Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Tην Δευτέρα η επίσιμη πρώτη

Την Δευτέρα 28 Ιουλίου και ώρα 6μμ θα γίνει ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση για την φετινή σεζόν της ομάδας. Μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδες και όνειρα μόλις ξεκινάει...

Κοντά στον Αιολικό ο Λαναράς

Αρκετές προτάσεις έχει δεχτεί ο Μεσολογγίτης επιθετικός και παλιός παίκτης της ομάδας μας, Βασίλης Λαναράς. Έχει μάλιστα πολύ καλές προτάσεις από ομάδες της Αθήνας και της επαρχίας. Καλύτερη μέχρι στιγμής είναι αυτή του Αιολικού Μυτιλήνης.

Επιστρέφουν Βίβας, Μαντέλος

Μετά την απόκτηση του Αηδονόπουλο και του Κόκκοτου, επιστρέφει στην ομάδα ο Βίβας, αλλά και ο αμυντικός Μαντέλος, καθώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την μετάθεση του, έτσι θα υπηρετήσει το υπόλοιπο της θητείας του κοντά στο Μεσολόγγι.
Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Παπαθανασίου και έτσι θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ομάδα. Του ευχόμαστε περαστικά.

Στο σωστό δρόμο

Όλα βαίνουν καλώς στην ΑΕΜ και απομένουν μόνο οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της. Η διοίκηση δεν έχει σκοπό να ξεπεράσει τις πέντε μεταγραφές, καθώς το έμψυχο υλικό της ομάδας έχει σχεδόν συμπληρωθεί, όμως μαζί με τον προπονητή Γιάννη Γουλή ψάχνει για παίκτες που θα βοηθήσουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Η απόφαση των διοικούντων να μην διαθέσουν μεγάλα ποσά για συγκεκριμένους παίκτες, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια καθώς στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου όπου η ομάδα έχει ρίξει τα δίχτυα, οι παίκτες αυτοί είναι ελάχιστοι ενώ άλλοι έχουν δεχτεί καλύτερες προτάσεις.
Ένα στόχο που έχει θέσει ακόμη ο Γιώργος Παγούρας είναι και προώθηση δύο ή τριών πιτσιρικάδων απο τα τμήματα υποδομών.

Πρωτάθλημα νέων

Η ομάδα των μικρών της ΑΕΜ θα πάρει μέρος στο παιδικό και 8α βρίσκεται στον 1ο όμιλο και θα έχει για αντιπάλους ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ, ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.

Αφιέρωμα 1ον....Το έμβλημα

Η ΑΕΜ αγωνίζονταν συνήθως με την ριγωτή μπλε - άσπρη φανέλα, χωρίς όμως να έχει κάποιο συγκεκριμένο έμβλημα αποτυπωμένο πάνω της. Κάποιες φορές εμφανίζεται στις φανέλες ένα περίπου τριγωνικό ριγωτό σήμα με τα αρχικά της ομάδας χωρίς όμως αυτό να αποτελεί κάτι το ξεχωριστό ή να προσδιορίζει επακριβώς την ιστορικότητα και την μεγαλοσύνη της Α.Ε.Μ. Επί προεδρίας Γεωργίου Καρβέλη, την περίοδο 1979-80, και με μεσολάβηση του Γενικού Αρχηγού, Παναγιώτη Γιαννόπουλου και του Γενικού Γραμματέα, Διονυσίου Σακελλάρη, ανέλαβε την σχεδίαση του εμβλήματος της Α.Ε.Μ., ο σχεδιαστής και ζωγράφος, Σπύρος Φραγγιουδάκης (Γαμπρός Μεσολογγίτης από την γυναίκα του Κασσιανή Γριβοπούλου και συγγενής του πεθερού του Παναγιώτη Γιαννόπουλου). Αν και είχε προταθεί μεταξύ άλλων να αποτελέσει έμβλημα της ομάδας, η πύλη στο Ιερό Τείχος του Μεσολογγίου, τελικά αποφασίστηκε να σχεδιασθεί το κανόνι της ντάπιας του Φραγκλίνου, το οποίο από τότε αποτελεί το υπερήφανο σήμα της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου.

by Messologgitis: ΑΕΜ ξανά στη Δ' Εθνική

Νέα χρονιά, Νέα Διοίκηση, Νέα ομάδα. Καινούργιες προσδοκίες από τους Φιλάθλους της ΑΕΜ, γεννάει η ανάληψη της Διοίκησης της ΑΕΜ από δύο νέους, αλλά πετυχημένους επιχειρηματίες της πόλης μας. Τα πρώτα δείγματα γραφής θετικά. Εμείς ως αγνοί Φίλαθλοι της ομάδας, θα βρισκόμαστε πάντα κοντά τους. Θα ασκούμε -όταν χρειάζεται- εποικοδομητική κριτική. Θα επαινούμε τις καλές ενέργειες και θα επισημαίνουμε τα λάθη, που τυχόν διαφεύγουν της προσοχής της Διοίκησης. Θα βοηθάμε τους παίχτες, να παραμένουν προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι στους σκοπούς της ΑΕΜ. Θέλουμε οι παίχτες να έχουν συνείδηση σε ποια ομάδα παίζουν, τι φανέλα φοράνε και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη και μόνο αυτή. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη Διοίκηση. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στον προπονητή Γιάννη Γουλή και στους παίχτες.
Πάμε γερά να κερδίσουμε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ν' ανεβάσουμε την ΑΕΜ στη Δ' ΕΘΝΙΚΗ.

Στις 6 Σεπτεμβρίου το εναρκτήριο λάκτισμα του πρωταθλήματος

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΝΑ, οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2008-09 όπου 8α συμμετάσχει και η ΑΕΜ, θα γίνονται δεκτές έως τις 23-7-08, με παράβολο 100 ευρώ. Η έναρξη θα γίνει στις 6-9-08. Ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6-8-2008 και ώρα 18.00, σε αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου. Για το κύπελλο του νομού οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως 31-7-08, με παράβολο 60 ευρώ. Η έναρξη των αγώνων που συμμετέχουν σωματεία Δ’ Εθνικής και Α’ κατηγορίας θα γίνει στις 30-8-08 και οι αγώνες που συμμετέχουν σωματεία των υπολοίπων κατηγοριών στις 6-9-08.

Τέλος του μήνα ξεκινάει η προετοιμασία

Στις 28 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδος. Στο διάστημα αυτό η ΑΕΜ θα δώσει οκτώ δυνατά φιλικά, ώστε να είναι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΝΑ.

Aνακοίνωση Θύρας 2

Επιτέλους κάποιοι από τους ντόπιους επιχειρηματίες της πόλης έδειξαν ενδιαφέρον για την ΑΕΜ. Μιλάμε για τον Γιώργο Παγούρα και τον Γιώργο Μέρη, ιδιοκτήτες γνωστής καφετέριας στην πόλη μας, στους οποίους ανήκει τώρα πια η ομάδα μας.Δεν πετάμε στα ουράνια, αλλά ούτε είμαστε με κάτω το κεφάλι. Ο κόσμος (όσοι έχουν απομείνει να αγαπάνε πραγματικά την ΑΕΜΑΡΑ) και ο χρόνος θα τους κρίνει στο άμεσο μέλλον. Εμείς απλά θέλουμε να τους τονίσουμε κάποια πράγματα. Πρέπει να ξέρουν ότι έχουν στα χέρια τους ομάδα με πολύ βαριά φανέλα. Είναι αναγκασμένοι να δείξουν ζήλο και αγάπη γι' αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν. Θέλουμε έργα και όχι λόγια, κάντε ξανά τον κόσμο της ΑΕΜΑΡΑΣ να χαρεί. Θα είμαστε κοντά τους, αλλά και εσείς θα πρέπει να μας «τραβήξετε» δίπλα από μόνοι σας. Μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος μας τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από την ομάδα, βλέποντας το χάλι στο οποίο βρίσκεται. Βάλτε δύο στοιχήματα στους εαυτού σας, να ξαναπάτε όσο μπορείτε εσείς πιο ψηλά την ΑΕΜ και να φέρετε πίσω την κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε να τα δώσετε όλα, ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να επανέλθει ξανά στην Δ' εθνική κατηγορία. Μην το δείτε ως επιχείρηση το όλο θέμα, γιατί τότε θα είναι χαμένο από χέρι το πράγμα. Δείτε το με αγάπη για την ομάδα, την πόλη και τον κόσμο. Μην αφήσετε κανένα χωριό (γιατί από τέτοια απαρτίζεται η κατηγορία) να μας κλέψει αυτό που μόνο στην ΑΕΜ ανήκει, την άνοδο.

Καλή επιτυχία λοιπόν από την ΘΥΡΑ 2 και τους απανταχού Μεσολογγίτες όλης της υφηλίου.

Μεταγραφών...συνέχεια

Δύο νέος παίκτες απέκτησε η ΑΕΜ. Μιλάμε για τον Γιάννη Αηδονόπουλο που πέρσι αγωνιζόταν στο Πεντάλοφο και παρότι αμυντικός, σημείωσε 14 τέρματα. Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Γιώργος Κόκκοτος που αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αετού Σταμνάς. Σε γενικές γραμμές ο κορμός στην ομάδα παρέμεινε ίδιος, πλην του Γιώργου Κοντοπάνου που έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Ο Γιάννης Γουλής νέος προπονητής

Στον πάγκο της ομάδας την νέα σεζόν θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΓΟΜ Γιάννης Γουλής. Ο νέος προπονητής της ΑΕΜ διαθέτει αρκετή εμπειρία από την πρώτη κατηγορία του νομού και φιλοδοξεί όπως και οι άνθρωποι του συλλόγου να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Στόχος του είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα και να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε θέσεις που κρίνει πως χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Νέα διοίκηση..νέα όνειρα

Η περσινή χρονιά για την ΑΕΜ έκλεισε με το χειρότερο τρόπο. Ο υποβιβασμός στο τοπικό έπειτα από εφτά ολόκληρα χρόνια πλήγωσε πολύ κόσμο. Πιο πολύ όμως πλήγωσε ότι ήταν μια χρονιά, κυριολεκτικά δίχως διοίκηση. Αυτό ήταν και ένα από τα βασικά αίτια του υποβιβασμού.
Πολλά αλλάξανε σε σχέση με πέρσι. Η ομάδα απέκτησε διοίκηση, με στόχο τι άλλο την άνοδο ξανά στην Δ' εθνική. Ο Γιώργος Παγούρας είναι πια ο νέος πρόεδρος της ΑΕΜ. Ο νεαρός επιχειρηματίας μαζί με τον Γιώργο Μέρη ήδη καταστρώνουν τα σχέδια για τη νέα χρονιά, ελπίζοντας και αυτοί, όπως και εμείς η συμμετοχή στο τοπικό να είναι ένα πέρασμα και μόνο.

Καλή αρχή

Φίλες και φίλοι καλώς σας βρήκαμε.
Μέσα από αυτό το blog θα μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα για την αγαπημένη μας ομάδα, την ΑΕΜ. Καλή αρχή λοιπόν.

Αποτελέσματα Α' ΕΠΣΝΑ

(6/9) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 16η (20/12)
0-1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
0-4 ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ– ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
0-0 ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
2-3 ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
3-1 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
0-2 ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
1-0 ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
4-0 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ

(13/9) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 17η (3/1)
3-1 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
2-3 ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
0-1 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
1-0 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
0-0 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
1-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
0-0 ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
4-0 ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

(20/9) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18η (10/1)
2-2 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
6-1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
4-2 ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
1-2 ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
3-0 ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
2-1 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
2-1 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
0-0 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

(27/9) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 19η (17/1)
3-1 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
0-3 ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
1-1 ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
1-3 ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
3-1 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
2-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
0-3 ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
2-0 ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ

(4/10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20η (24/1)
0-2 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
3-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
3-2 ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
1-0 ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
2-0 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
1-1 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
3-1 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
3-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ

(11/10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 21η (31/1)
1-2 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
0-1 ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
1-1 ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
1-2 ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
0-1 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
0-0 ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
1-2 ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
1-0 ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ

(18/10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 22η (7/2)
1-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
1-1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
0-2 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
5-2 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
2-2 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
2-1 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
2-1 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
1-1 ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

(25/10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 23η (14/2)
2-0 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
0-2 ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ– ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
1-2 ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
2-3 ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
2-1 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
2-0 ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
2-0 ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
1-2 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

(1/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 24η (21/2)
5-0 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
1-1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
1-1 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
0-0 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
2-2 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
3-0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
5-0 ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
4-0 ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

10η (8/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 25η (28/2)
1-4 ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
5-3 ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
1-2 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
1-2 ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
2-1 ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
2-3 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
3-1 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
0-0 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

11η (15/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 26η (7/3)
3-0 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
2-0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
3-3 ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
4-0 ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
2-2 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
1-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
0-1 ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
3-1 ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ

12η (22/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 27η (14/3)
0-3 ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
5-0 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
1-1 ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
5-0 ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
1-0 ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
2-0 ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
0-1 ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
1-1 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

13η (29/11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 28η (21/3)
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

14η (6/12) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 29η (28/3)
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

15η (13/12) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 30η (4/4)
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ