαναφερόμενο θέμα και έτσι αντιδράσαμε. Αν στο σχόλιό μας υπήρχαν ενστάσεις και ανακρίβειες, υπήρχε η ευχέρεια στον καθένα να κάνει το σχόλιό του. Το: "...δεν κατεβαίνουμε εμείς σ' αυτό το επίπεδο..." δείχνει αχρείαστη και αδικαιολόγητη υπεροψία. Το:"...αυτά που έγραψες είναι ηλιθιότητες..." που είπε κάποιος, μόνο επίπεδο δεν δείχνει. Δεν θ' ακολουθήσω αυτή τη λογική. Εγώ είμαι ένας απλός φίλαθλος και πάνω απ' όλα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ άρρωστος με την πόλη μου. Είμαι οπαδός της ΑΕΜ, αλλά θέλω και ο ΓΟΜ να πάει μπροστά και η Αναγέννηση και ο Αστέρας και το Ευηνοχώρι(εκείνοι έκαναν τη σωστή κίνηση) και το Τρίκορφο και τα Ελληνικά και τα Ρέτσινα και όλοι. Ομως η ΑΕΜ είναι η Ιστορική ομάδα του Μεσολογγίου και πρέπει να έχουμε σεβασμό στην Ιστορία. Αν κάποιοι, είτε από τη μεριά της ΑΕΜ, είτε από την άλλη μεριά, δεν το καταλαβαίνουν αυτό, θα μας βρουν αντιμέτωπους.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Έκλεισαν οι μεταγραφές με τον Φούντα

Λίγες ώρες πριν λήξη η προθεσμία για τις μεταγραφές, η ΑΕΜ έκανε την τελευταία της κίνηση. Οι κανονιέρηδες απέκτησαν από την ομάδα των Νέων του Παναιτωλικού, τον 18χρόνο δεξί μπακ Αλέξανδρο Φούντα, για ένα χρόνο. Ο πιτσιρικάς ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα από τον Χρυσοβέργι με προπονητή τον Γιάννη Γουλή, ένω εδώ και δύο χρόνια αγωνιζόταν στους νέους της ομάδας του Αγρινίου, με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Πέρυσι έκανε προπονήσεις με την μεγάλη ομάδα του Παναιτωλικού. Είναι δυνατός, σκληρός και γρήγορος στο παιχνίδι του.
Στην ομάδα τώρα το κλίμα στις προπονήσεις είναι εξαιρετικό μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο νικηφόρο παιχνίδι με το Αντίρριο για το κύπελλο. Τ' ότι αγωνιζόντουσαν με τόσες ελλείψεις και κατά τ' άλλα κατάφεραν να κερδίσουν τους έδωσε μεγαλύτερη δύναμη για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται, μιας και το προσεχές Σάββατο ξεκινάει η κούρσα του πρωταθλήματος.

Όλα τ' αποτελέσματα του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ

Με επικράτηση όλων των φαβορί άρχισε το Κύπελλο της ΕΠΣ Ν. Αιτωλ/νίας. Δεν έλειψαν μάλιστα και τα πολύ μεγάλα σκορ, που πρόσφεραν ιδιαίτερη χαρά στους φιλάθλους των νικητών, ενώ μεγάλες ήταν οι νίκες: της ΑΕΜ επί του Αντιρρίου, του Άρη Αιτωλικού μέσα στη Μεσάριστα και το 8-1 της Δόξας Καινουρίου επί της άλλοτε κραταιάς ΑΕΚ Αγ. Κων/νου.

ΑΕΜ - Ατρόμητος Αντιρρίου.....4-1
Αετός Σταμνάς - Αχιλλέας Γραμματικού....3-0
ΠΑΟ Καλυβίων - ΑΕ Μακρυνειακός......2-0
ΑΕ Αρακυνθιακός - Αστέρας Κεφαλοβρύσου..........4-0
Ολυμπιακός Παναιτωλίου- Κεραυνός Ποταμούλας..6-1
ΑΕ Τρικόρφου - Αχελώος Νεοχωρίου.........0-1
ΠΑΟ-Δόξα Καιν. - ΑΕΚ Αγ. Κων/νου....8-1
ΑΟ Σπάρτου - Αλυζιακός Μύτικα.............1-6
ΓΟΜ - Αναγέννηση Μεσολογγίου................2-0
Ναυπ. Αστέρας - Εν. ΑΟΚ Τρίκαρδος...7-1
ΑΟ Πενταλόφου - ΑΟ Λυγιάς...........0-3
Προμηθέας Γαυρ. - ΑΕ Παλαιοπαναγιάς.1-1 (4-2 πεν)
Άρης Μεσάριστας - Άρης Αιτωλικού..............1-2
Θύελλα Πλ. Καλυβίων - Δάφνη Μεγ. Χώρας... 0-4
Ακαρνανικός Θυρίου - ΑΟ Ελαιοφύτου.......1-6
Ομόνοια Κεχρινίας - Ακαρνανικός Φυτειών.......1-2